forum_2010
Registered User
- نوشتهها
- 734
- لایکها
- 913
كوتاه نمياد الان 1460 بود
یعنی دکتر بعد 18 بهمن قیمت ها میاد پایین ؟
و موقع خرید و تبدیل پول به طلا کی هست به نظر شما ؟
الان که سکه ترکونده داره میره روی 460
راهنمایی کنید ما را لطفا
فقط صبور باش صد ها نفرو دیدم نون شب ندارن بخورن شما که پیش اونا شاهی بعدم قسمت اعظم مردم ایران تو فقر زندگی میکنند از جمله خود منخوشبحال کسانی که تو اروپا یا امریکا بدنیا اومدن
اصلا چرا جبر و اختیار هستش تو زندگی؟ این خیلی بی انصافی هست یکی تو سیستمی مثل دانمارک و نروژ و استرالیا زندگی کنه و متولد بشه اونجا یکی افریقا ایران و افغانستان
گناه من چیه اینجا دنیا اومدم؟ من زندگی می خوام پول نمی خوام مقام نمی خوام اسایش می خوام ارامش می خوام می خوام کودکیم کودکی باشه نوجوانیم نوجوانی و جوانیم عاشق بشم و بدون هیچ ترس بدون اجهاف حقوق دیگران و تملق و چاپلوسی زندگی بسازم برای خودم می خوام عزیزانم در بهترین رفاه و بهداشت و سیستم اموزشی درس بخونند نمی خوام برای ارضای خودم خودارضایی بکنم نمی خوام پشت چراغ قرمز اشک بریزم برای فاحشه هایی که منتظر قیمت دادن هستن یا کودکان کار.... نمی خوام فکر چندرقاز پولم رو بکنم که امروز چقدر افت کرده... نمی خوام ازسلامتی دهان و دندانم بگزرم که پول ندارم لثم یه تومور ایجاد شده کنارش....
من می خوام همین الان سرم رو بزارم و بمیرم و قتی بلند شدم از کودکی تو یکی از کشورای اسکاندیناوی متولد بشم همین و همین رو از زندگیم می خوام... می خوام معنی زندگی روحس بکنم
گناه من چیه؟ سهم من چقدر کمه؟ من دیوانه شدم یا زندگیم دیوونه شده؟ دیوانه کیه عاقل کیه جانور کامل کیه؟ اگر قرار باشه تا اخر عمر در این شرایط زندگی کنم پس من می خوام برگردم به کودکی
یعنی دکتر بعد 18 بهمن قیمت ها میاد پایین ؟
و موقع خرید و تبدیل پول به طلا کی هست به نظر شما ؟
الان که سکه ترکونده داره میره روی 460
راهنمایی کنید ما را لطفا
دوستان از پیش فروش خبری نیست ؟
تو زمان انتخاباتها معمولا قیمتهای مسکن و اقلام اساسی معتدل میشه و نزولی درسته ؟؟؟
انتخابات اثری روی سکه و ارز ندارد فقط بدترش میکنه ملک هم یکم راکد میشه برای سونامی قیمت بعد از انتخاباتدر انتخابات قبلي من زياد در جريان ارز و سكه و ملك نبودم و اطلاع ندارم ولي حدس ميزنم جهت جلوگيري از تنش افزايش كمتري داشته باشه.
انتخابات اثری روی سکه و ارز ندارد فقط بدترش میکنه ملک هم یکم راکد میشه برای سونامی قیمت بعد از انتخابات
دوستان احتمال درستی این حرف رو چقدر میدین ؟اثرات وحشتناكي هم روي كسادي بورس و مسكن خواهيم ديد.
به خاطره همینه میگن برنج بخرین انبار کنین ؟ :wacko:همچنين مواد غذايي بسيار گران و برخي كمياب خواهد شد.
دوستان من یه استاد اقصاد دارم که همیشه حرفش عالی بود 1 تیر بود بهم گفت طلا بخر یا سکه یا دلار من هم 2.5 سکه خریدم 690 تومن هر دونه اما ای کاش من که پولم تو بانک بود می تونستم بیشتر بخرم می خریدم!
اما الان ماشینمو فروختم حدود 8 تومن و سکه خریدم 1380 هر دونه!
اخه این استاد اقصاد گفت بعد از عید دلار حتما بالای 4000 تومن خواهد بود من که بهش ایمان دارم!
دوستان کمی منتقی هم باشید می بینید واقا درسته نموداره ای یک ساله گزشته رو ببینید نیازی به اقتصاد بلد بودن هم نیست!
دوستان من میخوام فردا 50 درصد سکه نقد کنم ولی میترسم جا بمونم هی خدا.....
سکه امروز طرح جدیدش ۱۵۳۰ بود
با اطمینان میگم تا اسفند به ۱۸۰۰ میرسه و بهار تا ۲ هم میره، نرخ دلار در واقع ۶۰۰۰ هست نه ۳۸۰۰