• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

sajad0937

Registered User
لایک‌ها
118
کاش نمیدادی ... حیفه

خبرش رو نشنیدم.بررسی میکنم و خبر میدم حتما ... مسلما اگر عملی بشه بازار رو خالی از نوسان نمیزاره

۱.۲۰۰ و کمتر

با انس ۱۲۹۰ سکه بی حباب میشه ۱.۱۳۰ که با حباب میاد رو ۱.۱۶۰ وامیسته برا چند روز.

ای کاش برسه یه صد تا امامی بزنیم !

ارسال از N70 s با کمک تپاتاک ۲
اقا من نمیدونم چرا همه اظهار نظر میکنن

همین الان با انس 1360 سکه 1150 شده

ی عده فقط بلدن جو بدن و تو شرایطی ک هیچ چیز قابل پیش بینی نیست 100 تا حرف بزنن بعدش ک یکیش درست در اومد بیان بگن یادتونه من گفتم این جوری میشه:wacko:

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
اقا من نمیدونم چرا همه اظهار نظر میکنن

همین الان با انس 1360 سکه 1150 شده

ی عده فقط بلدن جو بدن و تو شرایطی ک هیچ چیز قابل پیش بینی نیست 100 تا حرف بزنن بعدش ک یکیش درست در اومد بیان بگن یادتونه من گفتم این جوری میشه:wacko:

بهتره مودب باشی.
پ.ن: همونی هستی که میخای 2کون 400 میلیونی بخری؟
http://forum.persiantools.com/t399279.html

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
آشنایی طلا فروشی داره میگفت: میگفت 18 عیار به 70 هم میرسه ولی ذُِرت پِرت میکرد.:happy:

sunflower1

Registered User
لایک‌ها
65
همگی خسته نباشن.

بازار امروز هم با قیمت های زیر بسته شد :

امامی : 1.200.000
دلبر : 3476
گرم 18 : 112.500
مظنه : 486.000
اونس : 1.360

این قیمت هایی که شما اعلام میکنید قیمت از خود بازار تهران هست ؟
یا نه از سایت ها هستش ؟ آخه سایت ها همیشه یک مقداری تفاومت قیمت دارند با بازار

cotgnx

Registered User
لایک‌ها
470
صدرصد بالا تر میره که پایین تر نمیاد دلایلش زیاده از جمله اینکه تا حالا نشده سکه ثبت نامی داشته باشیم و قیمتبازار بالاتر نباشه و سودی تبرده باشند ثبت نامی های سالهای گذشته دوم اینکه بودجه ای که بر اساس دلار 2500 تومنی بسته شده باشه و تامین ارز از صادارت کالاهای غیر نفتی و بودجه ای که طوری تنظیم شده که بی نیاز به 70 درصد منابع نفتی کشور باشیم با گفته کارشناسان اقتصادی باید دلار بازار ازاد بین 3500 تا 4000 باشه تا بتونند تامین منابع یارانه های مردم و بدون منابع 70 درصدی نفت دوام بیارند و همونطوری هم که خود کارشناسان بودجه رو نوشتند طوری تنظیم شده که بر پایه نقت نباشه و همچنین دلار روی 3500 تا 4 هزار بمونه پس صدرصد مطمئن باشید طلا هم ارزون نخواهد شد.

چی شد پس امین جان گفتی که صد در صد پایینتر نمیاد!

من نمیدونم چرا بعضیا دوست دارن پیش نویس رو بد جلوه بدن درسته که سود 20 درصد بانک روی پولت نمیاد و مقداری مابه تفاوت قیمتی فعلی سکه و سکه ثبت نامی فقط گیرت میاد که برفرض با مالیات نیم سکه میشه 640 و در بازار آزاد 700 هست و مابه تفاوتش خیلی کمه نصبت به پولت که میذاری تو بانک و 20 درصد سود گیرت بیاد اما اینم در نظر داشته باشید قرار نیست 6 ماه دیگه قیمت سکه همین باشه بلکه اگر مثل سالهای گذشته افزایش قیمت داشته باشه سکه سود خوبی میکنید.
در ضمن پیش نویس کنی سکه های تحویلی رو میگیری با خیال راحت سکه ضرب 92 و ضرب جدید و مشکل اعتماد کردن و خرید سکه های تقلبی یا امثال مسائل دیگه رو هم نداری که این روزا نمیشه به کسی اعتماد کرد همچنین پیش نویس هر چی بیشتر باشه سکه های جدید در سال 92 وارد بازار میشه و باعث میشه سکه هایی که بعضیا نگه داشتن برای فروش رو نخوای با قیمت بالاتر بخری. بلکه با توجه به سکه هایی که با پیشنویس در بازار تزریق شده مسائل بالا رفتن قیمت سکه در بازار هم بهتر کنترل میشه.

واقعا به نظرت چرا بعضیا سعی می کردن پیش نویس رو بد جلوه بدن! حالا شما می بینی که باید برا هر سکه تمام ثبت نامی با 6 درصد مالیات بر ارزش افزوده 1272 پرداخت کنید که قیمت بازار امروز 1197 بوده یعنی چیزی حدود 75 هزار تومان ضرر برای هر سکه کامل. حالا خواب پول هم که 4 ماه خوابیده نادیده گرفتیم.

میبنیم که پیش فروش تمام شده و سکه داره میبره بالا قابل توجه دوستانی که پیش فروش رو بد میدونستن حالا تا 6 ماه دیگه صبر کنید ببینید چند میشه سکه.

شش ماه هم نمی خواست صبر کنی. می بینی که چهار ماه گذشته و دارن سکه ها رو تحویل می دن. قیمت امروز هم سکه امامی کامل 1197 بود.

واقعا چه آدم هايي پيدا ميشه
بابا يخورده فكر كنين بعد حرف بزنين
من الان سكه بخرم تا 6 ماه نفروشم و بذار گوشه خونه بايد سود 6 ماهه پولمو از كي بگيرم؟!!!

مثلا من ميخوام 5 تا سكه بخرم و تا حداقل 6 ماه نفروشم
از بانك بگيرم ميشه 6 تومن
6 درصد هم ماليات 6 ماه ديگه بدم كلا با ماليات ميشه 6360
از بازار برم بخرم ميشه 5*1350 = 6750

واسه كسي كه ميخواد نگه داره كدوم به صرفه تر شد؟

آقا حالا ضرر 75 هزار تومانی تو هر سکه رو از کی می خوایی بگیری!

Haj_Ehsan

Registered User
لایک‌ها
2,459

دلار و سکه قیمت سبزه میدون

انس و گرم و مظنه اتحادیه :)

Haj_Ehsan

Registered User
لایک‌ها
2,459
حاجی قیمت برای خرید خوبه یا نه؟
بعدش کدوم بهتره؟
سکه؟نیم؟ربع؟
عسن یه سری آدم بَل نسبت .... میان فردا کوت میکنن پست مارو چرت و پرت میگن ... بیخیال

انس ریزش داره به احتمال قوی ولی من بودم یه پله تو این قیمت های عسلی خرید میزدم

یادم رفت جواب خط آخرتو بدم

امامی

aali361

Registered User
لایک‌ها
42

واقعا به نظرت چرا بعضیا سعی می کردن پیش نویس رو بد جلوه بدن! حالا شما می بینی که باید برا هر سکه تمام ثبت نامی با 6 درصد مالیات بر ارزش افزوده 1272 پرداخت کنید که قیمت بازار امروز 1197 بوده یعنی چیزی حدود 75 هزار تومان ضرر برای هر سکه کامل. حالا خواب پول هم که 4 ماه خوابیده نادیده گرفتیم.

شش ماه هم نمی خواست صبر کنی. می بینی که چهار ماه گذشته و دارن سکه ها رو تحویل می دن. قیمت امروز هم سکه امامی کامل 1197 بود.

دوست عزیر هر کس حق داره نظراتش رو بگه حالا یکی اومده چهار ماه قبل یه پیش بینی هایی کرده که درست از اب در نیومده شما برداشتی طومار درست کردی که دیدی اشتباه کردی . ! توی کشوری که یه شبه با یه مصوبه قیمت ها دو برابر میشه . ( قیمت خودرو ) . حالا این به کنار احتمالا شما میدونی این ریزش قیمت ها دلیل اصلش ریزش قیمت جهانی اونس هست و گرنه این بانک مرکزی از اون اول نتونست هیچ گ و ه بخوره نمیتونه بخوره و نخواهد خورد . این رفتار درست نیست . اینو گفتم چون دوباره یکی چهار ماه بعد پیدا میشه و پست های منو نقل قول میکنه و زیرش مینویسه دیدی گ و ه خوری میکردی .

ehsan789

Registered User
لایک‌ها
14

.

خوب کسی که ثبت نام کرده باید خدا رو شکر کنه که از بازار نخریده زمان ثبت نام قیمت هر سکه حدود 1400 بود

و ضرر نکردن از سود هم مهمتره

حالا شما نارحت خواب پول هستی؟

che226

Registered User
لایک‌ها
419

امروز تو مغازه ها 112000 زده بودن ولی سایت 112500خرده ای بود
!
شاید قیمتارو صبحا میزنن یا .....

che226

Registered User
لایک‌ها
419
دوستم میخواد شمش 35 گرمی بخره ولی نه طلای نو بلکه طلای کهنه
که موقع فروش زیاد ضرر نکنه
نظر واردای تاپیکو خواستم جویا بشم .:cool:

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
طلای کهنه بخوایم باید بریم طلا فروشی بگیم طلای کهنه میخوایم مثلا؟چی باید بگیم:blush:

Haj_Ehsan

Registered User
لایک‌ها
2,459
مجدد برای خرید عجله نکنیدبه نظر من انس 50 تا دیگه میریزه
حباب خالی میشه اون موقه میتونید پله و ... رو بزارید کنار و از روش مغولی برای خرید و حمله به بازار استفاده کنید
orjnfq.gif

Haj_Ehsan

Registered User
لایک‌ها
2,459

ali_2021

Registered User
لایک‌ها
800
رو طلای دست دوم چرا 4-5 % میکشن ؟:-/

بالا