امروز تو مغازه ها 112000 زده بودن ولی سایت 112500خرده ای بود
!
شاید قیمتارو صبحا میزنن یا .....
بله ؛ فقط 8 هزار تومن حباب داره که عادیه.حباب سکه الان صفره دیگه درسته؟؟
طلای کهنه بخوایم باید بریم طلا فروشی بگیم طلای کهنه میخوایم مثلا؟چی باید بگیم:blush:
طلای بدون اجرت دیگه
دوست عزیر هر کس حق داره نظراتش رو بگه حالا یکی اومده چهار ماه قبل یه پیش بینی هایی کرده که درست از اب در نیومده شما برداشتی طومار درست کردی که دیدی اشتباه کردی . ! توی کشوری که یه شبه با یه مصوبه قیمت ها دو برابر میشه . ( قیمت خودرو ) . حالا این به کنار احتمالا شما میدونی این ریزش قیمت ها دلیل اصلش ریزش قیمت جهانی اونس هست و گرنه این بانک مرکزی از اون اول نتونست هیچ گ و ه بخوره نمیتونه بخوره و نخواهد خورد . این رفتار درست نیست . اینو گفتم چون دوباره یکی چهار ماه بعد پیدا میشه و پست های منو نقل قول میکنه و زیرش مینویسه دیدی گ و ه خوری میکردی .
عجب چیزی گفته الله وکیلی !من مشهد قیمت مغازه هارو که میبینم همیشه یکی دو هزار تومن از سایت بیشتره
امروز صبح سایت اتحادیه 109 خورده ای بود تو مغازه 112400
ظهر سایت 112800
مغازه 114500
یبارم واسه خرید رفتم به طلا فزوشه گفتم رو سایت این قیمته میگه خپب برو از سایت خرید کن! :|
چه خلاصه سینا ایول مرد 70 کاراکتریق.د:۳۴۶۰/ق.ی:۴۴۸۰/ط18ع:113200/اونس:1353.25/س.ت:1190000/مظنه:۴۸۹,۰۰۰
\چه خلاصه سینا ایول مرد 70 کاراکتری
ارسال شدیه پیش بینی هم بفرست براشون که زیر 1300 هم میاد احتمالاً
طلاکه باز داره گرون میشه
الان 4 عصر شده مثقال طلا 4,895,000
دو سه ساعت پیش بود 474تومن که
ببخشید این سکه های پیش فروش چقدر در اومده برای این ملت که الان آزادش شده 1175000 ؟؟!!!!!!!!!!!!