Haj_Ehsan
Registered User
سکه طرح قدیم | ۱,۱۰۰,۰۰۰ |
سکه تمام (امامی) | ۱,۱۳۲,۰۰۰ |
نیم سکه | ۵۷۸,۰۰۰ |
ربع سکه | ۳۵۸,۰۰۰ |
سکه گرمی | ۲۵۸,۰۰۰ |
سکه طرح قدیم | ۱,۱۰۰,۰۰۰ |
سکه تمام (امامی) | ۱,۱۳۲,۰۰۰ |
نیم سکه | ۵۷۸,۰۰۰ |
ربع سکه | ۳۵۸,۰۰۰ |
سکه گرمی | ۲۵۸,۰۰۰ |
جای دکتر خالی که میگفت دلار و طلا ارزش پول رو دیگه حفظ نمی کنه و بعضی ها که به ضررشون بود بهش تهمت میزدن.فعلا كه ماها که طلا و دلار ( برخی دوستان ) داشتیم و داریم کلی ضرر دادیم نسبت به پول مون
ولی خب چاره ای نیست بالاخره برد و باخت زیاد هست
باید دید کی مناسب هست و سریع از این بازار خارج بشیم
الان هم کسانی مثل من هر روز که میاد پایین دلشون نمیاد بفروشن
البته من که یکسالی هست با 15 تومن ( میدونم کمه در حد بقیه نیست ) وارد بازار شدم که خب این را به دید مثبت نگاه میکنم تا انشاا در آینده برام تجربه بشه در سرمایه گذاری
بالاخره تا تجربه کسب بشه ضرر زیاد داده میشه
امید به خدا ببینیم چطور میشه
SMS دادمجای دکتر خالی که میگفت دلار و طلا ارزش پول رو دیگه حفظ نمی کنه و بعضی ها که به ضررشون بود بهش تهمت میزدن.
خسیس مایه دار پولدار کریستال استفاده کنSMS دادم
ی خبر فوری طی صحبتی ک با یکی از طلا فروشان منطقه خودمون داشتم
میخوان طی ی حرکت انتحاری بعدازظهر قیمت طلا رو بیارن روی گرمی 100 تومن یعنی پایینتر از قیمت بازار!!!!!
باید منتظر بود و ببینیم چی میشه؟!
ی خبر فوری طی صحبتی ک با یکی از طلا فروشان منطقه خودمون داشتم
میخوان طی ی حرکت انتحاری بعدازظهر قیمت طلا رو بیارن روی گرمی 100 تومن یعنی پایینتر از قیمت بازار!!!!!
باید منتظر بود و ببینیم چی میشه؟!
برای دوستانی که سکه دارن، و ناراحت
به قول عزیزی:"فقط صبر، صبر، صبر"
بنده امید به صعود دارم و یکی هم از دلایلش این هست که اگر ریال قدرت پیدا کرده بود چرا همچنان همه چیز گران هست، زمانی میتوان قدرت ریال را تایید کرد که ما یحتاج ضروری مردم ارزان بشه، نه سکه و طلا
دوستان هم از حول حلیم نیوفتن توی دیگ، یه زمانی هم سکه از 720 رسید به 430 اما دیدیم بعدش یهو رفت روی 1100، باید منتظر بود و همیشه هرکس که صبرش بیشتر، سودش بیشتر خواهد بود. (هرچند ایکاش نقدینگی داشتیم و میتونستیم یه ترید اساسی داشته باشیم، اما خب هرگز طمع و آز نتیجه خوبی نمیدهد و به قسمتی که داریم راضی به رضایی خداوندیم.)
متوجه نشدم!خسیس مایه دار پولدار کریستال استفاده کن
دوستان پیش بینی تو این هفته چیه؟
خبرها هاکی از اینه انس باز سقوط میکنه!
نیاز به تعدادی سکه تمام دارم تو این هفته دو دلم موقعیت خوبه برا خرید یا خیر!
سکه طرح قدیم | ۱,۱۰۰,۰۰۰
|
سکه تمام (امامی) | ۱,۱۳۲,۰۰۰
|
نیم سکه | ۵۶۷,۰۰۰
|
ربع سکه | ۳۵۵,۰۰۰
|
سکه گرمی | ۲۵۲,۰۰۰
|
یک گرم طلای 18 عیار | ۱۰۳,۳۱۰
|
یک گرم طلای 19 عیار | ۱۰۹,۰۴۰
|
یک گرم طلای 20 عیار | ۱۱۴,۷۸۰
|
یک گرم طلای 22 عیار | ۱۲۶,۲۷۰
|
یک گرم طلای 24 عیار | ۱۳۷,۷۴۰
|
هر مثقال طلا (مظنه) | ۴۴۷,۵۰۰
|
چه عجب از این ورا ، فک کنم خیلی وقت بود اینجا پست نداده بودید ... یادمه پارسال تحلیل های شما از بهترین ها بود.
شما سکه ها تو فروختی یا نگه داشتی ؟ نظرت در مورد آینده ی دلار چیه ، کف قیمت رو چند می بینی ( میان مدت و بلند مدت ) ؟
ممنون
جزو معدود افرادی هستید که از همون اوایل که یادمه دارید میزنید تو خال.والا از 1400 تایی که داشتم حدود 50 تاش مونده.بقیه رو زمستون پارسال رد کردم رفت(1200-1400)از اون موقع تو بورس فعال شدم.این 50 تا رو بیخیال شدم کلا
میان مدت که میاد زیره 3تومن فعلا-شایدم به نرخ مبادله ای نزدیک بشه.زیره 2500 احتمالش نزدیک به صفره به نظرم
قیمت طلای سکه با احتساب دلار 3170 تومنی و انس 1300 دلاری حدود 980 تومنه و بقیش حبابه
فعلا که همه دل خوش کردن به کلید روحانی و فقط و فقط + میبینن.یادشون رفته که همه تحریم ها سره جاشه و ممکنه بدتر هم بشه
البته من فعلا خرید نمیکنم مگر اینکه قیمتها بسیار بسیار جذاب بشن(مثلا دلار بیاد رو 2500-2700 و انس زیره 1200 و حباب هم نباشه)
تا روحانی سره کار بیاد و تاریخ بعدی مذاکرات تعیین بشه و اونوقت با توجه به شرایط تصمیم میگیرم
این روزا توبورس فعالم.قسمت عمده پول سکه ها رو دادم سهام بانک ملت 100 تومنی خریدم که تو 6ماه 70% داده(تو تاپیک بورس هم همون موقع به بچه ها پیشنهاد دادم)
در روند نزولی وارد سکه-دلار نمیشم.اگه دیدم روند قیمت صعودی شده بالاتر(اما با اطمینان) میخرم
قیمت طلای سکه با احتساب دلار 3170 تومنی و انس 1300 دلاری حدود 980 تومنه و بقیش حبابه
مورد اول که اشاره کردید ۴ یا ۵ درصد حق ضرب نیست اگه اینطور بود که خیلی سنگین می شد قیمت ضرب سکه ۵۰۰۰ تومان هست که به قیمت طلای موجود در سکه اضافه میشه به اضافه ۶ درصد مالیات....البته باید حدود 4 تا 5 درصد حق ضرب و 6 درصد مالیات بر ارزش افزوده را هم حساب کنید روی قیمت طلای سکه.
اون مبلغ 980 تومان را باید در 110 درصد یا 1.1 ضرب کنید اون میشه قیمت واقعی سکه . اگه سکه بالاتر ار این باشه حباب مثبت و اگه پایین تر باشه حباب منفی داره