!!! خرید ملک در بلند مدت سودآوری بیشتری نسبت به ارز یا طلا خواهد داشت البته نقدشوندگیش یه خورده پایین هست .من فكر ميكنم نگهداري طلا مخصوصا سكه چيز خوبي هست كه آدم تو پورتفوش داشته باشه و گمان ميكنم در بلند مدت مثلا يكسال آينده اونس 2000 واحد را رد خواهد و در كل اونس صعودي هست. البته در اين بين اصلاح قيمتي هم خواهد بود و گاها كاهش هاي مقطعي را خواهيم ديد. و به هرحال معادن طلاي دنيا تا ابد وجود نخواهد داشت و يكروز ته خواهد كشيد و يا استخراج آن به صرفه نخواهد بود كه زمان آن خيلي هم دور نيست. در طول هزاران سال طلا به عنوان منبع حفظ دارايي و ارزش ذاتي كه داشته است برق زرد آن هوش از سر انسانها ربوده. البته گردش پول در تجارت ممكن است سود بيشتري نصيب ما كند ولي ريسك و وارد بودن به فيلد مربوطه خودش داستاني بلندي دارد. در حال حاضر بدترين كاري كه ميتوان انجام داد خريد ملك و سهام و گذاشتن پول در بانكه.
من فكر ميكنم نگهداري طلا مخصوصا سكه چيز خوبي هست كه آدم تو پورتفوش داشته باشه و گمان ميكنم در بلند مدت مثلا يكسال آينده اونس 2000 واحد را رد خواهد و در كل اونس صعودي هست. البته در اين بين اصلاح قيمتي هم خواهد بود و گاها كاهش هاي مقطعي را خواهيم ديد. و به هرحال معادن طلاي دنيا تا ابد وجود نخواهد داشت و يكروز ته خواهد كشيد و يا استخراج آن به صرفه نخواهد بود كه زمان آن خيلي هم دور نيست. در طول هزاران سال طلا به عنوان منبع حفظ دارايي و ارزش ذاتي كه داشته است برق زرد آن هوش از سر انسانها ربوده. البته گردش پول در تجارت ممكن است سود بيشتري نصيب ما كند ولي ريسك و وارد بودن به فيلد مربوطه خودش داستاني بلندي دارد. در حال حاضر بدترين كاري كه ميتوان انجام داد خريد ملك و سهام و گذاشتن پول در بانكه.
!!! خرید ملک در بلند مدت سودآوری بیشتری نسبت به ارز یا طلا خواهد داشت البته نقدشوندگیش یه خورده پایین هست .
مخالفم بنابه دلایلی، الان وقت و حالشو ندارم بعداً میگم
خوب شما اولا حرفتون رو بادليل بگيد شايد ما هم چيزي ياد بگيريم ولي خوب سال ديگه همين موقع قيمت طلا رو هم خواهيم ديد و صد البته من اينجا نميام بگم كه سود تو چه كاري هست و اطلاعاتم رو مفت اينجا بگذارم آخرشم 4 تا فحش نصيبم بشه بجاي تشكر
حالا کی فحش داد؟ :wacko: خوب در مورد اینکه گفتید روزی می رسه که ذخایر طلا ته می کشه و این روز خیلی دور نیست و اینها .. نظرم مخالفه، اصلاً معادن زیادی هنوز وجود داره که کشف نشده اند، به نظرم به این راحتی نمیشه این رو گفت، در آینده هم اگه بنا باشه که طلا دیگه بدست نمیاد، این را هم در نظر باید گرفت که فناوری این کار شاید بسیار متحول بشه و از جاهایی که اکنون امکانش نیست در آن زمان بشه طلا استخراج کرد ... در مورد زمین هم اتفاقاً اخیراً فرصت مناسبی برای سرمایه گذاری هرچند اندازه کوچک و بزرگ ایجاد شده بود که من البته قبلاً از اینجا اطلاعات خوبی از افراد واردتر دریافت کردم، ولی باز بستگی به شهرش داره، بعضیا میگن با وجود مسکن مهر دیگه قیمت زمین و خونه به آن صورت نمیره بالا، ولی مثلاً برای شهرستان ما این حرف صادق نیست چون به آن صورت مسکن مهری تکمیل نشده و کسانی که پولی داده بودند رفتند پس گرفتند و طرف های قرارداد ورشکسته شدند و به همین خاطر زمین هنوز طلاست! البته درسته همینجوریشم دیر شده، قیمت زمین هم همین تازگی ها رفت بالا ولی به نظرم هنوز اگه کسی بخواد می تونه روش فکر کنه ..
با سلام. با توجه به تجربه پارسال این هفته قبل دهه فجر انفجار قیمتی بوده...بنده هیچ فروشی در هیچ کالایی انجام نخواهم داد .حالا هر کالایی که دارم:
/eghtesadonline.com/UserUpload/Image/%D8%B7%D9%84%D8%A71.jpg
بله خوب ميشه روش فكر كرد تو تهران با اين پولا زمين نميشه خريد و الانم تو توپيكه قيمتي هست و حتي شهرهايي مثل قم هم زير 150 تومن زمين آينده دار نميدن. در حال حاضر من يك زمينه ديگه براي سرمايه گذاري پيدا كردم. در مورد ذخاير طلا حالا چه پيدا بشه چه نشه ما كه نميخوايم تا ابد زنده بمونيم و طلا نگه داريم ولي با نگاهي به گذشته طلا در بلند مدت صعودي است.
سلام دوستان
می خواستم بپرسم سکه های تاریخ پایین با طرح قدیم از نظر قیمتی و صعود و نزول یکی هستند؟ (صعود و نزول کمتر نسبت به 86)
با سپاس
پیشنهاد میکنم فروش نزنیدکه طبق نمودار پارسال هنوز جای رشد داریم . . .
با تعجب و تاثر باید بگم که بازم طلا داره دلار رو بالا میکشه...یعنی الان کمبود طلا داریم؟؟؟ ههه ... خیر برنامه برای رشد کاغذ سبز داریم
حقوق های هیچ ارگانی واریز نشده من نمیدونم این مموت چطور میخواد چند برابر این حقوق رو یارانه بنده ...