• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

frankval

Registered User
لایک‌ها
2
کاش میفهمیدم این کاهش دلار دلیلش چی هست؟
قبل از انتقال ریاست جمهوری باعث کمبود بودجه دولت اینده توی شروع کارش میشه

اسم بازی دومینو رو شنیدی؟با افتادن اولین کاشی سونامی بقیه کاشیها ایجاد میشه و بالعکس!
ما ایرانی هستیم و تابع مطلق احساسات!

dada_zebel

Registered User
لایک‌ها
57
سکه با انس 1300
1- با دلار 3200 تومنی = 1060000
2- با دلار 3300 تومنی = 1096000
3- با دلار 3500 تومنی = 1160000
4- با دلار 3600 تومنی = 1195000

اگر انس بشه 1390 قبلی :
1- با دلار 3200 تومنی = 1135000
2- با دلار 3300 تومنی = 1170000
3- با دلار 3500 تومنی = 1245000
4- با دلار 3600 تومنی = 1280000 پرضررترین شرایط برای کسانی که مثلا به قیمت میانگین پنج شنبه یعنی 1163000 تومان فروختن مثل خودم که 20 تا فروختم ( قبلا در قیمت های بالا بیشترشو فروخته بودم )

اگر انس بتونه فردا به 1340 بکشه بالا :
1- با دلار 3200 تومنی = 1100000
2- با دلار 3300 تومنی = 1130000
3- با دلار 3500 تومنی = 1200000
4- با دلار 3600 تومنی = 1230000

اگر انس بتونه فردا یا پس فردا به 1275 ریزش کنه :
1- با دلار 3200 تومنی = 1042000
2- با دلار 3300 تومنی = 1074000
3- با دلار 3500 تومنی = 1143000
4- با دلار 3600 تومنی = 1172000

aminjpo

Registered User
لایک‌ها
102
دوستان بهترین زمان خرید هست بخرید که قیمتها دوباره می کشه بالا نظر شخصی من من 10تا ربع سکه خریدم3500 ربع هم کمتر سقوط می کنه و بالارفتنش هم عالیه نظر بنده و پیشنهاد به شما

aminjpo

Registered User
لایک‌ها
102
هقته دیگه همین ربع حدود 420تومن خواهد بود و من 700سود می کنم مطمنم

dada_zebel

Registered User
لایک‌ها
57
من فعلا پول این 20 تا سکه رو گذاشتم موسسه مهر که با کارتشم میشه خرید کرد
تا ماه دیگه همین وقت با سودش میشه 23667000 تومن
اما اگر سکه تا 1200 افزایش پیدا کنه و من بتونم 1190 بفروشم پولم میشه 23800000
یعنی 130 هزار تومن ضرر
ضمن اینکه الان منتظر نوسان گیری هستم تا خرید کنم
امروز فرصت خوبی بود واسه خرید 1043 که از دست دادم
پس فروش و خرید در قیمت پایین تر هم زمان با گرفتن سود از بانک ملغمه و ترکیبی از هر دو هستش که میتونه ضرر رو کاهش بده

davod.

Registered User
لایک‌ها
308
جناب
aminjpo
هم تو قسمت تحلیل دلار وهم سکه بیاناتون بیانگر اینه که تا یکی دوهفته قیمتا از اینی که هست میره بالاتر وخیلی هم مطمئن حرف میزنید..لطفآ اگر دلیل منطقی دارید بیان کنید تا استفاده کنیم.
از جناب دکتر هم کمال تشکر دارم اما حیف که سوادم کفاف نمیده تا همه ی حرفاشو 100% هضم کنم .با تشکر از دوستان

farzad.r

Registered User
لایک‌ها
281
انس جهانی امروز هم سقوط کرد:lol:
با اونس 1280 و دلار 3000 قیمت سکه تمام نهایتا باید 930 باشه و بیش از این حبابه....

حباب هم حدی داره. بیش از 100 تومن حباب دیگه مسخرس. یعنی خریدار رو رسما خر فرض کردن

amirbarca

Registered User
لایک‌ها
97
با اونس 1280 و دلار 3000 قیمت سکه تمام نهایتا باید 930 باشه و بیش از این حبابه....

حباب هم حدی داره. بیش از 100 تومن حباب دیگه مسخرس. یعنی خریدار رو رسما خر فرض کردن
5 درصد مالیاتم داره.

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,400
فرزندان من سکه 1400 دیگه به تاریخ پیوست بره همیشه

pooria1370

Registered User
لایک‌ها
55

اونایی که هنوز سکه های قدیم (1400) دارن بنظرم ضرر نکردن
در صورتی که الان نفروشن و بذارن کاهش دلار روی جامعه تاثیر بذاره و اجناس بیاد پایین و اونوقت بفروشن
اونجوری درسته مقدار پولشون کم شده ولی ارزش پولشون ثابت مونده

تنها ضررش پایین اومدن اونس هست که اونم خیلی تاثیر نمیذاره و تاثیر اصلی قیمتی رو دلار میذاره

kingil4

Registered User
لایک‌ها
335

البته معتبرهای بازار با این حرف موافق نیستند.

الان قیمت دلار تحت تاثیر جریان احساسی و روانی که راه افتاده پایین اومده و به تبع اون مردم ساده روانه بازار شدند برای فروش دلارهاشون.

بگذار تغییر دولت انجام بشه و یه مقدار هم بگذره و این احساسات زودگذر بازار تموم بشه. اون وقته که قیمت مشخص و ثابت دلار در میاد.
مخصوصا خدای نکرده اگر در مذاکرات هسته ای روحانی نتونه نظر **** را برای تعلیق یا امتیاز دادن جلب کنه. اون وقته که دلار دوباره میره رو 3700 به بالا

چون الان جامعه یه امیدی داره ولی اگه مذاکرات به جایی نرسه ، اون وقت دیگه نمی شه کاریش کرد

فعلا این کاهش قیمت دلار ، نه ناشی از تزریق دلار از طرف دولته و نه ناشی از شکوفایی اقتصاده ، و نه ناشی از برداشته شدن تحریمها (به غیر از اون تحریم بانک ملت و شرکتهای نفتی اروپایی که تاثیر به سزایی نداره) .... بلکه فقط ناشی از جو روانی و احساساتی شدن مردم و هجوم اونها برای فروختن دلارهاشونه. که این هم ناشی از فریبکاری عده ای خاص از سیاستمداران است که دلارهای مردم را ارزان از دستشون در بیارند... بعد که تب این دلارها تموم شد قیمت می کشه بالا و رو یه رقمی ثابت می مونه. و بعدش اگه توافق جدی انجام نشه می کشه بالا و اگر هم انجام بشه ، دیگه از 3100 پایین تر نمیاد. چون لازمه اون تحول اقتصادی کشوره که اون هم حداقل 2 تا 5 سال زمان می بره

این تحلیلی از چند تا از صرافی های معتبره

Last edited:

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756

الان قیمت دلار تحت تاثیر جریان احساسی و روانی که راه افتاده پایین اومده و به تبع اون مردم ساده روانه بازار شدند برای فروش دلارهاشون.

بگذار تغییر دولت انجام بشه و یه مقدار هم بگذره و این احساسات زودگذر بازار تموم بشه. اون وقته که قیمت مشخص و ثابت دلار در میاد.
مخصوصا خدای نکرده اگر در مذاکرات هسته ای روحانی نتونه نظر اجماع **** را برای تعلیق یا امتیاز دادن جلب کنه. اون وقته که دلار دوباره میره رو 3700 به بالا

چون الان جامعه یه امیدی داره ولی اگه مذاکرات به جایی نرسه ، اون وقت دیگه نمی شه کاریش کرد

فعلا این کاهش قیمت دلار ، نه ناشی از تزریق دلار از طرف دلار و اقتصاده ، و نه ناشی از برداشته شدن تحریمها (به غیر از اون تحریم بانک ملت و شرکتهای نفتی اروپایی که تاثیر به سزایی نداره) .... بلکه فقط ناشی از احساساتی شدن مردم و هجوم اونها برای فروختن دلارهاشونه. که این هم ناشی از فریبکاری عده ای خاص است که دلارهای مردم را ارزان از دستشون در بیارند... بعد که تب این دلارها تموم شد قیمت می کشه بالا و رو یه رقمی ثابت می مونه. و بعدش اگه توافق جدی انجام نشه می کشخ بالا و اگر هم انجام بشه ، دیگه از 3100 پایین تر نمیاد. چون لازمه اون تحول اقتصادی کشوره که اون هم حداقل 2 تا 5 سال زمان می بره

امیدوارم اگه جام زهری قراره سر کشیده بشه زودتر و قبل از اینکه ضرر بیشتری به مردم و کشور تحمیل بشه سرکشیده بشه و یک بار برای همیشه این قضیه فیصله پیدا کنه.

pooria1370

Registered User
لایک‌ها
55
امیدوارم اگه جام زهری قراره سر کشیده بشه زودتر و قبل از اینکه ضرر بیشتری به مردم و کشور تحمیل بشه سرکشیده بشه و یک بار برای همیشه این قضیه فیصله پیدا کنه.

24ام سرکشیده شد ... :cool:

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756

نه دوست گرامی. هیجان زده نشو. هیچ چیز هنوز تغییری نکرده. از این جو که فاصله بگیریم حقایق خودش رو کم کم نشون میده. مسائل خیلی پیچیده ای وجود داره که کار رو واقعاً سخت میکنه. لطفاً احساساتی با قضیه برخورد نکنید.

Last edited:

kingil4

Registered User
لایک‌ها
335

مخصوصا خدای نکرده اگر در مذاکرات هسته ای روحانی نتونه نظر **** را برای تعلیق یا امتیاز دادن جلب کنه. اون وقته که دلار دوباره میره رو 3700 به بالا

فعلا این کاهش قیمت دلار ، نه ناشی از تزریق دلار از طرف دولته و نه ناشی از شکوفایی اقتصاده ، و نه ناشی از برداشته شدن تحریمها (به غیر از اون تحریم بانک ملت و شرکتهای نفتی اروپایی که تاثیر به سزایی نداره) .... بلکه فقط ناشی از جو روانی و احساساتی شدن مردم و هجوم اونها برای فروختن دلارهاشونه. که این هم ناشی از فریبکاری عده ای خاص از سیاستمداران است که دلارهای مردم را ارزان از دستشون در بیارند... بعد که تب این دلارها تموم شد قیمت می کشه بالا و رو یه رقمی ثابت می مونه. و بعدش اگه توافق جدی انجام نشه می کشه بالا و اگر هم انجام بشه ، دیگه از 3100 پایین تر نمیاد. چون لازمه اون تحول اقتصادی کشوره که اون هم حداقل 2 تا 5 سال زمان می بره

نه دوست گرامی. هیجان زده نشو. هیچ چیز هنوز تغییری نکرده. از این جو که فاصله بگیریم حقایق خودش رو کم کم نشون میده. مسائل خیلی پیچیده ای وجود داره که کار رو واقعاً سخت میکنه. لطفاً احساساتی با قضیه برخورد نکنید.

دقیقا بازار ارز هم اکنون تحت تاثیر جو روانی و احساساتی شدن مردمه که دلاراشون را به بازار آوردند. بعدش را باید دید چی میشه .
الان بهترین زمان خریده

بالا