davod.
Registered User
- نوشتهها
- 978
- لایکها
- 308
هروقت سکه شد 700 تومن بگین کاهش یافت نه اینکه 20تومن بیاد پایین سکته کنین
واقعآ آفرین به حرفت..درست حرف دلم و زدی....
هروقت سکه شد 700 تومن بگین کاهش یافت نه اینکه 20تومن بیاد پایین سکته کنین
اقا من نمیدونم چرا همه اظهار نظر میکننکاش نمیدادی ... حیفه
خبرش رو نشنیدم.بررسی میکنم و خبر میدم حتما ... مسلما اگر عملی بشه بازار رو خالی از نوسان نمیزاره
۱.۲۰۰ و کمتر
با انس ۱۲۹۰ سکه بی حباب میشه ۱.۱۳۰ که با حباب میاد رو ۱.۱۶۰ وامیسته برا چند روز.
ای کاش برسه یه صد تا امامی بزنیم !
ی عده فقط بلدن جو بدن و تو شرایطی ک هیچ چیز قابل پیش بینی نیست 100 تا حرف بزنن بعدش ک یکیش درست در اومد بیان بگن یادتونه من گفتم این جوری میشه:wacko:
همگی خسته نباشن.
بازار امروز هم با قیمت های زیر بسته شد :
امامی : 1.200.000
دلبر : 3476
گرم 18 : 112.500
مظنه : 486.000
اونس : 1.360
صدرصد بالا تر میره که پایین تر نمیاد دلایلش زیاده از جمله اینکه تا حالا نشده سکه ثبت نامی داشته باشیم و قیمتبازار بالاتر نباشه و سودی تبرده باشند ثبت نامی های سالهای گذشته دوم اینکه بودجه ای که بر اساس دلار 2500 تومنی بسته شده باشه و تامین ارز از صادارت کالاهای غیر نفتی و بودجه ای که طوری تنظیم شده که بی نیاز به 70 درصد منابع نفتی کشور باشیم با گفته کارشناسان اقتصادی باید دلار بازار ازاد بین 3500 تا 4000 باشه تا بتونند تامین منابع یارانه های مردم و بدون منابع 70 درصدی نفت دوام بیارند و همونطوری هم که خود کارشناسان بودجه رو نوشتند طوری تنظیم شده که بر پایه نقت نباشه و همچنین دلار روی 3500 تا 4 هزار بمونه پس صدرصد مطمئن باشید طلا هم ارزون نخواهد شد.
من نمیدونم چرا بعضیا دوست دارن پیش نویس رو بد جلوه بدن درسته که سود 20 درصد بانک روی پولت نمیاد و مقداری مابه تفاوت قیمتی فعلی سکه و سکه ثبت نامی فقط گیرت میاد که برفرض با مالیات نیم سکه میشه 640 و در بازار آزاد 700 هست و مابه تفاوتش خیلی کمه نصبت به پولت که میذاری تو بانک و 20 درصد سود گیرت بیاد اما اینم در نظر داشته باشید قرار نیست 6 ماه دیگه قیمت سکه همین باشه بلکه اگر مثل سالهای گذشته افزایش قیمت داشته باشه سکه سود خوبی میکنید.
در ضمن پیش نویس کنی سکه های تحویلی رو میگیری با خیال راحت سکه ضرب 92 و ضرب جدید و مشکل اعتماد کردن و خرید سکه های تقلبی یا امثال مسائل دیگه رو هم نداری که این روزا نمیشه به کسی اعتماد کرد همچنین پیش نویس هر چی بیشتر باشه سکه های جدید در سال 92 وارد بازار میشه و باعث میشه سکه هایی که بعضیا نگه داشتن برای فروش رو نخوای با قیمت بالاتر بخری. بلکه با توجه به سکه هایی که با پیشنویس در بازار تزریق شده مسائل بالا رفتن قیمت سکه در بازار هم بهتر کنترل میشه.
میبنیم که پیش فروش تمام شده و سکه داره میبره بالا قابل توجه دوستانی که پیش فروش رو بد میدونستن حالا تا 6 ماه دیگه صبر کنید ببینید چند میشه سکه.
واقعا چه آدم هايي پيدا ميشه
بابا يخورده فكر كنين بعد حرف بزنين
من الان سكه بخرم تا 6 ماه نفروشم و بذار گوشه خونه بايد سود 6 ماهه پولمو از كي بگيرم؟!!!
مثلا من ميخوام 5 تا سكه بخرم و تا حداقل 6 ماه نفروشم
از بانك بگيرم ميشه 6 تومن
6 درصد هم ماليات 6 ماه ديگه بدم كلا با ماليات ميشه 6360
از بازار برم بخرم ميشه 5*1350 = 6750
واسه كسي كه ميخواد نگه داره كدوم به صرفه تر شد؟
این قیمت هایی که شما اعلام میکنید قیمت از خود بازار تهران هست ؟
یا نه از سایت ها هستش ؟ آخه سایت ها همیشه یک مقداری تفاومت قیمت دارند با بازار
دلار و سکه قیمت سبزه میدون
انس و گرم و مظنه اتحادیه
عسن یه سری آدم بَل نسبت .... میان فردا کوت میکنن پست مارو چرت و پرت میگن ... بیخیالحاجی قیمت برای خرید خوبه یا نه؟
بعدش کدوم بهتره؟
سکه؟نیم؟ربع؟
چی شد پس امین جان گفتی که صد در صد پایینتر نمیاد!
واقعا به نظرت چرا بعضیا سعی می کردن پیش نویس رو بد جلوه بدن! حالا شما می بینی که باید برا هر سکه تمام ثبت نامی با 6 درصد مالیات بر ارزش افزوده 1272 پرداخت کنید که قیمت بازار امروز 1197 بوده یعنی چیزی حدود 75 هزار تومان ضرر برای هر سکه کامل. حالا خواب پول هم که 4 ماه خوابیده نادیده گرفتیم.
شش ماه هم نمی خواست صبر کنی. می بینی که چهار ماه گذشته و دارن سکه ها رو تحویل می دن. قیمت امروز هم سکه امامی کامل 1197 بود.
آقا حالا ضرر 75 هزار تومانی تو هر سکه رو از کی می خوایی بگیری!
چی شد پس امین جان گفتی که صد در صد پایینتر نمیاد!
واقعا به نظرت چرا بعضیا سعی می کردن پیش نویس رو بد جلوه بدن! حالا شما می بینی که باید برا هر سکه تمام ثبت نامی با 6 درصد مالیات بر ارزش افزوده 1272 پرداخت کنید که قیمت بازار امروز 1197 بوده یعنی چیزی حدود 75 هزار تومان ضرر برای هر سکه کامل. حالا خواب پول هم که 4 ماه خوابیده نادیده گرفتیم.
شش ماه هم نمی خواست صبر کنی. می بینی که چهار ماه گذشته و دارن سکه ها رو تحویل می دن. قیمت امروز هم سکه امامی کامل 1197 بود.
آقا حالا ضرر 75 هزار تومانی تو هر سکه رو از کی می خوایی بگیری!
.
این قیمت هایی که شما اعلام میکنید قیمت از خود بازار تهران هست ؟
یا نه از سایت ها هستش ؟ آخه سایت ها همیشه یک مقداری تفاومت قیمت دارند با بازار
طلای کهنه بخوایم باید بریم طلا فروشی بگیم طلای کهنه میخوایم مثلا؟چی باید بگیم:blush:
نه سینا اونی که قیصر میگه آبشده هستطلای بدون اجرت دیگه