• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

kasra03

Registered User
لایک‌ها
276
بابا این چه وضعشه! کسی که میخواد بفروشه میگین نفروش! میخواد بخره میگین دست نگه دار!!
اخر چی کار باید کرد؟!

pooria1370

Registered User
لایک‌ها
55
بابا این چه وضعشه! کسی که میخواد بفروشه میگین نفروش! میخواد بخره میگین دست نگه دار!!
اخر چی کار باید کرد؟!

چون هیچی معلوم نیست ....
ممکنه همین فردا انس بره کانال 1400
دلار حسش بخوابه بره 3600
----------
ممکنه اونس بره کانال 1000
دلار بره زیر 3000

این دوتا وضعیت هست ... تتصمیم خرید یا فروش با خودتونه
هیچکس حداقل توی ایران که نرخ طلا 3متغیر داره نمیتونه کمکی کنه تا تصمیم بگیرید

farshad10

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
4,842
کليه قيمت ها به تومان مي باشد
10K.png
هر مثقال طلاي 10 عيار283079
10K.png
هر گرم طلاي 10 عيار60390
12K.png
هر مثقال طلاي 12 عيار330258
12K.png
هر گرم طلاي 12 عيار70455
14K.png
هر مثقال طلاي 14 عيار393165
14K.png
هر گرم طلاي 14 عيار83875
16K.png
هر مثقال طلاي 16 عيار456071
16K.png
هر گرم طلاي 16 عيار97295
18K.png
هر مثقال طلاي 18 عيار503251
18K.png
هر گرم طلاي 18 عيار107360
20K.png
هر مثقال طلاي 20 عيار566157
20K.png
هر گرم طلاي 20 عيار120780
22K.png
هر مثقال طلاي 22 عيار629063
22K.png
هر گرم طلاي 22 عيار134200
24K.png
هر مثقال طلاي 24 عيار676243
24K.png
هر گرم طلاي 24 عيار144265

طرحفروشخريد
emami.png
تمام سکه بهار آزادي طرح جديد11800001145000
ghadim.png
تمام سکه بهار آزادي طرح قديم11700001120000
emami.png
نيم سکه بهار آزادي620000585000
emami.png
ربع سکه بهار آزادي395000355000
emami.png
سکه يک گرمي2750002450000

barshia

Registered User
لایک‌ها
4
این تحلیل نظر شخصیه منه
با توجه به کاهش نرخ ارز و طلا در مدت کوتاهی اونم بعد انتخابات یه جورای معلوم میشه اون عواملی که باعث افزایش نرخ طلا و ارز در ایران جدایی از تحریم ها بودن کسایی هستند که با دولت قبلی به شدت مخالف بودن اونم به خاطر اینکه منافعشون با هم در تضاد بود حاضر شدن برای شکست دادن دولت قبلی به خصوص در زمینه اقتصادی(چون یه جورایی اقصاد مملکت دست خودشونه) حسابی اوضارو به هم بریزن حالا این وسط 70میلیون آدم زندگیشون با این نوسانات شدید و تورم بالا به گند کشیده بشه برای آقایون اصلا مهم نبود اصل پیروزی خودشون بود که به صورت غیر مستقیم بهش رسیدن.با توجه به اینکه قبل هم قیمت جهانی طلا به کانال1200 رسیده بود اما بر روی قیمت طلا در ایران تاثیر چندانی نداشت نشون میده که همه این نوسانات فقط یک مشت جنگ سیاسی بر سر قدرت بود و ربطی به اقتصاد و نوسانات جهانی نداره.این عزیزان با توجه به شناختی که از سطح فکری مردم ایران دارن احتیاجی ندیدن که منتظر اقدامات جدی دولت جدید بشن و اون موقع به صورت تدریجی قیمت ها رو کاهش بدن که زیاد نقش خودشون در این نوسانات تابلو نشه و دستشون رو نشه.اینارو برای کسای میگم که دنباله تحلیل بازار هستن.اینجا نمیشه خیلی روی تحلیل بازار حساب کرد چون دلاعل تاثیر گذار در بازار خیلی خیلی بی ربط هستن که اصلا به فکر آدم هم خطور نمی کنه مگه اینکه شما یه کانال اطلاعاتی از بالا داشته باشی(که بهش میگن رانت اطلاعاتی)که اگه شما داشته باشی یه شبه میلیاردری ودیگه اینجا دنباله تحلیل بازار و قیمت ها نیستی و اگه نداشته باشی همینی که الان هستی!:p

alahoseini

Registered User
لایک‌ها
143
این تحلیل نظر شخصیه منه
با توجه به کاهش نرخ ارز و طلا در مدت کوتاهی اونم بعد انتخابات یه جورای معلوم میشه اون عواملی که باعث افزایش نرخ طلا و ارز در ایران جدایی از تحریم ها بودن کسایی هستند که با دولت قبلی به شدت مخالف بودن اونم به خاطر اینکه منافعشون با هم در تضاد بود حاضر شدن برای شکست دادن دولت قبلی به خصوص در زمینه اقتصادی(چون یه جورایی اقصاد مملکت دست خودشونه) حسابی اوضارو به هم بریزن حالا این وسط 70میلیون آدم زندگیشون با این نوسانات شدید و تورم بالا به گند کشیده بشه برای آقایون اصلا مهم نبود اصل پیروزی خودشون بود که به صورت غیر مستقیم بهش رسیدن.با توجه به اینکه قبل هم قیمت جهانی طلا به کانال1200 رسیده بود اما بر روی قیمت طلا در ایران تاثیر چندانی نداشت نشون میده که همه این نوسانات فقط یک مشت جنگ سیاسی بر سر قدرت بود و ربطی به اقتصاد و نوسانات جهانی نداره.این عزیزان با توجه به شناختی که از سطح فکری مردم ایران دارن احتیاجی ندیدن که منتظر اقدامات جدی دولت جدید بشن و اون موقع به صورت تدریجی قیمت ها رو کاهش بدن که زیاد نقش خودشون در این نوسانات تابلو نشه و دستشون رو نشه.اینارو برای کسای میگم که دنباله تحلیل بازار هستن.اینجا نمیشه خیلی روی تحلیل بازار حساب کرد چون دلاعل تاثیر گذار در بازار خیلی خیلی بی ربط هستن که اصلا به فکر آدم هم خطور نمی کنه مگه اینکه شما یه کانال اطلاعاتی از بالا داشته باشی(که بهش میگن رانت اطلاعاتی)که اگه شما داشته باشی یه شبه میلیاردری ودیگه اینجا دنباله تحلیل بازار و قیمت ها نیستی و اگه نداشته باشی همینی که الان هستی!:p

دوست عزیز به این میگن آخر توهم داداش
پس اینو چی میگی:
http://www.alef.ir/vdcgnz9qyak9yn4.rpra.html?190559

خلاصه صحبت این دوست عزیز این هست که:
1. دولت هیچ دستی در بازار نداشته
2. مدیریت دولت در اقتصاد بسیار خوب بوده
3. تقصیر هاشمی و دار و دسته‌اش توی بازار هست
4. مظلومیت نمایی الکی برای کادر بی کفایت اقتصادی دولت
5. و البته ناراضی بودن از انتخاب آقای روحانی (جهت تخریب)
6. بهتره هیچی نگم
داداش اوضاع از اینی که شما میفرمایید بسیار ناگوارتر هست که آقای هاشمی و خاتمی و روحانی و عالم و آدم جمع بشن حداقل تا دو سال آینده هیچکاری از دستشون بر نمیاد.

pooria1370

Registered User
لایک‌ها
55
افرادی که موفق به فروش نشدن نگران نباشن ...

10 تیر تحریم طلای ایران شروع میشه
تا 12 مرداد هم زمان هست برا فروش (تنفیذ روحانی)

پس هنوز یکماه برای خروج وقت باقیه
اگر دولت دلار اسکناس وارد بازار نکنه دلار پایین نمیاد

پس نامید نباشید

Bahram241

همکار بازنشسته
فروشنده معتبر
لایک‌ها
949
فکر می کنم این افت شدید مقطعی باشه..
به نظرم تا اواخر یا اواسط تیر ماه بازار سکه و ارز همینطور نابسامان باقی بمونه..
البته تو همین تاپیک هم به دوستانی که قصد خرید داشتن گفته بودم تا تیرماه باید صبر کرد ........

dark-night

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
افرادی که موفق به فروش نشدن نگران نباشن ...

10 تیر تحریم طلای ایران شروع میشه
تا 12 مرداد هم زمان هست برا فروش (تنفیذ روحانی)

پس هنوز یکماه برای خروج وقت باقیه
اگر دولت دلار اسکناس وارد بازار نکنه دلار پایین نمیاد

پس نامید نباشید
دوستان به نظرتون من چیکار کنم.روی 145 تومان که بود 28 میلیون خرید کردم (آخه یکی نیست بگه تو که اینقدر شانست تخ...ه بیخود میکنی دست به اینجور چیزا میزنی.)حالا اگه فردا بفروشم یکماه دیگه دوباره میره بالا.
به نظرتون نگه دارم برای بلند مدت یا جلوی ضرر بیشتر رو بگیرم.البته اگر بالا نره برای قشر متوسط بهتره ما که به گ.. رفتیم:(

gogle

Registered User
لایک‌ها
1,069
دوستان به نظرتون من چیکار کنم.روی 145 تومان که بود 28 میلیون خرید کردم (آخه یکی نیست بگه تو که اینقدر شانست تخ...ه بیخود میکنی دست به اینجور چیزا میزنی.)حالا اگه فردا بفروشم یکماه دیگه دوباره میره بالا.
به نظرتون نگه دارم برای بلند مدت یا جلوی ضرر بیشتر رو بگیرم.البته اگر بالا نره برای قشر متوسط بهتره ما که به گ.. رفتیم:(

دوست عزیز همه فعلا در حال فروش هستند . قیمنتها هم به احتمال 99% خیلی پایین تر از قیمت فعلی میاد .
به نظر من 50% موجودی رو بفروش 50% رو نگه دار .
خرید و فروش سکه در این شرایط هیچ فرقی با قمار نداره .

barshia

Registered User
لایک‌ها
4
دوست عزیز به این میگن آخر توهم داداش
پس اینو چی میگی:
http://www.alef.ir/vdcgnz9qyak9yn4.rpra.html?190559

خلاصه صحبت این دوست عزیز این هست که:
1. دولت هیچ دستی در بازار نداشته
2. مدیریت دولت در اقتصاد بسیار خوب بوده
3. تقصیر هاشمی و دار و دسته‌اش توی بازار هست
4. مظلومیت نمایی الکی برای کادر بی کفایت اقتصادی دولت
5. و البته ناراضی بودن از انتخاب آقای روحانی (جهت تخریب)
6. بهتره هیچی نگم
داداش اوضاع از اینی که شما میفرمایید بسیار ناگوارتر هست که آقای هاشمی و خاتمی و روحانی و عالم و آدم جمع بشن حداقل تا دو سال آینده هیچکاری از دستشون بر نمیاد.

این عزیزان با توجه به شناختی که از سطح فکری مردم ایران دارن احتیاجی ندیدن که منتظر اقدامات جدی دولت جدید بشن و اون موقع به صورت تدریجی قیمت ها رو کاهش بدن که زیاد نقش خودشون در این نوسانات تابلو نشه و دستشون رو نشه.
یعنی تو این چند روز چی شده که این همه کاهشه قیمت داشتیم؟

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
دوست عزیز نظر شخصی من اینه که شما فرصت فروش بهتری در طی 1 ماه آینده پیدا می کنید.
شما که پی این همه ضرر رو به تنت مالیدی صبر کن فکر کنم روی 120-130 بتونی بفروشی
البته توصبه به خرید و فروش نیست و صرفا نظر شخصی بنده است.

mobile90002

Registered User
لایک‌ها
33
دوستان الان طلا سنگين ريخته و احتمالا شنبه خودشو نشون ميده

مواظب خريد و فروش هاتون باشيد

با اين قيمت سكه (طلاش) بايد حدود 1 تومن باشه

kamranii

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
بله دوستان همونجور که هشدار دادم متاسفانه سیاست امریکا باعث سقوط انس جهانی شد و الان 1280 دلاره و داره همینجور میاد پایین فکر کنم ریزش اصلی سکه شنبه یکشنبه باشه که فروشنده بیشتر میشه خود من 20 میلیون ضرر دادم و فروختم و دنبال فرصت خرید هستم تا ضررمو جبران کنم فکر کنم تا 1 میلیون هم افت کنه سکه

armin1272

Registered User
لایک‌ها
15
سلام
بدبخت شدم! كل زندگيمو روي سكه سرمايهگذاري كردم، روي ١٣٧٠٠٠٠ خريدم الان بيچاره شدم چه خاكي به سرم بريزم، بفروشم نگه دارم؟:-( يا مثلا طولاني مدت نگه دارم؟؟ تو رو خدا يه راه نشون من بدين

dk 313

Registered User
لایک‌ها
231
من هم نظر شخصیم رو میگم.
دوستانی که میخوان خرید کنن یا بفروشن پله ای این کار رو کن ریسکش کمتره.یهو وارد یا خارج نشید.

elmonex

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
195
سلام
بدبخت شدم! كل زندگيمو روي سكه سرمايهگذاري كردم، روي ١٣٧٠٠٠٠ خريدم الان بيچاره شدم چه خاكي به سرم بريزم، بفروشم نگه دارم؟:-( يا مثلا طولاني مدت نگه دارم؟؟ تو رو خدا يه راه نشون من بدين

به نظر من:
اگه گرون خریدید و ارزون بفروشید که یعنی 100 درصد ضرر کردید و به قول خودتون بدبخت میشید!
پس عقل سلیم حکم میکنه که دچار اضطراب نشید و عجله ای نفروشید.
هر بالارفتنی یه پایین اومدن داره و هر پایین اومدنی یه بالا رفتن.
به نظر من تبدیل به ریالش نکنید و برای بلندمدت بذارید بمونه و اصلا بهش فکر نکنید.

انشالله که به وقتش برد می کنید

aqaye_khas

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام
ببین رفیق هیچکس نمیتونه ب طور قطع نظر بده

ولی ب نظر من بازار روند نزولی داره قیمتا امروز با انس 1300 بسته شده ک همونشم حباب داره الان انس 1280 ه پس یعنی شنبه کاهش بیشتری رو نشون میده

همه چیز بستگی ب خودت داره ولی فکر نکن لزوما در دراز مدت حتما گرون میشه بعضی حرفا خیلی قشنگن خب پیش خودت میگی ی 6 ماه نگهش میدارم و بعدش حداقل با سود میفروشمش

ولی اگه 6 ماه بعد بازم پایینتر اومد چی؟!

اگه رو همین قیمت مونده بوده چی؟!(خواب پول منظورمه)

اون موقعس ک وضعیتت از اینم بدتر میشه

ب هرحال تصمیم گیری با خودته

ali_oop

Registered User
لایک‌ها
41
روند چند ساله نشون داده که سال به سال گرونتر شده
اینکه ما یهو میبینیم بالا میاد یا یهو پایین میره دلیلش فقط و فقط یه چیزه، دلیلش ما مردمیم که حمله میکنیم واسه خرید و حمله میکنیم واسه فروش
ما خیلی حریص شدیم و نمیدونیم چه ضربه ای به اقتصاد مملکت داریم میزنیم
گرچه دلایل دیگه ای هم تاثیر گذاره مثل روابط خارجی و دلار و انس جهانی، ولی فعلا مهمترین دلیل تو بالا و پایین رفتن قیمت ها عرضه و تقاضاس!!!
همین فردا مردم اگه برن شروع کنن خریدن و سکه 30 تومن بیاد بالا همه حمله میکنن بخرن و تا 100 تومن گرون میشه به همین راحتی!
هیچ کاری هم به انس جهانی و دلار و این چیزا نداره! این تقاضای کاذب بازار هست که باعث میشه قیمت ها بالا بره!
بعدشم تا 10 تومن اومد پایین همه میترسن که وای ضرر کردم برم بفروشم و اینطور میشه که یک روزه میپکه و ریزش قیمت ها رو داریم

خب برادر من خواهر من شما که طاقتش رو نداری برا چی میایی تو این بازار

افتک

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
147
خب برادر من خواهر من شما که طاقتش رو نداری برا چی میایی تو این بازار

در دوره هاشمی یادمه سکه حدود 50 تومن بود. خواستن ارز رو تک نرخی کنن سکه تا 80 تومن رفت بالا . بعد یهو دلار رو روی 175 و 300 تومن ثابت کردن ، سکه 30 تومن شد. چند نفر سکته کردن و.... الان سکه چنده ؟ 1200

نگه داشتن پس انداز به شکل طلا و ارز در دراز مدت همیشه سود داشته. اما نوسانگیری از این بازارها با تحلیلهای اینترنتی و تاکسی مترویی و مخصوصا با پولی که مورد نیازه، اشتباه محضه

drcopy

Registered User
لایک‌ها
4
هيچ وقت كل زندگيتو روي يك چيز سرمايه گذاري نكن
سلام

بالا