• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

azada

Registered User
لایک‌ها
279
بذار ملت اينقد بخرن و بفروشن تا ضررش رو بكنن و حساب كار دستشون بياد و كم كم ازين بازار بكشن بيرون
من كه تا نياز به پول نداشته باشم سكه هام رو نمي فروشم,ولي كلا اگه پوام رو ميذاشتم بانك الان وضعم بهتر بود:(:(:(:(:(

افتک

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
147
بذار ملت اينقد بخرن و بفروشن تا ضررش رو بكنن و حساب كار دستشون بياد و كم كم ازين بازار بكشن بيرون
من كه تا نياز به پول نداشته باشم سكه هام رو نمي فروشم,ولي كلا اگه پوام رو ميذاشتم بانك الان وضعم بهتر بود:(:(:(:(:(

سکه 9 ماه پیش 700 تومن بود. کدوم بانک بعد از 9 ماه نزدیک به 50 درصد سود میده ؟

dada_zebel

Registered User
لایک‌ها
57
من اون روزی که قبل انتخابات 1305000 بود دو تا تصمیم داشتم
اگر قالیباف یا جلیلی بود که وضع مشخص میشد
اما اگر روحانی بود میدونستم که کاهشیه
واسه اینکه جلو ضرر گرفته بشه با اولین فرصت روز بعد به قیمت 1260000 ردش کردم بعد دنبال فرصت خرید موندم
حالا اون 40 تومنی که به ظاهر ضرر کردم در خرید دوباره رفع میشه
دوستان وقتی خریدین با کمی افزایش ببرین بفروشین منتظر کاهش باشین
ممکنه بعد از فروختن شما ادوباره بالا هم بره اما شما سودتون رو کردید منتها کم
نگه داشتن سکه غلطه
البته هنگام خرید شامه قوی میخواد که کف رو تشخیص بدی
به همین خاطر میگن پله ای خرید کنید یعنی یک پله بخرین اگر ارزون شد بازم یه پله دیگه
فروش پله ای هم خوبه یعنی رفت بالا پله ای بفروشین اگر دوباره رفت بالا پله دیگه رو بفروشین و..... اما اگه پایین اومد با اونی که فروختین در پله اول باهاش رید کنین

مثلا الان من میدونم که آینده اونس صعودیه و ازش اطمینان هم دارم بنابراین در کنار تحلیل های کوتاه مدت که سود خوبی هم داره یه نگاه هم به تحلیل بلند مدت می کنم
آمریکا خودش میدونه که بحران بدهی هاش خیلی بدتر از این حرفاست اما دست به حقه کثیفی میزنه
هزاران میلیار د نقدینگی وارد بازار میکنه برای اینکه به صورت مسکنی بتونه مشکل بیکاری رو حل کنه و با اینکار ارزش دلار میره بالا و طلا میاد پایین
قبلا هم از اینکارا میکرد اما چرا افزایش ارزش دلار به این صورت جهشی نبود چون اقتصاد اروپا دچار رکود نبود لذا هفته بعدش بالا رفتن ارزش یورو منابع رو دوباره به سمت طلا برمیگردوند
میگید چرا منابع به سمت یورو نمیرفت چون یورو یک ارز نوپا بود و امنیت سرمایه گذاران رو تامین نمی کرد
با ورود اروپا به بحران آمریکا رقیب اولش را کنار زد حالا موند فقط چین
اروپا که با رکود اقتصادی شدیدی همراه بود در مقابل ورود بی رویه ی کالاهای چینی واکنش نشون داد و باعث کاهش تدریجی رشد اقتصادی چین شد
اینکار باعث شد چین نتونه به طور کامل از افت قیمت طلا جلوگیری کنه چون جزو سه کشوراول مصرف کننده طلا بود و به دلیل مشاهده کاهش رشد اقتصادی قادر به حمایت از طلا نبود
این شد که مولفه هایی که در مقابل بالارفتن ارزش دلار مقابله میکردن کنار رفتن و نتیجش شد کاهش شدید انس

اما روی دیگر سکه :
ظاهرا سیاست های انبساطی با اینکه باعث افزایش سهام ها و نیز کاهش تورم شده اما نتونسته انتظارات کافی رو از رونق کسب و کار ایجاد کنه
اینجاست که بحران بدهی ها کم کم شروع میشه
اما آمریکاییها قبل از اینکه این بحران ها نشت پیدا کنه شروع به خرید شدید طلا می کنن و اصطلاحا طلاهای مفت سایر کشور ها و معدن داران رو بدون زحمت و مفت از چنگشون در میارن
با نشت آثار منفی تزریق دلار به بازار سهام ها کاهش پیدا میکنه و ارزش دلار روز به روز کم و قیمت طلا روز به روز بیشتر میشه و آمریکاییها با فروش طلاهایی که مفت خریدن بدهی هاشون رو میدن
بیشتر تحلیل نشون میده تا پایان سال شمسی امسال انس به کانال 1600 بازخواهد گشت و دلیلش هم در بالا مشخصه
اما زرنگ اونه که این وسط بو بکشه تا از طلا بتونه سود بگیره

farzad.r

Registered User
لایک‌ها
281
این تحلیل نظر شخصیه منه
با توجه به کاهش نرخ ارز و طلا در مدت کوتاهی اونم بعد انتخابات یه جورای معلوم میشه اون عواملی که باعث افزایش نرخ طلا و ارز در ایران جدایی از تحریم ها بودن کسایی هستند که با دولت قبلی به شدت مخالف بودن اونم به خاطر اینکه منافعشون با هم در تضاد بود حاضر شدن برای شکست دادن دولت قبلی به خصوص در زمینه اقتصادی(چون یه جورایی اقصاد مملکت دست خودشونه) حسابی اوضارو به هم بریزن حالا این وسط 70میلیون آدم زندگیشون با این نوسانات شدید و تورم بالا به گند کشیده بشه برای آقایون اصلا مهم نبود اصل پیروزی خودشون بود که به صورت غیر مستقیم بهش رسیدن.با توجه به اینکه قبل هم قیمت جهانی طلا به کانال1200 رسیده بود اما بر روی قیمت طلا در ایران تاثیر چندانی نداشت نشون میده که همه این نوسانات فقط یک مشت جنگ سیاسی بر سر قدرت بود و ربطی به اقتصاد و نوسانات جهانی نداره.این عزیزان با توجه به شناختی که از سطح فکری مردم ایران دارن احتیاجی ندیدن که منتظر اقدامات جدی دولت جدید بشن و اون موقع به صورت تدریجی قیمت ها رو کاهش بدن که زیاد نقش خودشون در این نوسانات تابلو نشه و دستشون رو نشه.اینارو برای کسای میگم که دنباله تحلیل بازار هستن.اینجا نمیشه خیلی روی تحلیل بازار حساب کرد چون دلاعل تاثیر گذار در بازار خیلی خیلی بی ربط هستن که اصلا به فکر آدم هم خطور نمی کنه مگه اینکه شما یه کانال اطلاعاتی از بالا داشته باشی(که بهش میگن رانت اطلاعاتی)که اگه شما داشته باشی یه شبه میلیاردری ودیگه اینجا دنباله تحلیل بازار و قیمت ها نیستی و اگه نداشته باشی همینی که الان هستی!:p

با اینکه از اون 6 نفر به نظرم بهترین انتخاب شده ولی متاسفانه تحلیل شما درسته
از روز 25 خرداد تقریبا هر روز ارز و طلا در حال سقوط بوده که خیلی دیگه تابلو شده. خودمون رو که نمی خوایم گول بزنیم

فقط خدا کنه این دلار برسه به ارقام بهتری حتی زیر 2000 .... واقعا برای قشر متوسط به پایین زندگی سخت شده. تقریبا قید همه جور لوازم خارجی جدید رو زدن تو این 2 سال

mobile90002

Registered User
لایک‌ها
33
دوستان ميدونم كه هيچ وقت همه اين موضوع رو گوش نميكنن

اما بدون تحليل وارد بازار سكه نشين و هميشه يك حد ضرر داشته باشيد كه اگر به اون رسيد بفروشيد

من به تاريخ 1 تير يعني فردا احتمالا همزمان باريزش قيمت شنبه وارد بازار سكه ميشم و خريد سنگيني ميكنم، البته بستگي داره بازار امشب چطور بسته بشه

در مورد كساني هم كه سكه دارن ميگم حتما يك حد ضرر همين الان براي خودتون مشخص كنيد كه اگر خدايي نكرده ريخت بيشتر از اين ها ضرر نكنيد،
اگر طلا تو همين رنج ها بمونه احتمال شكست قيمت 1 تومن هم هست

A Z A D

Registered User
لایک‌ها
576
سلام
بدبخت شدم! كل زندگيمو روي سكه سرمايهگذاري كردم، روي ١٣٧٠٠٠٠ خريدم الان بيچاره شدم چه خاكي به سرم بريزم، بفروشم نگه دارم؟:-( يا مثلا طولاني مدت نگه دارم؟؟ تو رو خدا يه راه نشون من بدين

دادا من یه عمریه دارم سکه میخرم! نگران نباش دو ردز پایین میاد ولی دوماه میره بالا. بلندمدت وگه دار.

afshin5

Registered User
لایک‌ها
1,548
یه سوال داشتم من 5 تا سکه تو بانک نوشتم هنوز نرفتم بگیرم الان اگه برم میتونم انصراف بدم پولمو پس بگیرم یا حتما باید سکه ها رو بگیرم

alahoseini

Registered User
لایک‌ها
143
یه سوال داشتم من 5 تا سکه تو بانک نوشتم هنوز نرفتم بگیرم الان اگه برم میتونم انصراف بدم پولمو پس بگیرم یا حتما باید سکه ها رو بگیرم

می‌تونی داداش، هر وقت خواستی انصراف بدی می‌تونی بری پولت رو بگیری

alahoseini

Registered User
لایک‌ها
143

aqaye_khas

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
نه قربونت برم؛
بخدا همین فردا اگه سکه بره بالا همین مردمی که حالا دارن بدون فکر میفروشن، میان باز بدون فکر میخرن، تا بوده همین بوده
این تا بوده همین بوده ای ک میگین قدمتش چقدره؟!!!!

غیر از اینکه نهایت دو ساله ک مردم ب صورت وسیع وارد بازار طلا و ارز شدن اونم ب خاطر سیاستهای دولت بوده

خب عملا کار این دولت تموم شده

و التهاب بازار طلا و ارز فروکش کرده

الان جای استفاده از اون ضرب المثل نیست

الان دگ باید گفت اون ممه رو لولو برد

ضمن اینکه اصلا قرار نیست مجدد قیمت سکه و طلا بالا بره

انس ک ریخته

دلار هم ک کاهش داشته

حباب زیادی داره قمتها

فروشنده زیاد و خریدار کم ه

دلیلی برای افزایش قیمت منطقی وجود نداره

mobile90002

Registered User
لایک‌ها
33
دوستان با نظر هر دو طرف موافقم اما

ما نبايد سياست هاي داخلي ، كمبود ارز ، نبود فرصت هاي سرمايه گذاري و ... رو هم ناديده بگيريم

aqaye_khas

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2

IvY

Registered User
لایک‌ها
110
کار انس جهانی تمومه.روند صعودی 10سالش رو شکوند.چيزي نداره ديگه كه ازش دفاع كند براي همين يه باره 100 دلار مي افتد!!

مشاهده پیوست 392264

چه عجب از این ورا :D ، فک کنم خیلی وقت بود اینجا پست نداده بودید ... یادمه پارسال تحلیل های شما از بهترین ها بود.
شما سکه ها تو فروختی یا نگه داشتی ؟ نظرت در مورد آینده ی دلار چیه ، کف قیمت رو چند می بینی ( میان مدت و بلند مدت ) ؟
ممنون

Haj_Ehsan

Registered User
لایک‌ها
2,459
این لینک خبر اصلی هستش

کوچ سرمایه‌ها از سکه و دلار/ سکه هنوز ۱۶۰ هزار تومان حباب دارد

طبق این فرمول فرمول: {[(قیمت اونس جهانی طلا × نرخ دلار آزاد) ÷ 31،1 ]× 0،916×وزن سکه}+ حق ضرب.

قیمت واقعی سکه 988هزار تومان است.

با این عکس خیلی حال کردم

مشاهده پیوست 392619
عکس بالا رو دوست خوبم آقای رضا باقری شرف کشیده :)

Haj_Ehsan

Registered User
لایک‌ها
2,459
سلام
بدبخت شدم! كل زندگيمو روي سكه سرمايهگذاري كردم، روي ١٣٧٠٠٠٠ خريدم الان بيچاره شدم چه خاكي به سرم بريزم، بفروشم نگه دارم؟:-( يا مثلا طولاني مدت نگه دارم؟؟ تو رو خدا يه راه نشون من بدين
یکی رو سراغ داشتم 700 میلیون داد سکه 1200 خرید بعد سکه شد 700

الان یه طرف بدنش لمسه

کج شده

تو مواظب باش شکل اون نشی

اونس هم بریزه دلار رو داری هنوز .... خوبیه سکه همینه ;)

vazirnia

Registered User
لایک‌ها
80
انس در این لحظه:

1,292.40

Change

+6.20 +0.48%

کمترین قیمت امروز $1,269

بیشترین قیمت امروز $1,302

کمترین قیمت در 52 هفته اخیر$1,269

بیشترین قیمت در 52 هفته اخیر$1,804

A Z A D

Registered User
لایک‌ها
576
یکی رو سراغ داشتم 700 میلیون داد سکه 1200 خرید بعد سکه شد 700

الان یه طرف بدنش لمسه

کج شده

تو مواظب باش شکل اون نشی

اونس هم بریزه دلار رو داری هنوز .... خوبیه سکه همینه ;)

کسی که سرمایه گذاری میکنه باید به این یقین رسیده باشه که قیمت سکه در عرض یکسال 110 درصد بالا میره...

بالا