• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

DVDBegir

Registered User
لایک‌ها
62
آقا از هفته دیگه احتمال زیاد افزایش پیدا میکنه دوباره

amirshakoori

Registered User
لایک‌ها
840
دوستان من می خوام ازدواج کنم
کار نیستش به تظرتون چیکار کنم؟
به نظر شما این مسائل کار استکبار جهانی نیست؟ به نظر شما گناه من چیه با اون دانمارکی یا نروژی یا فنلاندی یا استرالیایی یا نروژی یا انگلیسی یا سوئدی یا کانادایی یا امریکایی تو یه کشور بدنیا نیومدم؟ خودکشی خوبه بده؟ زندگی چیه؟

منم نظرم روی خود کشیه ولی راه های دیگه رو هم میشه امتحان کرد;)

erfan_band

Registered User
لایک‌ها
1,057
پیش بینی برای هفته آینده چیه؟؟؟

من 6-7 میلیون دادم سکه و دلار خریدم و تا الان ضرر کردم.....

drcopy

Registered User
لایک‌ها
4
با اين سقوط اونس اگه دلارم يكم نزولي شد ديگه وقت خريده بعدا نگي نگفتيا

javid17

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
370
این هفته دوستان بفروشیم یا بخریم ؟
کمک کنن دوستان صاحب نظر

iliyad

Registered User
لایک‌ها
4
یه 10 تومن موحجوده چی بخرم هی پولم بیخودتر نشه
سکه؟
طلا؟
گرمی؟
دلار؟

javid17

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
370
آقای مدیر انجمن لطفا زودتر تایید کنید خب
آخه اینجور فایده نداره که
کار این انجمن لحظه ای هست پست ها بعد از ساعت ها تایید میشن فایده نداره

mahkoom021

Registered User
لایک‌ها
489
دوستان من می خوام ازدواج کنم
کار نیستش به تظرتون چیکار کنم؟
به نظر شما این مسائل کار استکبار جهانی نیست؟ به نظر شما گناه من چیه با اون دانمارکی یا نروژی یا فنلاندی یا استرالیایی یا نروژی یا انگلیسی یا سوئدی یا کانادایی یا امریکایی تو یه کشور بدنیا نیومدم؟ خودکشی خوبه بده؟ زندگی چیه؟

این پستت منو تکون داد :D
پس فک میکنی دلیل اینکه تقریبا تمام ادمایی که توانشو دارن ، دارن از ایران میرن چیه ؟
ماها داریم میسوزیم خودمونم میدونیم اما به روی خودمون نمیاریم
تو اولین فرصتی که تونستیم باید از تمام وابستگیایی که تو اینجا داریم دل بکنیمو بریم
یا خودمونو خیلی راحت به بیخیالی بزنیم که خیلی این راهو در پیش گرفتن

javid17

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
370
پس فک میکنی دلیل اینکه تقریبا تمام ادمایی که توانشو دارن ، دارن از ایران میرن چیه ؟
تو اولین فرصتی که تونستیم باید از تمام وابستگیایی که تو اینجا داریم دل بکنیمو بریم

اونجا هم که بری باید پولدار باشی
کلا دنیا واسه پول دارها خیلی خوبه
چه ایران باشه چه جاهای دیگه

drcopy

Registered User
لایک‌ها
4
به نظرم يك جهش اساسي قيمت را بعد از 18 بهمن داريم كه احتمالا تا بعد از انتخابات اثراتش را مصنوعي كم كنند ولي بعدش غوغا ميكنه. خيلي از چيزها ديگه معلوم شده مثل اجرايي شدن مرحله2 هدفمندي و توافق نكردن ايران و 5+1 در اينده. كالاهاي خارجي جهش بيشتري خواهد گرفت تا به نسبت دلار و طلا. دور نماي ايران كره شمالي و عراق هست. احتمالا تا يكسال ديگه شروع به بستن مرزهاي آبي و خاكي و هوايي خواهند كرد و واردات و صادرات به طرز شديدي محدود خواهد شد. اثرات وحشتناكي هم روي كسادي بورس و مسكن خواهيم ديد. همچنين مواد غذايي بسيار گران و برخي كمياب خواهد شد.

shahab1985

Registered User
لایک‌ها
178
هرطور حساب میکنم پولم خیلی بی ارزش شد و دیگه کاری باهاش نمیتونم بکنم :(

ShahramB

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
590
خوشــــــا شیــــــــــــــــــــــــــــــــراز
دوستان از پیش فروش خبری نیست ؟
به نظرم يك جهش اساسي قيمت را بعد از 18 بهمن داريم كه احتمالا تا بعد از انتخابات اثراتش را مصنوعي كم كنند ولي بعدش غوغا ميكنه..
تو زمان انتخاباتها معمولا قیمتهای مسکن و اقلام اساسی معتدل میشه و نزولی درسته ؟؟؟

trex2008

Registered User
لایک‌ها
180
خوشبحال کسانی که تو اروپا یا امریکا بدنیا اومدن
اصلا چرا جبر و اختیار هستش تو زندگی؟ این خیلی بی انصافی هست یکی تو سیستمی مثل دانمارک و نروژ و استرالیا زندگی کنه و متولد بشه اونجا یکی افریقا ایران و افغانستان
گناه من چیه اینجا دنیا اومدم؟ من زندگی می خوام پول نمی خوام مقام نمی خوام اسایش می خوام ارامش می خوام می خوام کودکیم کودکی باشه نوجوانیم نوجوانی و جوانیم عاشق بشم و بدون هیچ ترس بدون اجهاف حقوق دیگران و تملق و چاپلوسی زندگی بسازم برای خودم می خوام عزیزانم در بهترین رفاه و بهداشت و سیستم اموزشی درس بخونند نمی خوام برای ارضای خودم خودارضایی بکنم نمی خوام پشت چراغ قرمز اشک بریزم برای فاحشه هایی که منتظر قیمت دادن هستن یا کودکان کار.... نمی خوام فکر چندرقاز پولم رو بکنم که امروز چقدر افت کرده... نمی خوام ازسلامتی دهان و دندانم بگزرم که پول ندارم لثم یه تومور ایجاد شده کنارش....
من می خوام همین الان سرم رو بزارم و بمیرم و قتی بلند شدم از کودکی تو یکی از کشورای اسکاندیناوی متولد بشم همین و همین رو از زندگیم می خوام... می خوام معنی زندگی روحس بکنم
گناه من چیه؟ سهم من چقدر کمه؟ من دیوانه شدم یا زندگیم دیوونه شده؟ دیوانه کیه عاقل کیه جانور کامل کیه؟ اگر قرار باشه تا اخر عمر در این شرایط زندگی کنم پس من می خوام برگردم به کودکی

javid17

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
370
به نظرم يك جهش اساسي قيمت را بعد از 18 بهمن داريم كه احتمالا تا بعد از انتخابات اثراتش را مصنوعي كم كنند ولي بعدش غوغا ميكنه. خيلي از چيزها ديگه معلوم شده مثل اجرايي شدن مرحله2 هدفمندي و توافق نكردن ايران و 5+1 در اينده. كالاهاي خارجي جهش بيشتري خواهد گرفت تا به نسبت دلار و طلا. دور نماي ايران كره شمالي و عراق هست. احتمالا تا يكسال ديگه شروع به بستن مرزهاي آبي و خاكي و هوايي خواهند كرد و واردات و صادرات به طرز شديدي محدود خواهد شد. اثرات وحشتناكي هم روي كسادي بورس و مسكن خواهيم ديد. همچنين مواد غذايي بسيار گران و برخي كمياب خواهد شد.

یعنی دکتر بعد 18 بهمن قیمت ها میاد پایین ؟
و موقع خرید و تبدیل پول به طلا کی هست به نظر شما ؟
الان که سکه ترکونده داره میره روی 460
راهنمایی کنید ما را لطفا

xms

Registered User
لایک‌ها
387

این دفعه سرکه دومیلیونی رو شاخشه

بالا