• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

sadia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چه فروم فعالی واقعا! :wacko::(

persiandiscus

Registered User
لایک‌ها
36
شمش فروشش سخته مثل سكه سريع نميتوني ردش كني

sun666

Registered User
لایک‌ها
146
من که همه رو فروختم
به نظرم دیگه بازار زیادی صعودی مونده و قید ریسک برای سود های باد آورده با ریسک زیاد رو زدم
دیگه خیلی بخواد صعودی بمونه تا 26-27 بهمن خواهد بود بعدش به خاطر کاهش تقاضا برای دلار نزولی میشه مگر اینکه انس صعودی بمونه و بتونه یکم سکه رو نگه داره وگرنه سکه راحت تا 1300000 میتونه بریزه
اون ور سال هم صعود از بعد انتخابات شروع میشه و تا قبل انتخابات شدیدا فضا کنترلی خواهد بود فقط نوسان خواهیم داشت
این دید بلند مدت برای سرمایه گذاری
برای کسانی که کوتاه مدت کار میکنن همچنان استراتژی خرید و فروش پلکانی بهترین کار ممکن هستش!

amirpcp30

Registered User
لایک‌ها
130
سلام دوستان
این پیش فروش سکه قبل از سال قطعیه؟
با سپاس

finepix

Registered User
لایک‌ها
83
من که همه رو فروختم
به نظرم دیگه بازار زیادی صعودی مونده و قید ریسک برای سود های باد آورده با ریسک زیاد رو زدم
دیگه خیلی بخواد صعودی بمونه تا 26-27 بهمن خواهد بود بعدش به خاطر کاهش تقاضا برای دلار نزولی میشه مگر اینکه انس صعودی بمونه و بتونه یکم سکه رو نگه داره وگرنه سکه راحت تا 1300000 میتونه بریزه
اون ور سال هم صعود از بعد انتخابات شروع میشه و تا قبل انتخابات شدیدا فضا کنترلی خواهد بود فقط نوسان خواهیم داشت
این دید بلند مدت برای سرمایه گذاری
برای کسانی که کوتاه مدت کار میکنن همچنان استراتژی خرید و فروش پلکانی بهترین کار ممکن هستش!

اشتباهت اینجاست که فکر کردی خرید و نگه داری سکه سود میاره در صورتیکه فقط برای جلوگیری از بی ارزش شدن پولمونه که سکه میخریم و نگه میداریم، الان هیچ کاری سود نداره جز دزدی ..

In The Rain

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوستان خبری که در مورد پیش فروش سکه هست

نظرتون چیه ؟

چند باشه خوبه ؟

xms

Registered User
لایک‌ها
387
اگر پیش فروش قطعی شد سریع بکشید بیرون تا سرمایتون سوخت نشده به فکر سرمایه گذاری جدیدی باشید.
چون ممکنه این دفعه زیاد تزیرق کنند تو بازار .
اگر سرمایه قلمبه دارید ملک بد نیست.

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
احتمالش هست شایعه باشه که قیمت ها رو کم کنن

javid17

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
370
در هر صورت که قیمت ها داره میاد بایین و بهتره فعلا همه بفروشیم البته من که امروز میخام بفروشم همه را
و بقیه دوستان اگر نظر کارشناسی دارن بگن که بهتره

finepix

Registered User
لایک‌ها
83
احتمالش هست شایعه باشه که قیمت ها رو کم کنن

در بهترین حالت اینه که شایعه نباشه و اینکارو بدلیل کمبود نقدینگی دولت در پایان سال انجام دهند اما باز هم با توجه به اشتهای بازار تقاضا قیمت زیر ۱۴۰۰ نمیاد و ان هم برای مدتی کوتاه و در اوایل سال اینده شاهد ارقامی خواهید بود که هیچ وقت تصورش رو نمیکردید.

afshin5

Registered User
لایک‌ها
1,548
برای پیش خرید سکه حتما باید پول نقد ببریم بانک ملی؟ من کارت پارسیات دارم نمیشه برای خرید کارت بکشم اخه بانکم هم پول نقد زیاد نمیده دفع قبل که پیش خرید کردم مردتیکه بانکی میگفت فقط پول نقد چک رمز دار و کارت قبول نمیکنیم منم مجبور شدم آخر چک پول بهش بدم

drcopy

Registered User
لایک‌ها
4
دارن بلوف ميزنن من بعيد ميدونم پيش فروش كنن. تازه اگرم اينكارو بكنن تعداد محدود و قيمتش رو هم به روز ميكنن كه چيزي گيره كسي نياد. كاري كه 2 ماه پيش كردن و خيليها از جمله من دلارهاشون رو فروختن دوباره دارن تكرار ميكنن. ولي اينبار من خر نميشم.

elahi43

Registered User
لایک‌ها
499
پیش فروش قطعیه قبل از عیده. هر کارت ملی 5 تا سکه. تو روزنامه خوندم

امروز هم ارزون شد. پولا رو جمع کنین

kamranii

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نظر من این خبر در آستانه شروع تحریمهای جدید امروز 18 بهمن که نفت در برابر غذاست فقط برا جلوگیری از انفجار قیمت ارز بوده و تا چند روز دیگه معلوم میشه که بانک به نرخ بازار پیش فروش میکنه و جوسازی بوده تا عده ای ساده سکه هاشونو بفروشن و حواسا منحرف شه....

lordpc

Registered User
لایک‌ها
64
به نظر منم بلوف میزنن تا حرفا قیمتها رو پایین بکشن اینکه تمام روزنامه ها هم این خبر رو توی صفحه اول زدن تابلوه.چون اگر میخواستن بازار رو کنترل کنند چند ماه زودتر پیشفروش میکردن.تازه اگر هم راست بگن و پیشفرش کنن مطمئنن طوری حساب میکنن که زیاد با بازار فرق نکنه.و تاثیرش هم مقطعی هست و نه متداوم.

dark-night

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
دوستان به نظرتون برای خرید طلای دست دوم چه زمانی مناسبه؟من کی خرید کنم؟

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538
اگر پیش فروش قطعی شد سریع بکشید بیرون تا سرمایتون سوخت نشده به فکر سرمایه گذاری جدیدی باشید.
چون ممکنه این دفعه زیاد تزیرق کنند تو بازار .
اگر سرمایه قلمبه دارید ملک بد نیست.

سلام
با شما موافق نیستم ، اینطور که تو اخبار اومد ، گفته شده که پیش فروش این دفه دارای محدودیته تعداد برای هر نفر هست.
و احتمالاً قیمت پیش فروش بیش از یک میلیون تومن برای هر سکه و تحویل شیش ماهه و یک ساله خواهد بود!
با این وضع فکر نمیکنم افت قیمت سکه در حد سوخت شدن سرمایه که شما میگید باشه ... و افتش هم موقت به نظر میرسه.
پیروز باشید

masod2000

Registered User
لایک‌ها
314
دوستان
خواهشا یه مشاوره فوری به من بدید
من هر چی پول دارم سکه میخرم حتی اون موقع که 568 تومن اسم مینوشتن هر چی سکه داشتم فروختم و دوباره اسم نوشتم الان حدوده 100 تومن (به ارزش روز سکه) جمع کردم
به نظرتون این 100 تومن رو برم سمت مهر شهر با مارلیک یا اندیشه یا فردیس یه آپارتمان بخرم؟ وبدم اجاره ?
یا نه سکه ها رو نگه دارم؟

Last edited:

finepix

Registered User
لایک‌ها
83
سکه ها رو نگه دار، امروز مگه اخبار گوش نکردی؟
اونایی که رویای مذاکره با امریکا رو داشتن ساده لوح خطاب شدند و این یعنی بالا ماندن قیمت دلار و بالطبع سکه .

بالا