• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702
تحلیل سی ان بی سی از وضعیت قیمت جهانی طلا در هفته های آینده

زمانی که همه ما منتظر بهترین فرصت خریدیم بد نیست گهگاهی هم یه سری به نظرات مخالف بزنیم! البته اینا همش حرفه و بازار نه بیدلیل بالا میره نه بی دلیل پایین میاد، کی میتونه بگه اوضاع اقتصادی اروپا و آمریکا چی خواهد شد؟ من خودم به شخصه تا سکه نرسه به 1 تومن هیچ خریدی نمیکنم

تعبیر شد !!!!!!!!!! انس رسیده به 1718 لول معلوم نیست چی داره میشه قیمت سکه فردا دیدنیه!!!!

aliamiri1390

Registered User
لایک‌ها
104
نکته ای هست دکتر،اگر انس برخلاف پیشبینی ها سقوط کنه به 1500 اونوقت سرمایه گذاری روی طلا ضرر میده خواه ناخواه...
الان صحبت هایی هست در مورد رکود دوباره اقتصادی اروپا و بعلاوه جمهوری خواه ها بشدت دنبال بودجه انقباضی هستند.که کسری بودجه رو کاهش بدن.

صحبت هاتون نشون میده که اطمینان دارید که رشد داریم این نظرتون در مورد این دو فاکتور بالا چیه؟

به گزارش سایت طلا به نقل از رویترز، شاخص سهام اس اند پی 500 بورس وال استریت بیش از 0.22 درصد شاخص صنعتی داو جونز 0.13 درصد کاهش داشته و شاخص نزدک نیز بدون تغییر بوده است .

براساس این گزارش، سرمایه گذاران بین المللی نگران ادامه بن بست مالی آمریکا و روبه رو شدن اقتصاد این کشور با رکود دیگری در سال 2013 میلادی هستند .

مدتی از این سوال من گذشته اما جوابی از طرف دوستان صاحب نظر داده نشد.

بلاخره داریم به بن بست نزدیک میشیم.به این صورت انس بالا میره یا پایین میاد؟من دقیقا نمیدونم ...از طرفی شاخص اعتماد مصرف کننده افزایش داشته که احتمال توقف اجرای QE3 رو مطرح کرده... کاهش بودجه و لغو QE3 احتمال داره...آیا انس یک بار دیگه به کانال 1500 میرسه یا میره برای 2000 با این شرایط؟؟؟

------------------
اگر بره برای 1500-1600 که فاتحه طلا خوانده س...وسرمایه گذاری روی طلا اشتباهه...اما اگر نظر دوم درست باشه بهترین کاره...امان از کم اطلاعی:wacko:

orphic

Registered User
لایک‌ها
3
با سلام خدمت همه یه تاپیک زدم که خیلی نتیجه نگرفت
جناب دکتر دکستر هم که خیلی تشریف نمیارن
از همه می خوام تا اونجایی که می تونن کمکم کنن
راستش من حدود 30 تومن سرمایه دارم که تو بانکه و دارو ندارم از زندگیه
حساب یک ساله گذاشتم قوامین با سود 22 درصد که ماهی 540 بهم سود میده
هرچند خیلی بالا نیست ولی راضیم و حداقلش خیالم راحته که اصل سرمایم محفوظه
حالا می خوام بزنم تو کار سکه
نظرتون چیه؟
توی اون یکی تاپیک که زدم دکتر دکستر گفتن که با خیال راحت برم سمت سکه و تو بدترین شرایط دیگه سالی 30 درصد رو بهم سود میده
راستش توش موندم نمیدونم همون یک ساله قوامین رو تمدید کنم(البته قوامین به سودش هم سود 18 درصد میده) یا اینکه برم سکه بخرم
ازونجایی که این سرمایه دارو نداره زندگیمه اصلا دلم نمی خواد ضرر کنم
می ترسم سکه بخرم تا ساله بعد هیچی که نرفت روش هیچی یه موقع ارزون تر هم بشه؟یعنی ممکنه؟ولی همه میگن بالا میره؟
یعنی به نظرتون سال بعد این موقع سکه چنده؟
خوشحال میشم راهنماییم کنید

aliamiri1390

Registered User
لایک‌ها
104
تا اونجایی که یادم میاد در این چند وقت قبل مذاکرات 1+5 با ایران اول مذاکرات آژانس و ایران بوده و بعد دو هفته تقریبا مذاکرات 5+1 شکل گرفته...در صورت تکرار این ریتم .پس نباید به اعلام قریب الوقوع مذاکرات قبل 23 آذر امیدوار بود...

اما من خیلی دودل شدم که قبل مذاکرات بشینم پای این میز قمار...نمیدونم والا

نقض شد برای اولین بار....
یکی از دیپلمات‌های ارشد گفت پس از نشست روز چهارشنبه نمایندگان کشورهای 1+5 در بروکسل برای بررسی آخرین تحولات، آمریکا خواستار اقدام سریعی شده است.

وی گفت: ما قصد داریم تا در دو هفته نخست دسامبر با ایران بر سر یک میز بشینیم و در صورتی که ایرانی‌ها بپذیرند، این نشست در استانبول برگزار خواهد شد.

قبل از 23 آذر یک مذاکره بین ایران و 1+5 انجام خواهد گرفت....

man_utd

Registered User
لایک‌ها
58
نقض شد برای اولین بار....

قبل از 23 آذر یک مذاکره بین ایران و 1+5 انجام خواهد گرفت....

به نظر من البته میتونه اشتباه باشه چون مذاکرات 5+1 قبل از مذاکرات با آژانسه ممکنه خبرهای خوبی ازش در بیاد اما چند روزه بعدش یعنی 23 آذر نشت با آژانس خبرهای خوبی ازش در نمیاد:(

drcopy

Registered User
لایک‌ها
4
به نظر من شما پرتفو ايجاد كن. سود قوامين بدك نيست. بهتره كه بين سكه و قوامين پولت رو تقسيم كني. البته آپشنهاي ديگري هم هست مثل زمين و ملك و سهام و چيزهاي ديگه كه بايد اينكاره باشي. ولي بهتره 40% قوامين 60% سكه تبديل كني. آينده رو ميشه پيش بيني كرد ولي نميشه با قاطعيت گفت فلان چيز ميشه يا نه. البته ريسك پذيرس شما هم تاثير داره.
با سلام خدمت همه یه تاپیک زدم که خیلی نتیجه نگرفت
جناب دکتر دکستر هم که خیلی تشریف نمیارن
از همه می خوام تا اونجایی که می تونن کمکم کنن
راستش من حدود 30 تومن سرمایه دارم که تو بانکه و دارو ندارم از زندگیه
حساب یک ساله گذاشتم قوامین با سود 22 درصد که ماهی 540 بهم سود میده
هرچند خیلی بالا نیست ولی راضیم و حداقلش خیالم راحته که اصل سرمایم محفوظه
حالا می خوام بزنم تو کار سکه
نظرتون چیه؟
توی اون یکی تاپیک که زدم دکتر دکستر گفتن که با خیال راحت برم سمت سکه و تو بدترین شرایط دیگه سالی 30 درصد رو بهم سود میده
راستش توش موندم نمیدونم همون یک ساله قوامین رو تمدید کنم(البته قوامین به سودش هم سود 18 درصد میده) یا اینکه برم سکه بخرم
ازونجایی که این سرمایه دارو نداره زندگیمه اصلا دلم نمی خواد ضرر کنم
می ترسم سکه بخرم تا ساله بعد هیچی که نرفت روش هیچی یه موقع ارزون تر هم بشه؟یعنی ممکنه؟ولی همه میگن بالا میره؟
یعنی به نظرتون سال بعد این موقع سکه چنده؟
خوشحال میشم راهنماییم کنید

orphic

Registered User
لایک‌ها
3
به نظر من شما پرتفو ايجاد كن. سود قوامين بدك نيست. بهتره كه بين سكه و قوامين پولت رو تقسيم كني. البته آپشنهاي ديگري هم هست مثل زمين و ملك و سهام و چيزهاي ديگه كه بايد اينكاره باشي. ولي بهتره 40% قوامين 60% سكه تبديل كني. آينده رو ميشه پيش بيني كرد ولي نميشه با قاطعيت گفت فلان چيز ميشه يا نه. البته ريسك پذيرس شما هم تاثير داره.

مرسی از پاسختون
والا دوست دارم ریسک کنم
ولی نه بی گدار به زدن
حساب شده می خوام پیش برم
درسته سود قوامین بدک نیست ولی همینم ارزش پول رو در طول زمان پایین میاره
می خوام یه چیزی باشه که ارزش پولم حفظ بشه
یه چیزی؟ممکنه قیمت سکه تا سال بعد اصلا تکون نخوره؟
به نظر من یه چیز محاله چون قیمت جهانی طلا همواره رو به افزایشه
اگه من بدونم واقعا ارزش داره روی چشم انداز دو ساله حساب باز می کنم
شاید مثلا سکه تا یه سال خیلی تغییری نکرد ولی تا سال دیگه یهو خیلی کشید بالا
من دوست ندارم پول رو تقسیم کنم یا سکه می خرم همشو یا همشو بانک می زارم

man_utd

Registered User
لایک‌ها
58
مرسی از پاسختون
والا دوست دارم ریسک کنم
ولی نه بی گدار به زدن
حساب شده می خوام پیش برم

سلام دوست عزیز این دوستمون پیشنهاد درستی بهتون دادن پولتون رو تقسیم کنین این حرف دلیل داره کسی از آینده خبر نداره ممکنه سکه خیلی بکشه بالا یا برعکس ارزشش نصف بشه اگه بکشه بالا شما سودتون رو بردین اما اگه بکشه پایین یک پشتوانه که همون سپرده هست دارین.

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702
مرسی از پاسختون
والا دوست دارم ریسک کنم
ولی نه بی گدار به زدن
حساب شده می خوام پیش برم

مگان ثبت نامش شروع شده پیش پرداخت 35 به نظر من بهترین گزینست

abdolrahim1

Registered User
لایک‌ها
326
به نظر من البته میتونه اشتباه باشه چون مذاکرات 5+1 قبل از مذاکرات با آژانسه ممکنه خبرهای خوبی ازش در بیاد اما چند روزه بعدش یعنی 23 آذر نشت با آژانس خبرهای خوبی ازش در نمیاد:(

کلی مذاکره کردن نتیجه نداده اینم روش

Over_Cracker

Registered User
لایک‌ها
37
تعبیر شد !!!!!!!!!! انس رسیده به 1718 لول معلوم نیست چی داره میشه قیمت سکه فردا دیدنیه!!!!

دلیل این کاهش،اونس به این شکل،اینه:

Jesse's Café Américain: Comex Open Saw 24 Tonnes of Paper Gold Dumped at Market - Sharks, with Laser Beams

7800 قرارداد آتی به ارزش 24 تن طلا فروخته شده.این یعنی افزایش عرضه و به دنبالش کاهش قیمت.

معلوم نیست که بازی گردان های بازار،چه استراتژی را دنبال می کنند! اگر انس نتونه بالای 1727 خودشو به ثبات برسونه،احتمال سقوط به زیر 1700 هستش.

Last edited:

yeksharj

Registered User
لایک‌ها
0
طلا افزایش پیدا می کنه اما شما فکر کن که به احتمال 1% قیمت دلار برگرده به 1200 تومن
اون موقع هر چقدر هم طلا افزایش داشته باشه بازم ضرر میکنی
و اینکه همیشه میگن برای کم شدن ریسک همه سرمایه رو یک جا نذارید حالا شما دوس ندارید این بحث دیگه ایه

man_utd

Registered User
لایک‌ها
58

ثبت نام مگانم به درد نمیخوره چون پیش فروشه 35 م میگیرن برای تحویل اردیبهشت و خرداد موقع تحویلم معلوم نیست چقدر بگیرن.

orphic

Registered User
لایک‌ها
3
سلام دوست عزیز این دوستمون پیشنهاد درستی بهتون دادن پولتون رو تقسیم کنین این حرف دلیل داره کسی از آینده خبر نداره ممکنه سکه خیلی بکشه بالا یا برعکس ارزشش نصف بشه اگه بکشه بالا شما سودتون رو بردین اما اگه بکشه پایین یک پشتوانه که همون سپرده هست دارین.

طلا افزایش پیدا می کنه اما شما فکر کن که به احتمال 1% قیمت دلار برگرده به 1200 تومن
اون موقع هر چقدر هم طلا افزایش داشته باشه بازم ضرر میکنی
و اینکه همیشه میگن برای کم شدن ریسک همه سرمایه رو یک جا نذارید حالا شما دوس ندارید این بحث دیگه ایه

ثبت نام مگانم به درد نمیخوره چون پیش فروشه 35 م میگیرن برای تحویل اردیبهشت و خرداد موقع تحویلم معلوم نیست چقدر بگیرن.

از همه ی دوستان تشکر می کنم بخاطر شرکت در بحث
والا اینجوری که دوستان گفتن ممکنه سکه یهو نصف بشه خب ترسیدم
فک کنم همون سپرده یک ساله قوامین(22 درصد) تمدید کنم بهتره
البته هنوز یکی دو ماهی مونده به موقع تمدید
ببینیم تا اون موقع اوضاع چطور میشه
ولی به نظرم سال بعد همین موقع ها سکه 1160000 تومنی یه خاطرست
هیچ وقت هیچ چیز ارزون نمیشه

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
یک سوالی داشتم بیزحمت اگر جواب بدین:
مثلا من یک قطعه شمش به وزن 17 گرم و هر گرم 117500 تومان میخرم.بعد که میخام بفروشم مثلا تو اون روز قیمت 120000 تومان برای هر گرم میباشد ایا وقتی که میخام به طلا فروش بفروشم باید 17*120000 بشه ؟ یا که نه ازش چیزی کم میشه؟
بیزحمت جواب بدین.

drcopy

Registered User
لایک‌ها
4
1- قيمت خريد پائين تره 2- شمش رو هر جائي نميخره
یک سوالی داشتم بیزحمت اگر جواب بدین:
مثلا من یک قطعه شمش به وزن 17 گرم و هر گرم 117500 تومان میخرم.بعد که میخام بفروشم مثلا تو اون روز قیمت 120000 تومان برای هر گرم میباشد ایا وقتی که میخام به طلا فروش بفروشم باید 17*120000 بشه ؟ یا که نه ازش چیزی کم میشه؟
بیزحمت جواب بدین.

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702

موقع تحویلش مگان 70 میلیونه! آزادم 80 میشه !
ثبت نام قبلی بود 25 پیش و 50 براشون در اومده و آزادم 10 تومن گرونتره
طی 5-6 ماه 10 تومن کمه؟:D
دلیل این کاهش،اونس به این شکل،اینه:

Jesse's Café Américain: Comex Open Saw 24 Tonnes of Paper Gold Dumped at Market - Sharks, with Laser Beams

7800 قرارداد آتی به ارزش 24 تن طلا فروخته شده.این یعنی افزایش عرضه و به دنبالش کاهش قیمت.

معلوم نیست که بازی گردان های بازار،چه استراتژی را دنبال می کنند! اگر انس نتونه بالای 1727 خودشو به ثبات برسونه،احتمال سقوط به زیر 1700 هستش.

دلیل افزایش قبلیشو نمیدونم اما پس بی ربط به این کاهش نبوده اومدن خریدن بره بالا بعد بفروشن با کلی سود!
به هرحال ما زدیم از خط اخبار طلا بیرون پولو زدم به ماشین فکر نمیکنم با این وضعیت سود چندانی داشته باشه علی رقم اینهمه تحلیل و اعصاب خوردکنی های بعدی...

mmf66

Registered User
لایک‌ها
417
دوستان این تایپیک خیلی نسبت به گذشته ضعیف شده من پارسال که تو تایپیک مطالعه میکردم افراد زیادی مشاوره میدادند ولی الان اطلاعات زیادی داده نمیشه

man_utd

Registered User
لایک‌ها
58
موقع تحویلش مگان 70 میلیونه! آزادم 80 میشه !
ثبت نام قبلی بود 25 پیش و 50 براشون در اومده و آزادم 10 تومن گرونتره
طی 5-6 ماه 10 تومن کمه؟:D

دوست عزیز شما انگار با خودرو سازای وطنی سرکار نداشتی! 35 م میگیرن معلوم نیست کی خودرو تحویل بدن! مثالش همین 207 ثبت نامی بود البته ایران خودرو.به قول شما توی بازارم 10 م گرونتره اون موقع تازه معلوم نیست قیمت نهاایی چقدر پات بیوفته اگه فروش فوری بود خوب بود مطمعن بودی حداقل پول اضافی پرداخت نمیکنی تازه اگه ماشینم بدون تاخیر چند ماهه تحویل بدن اگه قیمت ماشینو باز بالا برده باشن دیگه مشتری برای ماشین پیدا نمیشه باید یک مدتی صبر کنی تا بتونی ماشینو بفروشی.

Over_Cracker

Registered User
لایک‌ها
37
امروز سکه به 1180 رسید.

اگر دلار امروز بالای 2950 تثبیت بشه.باید یک بار دیگه با دلار 3200 تا 3300 روبرو باشیم.(در پست قبل به این موضوع اشاره کردم)

ظاهرا تصویب تحریم تجاری سنای آمریکا بر علیه ایران جو روانی خودش را از همین حالا نشون داده.(سنا در دست جمهوری خواهانه و به راحتی کوتاه نمیان)

انس در کوتاه مدت ممکنه یه کاهش دیگه داشته باشه تا قیمت را برای تریدرها مطلوب کنه برای خرید.اما من به شدت به آینده ی بلند مدت(یک ساله) انس میدوارم و انس بالای 2300 دلار را در سال 2013 دور از ذهن نمیدونم. سیاست های انبساطی در دستور کار اکثر قدرت های بزرگ اقتصاد دنیا قرار گرفته. کافیه توافق بر سر پرتگاه مالی آمریکا صورت بگیره تا جهش های واقعی انس را شاهد باشیم.

بالا