• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

Over_Cracker

Registered User
لایک‌ها
37
مجدد بازار از کف 1.100 تبعیت کرد و سکه پس از کاهش به 1060،به 1.100 افزایش پیدا کرد.

این فرصت ها فقط برای خرید در جهت نوسان گیری مناسب هستش. اما برای سرمایه گذاری بلند مدت روی طلا،تا مشخص شدن نتایج مذاکرات و ثبات قیمت ها،به بازار ورود نکنید.

بزرگترین اشتباه دولت،کاهش بیش از حد قیمت ارز هستش که داره مرتکب میشه.ثبات قیمت دلار روی 2800 یک فرصت طلایی برای درمان اقتصاد کشور بود.این روال کاهشی اگر به زیر 2500 برسه، مجدد در آینده باعث افزایش افسار گسیخته ارز خواهد شد.

انس جهانی به زودی به 1750 و سپس به 1800 میرسه.

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832
سلام
دکتر جان ممنون میشم یک تحلیل در مورد بازار بکنید
من شنبه ی هفته ی اینده خرید کردم می خواستم بپرسم بفروشم که بیشتر ضرر نکنم یا نگه دارم؟ می خواستم ببینم امکان داره هنوز تحلیل قبلیتون که گفته بودید تو این قمار یکدفعه بدجور میره بالا عملی بشه؟
با سپاس

چطور توی آینده خرید می کنی دوست عزیز ؟! :blink:

aliamiri1390

Registered User
لایک‌ها
104
کاش دوستان نظرشون رو در مورد اینکه انس بخواد رشد سریعی داشته باشه بدهند.

مگر توی این شرایط عجیب اروپا که یونان داره ازش جدامیشه و رکورد ممکنه؟
درسته دموکرات ها همیشه قیمت طلا رو افزایش و دلار رو کاهش دادند اما شرایط موجود حداقل برای 6 ماه آینده سخت هست سنجشش

z.mehdi45

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان ميخواستم 10 ميليون از پولهام رو روي طلا سرمايه گذاري كنم حالا از دوستان ميخوام كه راهنمايي كنن كه سكه بخرم يا انس يا ...؟
تشكر

vazirnia

Registered User
لایک‌ها
80
سلام دوستان ميخواستم 10 ميليون از پولهام رو روي طلا سرمايه گذاري كنم حالا از دوستان ميخوام كه راهنمايي كنن كه سكه بخرم يا انس يا ...؟
تشكر

میشه بگی منظورت از انس چیه ؟ انسو چه جوری میخری ؟

منظورت شمش هست دیگه . نه ؟

$habahang

Registered User
لایک‌ها
48
با این کاهش بیش از حد قیمت دلار موقعیت خوبی برای سرمایه گذاری روی سکه ایجاد شده. اونس فعلا بالای 1700 هست و بیشتر تمایل به صعود داره در صورتی هم که نزولی بشه انقدر حرکتش کند هست که به راحتی توسط دلار جبران میشه. دلار هم با توجه به برگشتی که امروز کرد بعید هست بتونه بیشتر از این نزول کنه و وارد فاز خنثی و سپس صعودی میشه.

aliamiri1390

Registered User
لایک‌ها
104
رئیس بانک مرکزی آمریکا در سخنرانی خود در باشگاه اقتصادی نیویورک گفت که رشد اقتصادی به طور مایوس کننده ای آهسته بوده است.
تخمین زده شده است که تدابیر پرتگاه مالی، شامل کاهش هزینه ها و افزایش مالیات، حداقل ۵۰۰ میلیارد دلار از کسر بودجه اقتصادی می کاهد که می تواند شوکی ناگهانی به اقتصاد وارد کند.
دولت باراک اوباما، رئیس جمهوری آمریکا و کنگره در حال مذاکره هستند تا برای کاهش بدهی دولت که برای چهارمین سال متوالی به یک تریلیون دلار رسیده است کاری انجام دهند.
حالا این شوک که احتمالا اجرا میشه چه تاثیری بر روی طلا دارد افزایش یا کاهش من که نمیدونم...

z.mehdi45

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
راستشو بگم خيلي چيزي از طلا و سكه نميدونم و تويه فروم ها تحليل ها رو مطالعه ميكنم و بعد عمل ميكنم.مثلا دلار كه 2200 بود 8000تا خريدم و به 3700 كه رسيد تمع نكردم و فروختم.
حالا ار دوستان سوال دارم كه با توجه به اين كه طلا سير نزولي داشته و الان داره برميگرده بالا،وقت خريد سكه هست يا نه؟
تشكر

arash_1359_arash

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سکه امامی دوباره برگشت به 1175000 الان از صرافی تلفنی پرسیدم ساعت 4.40 عصر 4 شنبه برید چک کنید تا مطمئن شید الان باید خرید کرد فکر کنم دوباره شروع رشد قیمتو شاهد باشیم تا آخر محرم

Over_Cracker

Registered User
لایک‌ها
37
راستشو بگم خيلي چيزي از طلا و سكه نميدونم و تويه فروم ها تحليل ها رو مطالعه ميكنم و بعد عمل ميكنم.مثلا دلار كه 2200 بود 8000تا خريدم و به 3700 كه رسيد تمع نكردم و فروختم.
حالا ار دوستان سوال دارم كه با توجه به اين كه طلا سير نزولي داشته و الان داره برميگرده بالا،وقت خريد سكه هست يا نه؟
تشكر

من بعید میدونم این افزایش ها موفق باشه.

جز برای نوسان گیری،اون هم خرید زیر 1100 صرفه داره.

Over_Cracker

Registered User
لایک‌ها
37
من نظرم در وحله اول اینه که ورود نکنید به بازار فعلا،بعد از اون هم از نگاه نوسان گیری نظرم روی فروش هست تا خرید.شایدم اشتباه باشه!

nazanin302

Registered User
لایک‌ها
37
مجدد بازار از کف 1.100 تبعیت کرد و سکه پس از کاهش به 1060،به 1.100 افزایش پیدا کرد.

این فرصت ها فقط برای خرید در جهت نوسان گیری مناسب هستش. اما برای سرمایه گذاری بلند مدت روی طلا،تا مشخص شدن نتایج مذاکرات و ثبات قیمت ها،به بازار ورود نکنید.

بزرگترین اشتباه دولت،کاهش بیش از حد قیمت ارز هستش که داره مرتکب میشه.ثبات قیمت دلار روی 2800 یک فرصت طلایی برای درمان اقتصاد کشور بود.این روال کاهشی اگر به زیر 2500 برسه، مجدد در آینده باعث افزایش افسار گسیخته ارز خواهد شد.

انس جهانی به زودی به 1750 و سپس به 1800 میرسه.

این سایت یه زمانی بار علمی بالایی داشت، دوستانی مثل دکتر دکستر و LPAD و آنونی اینجا تحلیل می کردند که خیلی قوی بودند. بعد از مدتها سری به اینجا زدم، دیدیم که خیلی سوت و کور شده، قدیمیا دیگه نیستند. تحلیلگر جدید اینجا شمایی؟ با این تحلیل های آبکی که می دی هم خودتو بدبخت می کنی و هم یه جمع از همه جا بی خبر رو که تحلیلهای تو رو می خونن. به دوستان توصیه می کنم در این بازار روی حرف هیچ کسی معامله نکنند، خصوصا دوستانی مثل ایشون که کفو 1100 می دونن، بعد سکه می شه 1050 و بعد با کمال پر رویی می گن کف 1100 عمل کرد و سکه اومد روی 1100!!! واقعا مفهوم کفو هم فهمیدیم. دوستان چشم و گوشتونو باز کنین و باز هم تاکید می کنم روی تحلیل هیچ کسی معامله نکنید وگرنه چوبشو می خورید.

Over_Cracker

Registered User
لایک‌ها
37
این سایت یه زمانی بار علمی بالایی داشت، دوستانی مثل دکتر دکستر و LPAD و آنونی اینجا تحلیل می کردند که خیلی قوی بودند. بعد از مدتها سری به اینجا زدم، دیدیم که خیلی سوت و کور شده، قدیمیا دیگه نیستند. تحلیلگر جدید اینجا شمایی؟ با این تحلیل های آبکی که می دی هم خودتو بدبخت می کنی و هم یه جمع از همه جا بی خبر رو که تحلیلهای تو رو می خونن. به دوستان توصیه می کنم در این بازار روی حرف هیچ کسی معامله نکنند، خصوصا دوستانی مثل ایشون که کفو 1100 می دونن، بعد سکه می شه 1050 و بعد با کمال پر رویی می گن کف 1100 عمل کرد و سکه اومد روی 1100!!! واقعا مفهوم کفو هم فهمیدیم. دوستان چشم و گوشتونو باز کنین و باز هم تاکید می کنم روی تحلیل هیچ کسی معامله نکنید وگرنه چوبشو می خورید.

درود.

لطفا مخاطب خودتون را شخصی قرار بدید که ادبش در سطح خودتون فرومایه باشه.

همون جناب دکستر که می فرمایید هم کف دلار را 2800 اعلام کردند اما به 2700 وکمتر هم رسید.اما این دلیلی نیستش که کف دلار بر اساس شاخصه های اقتصادی 2800 نباشه.حتی اگر دلار را دولت به 2000 تومن هم برسه،بازهم کف 2800 یک نرخ صحیح هستش از دیدگاه درمان و پیشرفت اقتصادی.مشکل شما اینه که تحلیل اقتصادی را با پیشگویی اشتباه می گیرید و اساسا درک صحیحی از واژه ها ندارید.خیلی پیشتر هم افرادی چون شما با صحبت های مضحکشون افرادی مانند دکستر را مورد نکوهش قرار دادند...(و البته پیش از این دکستر هم گفتند که کف سکه روی 1.100 هستش،ایشون را که قبول دارید؟) پس لطف کنید حداقل چندتا صفحه ی پیشین این تاپیک را مطالعه کنید بعد عقده گشایی روانی کنید.

در گام بعد؛بنده هیچ گاه در این تاپیک به شخصی نگفتم بفروشید یا بخرید،فقط نگاه خودم از بازار را بیان کردم.حتی گفتم که ممکنه اشتباه باشه.اما تا الان هم اکثریت صحبت هام درست بوده.

زمانی که سکه روند کاهشی خودش را آغاز کرد،کف رو 1.100 ذکر کردم،زمانی که دوباره رفت تا 1290 ،مجدد گفتم روند کاهشی هست و دلایلش را ذکر کردم.قرار نیست در مملکتی که یک خبر سیاسی کل چهارچوب اقتصاد را به هم میزنه،سکه بخواد بیاد روی 1.100 و دقیقا روش قفل بشه. حتی بزرگترین اقتصاد دانان بزرگ هم نمیتونند یک رخداد پیش رو را به طور 100% پیشبینی کنند.تنها بر اساس تحلیل بنیادی و تکنیکال،وقایع پیش رو را تحلیل می کنند،که حتی ممکنه عکسش اتفاق بیفته.

و در نهایت،وقتی سکه میاد روی 1050 و مجدد میاد روی 1150،میانگین این دو میشه عدد 1100،که بر این اساس میده نوسان در خط 1.100 و دیگر نوسانات در پایین و بالای 1.100 نیز به نتیجه نامبرده می انجامه که از زمان کاهش از نرخ 1500 تا حالا با چنین پدیده ای در چنین بازه زمانی روبرو نبودیم،این پدیده به وضوح کف 1.100 را نشون میده.من بعید میدونم شما سواد در حد پنجم ابتدایی هم داشته باشید.

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702
اتفاقا ايشون تنها كسيه كه از نظر من تحليلاش واقعيتره و مثل خيليا ديگه آبدوغكي نيست

somebody314

Registered User
لایک‌ها
61

به نظرم شما فکر میکنید تحلیلگر قوی یعنی پیشگویی که از آینده خبر داره.

mohammad-mt

Registered User
لایک‌ها
49
درود.

لطفا مخاطب خودتون را شخصی قرار بدید که ادبش در سطح خودتون فرومایه باشه.

همون جناب دکستر که می فرمایید هم کف دلار را 2800 اعلام کردند اما به 2700 وکمتر هم رسید.اما این دلیلی نیستش که کف دلار بر اساس شاخصه های اقتصادی 2800 نباشه.حتی اگر دلار را دولت به 2000 تومن هم برسه،بازهم کف 2800 یک نرخ صحیح هستش از دیدگاه درمان و پیشرفت اقتصادی.مشکل شما اینه که تحلیل اقتصادی را با پیشگویی اشتباه می گیرید و اساسا درک صحیحی از واژه ها ندارید.خیلی پیشتر هم افرادی چون شما با صحبت های مضحکشون افرادی مانند دکستر را مورد نکوهش قرار دادند...(و البته پیش از این دکستر هم گفتند که کف سکه روی 1.100 هستش،ایشون را که قبول دارید؟) پس لطف کنید حداقل چندتا صفحه ی پیشین این تاپیک را مطالعه کنید بعد عقده گشایی روانی کنید.

در گام بعد؛بنده هیچ گاه در این تاپیک به شخصی نگفتم بفروشید یا بخرید،فقط نگاه خودم از بازار را بیان کردم.حتی گفتم که ممکنه اشتباه باشه.اما تا الان هم اکثریت صحبت هام درست بوده.

زمانی که سکه روند کاهشی خودش را آغاز کرد،کف رو 1.100 ذکر کردم،زمانی که دوباره رفت تا 1290 ،مجدد گفتم روند کاهشی هست و دلایلش را ذکر کردم.قرار نیست در مملکتی که یک خبر سیاسی کل چهارچوب اقتصاد را به هم میزنه،سکه بخواد بیاد روی 1.100 و دقیقا روش قفل بشه. حتی بزرگترین اقتصاد دانان بزرگ هم نمیتونند یک رخداد پیش رو را به طور 100% پیشبینی کنند.تنها بر اساس تحلیل بنیادی و تکنیکال،وقایع پیش رو را تحلیل می کنند،که حتی ممکنه عکسش اتفاق بیفته.

و در نهایت،وقتی سکه میاد روی 1050 و مجدد میاد روی 1150،میانگین این دو میشه عدد 1100،که بر این اساس میده نوسان در خط 1.100 و دیگر نوسانات در پایین و بالای 1.100 نیز به نتیجه نامبرده می انجامه که از زمان کاهش از نرخ 1500 تا حالا با چنین پدیده ای در چنین بازه زمانی روبرو نبودیم،این پدیده به وضوح کف 1.100 را نشون میده.من بعید میدونم شما سواد در حد پنجم ابتدایی هم داشته باشید.

دوستان و بخصوص جناب over-cracker زیاد خودتون رو بخاطره نوشته های بعضی ها ناراحت نکنید .به نظره من بعضی از دوستان میان فقط صفحه ی اخره تاپیک رو میخونن و اظهار نظر میکنن غافل از نوشته های چندین صفحه قبل...... . گذشته از این حرفا.هیچ کس در این تاپیک به زور نگفته که بفروشید یا خرید کنید فقطه فقط اطلاع رسونی شده و راهنمایی.ای کاش خیلی زودتر از این ها با این تاپیک و سرمایه گذاری روی ارز اشنا میشدم چون تقریبا دو ماه پیش ضرری متحمل شدم .و مطمعنم اگه اون زمان مشورتی با دوستان داشتم هیچ وقت وضعم اینی که هست نبود.خلاصه مشتاق نظرات دوستان بخصوص جناب دکتر دکستر و بقیه هستم و ممنونم.

z.mehdi45

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان لطف كنيد مشاجره رو تموم كنيد و به اصله تايپيك بپردازيد تا افراد ديگه هم از صحبت ها و تحليل هاتون استفاده كنن.

يه سوال:بار قبل كه سكه هاي پيش فروش رو تحويل دادن چه تاثيري بر قيمت سكه گذاشت؟

dk 313

Registered User
لایک‌ها
231
دوستان لطف كنيد مشاجره رو تموم كنيد و به اصله تايپيك بپردازيد تا افراد ديگه هم از صحبت ها و تحليل هاتون استفاده كنن.

يه سوال:بار قبل كه سكه هاي پيش فروش رو تحويل دادن چه تاثيري بر قيمت سكه گذاشت؟
سکه ریزش کرد یا به نظر بعضیها شیرجه زد

بالا