• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

kamranii

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
قیمت الان 1320 هست ساعت 13 -26دی به نظر دوستان میتونه صعودی باشه البته به نشست هم بستگی داره ولی همین 2 ماه پیش بود که یه 1/500 هم رسید.

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
امروز که 11 تومن کاهش داشتیم قیمت کف سکه به نظر اساتید چه قدره؟ افزایش داریم یا نه؟ پیش بینی تون چیه؟

drcopy

Registered User
لایک‌ها
4
من فكر ميكنم نگهداري طلا مخصوصا سكه چيز خوبي هست كه آدم تو پورتفوش داشته باشه و گمان ميكنم در بلند مدت مثلا يكسال آينده اونس 2000 واحد را رد خواهد و در كل اونس صعودي هست. البته در اين بين اصلاح قيمتي هم خواهد بود و گاها كاهش هاي مقطعي را خواهيم ديد. و به هرحال معادن طلاي دنيا تا ابد وجود نخواهد داشت و يكروز ته خواهد كشيد و يا استخراج آن به صرفه نخواهد بود كه زمان آن خيلي هم دور نيست. در طول هزاران سال طلا به عنوان منبع حفظ دارايي و ارزش ذاتي كه داشته است برق زرد آن هوش از سر انسانها ربوده. البته گردش پول در تجارت ممكن است سود بيشتري نصيب ما كند ولي ريسك و وارد بودن به فيلد مربوطه خودش داستاني بلندي دارد. در حال حاضر بدترين كاري كه ميتوان انجام داد خريد ملك و سهام و گذاشتن پول در بانكه.

lordpc

Registered User
لایک‌ها
64
من فكر ميكنم نگهداري طلا مخصوصا سكه چيز خوبي هست كه آدم تو پورتفوش داشته باشه و گمان ميكنم در بلند مدت مثلا يكسال آينده اونس 2000 واحد را رد خواهد و در كل اونس صعودي هست. البته در اين بين اصلاح قيمتي هم خواهد بود و گاها كاهش هاي مقطعي را خواهيم ديد. و به هرحال معادن طلاي دنيا تا ابد وجود نخواهد داشت و يكروز ته خواهد كشيد و يا استخراج آن به صرفه نخواهد بود كه زمان آن خيلي هم دور نيست. در طول هزاران سال طلا به عنوان منبع حفظ دارايي و ارزش ذاتي كه داشته است برق زرد آن هوش از سر انسانها ربوده. البته گردش پول در تجارت ممكن است سود بيشتري نصيب ما كند ولي ريسك و وارد بودن به فيلد مربوطه خودش داستاني بلندي دارد. در حال حاضر بدترين كاري كه ميتوان انجام داد خريد ملك و سهام و گذاشتن پول در بانكه.
!!! خرید ملک در بلند مدت سودآوری بیشتری نسبت به ارز یا طلا خواهد داشت البته نقدشوندگیش یه خورده پایین هست .

3POWER

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
543

مخالفم بنابه دلایلی، الان وقت و حالشو ندارم بعداً میگم

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
899

نتیجه مذاکرات گویا برای طرف خارجی رضایت بخش نبوده و منفی است گویا

drcopy

Registered User
لایک‌ها
4
خوب شما اولا حرفتون رو بادليل بگيد شايد ما هم چيزي ياد بگيريم ولي خوب سال ديگه همين موقع قيمت طلا رو هم خواهيم ديد و صد البته من اينجا نميام بگم كه سود تو چه كاري هست و اطلاعاتم رو مفت اينجا بگذارم آخرشم 4 تا فحش نصيبم بشه بجاي تشكر
مخالفم بنابه دلایلی، الان وقت و حالشو ندارم بعداً میگم

3POWER

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
543
خوب شما اولا حرفتون رو بادليل بگيد شايد ما هم چيزي ياد بگيريم ولي خوب سال ديگه همين موقع قيمت طلا رو هم خواهيم ديد و صد البته من اينجا نميام بگم كه سود تو چه كاري هست و اطلاعاتم رو مفت اينجا بگذارم آخرشم 4 تا فحش نصيبم بشه بجاي تشكر

حالا کی فحش داد؟ :wacko: خوب در مورد اینکه گفتید روزی می رسه که ذخایر طلا ته می کشه و این روز خیلی دور نیست و اینها .. نظرم مخالفه، اصلاً معادن زیادی هنوز وجود داره که کشف نشده اند، به نظرم به این راحتی نمیشه این رو گفت، در آینده هم اگه بنا باشه که طلا دیگه بدست نمیاد، این را هم در نظر باید گرفت که فناوری این کار شاید بسیار متحول بشه و از جاهایی که اکنون امکانش نیست در آن زمان بشه طلا استخراج کرد ... در مورد زمین هم اتفاقاً اخیراً فرصت مناسبی برای سرمایه گذاری هرچند اندازه کوچک و بزرگ ایجاد شده بود که من البته قبلاً از اینجا اطلاعات خوبی از افراد واردتر دریافت کردم، ولی باز بستگی به شهرش داره، بعضیا میگن با وجود مسکن مهر دیگه قیمت زمین و خونه به آن صورت نمیره بالا، ولی مثلاً برای شهرستان ما این حرف صادق نیست چون به آن صورت مسکن مهری تکمیل نشده و کسانی که پولی داده بودند رفتند پس گرفتند و طرف های قرارداد ورشکسته شدند و به همین خاطر زمین هنوز طلاست! البته درسته همینجوریشم دیر شده، قیمت زمین هم همین تازگی ها رفت بالا ولی به نظرم هنوز اگه کسی بخواد می تونه روش فکر کنه ..

aliamiri1390

Registered User
لایک‌ها
104
با سلام. با توجه به تجربه پارسال این هفته قبل دهه فجر انفجار قیمتی بوده...بنده هیچ فروشی در هیچ کالایی انجام نخواهم داد .حالا هر کالایی که دارم:
/eghtesadonline.com/UserUpload/Image/%D8%B7%D9%84%D8%A71.jpg

aliamiri1390

Registered User
لایک‌ها
104
دکتر خیلی پکرم ...
زمینی که میخواستم بخرم متری 60 تومان در یک آبادی نزدیک شهر ... الان شده متری 120 ...

خدا حفظت کنه که دقیقا ماجرا رو گفتی نمیدونم کسی گوش شنوا داشت یا نه ...
من که پشیمونم...فکر نمیکردنم نقدشوندگیش اینقدر بالا باشه...الان یارو میگفت یک هفته ای برات میفروختمش :(
ما که دستمون بسته شد اما خدا بزرگه ...
خدایا شکرت بابت دوستان خوبی مثل جناب موذنی ...خدایاشکرت که هنوز انسانهایی اینچنین خیرخواه پیدامیشن.

drcopy

Registered User
لایک‌ها
4
بله خوب ميشه روش فكر كرد :) تو تهران با اين پولا زمين نميشه خريد و الانم تو توپيكه قيمتي هست و حتي شهرهايي مثل قم هم زير 150 تومن زمين آينده دار نميدن. در حال حاضر من يك زمينه ديگه براي سرمايه گذاري پيدا كردم. در مورد ذخاير طلا حالا چه پيدا بشه چه نشه ما كه نميخوايم تا ابد زنده بمونيم و طلا نگه داريم ولي با نگاهي به گذشته طلا در بلند مدت صعودي است.
حالا کی فحش داد؟ :wacko: خوب در مورد اینکه گفتید روزی می رسه که ذخایر طلا ته می کشه و این روز خیلی دور نیست و اینها .. نظرم مخالفه، اصلاً معادن زیادی هنوز وجود داره که کشف نشده اند، به نظرم به این راحتی نمیشه این رو گفت، در آینده هم اگه بنا باشه که طلا دیگه بدست نمیاد، این را هم در نظر باید گرفت که فناوری این کار شاید بسیار متحول بشه و از جاهایی که اکنون امکانش نیست در آن زمان بشه طلا استخراج کرد ... در مورد زمین هم اتفاقاً اخیراً فرصت مناسبی برای سرمایه گذاری هرچند اندازه کوچک و بزرگ ایجاد شده بود که من البته قبلاً از اینجا اطلاعات خوبی از افراد واردتر دریافت کردم، ولی باز بستگی به شهرش داره، بعضیا میگن با وجود مسکن مهر دیگه قیمت زمین و خونه به آن صورت نمیره بالا، ولی مثلاً برای شهرستان ما این حرف صادق نیست چون به آن صورت مسکن مهری تکمیل نشده و کسانی که پولی داده بودند رفتند پس گرفتند و طرف های قرارداد ورشکسته شدند و به همین خاطر زمین هنوز طلاست! البته درسته همینجوریشم دیر شده، قیمت زمین هم همین تازگی ها رفت بالا ولی به نظرم هنوز اگه کسی بخواد می تونه روش فکر کنه ..

farhang_za

Registered User
لایک‌ها
8
با سلام. با توجه به تجربه پارسال این هفته قبل دهه فجر انفجار قیمتی بوده...بنده هیچ فروشی در هیچ کالایی انجام نخواهم داد .حالا هر کالایی که دارم:
/eghtesadonline.com/UserUpload/Image/%D8%B7%D9%84%D8%A71.jpg

بله همین امروز 40 تومان دلار گرون شد 1340......

3POWER

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
543
بله خوب ميشه روش فكر كرد :) تو تهران با اين پولا زمين نميشه خريد و الانم تو توپيكه قيمتي هست و حتي شهرهايي مثل قم هم زير 150 تومن زمين آينده دار نميدن. در حال حاضر من يك زمينه ديگه براي سرمايه گذاري پيدا كردم. در مورد ذخاير طلا حالا چه پيدا بشه چه نشه ما كه نميخوايم تا ابد زنده بمونيم و طلا نگه داريم ولي با نگاهي به گذشته طلا در بلند مدت صعودي است.

همینطور هست

amirpcp30

Registered User
لایک‌ها
130
سلام دوستان
سکه از این قیمت پایین تر میاد واسه خرید یا در همین قیمت بخریم؟ کلا نظرتون چی هست در مورد کوتاه مدت
من روی 1235 و 1275 و 1282 فروختم حالا دیگه نمی دونم کی بخرم و چیکار کنم
با سپاس

aliamiri1390

Registered User
لایک‌ها
104
پیشنهاد میکنم فروش نزنیدکه طبق نمودار پارسال هنوز جای رشد داریم . . .
با تعجب و تاثر باید بگم که بازم طلا داره دلار رو بالا میکشه...یعنی الان کمبود طلا داریم؟؟؟ ههه ... خیر برنامه برای رشد کاغذ سبز داریم
حقوق های هیچ ارگانی واریز نشده من نمیدونم این مموت چطور میخواد چند برابر این حقوق رو یارانه بنده ...

amirpcp30

Registered User
لایک‌ها
130
سلام دوستان
می خواستم بپرسم سکه های تاریخ پایین با طرح قدیم از نظر قیمتی و صعود و نزول یکی هستند؟ (صعود و نزول کمتر نسبت به 86)
با سپاس

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
سلام دوستان
می خواستم بپرسم سکه های تاریخ پایین با طرح قدیم از نظر قیمتی و صعود و نزول یکی هستند؟ (صعود و نزول کمتر نسبت به 86)
با سپاس

سکه های زیر 86 به نرخ طلای آب شده معامله میشن

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
پیشنهاد میکنم فروش نزنیدکه طبق نمودار پارسال هنوز جای رشد داریم . . .
با تعجب و تاثر باید بگم که بازم طلا داره دلار رو بالا میکشه...یعنی الان کمبود طلا داریم؟؟؟ ههه ... خیر برنامه برای رشد کاغذ سبز داریم
حقوق های هیچ ارگانی واریز نشده من نمیدونم این مموت چطور میخواد چند برابر این حقوق رو یارانه بنده ...

فردا حداقل 10 خط دلار تزریق میشه ;) اگر میخوایید بخرید فرصت بدی نیست

فی الباب یارانه ها یک جمله : اگر اجرایی بشه عملا قشر متوسط از بین میره و زیر خط فقر قرار میگیره . حاصل 2 طبقه اجتماعی داریم فقیر و ثروتمند و فکر کنم 3 نفر هم این وسط مدال شوالیه میگیرن . اجرای این پارت 2 بقول خودشون یعنی تحمیل هزینه تحریم به مردم و کنار کشیدن دولت به همین راحتی .

بالا