این سایت یه زمانی بار علمی بالایی داشت، دوستانی مثل دکتر دکستر و LPAD و آنونی اینجا تحلیل می کردند که خیلی قوی بودند. بعد از مدتها سری به اینجا زدم، دیدیم که خیلی سوت و کور شده، قدیمیا دیگه نیستند. تحلیلگر جدید اینجا شمایی؟ با این تحلیل های آبکی که می دی هم خودتو بدبخت می کنی و هم یه جمع از همه جا بی خبر رو که تحلیلهای تو رو می خونن. به دوستان توصیه می کنم در این بازار روی حرف هیچ کسی معامله نکنند، خصوصا دوستانی مثل ایشون که کفو 1100 می دونن، بعد سکه می شه 1050 و بعد با کمال پر رویی می گن کف 1100 عمل کرد و سکه اومد روی 1100!!! واقعا مفهوم کفو هم فهمیدیم. دوستان چشم و گوشتونو باز کنین و باز هم تاکید می کنم روی تحلیل هیچ کسی معامله نکنید وگرنه چوبشو می خورید.
درود.
لطفا مخاطب خودتون را شخصی قرار بدید که ادبش در سطح خودتون فرومایه باشه.
همون جناب دکستر که می فرمایید هم کف دلار را 2800 اعلام کردند اما به 2700 وکمتر هم رسید.اما این دلیلی نیستش که کف دلار بر اساس شاخصه های اقتصادی 2800 نباشه.حتی اگر دلار را دولت به 2000 تومن هم برسه،بازهم کف 2800 یک نرخ صحیح هستش از دیدگاه درمان و پیشرفت اقتصادی.مشکل شما اینه که تحلیل اقتصادی را با پیشگویی اشتباه می گیرید و اساسا درک صحیحی از واژه ها ندارید.خیلی پیشتر هم افرادی چون شما با صحبت های مضحکشون افرادی مانند دکستر را مورد نکوهش قرار دادند...(و البته پیش از این دکستر هم گفتند که کف سکه روی 1.100 هستش،ایشون را که قبول دارید؟) پس لطف کنید حداقل چندتا صفحه ی پیشین این تاپیک را مطالعه کنید بعد عقده گشایی روانی کنید.
در گام بعد؛بنده هیچ گاه در این تاپیک به شخصی نگفتم بفروشید یا بخرید،فقط نگاه خودم از بازار را بیان کردم.حتی گفتم که ممکنه اشتباه باشه.اما تا الان هم اکثریت صحبت هام درست بوده.
زمانی که سکه روند کاهشی خودش را آغاز کرد،کف رو 1.100 ذکر کردم،زمانی که دوباره رفت تا 1290 ،مجدد گفتم روند کاهشی هست و دلایلش را ذکر کردم.قرار نیست در مملکتی که یک خبر سیاسی کل چهارچوب اقتصاد را به هم میزنه،سکه بخواد بیاد روی 1.100 و دقیقا روش قفل بشه. حتی بزرگترین اقتصاد دانان بزرگ هم نمیتونند یک رخداد پیش رو را به طور 100% پیشبینی کنند.تنها بر اساس تحلیل بنیادی و تکنیکال،وقایع پیش رو را تحلیل می کنند،که حتی ممکنه عکسش اتفاق بیفته.
و در نهایت،وقتی سکه میاد روی 1050 و مجدد میاد روی 1150،میانگین این دو میشه عدد 1100،که بر این اساس میده نوسان در خط 1.100 و دیگر نوسانات در پایین و بالای 1.100 نیز به نتیجه نامبرده می انجامه که از زمان کاهش از نرخ 1500 تا حالا با چنین پدیده ای در چنین بازه زمانی روبرو نبودیم،این پدیده به وضوح کف 1.100 را نشون میده.من بعید میدونم شما سواد در حد پنجم ابتدایی هم داشته باشید.