• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

sotd

Registered User
لایک‌ها
12
صفحان اول این تاپیک در سال ۸۸ رو نگاه میکردم که دوستان از خرید سکه تمام بهار ازادی ۱۹۰ هزار تومانی میترسیدن. الان بعد از سه سال وضعیت رو ببینید چی شده. واقعا به کجا چنین شتابان!
Sent from my I9250 using Tapatalk 2

masod2000

Registered User
لایک‌ها
314
آخه خونه هم داره به شدت رشد میکنه
حالا به نظرتون این سکه ها رو نگه دارم یا بفروشم یه خونه بگیرم که ماهی هم حدوده 400 تومن اجاره داره؟

SiSil1

Registered User
لایک‌ها
135
دوستان الان خرید سکه رو توصیه میکنین یا خرید مسکن ؟
کدوم تو سال 92 رشد بیشتری داره ؟

Last edited:

xms

Registered User
لایک‌ها
387
دوستان الان خرید سکه رو توصیه میکنی یا خرید مسکن ؟

دلار و سکه رشد می کنند ولی به طور کند چون رشد اصلی شون را کردند این دفعه نوبت مسکن هست

lordpc

Registered User
لایک‌ها
64
دوستان الان خرید سکه رو توصیه میکنی یا خرید مسکن ؟

متاسفانه برای خرید مسکن دیر شده من خودم الان چند روزه دنبال خونه هستم ولی قیمتهاشون رو بالا بردن چون میدونن سال بعد بالا میره از همین الان نرخهای سال بعد رو اعلام میکنن.

kamranii

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نظر من مسکن نسبت به ارزش واقعیش چندین برابر فروخته میشه و در تهران آلوده شلوغ زلزله خیز پر سروصدا پرامواج.....متری 5 میلیون قیمت گذاشتن برا خونه که نماد واقعی تورم هست و قیمتا الانم به شدت بالاست و بازارش بسیار راکده در مورد پیش فروش سکه هم امروز روزنامه ها نوشته بودن با کارت ملی نفری 5 تا میدن قیمت بین 1/300 تا 1/400 که شش ماه بعد تا یکسال بعد تحویل میدن...

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
899

مسکن شاید الان و اوایل سال دیگه گرون باشه ولی سالهای آتی مثلا 4-5 سال دیگه اینقدر گرون نیست و افت شدیدی خواهد کرد چون به حد اشباع میرسد و افت میکند
دهه ی اخیر و دهه ی بعد تا سال 2020 فقط سرمایه گزاری طلا سودآور خواهد بود
من هیچ وقت به مسکن در آینده دید خوبی ندارم

shahab1985

Registered User
لایک‌ها
178
به نظر من 1300 هم یدن اصلا ارزش ثبتنام نداره با این وضعیت

به نظر من مسکن نسبت به ارزش واقعیش چندین برابر فروخته میشه و در تهران آلوده شلوغ زلزله خیز پر سروصدا پرامواج.....متری 5 میلیون قیمت گذاشتن برا خونه که نماد واقعی تورم هست و قیمتا الانم به شدت بالاست و بازارش بسیار راکده در مورد پیش فروش سکه هم امروز روزنامه ها نوشته بودن با کارت ملی نفری 5 تا میدن قیمت بین 1/300 تا 1/400 که شش ماه بعد تا یکسال بعد تحویل میدن...

xms

Registered User
لایک‌ها
387
درست هست قیمت مسکن خیلی حبابی هست در تهران قیمتش واقعی نیست چون ایران با همه جای دنیا فرق دارد.

هر لحضه امکان زلزله و سوخت شدن سرمایه هست. چون ضد زلزله نیست.

ولی خوب قیمت در اقتصاد را عرضه و تقاضا تعیین می کند تا وقتی یک احمق پیدا می شود متری 10 تا20 میلیون تومان بدهد تو آپارتمان تو تهران تو هوای الوده و سرطانزای کثیف که عمر ادم را نصف می کند صد جور مرض و بیماری می گیرد

انواع اقسام دکلهای امواج موبایل و امواج تلویزیونی و امواج پارازیت سرطان زا بیشتر هست .
ترافیک وگرانی بیشتر تهران هم هست

ولی خوب تقاضا دارد با این حال خیلیها حاضرند مهاجرت کنند بیایند تهران سر ودست هم می شکنند. پس مسکن سرمایه گذاری خوبی هست چون تقاضا دارد. خریدار دارد.

خوب از حماقت چنین افرادی می شود استفاده کرد و سود خوبی به جیب زد.:D

masod2000

Registered User
لایک‌ها
314
سلام
مسلما برا کسایی که از چن سال پیش سکه جمع می کردن سودی که از سکه بردن بیشتر از ملک است
من خودم پارسال سکه هام رو 564 تومن خریدم الان حدوده 3 برابر شده ولی ملک حتی با قیمت کاذب الان 3 برابر نشده نهایت 1.4 تا 2 برابر افزایش داشته اونم تو بعضی مناطق پس دوستان ناراحت نباشن

SiSil1

Registered User
لایک‌ها
135
متاسفانه برای خرید مسکن دیر شده من خودم الان چند روزه دنبال خونه هستم ولی قیمتهاشون رو بالا بردن چون میدونن سال بعد بالا میره از همین الان نرخهای سال بعد رو اعلام میکنن.
یعنی دیگه رشد نمیکنه ؟ میگن مسکن سال 92 رشد 100 درصدی داره ... البته میگن ! نمیدونم
دلار و سکه رشد می کنند ولی به طور کند چون رشد اصلی شون را کردند این دفعه نوبت مسکن هست
الان وقت مناسبی میتونه باشه برای خرید ؟
به نظر من 1300 هم یدن اصلا ارزش ثبتنام نداره با این وضعیت
چرا ؟

arashghazali

Registered User
لایک‌ها
62
یعنی دیگه رشد نمیکنه ؟ میگن مسکن سال 92 رشد 100 درصدی داره ... البته میگن ! نمیدونم

الان وقت مناسبی میتونه باشه برای خرید ؟

چرا ؟
ميگن نداريم سكه پولتون سپرده كنيد با بهره ٢٢ درصد

aliamiri1390

Registered User
لایک‌ها
104
شک دارم به این اونس بریزه تا 1500 یا حتی پایین تر

اگر بانک به این نتیجه رسیده باشه که باید پیشفروش کنه بهتره تا اونس نریخته این کار رو بکنه به نظرم این هفته هفته جالبی خواهد بود...

جمعه هفته پیش بود ... دکتر شاگردت توی خوندن دست سیستم کمی رشد داشته :happy:

دکتر جان میدونم ناراحتید و بخاطر بعضی ها مارو هم از مصاحبت با خودتون محروم کردید .خواهشمندم بخاطر دوست داران تان تجدید نظربفرمایید...با تشکر...

sun666

Registered User
لایک‌ها
146
هفته پیش من 1500 فروختم دوستان گفتن اشتباه کردی
ولی سکه و دلار باز هم میاد پایین
مگر اینکه خود دولت اجازه نده که بعیده!
دوستان هر چی دارید بفروشید فعلا

دوستانی که پول خرید ملک رو دارن به شرط مناسب بودن مکانش و جای رشد داشتن اون منطقه ، در حال حاضر از سکه و دلار بهتره!
دوستانی که میخوان همچنان تو بازار سکه و دلار فعالیت کنن اگر میخوان کوتاه مدت کار کنن و فقط نوسان بگیرن سکه که رسید به 1350 بخرید و اونایی که میخوان بلند مدت کار کنن آخر فروردین خرید کنن و فعلا پولاشون رو سپرده کنن

persiandiscus

Registered User
لایک‌ها
36
خريد مسكن در تهران صد درصد سود دهيش بيشتر از سكه هست...
من پارسال يه آپارتماني تو تهران ٦٥ متري رو خريدم اون زمان دلار ١٩٦٥ بود دقيقا يادمه
الان اون آپارتمان با اين شرايط ركودش دو برابر شده به اضافه اينكه اجارم گرفتم.
من تا حالا كسي رو نديدم از خريد آپارتمان تو تهران ضرر كرده باشه..
ولي خوب خريد آپارتمان تو تهران مطميينا بهتر از شهرهاي ديگه ميتونه باشه.
الانم كه سرمايه ها كم كم داره از ارز و سكه خارج ميشه و به سمت مسكن مياد

kamranii

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
همین الانشم قیمت مسکن نسبت به سال پیش بیش از 180 % گرونتر شده که یه نرخ کاذب و به شدت حبابی هست و متوسط نرخ نوساز متری 5 میلیون اونم تو تهران داغون!!!! واقعا مغز ادم سوت میکشه چندتا از دوستام که تو کار مسکن هستند گفتن بازارش به شدت راکده الان مسکن با این قیمتا چه برسه بخواد بیشترم بشه.......

ali_2021

Registered User
لایک‌ها
800
همین الانشم قیمت مسکن نسبت به سال پیش بیش از 180 % گرونتر شده که یه نرخ کاذب و به شدت حبابی هست و متوسط نرخ نوساز متری 5 میلیون اونم تو تهران داغون!!!! واقعا مغز ادم سوت میکشه چندتا از دوستام که تو کار مسکن هستند گفتن بازارش به شدت راکده الان مسکن با این قیمتا چه برسه بخواد بیشترم بشه.......

به دوستات بگو باشششششششششد عامو !!(لهجه اصفهانی !)

amir3408

Registered User
لایک‌ها
1,416

به نظرم بیشتر هم جا داره بشه. در مورد تهران نظر نمیدم ولی جایی که من هستم نسبت به پارسال 2 برابر شده. زمین هم بیشتر از 2 برابر رشد کرده. مصالح رو هم که 2.5 برابر کمش در نظر بگیری میبینی که جا داره بازم رشد کنه.

مسکن مهر و این حرفا هم که نیمه تعطیل شده.

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,400
به نظر منم سرمایه گذاری رو مسکن خیلی بهتره چون یه چیز مصرفیه و روز به روز بیشتر بهش احتیاج پیدا میشه
ولی طلا چیز مصرفی نیست مخصوصا برای مردان اما مسکن زن و مرد نداره و هر دو بهش نیاز دارن

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
899
به نظرم بیشتر هم جا داره بشه. در مورد تهران نظر نمیدم ولی جایی که من هستم نسبت به پارسال 2 برابر شده. زمین هم بیشتر از 2 برابر رشد کرده. مصالح رو هم که 2.5 برابر کمش در نظر بگیری میبینی که جا داره بازم رشد کنه.

مسکن مهر و این حرفا هم که نیمه تعطیل شده.

بیشتر هم جا داره ؟
دوست عزیز ملک برا اینه که آدم درش ساکن باشه
به فکر نسل آینده هم باید بود
واقعا برا اینا که مثلا خوشحال میشن مسکن 3 برابر بشه واقعا متاسفم
مسکن که دلار و سکه نیست که .

بالا