• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

kasra03

Registered User
لایک‌ها
276
واقعا هدف از سرپا نگه داشتن این فورم و تایپیک به هر قیمتی چیه؟مرگ یک بار شیون هم یک بار! یا کلا ببندینش یا مثل قبل برش گردونید.

drcopy

Registered User
لایک‌ها
4
منم ديگه نميام انگار رئيسهاي اينجا وقتي خودشون ميخوان خريد كنن واسه اينجا وقت ميزارن
دکتر جان شما یه پادرمیانی بکنید. بچه های فروم رفته ند.مگر اینحجا چی میگفتن ؟10% حرف های ایجا رو فروم AXXXSAR نمیزندند.اونا رو ببینید هرچی دلشون میخواد میگن و حداقل اینجا تحلیل داشتیم اونجا که میری افسردگی کل وجود آدم رو میگیره جوری که انگار فردا ملت از گشنگی همدیگه رو پاره میکنن.

یا تعداد مدیران این بخش رو زیاد کنید یا برش گردونید حالت سابق من دوست ندارم و هرگز همنشینی دوستانم رو ترک نمیکنم خواهشا یک فکری بکنید....

Over_Cracker

Registered User
لایک‌ها
37
درود.

بازار ارز تا حد زیادی کنترل شده هستش.پس مثل گذشته شاهد نوسان آنچنانی نخواهیم بود.اما روندش همراه با تورم داخلی و بین المللی رو به بالاست.
در مورد انس فعلا نمیشه نظر خاصی داد تا ببینیم در روزهای آینده میتونه بالای 1663 دلار حفظ کنه خودش را یا نه قراره تا کف 1590 سقوط کنه! بیشترین خریدها در چند روز اخیر در محدوده 1635 تا 1645 دلار توسط تریدرها انجام شده.پرتگاه مالی هم خوب موقعیت هایی را داره برای تریدرها ایجاد میکنه! هر کاهشی=یک پله ی خرید

در بازار داخل اکثر بازارهای ها حداقل قیمت 1300 را تا یک ماه آینده برای سکه پیشبینی کردند.

یک زرگر امشب خرید سکه (امامی 86) 1242 بود و فروشش 1245؛سایرین خرید 1237 و فروش 1245

فروش سکه امامی سال پایین 1232 بود.

خرید ربع سال 86 تضمین شده بانکی 310 و فروش 316

پی نوشت: دوستان مواردی که گفته شد یک گزارش از سطح بازارهای داخلی و خارجی بود.به هیچ عنوان توصیه ای به فروش یا خرید نیست.

dk 313

Registered User
لایک‌ها
231
دکتر جان شما یه پادرمیانی بکنید. بچه های فروم رفته ند.مگر اینحجا چی میگفتن ؟10% حرف های ایجا رو فروم AXXXSAR نمیزندند.اونا رو ببینید هرچی دلشون میخواد میگن و حداقل اینجا تحلیل داشتیم اونجا که میری افسردگی کل وجود آدم رو میگیره جوری که انگار فردا ملت از گشنگی همدیگه رو پاره میکنن.

یا تعداد مدیران این بخش رو زیاد کنید یا برش گردونید حالت سابق من دوست ندارم و هرگز همنشینی دوستانم رو ترک نمیکنم خواهشا یک فکری بکنید....
تایید میشه دکتر جان فروم خیلی خیلی بی رمق شده ادم صفحات قدیمی تر رو میخونه با صفحات الان مقایسه میکنه خداییش ناراحت میشه.شما یک بزرگی کن واسه اینجا.

farokhe

Registered User
لایک‌ها
27
تایید میشه دکتر جان فروم خیلی خیلی بی رمق شده ادم صفحات قدیمی تر رو میخونه با صفحات الان مقایسه میکنه خداییش ناراحت میشه.شما یک بزرگی کن واسه اینجا.

درسته اینجا خیلی خوب بود من چند ماهی اینجا رو دنبال کردم اون زمونها خیلی چیزها یاد گرفتیم بهره ها هم بردیم جاهای دیگه احساس غریبی میکنیم امیدوارم مثل ثابق شه:)

farokhe

Registered User
لایک‌ها
27
امروز در حالی که انس ثابت بود ولی سکه جهشه بزرگی کرد من پسی روز رو 1230 خریدم جهش سکه بخاطر دلار بوده حالا معلوم نیست این افزایش تا کی ادامه داره؟؟

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
دکتر برای خرید طلای زینتی میخواستم بدونم توی 1-2 هفته آینده نزولی خواهیم داشت؟ یا الان اقدام بشه برای خرید فرقی نمی کنه؟

hossputer7.8

Registered User
لایک‌ها
141
سلام

دوستان عزیز چند تا سوال داشتم از خدمتتون .

1 دوستان عزیز پیش فروشی که برای سکه بانک قرار داده بود همه رو واقعا تمامو کمال دادن دوستان ؟

2 و الان پیش فروش داریم ؟

3 به چه قیمتی ؟

4 کجا باید برم برای ثبتمام . و چه مدارکی میخواد .

5 یه دانشجو رو که گیر نمیدن گواهی اشتغال باید بیاری نه ؟

6 تحویلشون کی هست اگه الان بنویسیم ؟

ممنون میشم بنده رو راهنمایی کنید .

amirpcp30

Registered User
لایک‌ها
130
سلام دوستان
کسی قیمت سکه رو داره؟ از دیروز که سایت ها بسته شده صرافی جلالی هم امروز بسته شد فقط دلار رو شنیدم شده 3330
چی شد یکدفعه داره میره؟ یعنی تمامش فقط واسه همینه بود که نرخ مرجع رو در 92 بین 1800 و 2500 اعلام کردند؟
سپاس

Over_Cracker

Registered User
لایک‌ها
37
درود.

امروز سکه اول وقت تا 1320 رسید.

به نظرم اگر دلار رو 3300 ثبات پیدا کنه میتونه آرامش نسبی به بازار بده.دلار 3300 تومن با توجه به تورم داخلی و بین المللی، نرخ مناسبی هستش.

اما ظاهرا افق بالای 3500 را هدف گرفته! امیدوارم با دخالت مسئولین،از تشنجی شدن مجدد بازار ارز جلوگیری به عمل بیاد.(زهی خیال باطل)

انس هم که رو 1663 گیر کرده! و گاهی چند دلاری بالای این عدد میاد! در نتیجه سقوط یا افزایش آنچنانی نخواهیم داشت

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
899
یا خدااااااااااا

افزایش سکه رو 1.320.000 آزادی و امامی 1.342.000

amirpcp30

Registered User
لایک‌ها
130
سلام
دوستان کسی می تونه پیش بینی کنه تا چه حدودی می خواد بره با این وضعیت؟ من یک سری 1242 خریدم یک ماه قبل یک سری هم چند روی قبل 1235 نمی دونم کی بفروشم ولی اینکه دیدم سایت ها رو بستن گفتم صبر کنم مثل اینکه سودش ریاد تر از اینحرفاس
با سپاس

yeksharj

Registered User
لایک‌ها
0
برای فروختن زمان مناسبی هست ؟ صرافی ها خرید دارند ؟

aliamiri1390

Registered User
لایک‌ها
104
تکنیکال از اینجا به بعد بدرد نمیخوره ...نظر من در باره این صعود
چند وقت پیش توی نوشتم که فاصله بین دی و بهمن خطرناک هست ...این فاز اول رخ داد دقیقا طبق پارسال بنده خدا صحنه سازی هم بلد نیستند این احمق ها.... مثل روز برام روشن بود. و اما دلیل
1-انتحار احمدی نژاد برای رفع تکلیف استیضاح و ...
کاری به این مسئله ندارم سیاسیه
2- تلاش برای بازار یابی برای طلا در طی 14 روز آینده
دولت با علم به کاهش قیمت جهانی طلا اقدام به پیشفروش بقیمت بالا مانند پارسال به بینوایان خواهد کرد....و در موعد مقرر با پایین آمدن قیمت طلا و دلار کلاه پارسال سر مردم بینوا خواهد رفت....البته اینبار کلاهی بسسسسس بزرگتر
3-احتمال ضعبف عدم توانایی در کنترل نرخ....

drcopy

Registered User
لایک‌ها
4
اونس جاي رشد داره و با افزايش اون قيمتها ديدني ميشه. جالبه تو دنياي اقتصاد كلي نوشته كه قيمتها حباب كاذب داره و خط آخرش نوشته گرون تر هم ميشه. آقاي ا.ن حرف نزنه بهتره.

بالا