• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

amirshakoori

Registered User
لایک‌ها
840
یعنی دکتر بعد 18 بهمن قیمت ها میاد پایین ؟
و موقع خرید و تبدیل پول به طلا کی هست به نظر شما ؟
الان که سکه ترکونده داره میره روی 460
راهنمایی کنید ما را لطفا

شما دقیقا بر عکس برداشت کردی:D

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
خوشبحال کسانی که تو اروپا یا امریکا بدنیا اومدن
اصلا چرا جبر و اختیار هستش تو زندگی؟ این خیلی بی انصافی هست یکی تو سیستمی مثل دانمارک و نروژ و استرالیا زندگی کنه و متولد بشه اونجا یکی افریقا ایران و افغانستان
گناه من چیه اینجا دنیا اومدم؟ من زندگی می خوام پول نمی خوام مقام نمی خوام اسایش می خوام ارامش می خوام می خوام کودکیم کودکی باشه نوجوانیم نوجوانی و جوانیم عاشق بشم و بدون هیچ ترس بدون اجهاف حقوق دیگران و تملق و چاپلوسی زندگی بسازم برای خودم می خوام عزیزانم در بهترین رفاه و بهداشت و سیستم اموزشی درس بخونند نمی خوام برای ارضای خودم خودارضایی بکنم نمی خوام پشت چراغ قرمز اشک بریزم برای فاحشه هایی که منتظر قیمت دادن هستن یا کودکان کار.... نمی خوام فکر چندرقاز پولم رو بکنم که امروز چقدر افت کرده... نمی خوام ازسلامتی دهان و دندانم بگزرم که پول ندارم لثم یه تومور ایجاد شده کنارش....
من می خوام همین الان سرم رو بزارم و بمیرم و قتی بلند شدم از کودکی تو یکی از کشورای اسکاندیناوی متولد بشم همین و همین رو از زندگیم می خوام... می خوام معنی زندگی روحس بکنم
گناه من چیه؟ سهم من چقدر کمه؟ من دیوانه شدم یا زندگیم دیوونه شده؟ دیوانه کیه عاقل کیه جانور کامل کیه؟ اگر قرار باشه تا اخر عمر در این شرایط زندگی کنم پس من می خوام برگردم به کودکی
فقط صبور باش صد ها نفرو دیدم نون شب ندارن بخورن شما که پیش اونا شاهی بعدم قسمت اعظم مردم ایران تو فقر زندگی میکنند از جمله خود من

drcopy

Registered User
لایک‌ها
4
به نظرم پائين نخواهد اومد و حتي بيشتر هم خواهد شد ولي اين افزايش تا انتخابات كنترل خواهد شد ولي بعدش شديدا لجام گسيخته ميشه. هر روز كه ميگذره بيشتر تاثير تحريمها نمايان ميشه. كاري كه خودم هم الان ميكنم فقط خريده. يعني امروز خودم 8تا نيم پيش خريد كردم. همين ديشب فردوسي نيم 750 بود. البته اينها نظر و پيش بيني منه و قطعي نيست.
یعنی دکتر بعد 18 بهمن قیمت ها میاد پایین ؟
و موقع خرید و تبدیل پول به طلا کی هست به نظر شما ؟
الان که سکه ترکونده داره میره روی 460
راهنمایی کنید ما را لطفا

drcopy

Registered User
لایک‌ها
4
در انتخابات قبلي من زياد در جريان ارز و سكه و ملك نبودم و اطلاع ندارم ولي حدس ميزنم جهت جلوگيري از تنش افزايش كمتري داشته باشه.
دوستان از پیش فروش خبری نیست ؟

تو زمان انتخاباتها معمولا قیمتهای مسکن و اقلام اساسی معتدل میشه و نزولی درسته ؟؟؟

aminjpo

Registered User
لایک‌ها
102
دوستان من یه استاد اقصاد دارم که همیشه حرفش عالی بود 1 تیر بود بهم گفت طلا بخر یا سکه یا دلار من هم 2.5 سکه خریدم 690 تومن هر دونه اما ای کاش من که پولم تو بانک بود می تونستم بیشتر بخرم می خریدم!
اما الان ماشینمو فروختم حدود 8 تومن و سکه خریدم 1380 هر دونه!
اخه این استاد اقصاد گفت بعد از عید دلار حتما بالای 4000 تومن خواهد بود من که بهش ایمان دارم!
دوستان کمی منتقی هم باشید می بینید واقا درسته نموداره ای یک ساله گزشته رو ببینید نیازی به اقتصاد بلد بودن هم نیست!

ehsan_iace

Registered User
لایک‌ها
763
از چه سایتی می توان قیمت لحظه‌ایی سکه را چک کرد؟

masoudrejae

Registered User
لایک‌ها
191
برنامه افق این هفته را ببینید . میگفتند قیمت دلار بازم بالا میره با شروع تحریم های جدید

xms

Registered User
لایک‌ها
387
در انتخابات قبلي من زياد در جريان ارز و سكه و ملك نبودم و اطلاع ندارم ولي حدس ميزنم جهت جلوگيري از تنش افزايش كمتري داشته باشه.
انتخابات اثری روی سکه و ارز ندارد فقط بدترش میکنه ملک هم یکم راکد میشه برای سونامی قیمت بعد از انتخابات

drcopy

Registered User
لایک‌ها
4
املا صحيح آن منطقي - گذشته است. رشد قيمت كالاهاي مصرفي بيشتر از دلار است.QUOTE=aminjpo;6458869]دوستان من یه استاد اقصاد دارم که همیشه حرفش عالی بود 1 تیر بود بهم گفت طلا بخر یا سکه یا دلار من هم 2.5 سکه خریدم 690 تومن هر دونه اما ای کاش من که پولم تو بانک بود می تونستم بیشتر بخرم می خریدم!
اخه این استاد اقصاد گفت بعد از عید دلار حتما بالای 4000 تومن خواهد بود من که بهش ایمان دارم!
دوستان کمی منتقی هم باشید می بینید واقا درسته نموداره ای یک ساله گزشته رو ببینید نیازی به اقتصاد بلد بودن هم نیست![/QUOTE]

SiSil1

Registered User
لایک‌ها
135
انتخابات اثری روی سکه و ارز ندارد فقط بدترش میکنه ملک هم یکم راکد میشه برای سونامی قیمت بعد از انتخابات
اثرات وحشتناكي هم روي كسادي بورس و مسكن خواهيم ديد.
دوستان احتمال درستی این حرف رو چقدر میدین ؟
همچنين مواد غذايي بسيار گران و برخي كمياب خواهد شد.
به خاطره همینه میگن برنج بخرین انبار کنین ؟ :wacko:
دوستان نظراتتون رو بگین خواهشا

من خودم یه 5 6 تومن دارم چیکار کنم طلا ارز برنج ... ؟
یه سرمایه 200 ت پدرم هم هست اونو چی کار کنم ؟ مسکن طلا ..؟

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
899
سکه امروز 1500 و هم زد

به نظرم دوستان وارد بازار ارز نشند

xms

Registered User
لایک‌ها
387
سکه دو میلیونی تا خرداد بعید نیست پس بشتابید که هرکی نخره ضرر کرده:p

drcopy

Registered User
لایک‌ها
4
من امروز آخر وقت خريد نيم داشتم 760 الانم ديدم اونس بد تركونده. ضمنا بعضي از صرافيها از فروش امتناع يا قيمتهاي پرت ميدادند.
تحليل قبلي را اصلاح ميكنم و در نتيجه تا عيد افزاش شديد سكه و طلا و از عيد تا انتخابات رشد منطقي خواهيم داشت و بعد از اون هم افزاش قيمتها روند افزايشي خواهد داشت.

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832
دوستان من یه استاد اقصاد دارم که همیشه حرفش عالی بود 1 تیر بود بهم گفت طلا بخر یا سکه یا دلار من هم 2.5 سکه خریدم 690 تومن هر دونه اما ای کاش من که پولم تو بانک بود می تونستم بیشتر بخرم می خریدم!
دوستان کمی منتقی هم باشید می بینید واقا درسته نموداره ای یک ساله گزشته رو ببینید نیازی به اقتصاد بلد بودن هم نیست!

اشتبا کرده!

قبل از عید 4 تومن رو رد می کنه

من به شما قول می دم حوالی 15 اسفند دلار 4.200 و این حدود باشه

finepix

Registered User
لایک‌ها
83
سکه امروز طرح جدیدش ۱۵۳۰ بود
با اطمینان میگم تا اسفند به ۱۸۰۰ میرسه و بهار تا ۲ هم میره، نرخ دلار در واقع ۶۰۰۰ هست نه ۳۸۰۰

lion33

Registered User
لایک‌ها
316
سکه امروز طرح جدیدش ۱۵۳۰ بود
با اطمینان میگم تا اسفند به ۱۸۰۰ میرسه و بهار تا ۲ هم میره، نرخ دلار در واقع ۶۰۰۰ هست نه ۳۸۰۰

تایید

روند افزایشی تا اواسط اسفند و بعد کنترل و تا انتخابات روند صعودی و منطقی و تقریبا به ثبات میرسه و بعد انتخابات هم فعلا مشخص نیست!

بالا