دوستان الان خرید سکه رو توصیه میکنی یا خرید مسکن ؟
کدوم تو سال 92 رشد بیشتری داره ؟
دوستان الان خرید سکه رو توصیه میکنی یا خرید مسکن ؟
کدوم تو سال 92 رشد بیشتری داره ؟
به نظر من مسکن نسبت به ارزش واقعیش چندین برابر فروخته میشه و در تهران آلوده شلوغ زلزله خیز پر سروصدا پرامواج.....متری 5 میلیون قیمت گذاشتن برا خونه که نماد واقعی تورم هست و قیمتا الانم به شدت بالاست و بازارش بسیار راکده در مورد پیش فروش سکه هم امروز روزنامه ها نوشته بودن با کارت ملی نفری 5 تا میدن قیمت بین 1/300 تا 1/400 که شش ماه بعد تا یکسال بعد تحویل میدن...
یعنی دیگه رشد نمیکنه ؟ میگن مسکن سال 92 رشد 100 درصدی داره ... البته میگن ! نمیدونممتاسفانه برای خرید مسکن دیر شده من خودم الان چند روزه دنبال خونه هستم ولی قیمتهاشون رو بالا بردن چون میدونن سال بعد بالا میره از همین الان نرخهای سال بعد رو اعلام میکنن.
الان وقت مناسبی میتونه باشه برای خرید ؟دلار و سکه رشد می کنند ولی به طور کند چون رشد اصلی شون را کردند این دفعه نوبت مسکن هست
چرا ؟به نظر من 1300 هم یدن اصلا ارزش ثبتنام نداره با این وضعیت
ميگن نداريم سكه پولتون سپرده كنيد با بهره ٢٢ درصدیعنی دیگه رشد نمیکنه ؟ میگن مسکن سال 92 رشد 100 درصدی داره ... البته میگن ! نمیدونم
الان وقت مناسبی میتونه باشه برای خرید ؟
چرا ؟
شک دارم به این اونس بریزه تا 1500 یا حتی پایین تر
اگر بانک به این نتیجه رسیده باشه که باید پیشفروش کنه بهتره تا اونس نریخته این کار رو بکنه به نظرم این هفته هفته جالبی خواهد بود...
همین الانشم قیمت مسکن نسبت به سال پیش بیش از 180 % گرونتر شده که یه نرخ کاذب و به شدت حبابی هست و متوسط نرخ نوساز متری 5 میلیون اونم تو تهران داغون!!!! واقعا مغز ادم سوت میکشه چندتا از دوستام که تو کار مسکن هستند گفتن بازارش به شدت راکده الان مسکن با این قیمتا چه برسه بخواد بیشترم بشه.......
همین الانشم قیمت مسکن نسبت به سال پیش بیش از 180 % گرونتر شده که یه نرخ کاذب و به شدت حبابی هست و متوسط نرخ نوساز متری 5 میلیون اونم تو تهران داغون!!!! واقعا مغز ادم سوت میکشه چندتا از دوستام که تو کار مسکن هستند گفتن بازارش به شدت راکده الان مسکن با این قیمتا چه برسه بخواد بیشترم بشه.......
به نظرم بیشتر هم جا داره بشه. در مورد تهران نظر نمیدم ولی جایی که من هستم نسبت به پارسال 2 برابر شده. زمین هم بیشتر از 2 برابر رشد کرده. مصالح رو هم که 2.5 برابر کمش در نظر بگیری میبینی که جا داره بازم رشد کنه.
مسکن مهر و این حرفا هم که نیمه تعطیل شده.