• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

javid17

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
370
جناب drdexter و drcopy کجایین ؟
خواهشا نظراتتونو بدید. هر وقت به گفته شما توجه کردم سود کردم! خواهشا راهنمایی کنید. تشکر

تایید میشه
همچنین بقیه دوستان صاحب نظر
لطفا کمک کنید
کف خرید الان چنده ؟
چند شد بخریم ؟

drcopy

Registered User
لایک‌ها
4
لطف داري.بايد ديد نتيجه مذاكرات چي ميشه. البته حدس من اينه كه نتيجه نخواهد داشت و اوضاع بدتر ميشه. من خودم چندر وز پيش كه نيم سكه شد 700 قصد خريد تعداد زيادي داشتم ولي از آنجايي كه خودرو فروش نرفت نتونستم بخرم و زيادم به پيش فروش سكه خوش بين نيستم ولي از بانك بهتره. به هر حال بنده بسيار ادم ريسك پذيري هستم و تاالان برام سود داشته و نكته اينه كه اينجا همه ميخوان يك شب سود هنگفت ببرن و مثلا يكي بگه الان بخر و فردا بفروش و بعدش طرفي كه نصيحت كرده رو خدا كنن و اغلب تجزيه تحليلها آبكي و احساسي هست. اين نه ماه براي من 100 سال تجربه داشت و خيلي چيزا ياد گرفتم. به هر حال در حال حاضر اغلب اجناس رشد خودش رو كرده و ريسك فعاليت در اون بالاست. بايد گوش بزنگ بود. البته من هم اينجا درسهايي ياد گرفتم اونهم از طرف افرادي كه نوشته هاشون جدي گرفته نشد. الان ركود شديدي حاكم شده هم تو مسكن هم خودرو و... همه يكجورايي منتظرن و البته دولت هم مردم رو ترغيب ميكنه كه يك پادزهر موقتي هست.
جناب drdexter و drcopy کجایین ؟
خواهشا نظراتتونو بدید. هر وقت به گفته شما توجه کردم سود کردم! خواهشا راهنمایی کنید. تشکر

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,400
دوستان عزیز، من نمی دونم چرا اصلاً اعتقادی به این کار ندارم و به هر قیمتی بنویسند من کاری بیهوده می دونم، جز اینکه موقع تحویل، دفعه قبل قیمت سکه به شدت اومد پایین و این فقط فرصتی برای سرمایه گذاران و دلالان ایجاد می کنه که از این فرصت نهایت سود رو ببرند و بعد از مدتی به شدت کشید بالا. اصلاً به کمتر از یک میلیون هم بنویسند من حاظر نیستم ثبت نام کنم، نظر شما چیه؟؟ :(

زیاد تفاوتی با قیمت بازار نداره
140 تومن فرقشون هست با اینکه پول هم باید 6 ماه بخوابه

lilolil

Registered User
لایک‌ها
391
باید ببینیم چی میشه مذاکرات 5+1 اگه باز هم به نتیجه ای نرسیدن من به شما این قولو میدم که دوباره قیمتها صعودی میره بالا ولی اگه دیدید با هم به نقطه نظرای مشابه ای رسیدن که البته من بعید میدونم قیمتها کاهش پیدا میکنه ولی درصدش خیلی کمه منم بعید میدونم.

h.shahshenas

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
جناب drcopy ممنونم
فقط اگه میشه یکم واضح تر توضیح بدید. باید گوش به زنگ بود یعنی چی؟ و این که فرمودید "همه یه جورایی منظرن" یعنی چی؟
ممنون. [email protected]
موفق و پیروز و پولدار باشید!

javid17

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
370
سلام دوستان دیروز و امروز که قیمت ها آمد پایین
میشه دوستان بگن کف خرید چنده و کی میشه خرید ؟
لطفا واضح تر توضیح بدین
ممنون

drcopy

Registered User
لایک‌ها
4
گوش به زنگ رخدادهای آتی چون فکر میکنم این جریانات ادامه داره و به تبع اون قیمتها و سرمایه گذاریها هم بالا پائین خواهد داشت. یعنی به وقتش بفروشی یا بخری. همه یکجورایی منتظرن یعنی منتظر کاهش قیمتها هستند ولی این هم بستگی به توافقات با 5+1=6 :Dداره که فعلا هم هی میگن مثبته ولی کو نتیجه؟ بالاخری ملت تا ابد که لنگ در هوا میمونن و اونی که خونه و ماشین و کامپیوتر و.. میخواد مگه چقدر میتونه صبر کنه ؟ آخرش که باید بخره. ملت ما با یک شایعه همه خریدار میشن یا همه فروشنده و این مسخرست.
جناب drcopy ممنونم
فقط اگه میشه یکم واضح تر توضیح بدید. باید گوش به زنگ بود یعنی چی؟ و این که فرمودید "همه یه جورایی منظرن" یعنی چی؟
ممنون. [email protected]
موفق و پیروز و پولدار باشید!

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832
گوش به زنگ رخدادهای آتی چون فکر میکنم این جریانات ادامه داره و به تبع اون قیمتها و سرمایه گذاریها هم بالا پائین خواهد داشت. یعنی به وقتش بفروشی یا بخری. همه یکجورایی منتظرن یعنی منتظر کاهش قیمتها هستند ولی این هم بستگی به توافقات با 5+1=6 :Dداره که فعلا هم هی میگن مثبته ولی کو نتیجه؟ بالاخری ملت تا ابد که لنگ در هوا میمونن و اونی که خونه و ماشین و کامپیوتر و.. میخواد مگه چقدر میتونه صبر کنه ؟ آخرش که باید بخره. ملت ما با یک شایعه همه خریدار میشن یا همه فروشنده و این مسخرست.

اینا که همیشه می گن + هست

تا حالا شده بگن منفی بوده ؟!

Blue Moon

Registered User
لایک‌ها
50
این بار هم 5+1 گفتگوهاش با ایران مثبت نبوده
البته افرادی که گول رسانه داخلی رو میخورن میگن مثبت بوده اینها میان از شگردهای خبری استفاده میکنن و بدون دروغ گفتن ، نظر خودشون رو طوری که میخوان به مردم اعمال میکنن

بله اگر یادتون باشه اخبار گفت برای مذاکره های بعدی به توافق رسیدن ولی نگفت که باز هم به توافق نرسیدن و یه فرصت دیگه برای ایران دادن که باز دست از **** بازی بکشه
در واقع توافقی در کار نیست ، در این بازر هم خوش به حال دلال ها و وای به حال جوون ها که با مبالغ خیلی کمی که دارن امیدوارن تا سودی کسب کنن هر چند که همیشه از هزینه عقب میفتن و بازیچه دولت و دولتی ها ( یعنی این کسایی که سرکار هستن از یه طرف آدم دولت هستن و سمت دولتی دارن و از طرف دیگه چهره ی مخفیشون که همون دلال ها هستن ) میشن ( برای مثال یعنی رییس جمهور یه مملکت این قدر از اقتصاد سرش نمیشه یا این قدر از خبر ها بی خبره که بعد از چند روز میاد اعتراض میکنه که چرا قیمت خودرو این طوری شده ؟ نه بابا اصلا گرونی خودرو هم کار خودشون بوده البته آن روی دیگر چهر ی شان )
ممنونم

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,400
فعلا که باز سکه 40 تومن گرون شد حتی با وجود این پیش فروش

hrhadi5

Registered User
لایک‌ها
0
اینا که همیشه می گن + هست

تا حالا شده بگن منفی بوده ؟!

:blink:اگر سکه با سود و ارزش افزوده را حساب کنید وبشه 1450

دلار را بانک 3900 حساب کرده

در واقع بانک سکه را به دلار 3900 داره میفروشه

hrhadi5

Registered User
لایک‌ها
0
اگر سکه با سود و ارزش افزوده را حساب کنید وبشه 1450

دلار را بانک 3900 حساب کرده

در واقع بانک سکه را به دلار 3900 داره میفروشه

h.shahshenas

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همگی
دوستان 1 سوال:
وزن سکه تمام وقتی میزارن رو ترازو دقیق باید 8.133 باشه؟
من چندتا سکه امامی بدون وکیوم از صرافی خریدم ، بعضیاش 8.131 یا 8.130 بود. امکان داره تقلبی باشه؟
چندتا سکه وکیوم شده هم قبلا خریده بودم، امروز روشو خوندم بعضی صرافیا نوشتن 8.133، ولی یکیشون رو وکیومش نوشته 8.130
دلیل این اختلاف وزن ها چیه؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.

saeed_myheart

Registered User
لایک‌ها
42
میگن امروز اخبار گفته پراید ارزون شده درسته!

hrhadi5

Registered User
لایک‌ها
0
خوب فعلا اونس روی 1573 دلار در این لحظه داره بازی میکنه.

با این حساب با قیمت پ.س که من دارم

سکه حدودا 1375میشه

بالای اون حباب مثبته

زیر 1460 هم حباب منفی بانک مرکزیه

باید دید دلال بزرگ فردا این مسله را چطور حل میکنه

دلار را بالا میبرد؟

بازار قیمت واقعی سکه را قبول میکند؟

در هرصورت هنوز هم حمایت 1370 شکسته نشده و خرید نزدیک ان خوبه

تحلیل اقای افشار

hrhadi5

Registered User
لایک‌ها
0
سلام به همگی
دوستان 1 سوال:
من چندتا سکه امامی بدون وکیوم از صرافی خریدم ، بعضیاش 8.131 یا 8.130 بود. امکان داره تقلبی باشه؟
چندتا سکه وکیوم شده هم قبلا خریده بودم، امروز روشو خوندم بعضی صرافیا نوشتن 8.133، ولی یکیشون رو وکیومش نوشته 8.130

وزن همه سکه های تمام یکیه و 8.133 است و نیاز به ترازوی دقیق دارد مهمتر از وزن سال سکه است اگه میخری امام سال 86 بخرید

amirshakoori

Registered User
لایک‌ها
840
سلام به همگی
دوستان 1 سوال:

به همین دلیله که می گن از جای معتبر باید سکه خرید یعنی سکه رو فروشنده معتبر که همه قبولش دارن پرس کرده باشه(وکیوم یه چیز دیگست)
باید موقع فروش حواست باشه که خریدار دبه نکنه و بهتره به هون جایی که پرس کرده بفروشی

lordpc

Registered User
لایک‌ها
64
سلام به همگی
دوستان 1 سوال:

0.003 گرم اختلاف به خاطر خطای ضرب سکه و یا ترازو میتونه باشه.

بالا