• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

hulk2646

Registered User
لایک‌ها
6
درود.

سکه و دلار قرار نیست که پایین بیاد به این راحتی ها! همراه با تورم داخلی بالا میره

سعی کنید به شکل پله ای خرید کنید؛هر کاهشی=یک پله خرید. کف دلار 3200 و سکه حدود 1235 هستش.

اخبار سیاسی میتونه روند صعودی بازار را خنثی و یا با کاهش موقت روبرو کنه.مذاکرات 26 دی ،میتونه بازار را کمی شل کنه!

در ضمن،در این برهه زمانی،خرید موازی دلار نسبت به سکه منطقی تره! ذخایر ارز دولت کم شده اما طلا به اندازه کافی داره.

انس هم فعلا جون صعود یا نزول اساسی نداره.

پس فعلا بهتره نقدینگی را 50/50 روی سکه و دلار نگه دارید.

اقا دستت بابت نظراتت درد نکنه باز خوبه هنوز شما در این جا فعالیت دارین .وظیفه دونستم که از شما تشکر کنم مخصوصا در باره اون پیش بینی که کف سکه رو 1200000 تو اون زمان گفتین و گفتین دیگه پایین تر نمیره

kamranii

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
درود.

سکه و دلار قرار نیست که پایین بیاد به این راحتی ها! همراه با تورم داخلی بالا میره

سعی کنید به شکل پله ای خرید کنید؛هر کاهشی=یک پله خرید. کف دلار 3200 و سکه حدود 1235 هستش.

اخبار سیاسی میتونه روند صعودی بازار را خنثی و یا با کاهش موقت روبرو کنه.مذاکرات 26 دی ،میتونه بازار را کمی شل کنه!

در ضمن،در این برهه زمانی،خرید موازی دلار نسبت به سکه منطقی تره! ذخایر ارز دولت کم شده اما طلا به اندازه کافی داره.

انس هم فعلا جون صعود یا نزول اساسی نداره.

پس فعلا بهتره نقدینگی را 50/50 روی سکه و دلار نگه دارید.

من هم از Over Cracker عزیز تشکر میکنم و همیشه از نظرات کارشناسیشون استفاده میکنم و خوشحالم که اینجا نظر میدن و فعالیت دارن.

t.A.T.u

Registered User
لایک‌ها
14
با سلام خدمت شما عزیزان و اساتید ..آقا من یه سود معقول در کوتاه مدت نیازمندم ...الان به اندازه 700 دارم که شهریه دانشگاهم هست و فعلن نمیخوام پرداخت کنم تا وقتی که مجبور نشدم و میخوام سرمایه گذاری کنم تا دم عید و بتونم یه سود کوچویی بکنم ..
چی پشنهاد میدید ..بازار بورس یا سکه ؟؟؟
مثلا من اگر یه نیم سکه بخرم امیدی هست دم عید ادک سودی داشته باشه..یا نه همین قدر هم که سرمایه کردم رو ضرر خواهم داد ..ممنون میشم راهنمایی کنید..خودم رشتم حسابداری هستم و از بورس سرم در میاد ولینه اون قد که بتونم کار و کاسبی راه بندازم.. اصلا تو شرایط فعلی بور ایران رونقی داره ؟؟

یه 200 دلار بخرم نظرتون چی هست ؟؟
بابا من تازه کارم فکر نکنید دنبال چیز غیر معقولی میگردم . نه . فقط فقط اومدم دست گرمی ببنیم جریان چی به چیه ؟؟ وقتی بیکار باشی مجبوری یه جوری از یه راهیی شروع کنی..من برای تست اول اسن راه رو انتخاب کردم
خودم به حالا بودن این پولا کمی شک دارم ..میشه مقاله ای بهم معرفی کنید در مورد حلال بودم پول سود بورس و دلار !!!

yeksharj

Registered User
لایک‌ها
0
من ۲۰ تومن پول دارم که تمام سرمایه ام هست . برم طلا بگیرم ضرر ناجور نمیکنم ؟

کی برای سکه خریدن بهترین وقته ؟ چی بگیرم ؟

اینجا یه روز طول میکشه نظر تایید بشه، دو روز بعد یکی بخواد جواب بده و بعدش نظر اون تایید بشه :دی کار از کار میگذره که .

دکتر جان حداقل خودتون یه نظر بدین . من برم اتومبیل پیش خرید کنم یا سکه بگیرم ؟

پ.ن. از اونجایی که ادیت کردن نیاز به تایید نداره ، پیشنهاد میکنم پستامون رو آپدیت کنیم و تاریخ و ساعت بزنیم .

تمام سکه ضرب 86
اگه قصد نگه داشتن برای بلند مدت دارید احتمال ضرر کردن شما خیلی کم هست.
یک سری پیش بینی هم شده که برای بهمن و اسفند ماه یه پیک قیمت داشته باشیم که میتونید در صورت نیاز اون موقع بفروشید

davod.

Registered User
لایک‌ها
308
اقا دستت بابت نظراتت درد نکنه باز خوبه هنوز شما در این جا فعالیت دارین .وظیفه دونستم که از شما تشکر کنم مخصوصا در باره اون پیش بینی که کف سکه رو 1200000 تو اون زمان گفتین و گفتین دیگه پایین تر نمیره

اوکی منم همچنین تشکر دارم.
راستی با 5تومن وارده بازار سکه شدن صلاحه؟.......ممنون

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
دوستان با 18 تومن در حال حاظر خرید سکه مناسب هست ؟ تا 5 6 ماهم نخوام بفروشم.

javid17

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
370
دوستان دیگه هم اگر نظری دارن بفرماینن

Over_Cracker

Registered User
لایک‌ها
37
درود.

به نظرم تا عید،دلار میتونه حداقل تا 3600 افزایش داشته باشه و به ثبات برسه. خرید سکه و ارز در قیمت های کنونی و در منفی خوردنش هاش ریسک پایینی داره.حتی در صورت توافق هم فقط امکان کاهش موقت هستش و قرار نیست تورم فزاینده داخلی به خاطر جو روانی بازار کاهش پیدا کنه!(اگر قرار به چنین حرکتی باشه،بایستی سریع تخلیه کنید و منتظر کف قیمت بعدی برای خرید باشید؛با این استراتژی امکان سود های بسیار بالاتری هستش.یعنی بیشتر سودها زمانی حاصل میشه که ما بتونیم از اشتباه بازار استفاده کنیم و کشف سود کنیم).

با توجه به تورم داخلی و بین المللی ، هیمن الان هم دلار 3300 کنونی به نظرم یک حباب منفی 100 تومنی داره به ازای هر برگ دلار که تا 1 ماه آینده،احتمالا یکجا اصلاح میشه.(کار به نوسانات بازار ندارم،منظورم ثبات قیمت هستش)

آمار های رونق اقتصادی چین،تزریق 100 میلیون دلار در بازار ژاپن(سیاست انبساطی)،افزایش نرخ بیکاری در آمریکا...قیمت انس جهانی را برای 24 ساعت حدود 1% افزایش داد و فعلا مجدد به 1660 برگشته و یک مقاومت محسوب میشه. اکثر تقاضاها برای طلا در بازار های جهانی و به خصوص آسیا و بانک های مرکزی کشور های در حال توسعه، برای رنج 1640 تا 1650 دلار هستش. صندوق اسپایدر هم در یک هفته گذشته حدود 13 تن از ذخایر طلای خودش کاسته. در چند روز آینده تقاضا برای خرید طلا در هند افزایش پیدا میکنه به دلیل شروع جشن های ازدواج.اما نمیشه زیاد بهش امیدوار بود و به طور کل،انس نیاز به محرک های قوی تری داره برای جهش های اساسی.

اخبار سیاسی/اقتصادی ایران و انتصابات در دولت اوباما را هم دنبال کنید.

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
من یه مقدار پول دارم ولی وقتی سکه میره بالا میترسم بخرم
من تا 26 دی صبر میکنم .به نظرم یه کاهش قیمتی احتمالا خواهیم داشت ولی مسلما از 1240 فکر نمیکنم پایین بیاد

Over_Cracker

Registered User
لایک‌ها
37
ادعاهای جدید «آمانو» درباره برنامه هسته ای ایران

در بخشی از این خبر اومده:

رویترز می افزاید آمانو که در ژاپن به سر می برده، در بخش دیگری از سخنان خود به زبان ژاپنی گفته: گفت و گوها با ایران، در مسیری رو به جلو نیست؛ بلکه یک گام به پیش و دو گام به پس است... در نتیجه نمی توانیم بگوییم که چشم انداز خوش بینانه ای داریم».

mr_100_dolari

Registered User
لایک‌ها
9
دوستان بازار بیشتر از اینکه از مسائل خارجی تاثیر پذیر باشه مسائل داخلی هست که میتونه تغییرات ایجاد کنه نوسانات انس میتونه تاثیر گذار باشه اما تاثیرش بیشتر از صحبت هایی که در داخل میشه و گاهی اوقات همین حرف ها نوسانات خوبی هم برای افراد نوسان گیر ایجاد میکنه نیستش

در ماه های آینده تا پایان سال هم مطمئنا بازم هم نوساناتی در محدوده جدید قیمتی خواهیم داشت که با تشخیص درست شاید بتونید نوسانی گرفت اما اینکه دنبال این باشید که توی کف خرید کنید و توی سقف فروش بزنید کار سختی هست البته شاید کسانی باشند که بتونند این کار رو انجام بدهند

اگرم سرمایه گذای بلند مدت کردید که دیگه نگرانی نداره باید صبر کنید تا قیمت ها بالا بره و به سود مورد نظرتون طی زمان برسید .

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
899
من یه مقدار پول دارم ولی وقتی سکه میره بالا میترسم بخرم
من تا 26 دی صبر میکنم .به نظرم یه کاهش قیمتی احتمالا خواهیم داشت ولی مسلما از 1240 فکر نمیکنم پایین بیاد

سلام
دمت گرم
تحلیل زیبا و به نظر درستی اومد جز 1 جاش

soheyl_ppc

Registered User
لایک‌ها
255
با توجه به اینکه محرم و صفر داره تموم میشه و شب عید نزدیکه احتمال افزایش قیمت سکه وجود داره اما 26 دی هم هست به نظر شما خرید سکه تو این شرایط به صلاح هست ؟

soheyl_ppc

Registered User
لایک‌ها
255
این دیگه چه مسخره بازیه ؟ پست میزنی بعد از یه هفته آیا نمایش داده بشه یا نه ؟ چه قانون مزخرفی !!!

shahab1985

Registered User
لایک‌ها
178
واقعا دیگه آدم نمیدونه چی بگه
یا این سیستمو وردارین یا یکی دونفر دیگه بذارین واسه تایید پست ها که اینطور نباشه بعضی وقت ها 3 روز طول بکشه تا تایید بشه !

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
سلام موقع خوبی برای خرید سکه هست؟ افزایش داریم؟

mr_100_dolari

Registered User
لایک‌ها
9
فردا همه چی معلوم میشه

اگر باز 1330 رو رد کنه میتونه به 1350 هم برسه شایدم باز کاهشی بشه

drcopy

Registered User
لایک‌ها
4
من ديروز خريد داشتم تمام به قيمت 1325 و باتوجه به تحريمهاي پيش رو و هدف مندي و سخنراني ا.ن در مجلس احتمال زياد ميدم كه قيمتها به طرز باور نكردني بالا خواهد رفت و اونس هم داره يك حركتهايي از خودش نشون ميده. ضمنا ميدونيد كه اينا مجبورن يورو و دلار هم از معاملاتشون حذف كنن پس يعني گرون تر شدن اونها.

بالا