• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

somebody314

Registered User
لایک‌ها
61
فردا حداقل 10 خط دلار تزریق میشه ;) اگر میخوایید بخرید فرصت بدی نیست

فی الباب یارانه ها یک جمله : اگر اجرایی بشه عملا قشر متوسط از بین میره و زیر خط فقر قرار میگیره . حاصل 2 طبقه اجتماعی داریم فقیر و ثروتمند و فکر کنم 3 نفر هم این وسط مدال شوالیه میگیرن . اجرای این پارت 2 بقول خودشون یعنی تحمیل هزینه تحریم به مردم و کنار کشیدن دولت به همین راحتی .

به نظر شما در صورتی که این اتفاق بیفته چیکار میشه (قبل یا بعد از شروع طرح) کرد که کمتر تاثیر منفی داشته باشه برامون؟ خرید دلار؟

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,400
بچه ها به نظرتون سکه و طلا بعد از عید گرون تر میشه؟

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
به گزارش فارس به نقل از خبرگزاری آناتولی، ترکیه
اعلام کرد که هواپیمای حامل محموله طلا از غنا به مقصد ایران را پس از 17 روز از
توقیف خارج کرده است.

بر اساس این گزارش، این هواپیما حامل 1.5 تن طلای
غنا بود که به منظور پرداخت تعهدات مالی این کشور به ایران در حال پرواز بود.

رفع توقیف هواپیمای حامل طلای ایران در ترکیه - Tabnak.IR | تابناك

powvex

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
283
فردا حداقل 10 خط دلار تزریق میشه ;) اگر میخوایید بخرید فرصت بدی نیست

فی الباب یارانه ها یک جمله : اگر اجرایی بشه عملا قشر متوسط از بین میره و زیر خط فقر قرار میگیره . حاصل 2 طبقه اجتماعی داریم فقیر و ثروتمند و فکر کنم 3 نفر هم این وسط مدال شوالیه میگیرن . اجرای این پارت 2 بقول خودشون یعنی تحمیل هزینه تحریم به مردم و کنار کشیدن دولت به همین راحتی .

10 خط دلار یعنی چی؟؟ از کجا انقدر مطمئنید؟

20ir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
25
پس از گذشت، چند ماه راکت بودن سکه
سکه جدید: 1407 هزار تومن - 2 بهمن 91
الان 3 روزه که سکه در پی افزایش نرخ دلار، داره سعود میکنه
معلوم هم نیست تا چقدر میره بالا :eek:

به نظرتون دلیلش چی میتونه باشه؟
چه اشتباهی کردیم سپرده باز کردیما :D

amirpcp30

Registered User
لایک‌ها
130
سلام
سکه های زیر 86 به نرخ طلای آب شده معامله میشن
فردا حداقل 10 خط دلار تزریق میشه اگر میخوایید بخرید فرصت بدی نیست

واقعا ممنون خداخیرتون بده
امروز قیمتا کمی بالاتر رفت ، قیمت تاریخ پایین به 86 هم نزدیک تر شد حالا به نظرتون کدوم بخریم بهتره؟ (ضرر کمتر)
به نظرتون با قیمت امروز هنوز ارزش خریدن داره واسه کوتاه مدت؟ در کل امروز رو واسه خرید بهتر میدونید یا فردا؟
باسپاس

erfan_band

Registered User
لایک‌ها
1,057
آقا بخریم یا نه؟؟؟؟

کسی نظری نداره؟؟؟؟

javid17

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
370
دوستان به نظرتان الان موقع فروش هست
مثل قبل که رفت بالا و باز آمد پایین میشه یا داره میره بالا
بخریم
بفروشیم
چکار کنیم ؟
کمک لطفا

drcopy

Registered User
لایک‌ها
4
خدا رو شكر گرون شد هاها طبق معمول درست پيش بيني كردم حالا چقدر تو خودرو بردم خدا ميدونه يوهو

Over_Cracker

Registered User
لایک‌ها
37
درود.

دوستان در پست های قبلی عرض کردم که دلار به زودی خودش را بالا میکشه و نسبت به تورم اصلاح صعودی میشه.

به نظرم دلار میتونه در همین بهمین ماه تا 3700 ~ 3800 بالا بیاد و نهایتا بین 3600 تا 3700 به ثبات برسه.

سکه هم به احتمال 99% تا فردا و هفته دیگه رکوردهای جدید را به ثبت میرسونه.

دوستانی که قصد فروش دارند و فکر می کنند سود لازم را بردند،از فردا (چهارشنبه) به صورت پله های ریز، اقدام به فروش کنند و اصلا طمع نکنند.

بعد از عید هم قیمت ها افزایش خواهد داشت و احتمالا تا قبل انتخابات یک ثبات داریم،بعد از انتخابات جهش واقعی دلار را شاهد خواهیم بود.

اگر نگاهی به افزایش قیمت تمامی کالاها از پارسال تا کنون داشته باشید،متوجه میشید که قیمت دلار و سکه بسیار پایین تر از حد واقعی خودش و نسبت به تورم قرار داره و دولت هم جز به شکل مقطعی،نمیتونه از افزایش و واقعی شدن قیمت دلار جلوگیری کنه. درآمد های نفتی دولت طی 9 ماه گذشته 40% کاهش داشته،اما واردات تنها 10% کاهش داشته!صادرات غیر نفتی هم 2 درصد کاهش داشته. این روند در آینده نیز شدت خواهد گرفت و عرضه نسبت به تقاضای ارز به طور کلی از تعادل خارج میشه و شاید با دلار 1000 تومنی هم نشه این تعادل را برقرار کرد.

پرسود باشید.

amirshakoori

Registered User
لایک‌ها
840
دوستان به نظرتان الان موقع فروش هست
مثل قبل که رفت بالا و باز آمد پایین میشه یا داره میره بالا
بخریم
بفروشیم
چکار کنیم ؟
کمک لطفا

به نظرمن روی هر قیمتی فقط یه بار این اتفاق می افته

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,400
دوستان چطور موقع خرید سکه بفهمیم تقلبی بهمون ندن چون شنیدم سکه های تقلبی خیلی زیادی وارد بازار شده

amirshakoori

Registered User
لایک‌ها
840
دوستان چطور موقع خرید سکه بفهمیم تقلبی بهمون ندن چون شنیدم سکه های تقلبی خیلی زیادی وارد بازار شده

از جای معتبر خریداری کن
مثلا کرمانشاه فرخ پی معتبره که تهران هم شعبه داره

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343

حتما از سکه های پلمپ شده فروشگاه هایی که مجوز وکیوم کردن دارن خرید کن تو سایت بانک مرکزی با اتحادیه فکر کنم لیستش هست من یه زمانی
دانلود کرده بودم

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832
درود.

دوستان در پست های قبلی عرض کردم که دلار به زودی خودش را بالا میکشه و نسبت به تورم اصلاح صعودی میشه.

به نظرم دلار میتونه در همین بهمین ماه تا 3700 ~ 3800 بالا بیاد و نهایتا بین 3600 تا 3700 به ثبات برسه.

دوستانی که قصد فروش دارند و فکر می کنند سود لازم را بردند،از فردا (چهارشنبه) به صورت پله های ریز، اقدام به فروش کنند و اصلا طمع نکنند.

بعد از عید هم قیمت ها افزایش خواهد داشت و احتمالا تا قبل انتخابات یک ثبات داریم،بعد از انتخابات جهش واقعی دلار را شاهد خواهیم بود.

اگر نگاهی به افزایش قیمت تمامی کالاها از پارسال تا کنون داشته باشید،متوجه میشید که قیمت دلار و سکه بسیار پایین تر از حد واقعی خودش و نسبت به تورم قرار داره و دولت هم جز به شکل مقطعی،نمیتونه از افزایش و واقعی شدن قیمت دلار جلوگیری کنه. درآمد های نفتی دولت طی 9 ماه گذشته 40% کاهش داشته،اما واردات تنها 10% کاهش داشته!صادرات غیر نفتی هم 2 درصد کاهش داشته. این روند در آینده نیز شدت خواهد گرفت و عرضه نسبت به تقاضای ارز به طور کلی از تعادل خارج میشه و شاید با دلار 1000 تومنی هم نشه این تعادل را برقرار کرد.

پرسود باشید.

به نظر من با تحرم جدید در حدود 10 روز دیگه که دیگه هیچ کشوری حق دادن پول در ازای نفت ایران رو نداره ( کشور هایی که معافیت از اعمال تحریم داشتند مجبور به اجرای قانون تحریم می شند ) دلار به راحتی 4500 می شه..

به طوری که پایه دلار از 3 هزار به 4 هزار منتقل می شه

من که امروز هر چی داشتم خرید زدم

erfan_band

Registered User
لایک‌ها
1,057
درود.

پرسود باشید.

خیلی ممنونم از نقد شما ولی یه چیزی توجه منو جلب کرد.....

چرا؟؟؟؟؟؟؟

javid17

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
370
عجب بازاری هست این سکه و طلا
چند وقت پیش سکه 270 بود چند تا گرفتم طمع کردم گفتم میاد پایین
نیامد رفت بالا
حالا رفته بالا حسرت که چرا همش را نخریدم
آدم می مونه چکار کنه
بخره
نخره