پیش فروش هم که شروع میبینم که از دیروز هیچکس پست نذاشته همه تو صفین؟ من که احتمال زیاد نمی نویسم
اونوقت این پیشبینی رو کی کرده؟!!؟
منبع؟؟
Sent from my LT26i using Tapatalk 2
دوستان الان که سکه تو بازار آزاد 1559 هست
به نظرتون با این قیمت ها
باز هم پیش فروشی اسم بنویسیم فایده نداره ؟
حالا 6 ماه دیگه هم تحویل بدن خب با 6 درصد می صرفه
تا 6 ماه دیگه فکر کنم سکه خیلی خیلی بالا بره اون موقع ما 250 یی گیرمون اومده ؟
تحلیل من درسته ؟
کدوم از مخ خلاصی 1250 ثبت نام می کنه برای 6 ماه دیگه ؟!
کدوم از مخ خلاصی 1250 ثبت نام می کنه برای 6 ماه دیگه ؟!
شرایط و نحوه ثبت نام چطوریه ؟
اینا هیچ کدوم از حرفاشون ثبات نداره؛ کشور شده مثه یه ماشین که داره هی تندتر میره و کسی نمیتونه ترمز بگیره و سرعتش رو کم کنه و اونم هی داره بیشتر میشه هی یه سرعت گیر جلوش میذارن تا سرعتش(قیمت ها) یکم کم میشه و وقتی از اون رد میشه باز سرعتش بیشتر میشهدوستان عزیز، من نمی دونم چرا اصلاً اعتقادی به این کار ندارم و به هر قیمتی بنویسند من کاری بیهوده می دونم، جز اینکه موقع تحویل، دفعه قبل قیمت سکه به شدت اومد پایین و این فقط فرصتی برای سرمایه گذاران و دلالان ایجاد می کنه که از این فرصت نهایت سود رو ببرند و بعد از مدتی به شدت کشید بالا. اصلاً به کمتر از یک میلیون هم بنویسند من حاظر نیستم ثبت نام کنم، نظر شما چیه؟؟
براساس اعلام بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران :
1- صرفاً اشخاص حقیقی بالای 18 سال مجاز به خرید سکه می باشند.
2- به همراه داشتن اصل کارت ملی و یا اصل شناسنامه حاوی کد ملی به همراه رونوشت آن جهت خرید سکه الزامی است .
3- سکه بهارآزادی حداکثر به میزان 10 قطعه سکه نیم بهارآزادی و یا 5 سکه تمام بهار آزادی و برای یکبار در دوره فروش و در یک شعبه قابل خریداری است .
4- متقاضیان می بایست فرم قرارداد بانک مرکزی (تکمیل و ارائه شده توسط شعبه) را دقیقاً مطالعه و پس از مطابقت با اسناد واریز وجه امضاء و دریافت نمایند و در صورت وجود هر گونه مغایرت مراتب راظرف همان روز جهت اصلاح به پرسنل شعبه اعلام نمائید.
(مبنای خرید سکه ، اطلاعات مندرج در قرارداد بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران می باشد)
5- چنانچه خریدار از خرید سکه منصرف شود با استرداد وجوه ، امکان خرید مجدد آن وجود ندارد.
6- انصراف از خرید سکه به نحوی است که کل سکه های خریداری شده می باید مسترد گردد و عودت بخشی از سکه ها امکان پذیر نیست .
برای دریافت و تحویل سکه های پیش خرید شده همراه داشتن کارت ملی جهت احراز هویت الزامی می باشد .
دوستان این پیش فروش ها حواله دارن ؟؟ مثلا میشه حواله ش رو به شخص دیگه ی بفروشی ؟؟ (البته فردا خودم میرم امار میگرم اما گفتم یه سوال کنم :دی )