• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

javid17

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
370
درود.

دوستان در پست های قبلی عرض کردم که دلار به زودی خودش را بالا میکشه و نسبت به تورم اصلاح صعودی میشه.

به نظرم دلار میتونه در همین بهمین ماه تا 3700 ~ 3800 بالا بیاد و نهایتا بین 3600 تا 3700 به ثبات برسه.

سکه هم به احتمال 99% تا فردا و هفته دیگه رکوردهای جدید را به ثبت میرسونه.

دوستانی که قصد فروش دارند و فکر می کنند سود لازم را بردند،از فردا (چهارشنبه) به صورت پله های ریز، اقدام به فروش کنند و اصلا طمع نکنند.

بعد از عید هم قیمت ها افزایش خواهد داشت و احتمالا تا قبل انتخابات یک ثبات داریم،بعد از انتخابات جهش واقعی دلار را شاهد خواهیم بود.

اگر نگاهی به افزایش قیمت تمامی کالاها از پارسال تا کنون داشته باشید،متوجه میشید که قیمت دلار و سکه بسیار پایین تر از حد واقعی خودش و نسبت به تورم قرار داره و دولت هم جز به شکل مقطعی،نمیتونه از افزایش و واقعی شدن قیمت دلار جلوگیری کنه. درآمد های نفتی دولت طی 9 ماه گذشته 40% کاهش داشته،اما واردات تنها 10% کاهش داشته!صادرات غیر نفتی هم 2 درصد کاهش داشته. این روند در آینده نیز شدت خواهد گرفت و عرضه نسبت به تقاضای ارز به طور کلی از تعادل خارج میشه و شاید با دلار 1000 تومنی هم نشه این تعادل را برقرار کرد.

پرسود باشید.

خب اگر تا قبل عید قیمت ها پایین نمیاد نفروشیم بهتر نیست ؟
مثلا الان 420 بدیم
بعد عید میشه فرضا 600
خب باز ناچار هستیم پول نقد مون را بدیم سکه ؟
یا باز احتمال داره بیاد پایین که فکر نمیکنم دیگه بیاد
نظر دوستان چیه ؟

DVDBegir

Registered User
لایک‌ها
62
به نظر من فعلا افزایش قیمت داریم، نواسنا که به خاطر برکناری یهمنیه ، تحریم ها هم فکر کنم بیشتر شد، (شنیدم)

اما کسی در مورد اونس جهانی اطلاعاتی نداره؟ آیا قیمتش به قیمت چند ماه پیش برمیگرده؟ (حدودا 1780 )

drcopy

Registered User
لایک‌ها
4
شايد هنوز باشن كسايي كه يادشون باشه وقتي دلار 2200 بود گفتم بخريد بهم چرت و پرت گفتن. خوب الانم يك زمينه جديد پيدا كردم كلي سود توشه. بگم بگم ؟ البته نظر بنده به نظر آقاي over cracker نزديك تره.

AZAZEL

Registered User
لایک‌ها
341
شايد هنوز باشن كسايي كه يادشون باشه وقتي دلار 2200 بود گفتم بخريد بهم چرت و پرت گفتن. خوب الانم يك زمينه جديد پيدا كردم كلي سود توشه. بگم بگم ؟ البته نظر بنده به نظر آقاي over cracker نزديك تره.

دوست من می تونم بپرسم شما کلا این سودی که داری در موردش حرف میزنی کلا چقدره ؟ اگر حرف شما بحث 150/000 دلار به بالا باشه اره میشه بهش گفت سود ولی سروته سودی که جمع کردی رو می تونم بپرسم چقدره که داری میگی سود ؟ شما ضرر داری می کنی مثلا 1000 تا دلار خریدی روش نهایت مگه چقدر سود کردی ؟ یا رو ماشین ؟ در عوض من بهت میگم کل زندگیتون منظورم مسکن وسایل و ... به میزان خیلی بیشتر از اون سوده مختصری که کردی داغون شده :) یعنی عملا شما متضرر شدی در اصل پس خواهشا هورا نکشید . اما اگر حرف رقمش همون طور که گفتم زیاده و زود خرید کردی تازه به زور میشه بهش گفت سود . موفق باشید ;)

DVDBegir

Registered User
لایک‌ها
62
خب اگر تا قبل عید قیمت ها پایین نمیاد نفروشیم بهتر نیست ؟
مثلا الان 420 بدیم
بعد عید میشه فرضا 600
خب باز ناچار هستیم پول نقد مون را بدیم سکه ؟
یا باز احتمال داره بیاد پایین که فکر نمیکنم دیگه بیاد
نظر دوستان چیه ؟

اگه مطمئنی بعد عید همچنان دلار بالای 3 هزار تومن سیر میکنه آره

drcopy

Registered User
لایک‌ها
4
1- هر كي حرفي داره بياد تو فروم بزنه من پيامهاي اختصاصي رو نميخونم.
2- آقاي مكس پين مبلغ سرمايه من زياده ولي پورتفو هست. ضمنا با عكست كلي خاطره دارم همينطور مكس پين1 البته 3 هم بازي كردم ولي به پاي 1و2 نميرسيد.

AZAZEL

Registered User
لایک‌ها
341
1- هر كي حرفي داره بياد تو فروم بزنه من پيامهاي اختصاصي رو نميخونم.
2- آقاي مكس پين مبلغ سرمايه من زياده ولي پورتفو هست. ضمنا با عكست كلي خاطره دارم همينطور مكس پين1 البته 3 هم بازي كردم ولي به پاي 1و2 نميرسيد.

من می خواستم با شما علمی صحبت کنم نه اینکه زیاده و این حرفا اما گویا شما می خوای فقط راه خودتون رو در پیش بگیرید فقط به شما این رو می گم و سخنم رو تموم می کنم در حجم معاملاتی شما سودی در کار نیست بلکه خیلی بیشتر از اون ضرره اگر کامل مقدار سرمایه رو می گفتی به صورت ریاضی بهت ثابت می کردم :)

اما در مورد سود که می فرمایید سود رو ادمایی بردن که تو دو قسمت دلار خریدن اول دلار 1500 و دوم دلار 2600 که چند وقت پیش بود و حجم سرمایه هایی که مخ منو شما صوت می کشه توش خرید زدن که خودم شخصی رو می شناسم که 400/000 دلار 1500 خرید و حدود 150 تا سکه ی تمام دلیل امضای بنده هم همین افراده حالا شما که تو این وضعیت دل خوش شدید به سودای 10-20 میلیونی بدون که ضرر کردی ;) منزلت چقدر افت کرده ؟ قدرت خریدت چقدر افت کرده ؟ مثال خودم رو میزنم برات منزلی که توش ساکن هستم زمان دلار 1000 تومنی 150 میلیون ارزش داشت یعنی 150000 دلار اما الان که دارم می نویسم 350 تومن خونه پرش ارزش داره به دلار حساب کن میشه چقدر ؟ یعنی حدود 50000 دلار ضرر حالا بر فرض من 50 تا هم سکه خریده باشم سودی که از توش کردم حتی هزینه ضرر منزل من رو هم نمی ده تازه بر فرض اگر خیلی هم زود جنبیده باشم برای همینه که می گم دیگه امثال منو شما وقتی هورا بکشیم باید یه حساب کتاب بکنیم بعد هورای سود بکشیم .

در مورد مکس پینم دیگه خاطرات منو تشکیل میده امیدوارم پیروز باشید ;)

shahab1985

Registered User
لایک‌ها
178
الان سود تو چی هست دیگه؟

نظرتون درباره ماشین چیه؟
میگن mvm315 سودش خوبه

easytrading

Registered User
لایک‌ها
386
الان سود تو چی هست دیگه؟

نظرتون درباره ماشین چیه؟
میگن mvm315 سودش خوبه
دوست من الان بايد يا يك كار دلالي خوب داشته باشي كه سود كني يا يك توليدي موفق كه ورشكست نشده باشه يا هم به اغا محمد خان قاجار متصل باشي!!! اگر نه دلالي خورد خورد كردن اصلا فايده اي نداره

prodoctornuke

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
48
امروز اینگار یه افت تقریبا خوب بوده .کسی دلیلش رو نمیدونه؟

drcopy

Registered User
لایک‌ها
4
من قيمت خونم رو حساب كردم همانطور كه شما گفتيد خداوكيلي ديدم فرقي نكرده موقع خريد3 سال پيش 73.000$ بود الانم همونه 2- من هم كسي رو ميشناسم وقتي 1226 تومن بود 1 ميليارد تومان دلار خريد من بهش خنديدم 3-ميخوام برات يك داستان مسخره تعريف كنم : دونفر داشتن توجنگل ميرفتن يك شيره ميوفته دنبالشون كه بخورتشون يكي شروع كرد كتوني پا كردن و اون يكي بهش خنديد و گفت الان مارو يكه يكه ميكنه اونوقت تو كتوني پات ميكني ميدوني چي جواب داد؟ گفت فقط كافيه از تو سبفت بگيرم همين. منم كافيه اين چندسال رو دوام بيارم بعدش كارام رديف ميشه ميرم اونور آب كلاهم بيوفته ايران بر نميگردم. گرچه الانش بخوام ميتونم برم.:king:
من می خواستم با شما علمی صحبت کنم نه اینکه زیاده و این حرفا اما گویا شما می خوای فقط راه خودتون رو در پیش بگیرید فقط به شما این رو می گم و سخنم رو تموم می کنم در حجم معاملاتی شما سودی در کار نیست بلکه خیلی بیشتر از اون ضرره اگر کامل مقدار سرمایه رو می گفتی به صورت ریاضی بهت ثابت می کردم :)

اما در مورد سود که می فرمایید سود رو ادمایی بردن که تو دو قسمت دلار خریدن اول دلار 1500 و دوم دلار 2600 که چند وقت پیش بود و حجم سرمایه هایی که مخ منو شما صوت می کشه توش خرید زدن که خودم شخصی رو می شناسم که 400/000 دلار 1500 خرید و حدود 150 تا سکه ی تمام دلیل امضای بنده هم همین افراده حالا شما که تو این وضعیت دل خوش شدید به سودای 10-20 میلیونی بدون که ضرر کردی ;) منزلت چقدر افت کرده ؟ قدرت خریدت چقدر افت کرده ؟ مثال خودم رو میزنم برات منزلی که توش ساکن هستم زمان دلار 1000 تومنی 150 میلیون ارزش داشت یعنی 150000 دلار اما الان که دارم می نویسم 350 تومن خونه پرش ارزش داره به دلار حساب کن میشه چقدر ؟ یعنی حدود 50000 دلار ضرر حالا بر فرض من 50 تا هم سکه خریده باشم سودی که از توش کردم حتی هزینه ضرر منزل من رو هم نمی ده تازه بر فرض اگر خیلی هم زود جنبیده باشم برای همینه که می گم دیگه امثال منو شما وقتی هورا بکشیم باید یه حساب کتاب بکنیم بعد هورای سود بکشیم .

در مورد مکس پینم دیگه خاطرات منو تشکیل میده امیدوارم پیروز باشید ;)

pejmanx

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
ساعت 14 خرید دلال
دلار 3490
سکه 1390
تا عصر پنج شنبه رو قیمت های بهتر میشه خرید

trex2008

Registered User
لایک‌ها
180
دوستان من می خوام ازدواج کنم
کار نیستش به تظرتون چیکار کنم؟
به نظر شما این مسائل کار استکبار جهانی نیست؟ به نظر شما گناه من چیه با اون دانمارکی یا نروژی یا فنلاندی یا استرالیایی یا نروژی یا انگلیسی یا سوئدی یا کانادایی یا امریکایی تو یه کشور بدنیا نیومدم؟ خودکشی خوبه بده؟ زندگی چیه؟

pejmanx

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
حباب بسیار بالای گرمی و ربع، باعث مقاومت امامی شده

اگه این حباب بترکه، ریزش اساسی داریم.

DVDBegir

Registered User
لایک‌ها
62
دوستان شاخص جهانی واسه چی اینقد کشید پایین؟
لطفا یکی در مورد شاخص جهانی بگه، تا چند ماه پیش حدود 100 دلار بیشتر از الان بود، الان اینجوری:blink:

javid17

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
370
داره میاد پایین
به نظرتون سیر نزولی داره این هفته ؟

javid17

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
370
دوستان چکار کنیم به نظرتون
سکه داره میاد پایین به خاطر چیه ؟
بفروشیم یا نگه داریم ؟

Emad721

Registered User
لایک‌ها
67
Drcopy یه مشاوره بده! وقت مناسب برا خرید کی هست؟
به نظرت طلا (شمش های گرمی) بخریم بهتره یا سکه!؟

بالا