• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

pcyord

Registered User
لایک‌ها
363
من سرمایه گذاری نمیخوام بکنم جناب دکتر
فقط دانشجو ام یه لپ تاپ هست چند وقتیه میخوام بخرم
الان قیمت ها یه کم اومده پایین بازم میاد پایین
یعنی احتمال داره دلار به دوهزار برسه؟ درماههای اتی

prodoctornuke

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
48
دکتر نظر خودت برای وارد شدن به بازار از چه زمانی هست؟
روی تقویم تاریخی مشخص نیست؟

shahab1985

Registered User
لایک‌ها
178
به افتخار دوستانی که با تحلیل های قوی مارو درجریان قرار میدن

دوستانی که فقط میخوان تیکه بندازن و جو رو خراب کنن جاشون این تایپیک نیست

auto_chartist

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اشتباه هست . حتی لینک رو هم بنده نخوندم ولی محکم میگم اشتباه هست . هر چه زودتر وضعیت قمیت ارز مشخص شه بازار بعدی طلا هست . اوضاع وخیم اقتصادی وقتی به چین برسه که داره میرسه انس رکورد میزنه که میزنه ;) و چین به ناچار که بر اساس سیاستش ارزش پولیش رو به خاطر اینکه آمریکا بزرگترین مقروض به چین هست پائین نگه داشته مجبور به آزاد سازیش هست . این تنها یک فاکتور هست .

سلام
البته یادمان نرود که چین بیشترین ذخایر دلار را دارد و امریکا بیشترین ذخایر طلا

آمریکا چین را له خواهد کرد

Last edited:

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702
آقاییون تسلیت به کسایی مثل خودم که نخریدن
انس زد نجومی بالا
1,753.30

auto_chartist

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
روی 3800 بود که گفتم بازی ارز تموم شد . خیلی ها حتی باورش براشون سخت بود همون موقع البته دوباره تا 4000 تومن هم رفت .

ولی اگر 2باره قرا به این باشه که بازی ارز شروع بشه اولین نفر خودم هستم که میام سر نخ ها رو میگم

سلام

وقتی قیمت دلار و طلا در حال حاضر رابطه مستقیم دارند پس فرقی در خرید دلار یا طلا نیست.اگر فرض را بر پایان رشد دلار بگذاریم انوقت قیمت طلا در ایران چگونه محاسبه خواهد شد؟؟

ehsan20t

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
آقاییون تسلیت به کسایی مثل خودم که نخریدن
انس زد نجومی بالا
1,753.30
جناب over cracer باتوجه به افزایش قیمت اونس و افق صعودر در پیش رویی که داره، تاثیرش بروی قیمت سکه در داخل چیه؟وآیا خرید در این قیمت ها رو با دید میان مدت مناسب میدونید؟
باتشکر

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
اهل کپی خبر نیستم ولی به نظرم ارزش داره اینجا کپی بشه

آنکارا: ایران با پول فروش گاز به ترکیه، طلا خریداری می‌کند
۱۳۹۱/۰۹/۰۴
در حالی که اخیرا درباره مبادله گاز ایران با طلای ترکیه گمانه‌زنی‌هایی مطرح شده، آنکارا تأیید کرده است که جمهوری اسلامی با پولی که از ترکیه بابت فروش گاز دریافت می‌کند، طلا خریده و آن را به ایران منتقل می‌کند.

به گزارش سوم آذرماه روزنامه وال استریت جورنال، علی باباجان، معاون نخست وزیر ترکیه، گفته است که ترکیه برای خرید گاز از ایران، به این کشور لیره ترک پرداخت می‌کند و از آن‌جا که به گفته وی ارزش لیره برای خرید کالا از بازار جهانی محدود است، ایران با این پول از ترکیه طلا خریداری می‌کند.

آقای باباجان که از سیاست‌گذاران ارشد اقتصادی در ترکیه به شمار می‌رود، در پاسخ به سوالات کمیته بودجه پارلمان این کشور توضیح داد که پول خرید گاز از ایران به لیره به حساب ایران در یکی از بانک‌های ترکیه واریز می‌شود و جمهوری اسلامی نیز با آن پول طلا خریده و آن را به ایران منتقل می‌کند.

به گزارش وال استریت جورنال، به دنبال کنار گذاشته شدن ایران از خدمات الکترونیکی بانکی سوییفت در اسفندماه سال ۱۳۹۰، به ناگهان صادرات کالا از ترکیه به ایران به طور غیرعادی‌ای شدت گرفت. این افزایش صادرات گمانه‌زنی‌هایی را در مورد مبادله کالای ترکیه با نفت و گاز ایران ایجاد کرد.

به گفته این روزنامه، در سال ۲۰۱۱ صادرات کالای ترکیه به ایران با ۵۰ درصد رشد به ۱۶ میلیارد دلار رسید و در ۹ ماهه سال ۲۰۱۲ نیز این تجارت به ۱۸ میلیارد و ۸۰۰ میلیون دلار افزایش یافته است.

در عین حال وال استریت جورنال می‌افزاید که در ۹ ماهه اول سال ۲۰۱۲ ترکیه شش میلیارد و ۴۰۰ میلیون دلار طلا به ایران فروخته است، در حالی که صادرات طلای ترکیه به ایران در سال پیش ۵۴ میلیون دلار بود.

ایران ۱۸ درصد از نیاز گازی و ۵۱ درصد از نیاز نفتی ترکیه را تأمین می‌کند. در حال حاضر با وجود تحریم‌های بین‌المللی علیه ایران که نفت و مبادلات بانکی جمهوری اسلامی را نشانه گرفته است، نحوه پرداخت مبلغ مربوط به خرید انرژی از ایران، به معضلی برای خریداران نفت ایران تبدیل شده است.

در همین حال دولت ترکیه ارتباط مستقیم میان افزایش فروش طلای ترکیه به ایران با خرید انرژی از جمهوری اسلامی را رد کرده است. تانیر ییلدیز، وزیر انرژی ترکیه، در تابستان سال جاری گفت که ترکیه در ازای گاز و نفت وارداتی خود از ایران، لیره و در مواردی مربوط به خرید گاز، دلار می‌دهد.

prodoctornuke

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
48
جناب over cracer باتوجه به افزایش قیمت اونس و افق صعودر در پیش رویی که داره، تاثیرش بروی قیمت سکه در داخل چیه؟وآیا خرید در این قیمت ها رو با دید میان مدت مناسب میدونید؟
باتشکر
منم این سوال رو دارم که رشد انس چقدر باید باشه که بتونه کاهش قیمت دلار رو جبران کنه

aliamiri1390

Registered User
لایک‌ها
104
تا اونجایی که یادم میاد در این چند وقت قبل مذاکرات 1+5 با ایران اول مذاکرات آژانس و ایران بوده و بعد دو هفته تقریبا مذاکرات 5+1 شکل گرفته...در صورت تکرار این ریتم .پس نباید به اعلام قریب الوقوع مذاکرات قبل 23 آذر امیدوار بود...

اما من خیلی دودل شدم که قبل مذاکرات بشینم پای این میز قمار...نمیدونم والا

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832
اهل کپی خبر نیستم ولی به نظرم ارزش داره اینجا کپی بشه

آنکارا: ایران با پول فروش گاز به ترکیه، طلا خریداری می‌کند
۱۳۹۱/۰۹/۰۴
در حالی که اخیرا درباره مبادله گاز ایران با طلای ترکیه گمانه‌زنی‌هایی مطرح شده، آنکارا تأیید کرده است که جمهوری اسلامی با پولی که از ترکیه بابت فروش گاز دریافت می‌کند، طلا خریده و آن را به ایران منتقل می‌کند.

به گزارش سوم آذرماه روزنامه وال استریت جورنال، علی باباجان، معاون نخست وزیر ترکیه، گفته است که ترکیه برای خرید گاز از ایران، به این کشور لیره ترک پرداخت می‌کند و از آن‌جا که به گفته وی ارزش لیره برای خرید کالا از بازار جهانی محدود است، ایران با این پول از ترکیه طلا خریداری می‌کند.

آقای باباجان که از سیاست‌گذاران ارشد اقتصادی در ترکیه به شمار می‌رود، در پاسخ به سوالات کمیته بودجه پارلمان این کشور توضیح داد که پول خرید گاز از ایران به لیره به حساب ایران در یکی از بانک‌های ترکیه واریز می‌شود و جمهوری اسلامی نیز با آن پول طلا خریده و آن را به ایران منتقل می‌کند.

به گزارش وال استریت جورنال، به دنبال کنار گذاشته شدن ایران از خدمات الکترونیکی بانکی سوییفت در اسفندماه سال ۱۳۹۰، به ناگهان صادرات کالا از ترکیه به ایران به طور غیرعادی‌ای شدت گرفت. این افزایش صادرات گمانه‌زنی‌هایی را در مورد مبادله کالای ترکیه با نفت و گاز ایران ایجاد کرد.

به گفته این روزنامه، در سال ۲۰۱۱ صادرات کالای ترکیه به ایران با ۵۰ درصد رشد به ۱۶ میلیارد دلار رسید و در ۹ ماهه سال ۲۰۱۲ نیز این تجارت به ۱۸ میلیارد و ۸۰۰ میلیون دلار افزایش یافته است.

در عین حال وال استریت جورنال می‌افزاید که در ۹ ماهه اول سال ۲۰۱۲ ترکیه شش میلیارد و ۴۰۰ میلیون دلار طلا به ایران فروخته است، در حالی که صادرات طلای ترکیه به ایران در سال پیش ۵۴ میلیون دلار بود.

ایران ۱۸ درصد از نیاز گازی و ۵۱ درصد از نیاز نفتی ترکیه را تأمین می‌کند. در حال حاضر با وجود تحریم‌های بین‌المللی علیه ایران که نفت و مبادلات بانکی جمهوری اسلامی را نشانه گرفته است، نحوه پرداخت مبلغ مربوط به خرید انرژی از ایران، به معضلی برای خریداران نفت ایران تبدیل شده است.

در همین حال دولت ترکیه ارتباط مستقیم میان افزایش فروش طلای ترکیه به ایران با خرید انرژی از جمهوری اسلامی را رد کرده است. تانیر ییلدیز، وزیر انرژی ترکیه، در تابستان سال جاری گفت که ترکیه در ازای گاز و نفت وارداتی خود از ایران، لیره و در مواردی مربوط به خرید گاز، دلار می‌دهد.
این خبر قدیمیه

و این کار هیچ گونه ارزش افزوده ای ایجاد نمی کنه که به کم شدن تورم یا بالابردن ارزش ریال کمک کنه !

aliamiri1390

Registered User
لایک‌ها
104
این خبر قدیمیه

و این کار هیچ گونه ارزش افزوده ای ایجاد نمی کنه که به کم شدن تورم یا بالابردن ارزش ریال کمک کنه !

خبر تایید مقامات ترک جدیده و اینکه کسی نمیخواد ارزش ریال رو بالا ببره در این شرایط .مگر مغز ... خوردند همچین کاری کنند.

دلار داشت با روند خاصی به پایین میومد هفته پیش یک دفعه ساعت 3 بود فکر کنم یه صعود شدید داشت و فرداش هم باز شدیدتر ...
اگر دلار میرسید به 2590 اونوقت ملت میخواستن ارز مبادله ای کمتر بشه.باشرایط فعلی امکانش نیست.عمل سیستم دریافتی حداکثری از دلار هست به این راحتی هم نمیخواد درامدش پایین بیاد.

حقیقت اینه قیمت دلار زیر مبادله ای یا 7% بالای اون(با شرایط فعلی) تقریبا افسانه ست.دلیلی برای این نیست و افت شدید اون روز هم بخاطر جوگیری مردم برای فروش بود.وکسی نمیخواد دلار از این پایین تر بیاد هرگز نمیزاره دلار از حدمجازی پایین بیاد.مگر با تغییر شرایط کنونی و دسترسی به دلارهای بیشتر

AZAZEL

Registered User
لایک‌ها
341
با توجه به پایین اومدن قیمت ارز ولی طلا هنوز افزایشی هست به نظرتون الان وقت خرید نیست بنده می خوام خرید کنم نظرتون چیه ؟

Over_Cracker

Registered User
لایک‌ها
37
من نظرم در وحله اول اینه که ورود نکنید به بازار فعلا،بعد از اون هم از نگاه نوسان گیری نظرم روی فروش هست تا خرید.شایدم اشتباه باشه!

درود بر همه ی دوستان.

این پست را من چهارشنبه شب قبل تعطیلی زدم که سکه رسیده بود به 1160،زمانی که خیلی ها رو خرید تاکید داشتند و بازار هم خوب خریدار شده بود. اما من افزایش بیشتری برای قیمت ها متصور نبودم و قیمت ها رو تقریبا در سقف دیدم و حتی با احتمال افزایش انس،امید چندانی به افزایش بیشتر نسبت به روز چهارشنبه نداشتم به دلیل اینکه بازار دلار به شدت تحت نظر بانک مرکزی ***** میشه و احتمال میدم نرخ دلار بین 2950 تا 3000 تومن،زنگ خطر و بالای 3000 تومن خط قرمزی باشه برای کنترلرهای بازار ارز.یعنی زمانی که نرخ دلار بخواد در بازار آزاد حتی برای چند ساعت بالای 2950 ثبات پیدا کنه،با تزریق ارز به بازار از طرف دولت مواجه میشیم.از طرفی اعتقاد دارم اگر برای 1 روز دلار بتونه بالای 2950 ثبات پیدا کنه و داد و ستد بشه،در روز بعدیش خط قرمز را میشکنه و ممکنه تا 3300 هم بالابره

در مورد انس هم از جهت توافقی که در در مورد اعطای وام به یونان داره صورت میگیره،باعث افزایش انس تا 1755 دلار شد،و به نظرم کف حمایتی هم 1740 میتونه باشه و هدف بعدی انس 1770 تا 1780 هستش،این مرحله را هم رد کنه،باید منتظر کانال 1800 واسه انس باشیم که کمی تاخیر خواهد داشت تا معامله گران استفاده لازم را ببرند.

بازهم کف سکه را 1100 میدونم و زیر 1100 را برای نوسان گیری مناسب.اخبار سیاسی که تا قبل از قطعی شدن نتایح مذاکرات منتشر و باعث کاهش و افزایش سکه میشه،فرصت های نوسان گیری برای نوسان گیر ها هستش.(سکه آتی هم خوب فرصت هایی را در اختیار نوسان گیر ها قرار داده)

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702
[h=2]تحلیل سی ان بی سی از وضعیت قیمت جهانی طلا در هفته های آینده [/h] زمانی که همه ما منتظر بهترین فرصت خریدیم بد نیست گهگاهی هم یه سری به نظرات مخالف بزنیم! البته اینا همش حرفه و بازار نه بیدلیل بالا میره نه بی دلیل پایین میاد، کی میتونه بگه اوضاع اقتصادی اروپا و آمریکا چی خواهد شد؟ من خودم به شخصه تا سکه نرسه به 1 تومن هیچ خریدی نمیکنم

A R V I N

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام
اونس طلا در سه ماهه گذشته 15 درصد رفته بالا ولی اونس نقره در همین مدت 30% رشد داشته
به نظر شما خرید نقره بهتر از طلا نیست؟
ممنون میشم کمکم کنید

بالا