• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

javid17

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
370
والا از 1400 تایی که داشتم حدود 50 تاش مونده.بقیه رو زمستون پارسال رد کردم رفت(1200-1400)از اون موقع تو بورس فعال شدم.این 50 تا رو بیخیال شدم کلا
میان مدت که میاد زیره 3تومن فعلا-شایدم به نرخ مبادله ای نزدیک بشه.زیره 2500 احتمالش نزدیک به صفره به نظرم
قیمت طلای سکه با احتساب دلار 3170 تومنی و انس 1300 دلاری حدود 980 تومنه و بقیش حبابه
فعلا که همه دل خوش کردن به کلید روحانی و فقط و فقط + میبینن.یادشون رفته که همه تحریم ها سره جاشه و ممکنه بدتر هم بشه
البته من فعلا خرید نمیکنم مگر اینکه قیمتها بسیار بسیار جذاب بشن(مثلا دلار بیاد رو 2500-2700 و انس زیره 1200 و حباب هم نباشه)
تا روحانی سره کار بیاد و تاریخ بعدی مذاکرات تعیین بشه و اونوقت با توجه به شرایط تصمیم میگیرم
این روزا توبورس فعالم.قسمت عمده پول سکه ها رو دادم سهام بانک ملت 100 تومنی خریدم که تو 6ماه 70% داده(تو تاپیک بورس هم همون موقع به بچه ها پیشنهاد دادم)
در روند نزولی وارد سکه-دلار نمیشم.اگه دیدم روند قیمت صعودی شده بالاتر(اما با اطمینان) میخرم

دادا این 70 درصد یعنی شما 100 تومن سهم خریدی تو 6 ماه 70 میلیون سود داده ؟ یا اشتباه کردم من ؟
سوال دوم
پیشنهادتون واسه ما ها که طلا تو گرونی خریدیم ( حدود 15 تومن امامی 1400 ! ) و تا الان نفروختیم چیه ؟

pooria1370

Registered User
لایک‌ها
55
دادا این 70 درصد یعنی شما 100 تومن سهم خریدی تو 6 ماه 70 میلیون سود داده ؟ یا اشتباه کردم من ؟
سوال دوم
پیشنهادتون واسه ما ها که طلا تو گرونی خریدیم ( حدود 15 تومن امامی 1400 ! ) و تا الان نفروختیم چیه ؟

من حس میکنم این ارزونیه دلار بودار هست ...
دقیقا زمانی که انس کشید پایین دلار رو ارزون کردن ...

من بشخصه فکر میکنم ارزون کردن تا دلارا و سکه های مردم رو مفت از چنگشون دربیارن ...
تا وقتی از تحریم درنیایم و دلار وارد کشور نشه نرخ واقعیه دلار3600 هست ....

پس بسیار بسیار بوداره و کاسه ای زیر نیم کاسه هست ...
اگر دوشنبه اونس یه تکون اساسی بخوره تمام نقشه هاشون برملا میشه (آخه مردم عادی نمیدونن که اونس چی شده و اصلا اونس چیه,فقط میخرن و میفروشن= پس حس کاذب بازار از بین میره)

alahoseini

Registered User
لایک‌ها
143
من حس میکنم این ارزونیه دلار بودار هست ...
دقیقا زمانی که انس کشید پایین دلار رو ارزون کردن ...

من بشخصه فکر میکنم ارزون کردن تا دلارا و سکه های مردم رو مفت از چنگشون دربیارن ...
تا وقتی از تحریم درنیایم و دلار وارد کشور نشه نرخ واقعیه دلار3600 هست ....

پس بسیار بسیار بوداره و کاسه ای زیر نیم کاسه هست ...
اگر دوشنبه اونس یه تکون اساسی بخوره تمام نقشه هاشون برملا میشه (آخه مردم عادی نمیدونن که اونس چی شده و اصلا اونس چیه,فقط میخرن و میفروشن= پس حس کاذب بازار از بین میره)

قربون آدم چیز فهم
بنده کاملا با این نظر موافقم، و این هست که خیلی فکرم رو مشغول خودش کرده
اضافه بر این دقت کردین، هیچ چیز جز طلا و دلار به ظاهر ارزون نشده، حتی خودرو رو هم گرون کردن و البته ما یحتاج عمومی هم هیچ تغییری نکرده، آخه این چجور ارزون شدنیه آخه

3POWER

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
543
من فعلاً امکانشو ندارم زیاد اخبار و رویدادهای موجود رو پیگیری کنم وقتشو ندارم، ولی اینو می دونم وضع طلا با اینقدر کاهش کاملاً یجوریه!! چطور بگم، باور کردنی نیست، آخه هیچ چیز دیگه ارزون نشده مثلاً خودرو هر بار خواستم برم سراغش دو یا سه میلیون اومده روش و من نخواستم با اون قیمت برم سراغش! ولی حالا وضع طلا شد این. من نمی دونم جریان چیه، لطفاً کسی که می دونه برای من روشن کنه مسائل رو :wacko:

ضمناً اونس اومد فاز 1.2، بانک مرکزی هم که می گفت اندازه 15 سال طلا خریداری کردیم و تا آن زمان از نیاز طلا بدون مشکلیم!! حالا با این قیمت جهانی طلا وضع ایران چجوری میشه، الان تو ضرریم دیگه درسته؟؟ من خیلی به حال کشورمان از این نظر نگرانم!! قبلاً با افتخار می گفتند این قدر طلا ذخیره کردیم، ولی حالا که قیمت شد درست اندازه چند سال پیش، حالا چطور میشه وضع؟؟

ضمناً وقت خرید (با اندازه سرمایه زیرمتوسط) کی هست به نظر دوستان؟

mska

Registered User
لایک‌ها
22
همان جوسازی های که قیمت را بالا برده الان داره میاره پایین

افرادی موفق هستند که وقتی اکثریت فروشنده هستند،خریدار باشند و برعکس

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
دوستان متخصص در این زمینه , پیش بینیشون از بازار طلا چیه؟
من دلال نیستم و قصد خرید و فروش هم ندارم . اما باید یه سرویس طلا بگیریم ... بنظرتون بهتره یه مقدار دیگه صبر کرد یا الان وقت خرید ؟ مثقالی 430 هست الان

kmeisam

Registered User
لایک‌ها
15
مثل اینکه ادامه داره روند کاهشی

فایل های ضمیمه

• Untitled.png
    Untitled.png
    10.6 KB · نمایش ها: 228

Haj_Ehsan

Registered User
لایک‌ها
2,459
سکه طرح قدیم۱,۰۲۰,۰۰۰
سکه تمام (امامی)۱,۰۴۵,۰۰۰
نیم سکه۵۵۰,۰۰۰
ربع سکه۳۵۳,۰۰۰
سکه گرمی۲۴۳,۰۰۰

________

یک گرم طلای 18 عیار۹۶,۹۵۰
یک گرم طلای 19 عیار۱۰۵,۲۶۰
یک گرم طلای 20 عیار۱۱۰,۰۰۰
یک گرم طلای 22 عیار۱۱۹,۰۰۰
یک گرم طلای 24 عیار۱۲۹,۴۰۰
هر مثقال طلا (مظنه)۴۲۳,۰۰۰

کاهش فعلاً ادامه دارد

gogle

Registered User
لایک‌ها
1,069
به زودی شاهد کاهش شدید تر خواهیم بود چون دلار هم به سرعت داره کاهش قیمت پیدا میکنه

lilolil

Registered User
لایک‌ها
391
امکان این هست که سکه دولاره بره بالا؟
چون هیچ وقت سابقه نداشته سکه ارزون تر از سال قبلش باشه
صبر کنم بهتره؟
چون من فعلا به پولش احتیاج ندارم

sunflower1

Registered User
لایک‌ها
65
دیگه کاهش بسه دیگه
تا کجا میخواد بیاد پایین آخه
گرچه به پول نیاز ندارم ولی دلم واسه پولی که داره از دست میره میسوزه

aqaye_khas

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
دیگه کاهش بسه دیگه
دوست عزیز اگر همین الان هم دلار رو 3000 فیکس بمونه قیمت گرم طلا 18 میشه 88400 یهنی نزدیک ب 10 تومن حباب داره!!!!!!!!

قیمت سکه تمام هم 917 ه ک نزدیک ب 100 تومن حباب داره!

پس حتی با ثبات قیمها هم روند نزولی طلا ادامه داره

sparda

Registered User
لایک‌ها
29
جایی خوندم
بازاریها سکه رو تا هفته آینده تا 900 و دلار را زیر 3000 تومن میبینند .
دیگه تصمیم گیری با خودتون!
اینم در نظر داشته باشید که تحریم های جدید از 10 تیر اجرا میشه! ممکنه کمی قیمتا بالا بکشه

pooria1370

Registered User
لایک‌ها
55
دیگه کاهش بسه دیگه

حدود یکساله صنعت و تجارت ایران و کلیه اجناس موجود در کشور با دلار 3200 به بالا معامله شده ...
ریزش شدید قیمت ها صنعت و تجارت رو راکد میکنه...

امروز با یکی از کله گنده ها داشتم حرف میزدم گفت اولین تاثیر بدش رو گذاشته و بورس رو نابود کرده و شاخص ها رو ترکونده...

بنظرم دلار باید روی 3200 ثابت بشه
یا ماهی 50 تومن ازش کم کنن تا به 2500 برسوننش

ریزش ناگهانی حتی برای مردم و قشر متوسط جامعه هم مضر هست - ....
شنیدم بانک مرکزی دست و پاشو گم کرده و میخواد جلوی ریزش رو بگیره ولی نمیتونه و این مردم هستن که باز دارن بازار رو خراب میکنن و رابطه عرضه و تقاضا رو بهم زدن

mahdips3

Registered User
لایک‌ها
121
دوست عزیز جسارتا بنده هم با بعضی از اون کله گنده گنده هاشمشاهده پیوست 393922داشتم صحبت می کردم ،ولی اون برعکس فرمایش شما گفت که ریزش سکه دلیلش ریزش قیمت دلار و 100البته ریزش شدید قیمت جهانی اونس هست. بانک مرکزی هم اگر می تونست از این غلط ها بکنه و بتونه جلوی ریزش یا افزایش رو بگیره ،خیلی وقت پیش ها جلوی افزایش رو گرفته بود. بهمنی هم الکی زر می میزنهکه سیاست های بانک مرکزی باعش کاهش قیمت ها شده. الکی به مردم جو ندید.فعلا جو ،جو ریزش هست.بذارید ملت یکم آرامش داشته باشن.راضی نباشید عده ای زیر این فشار له بشن و عده ای بسیار اندک به ظاهر شاد و پیروز. البته بنده خودم خداروشکر نه مشکل مالی دارم و نه ... وضع درآمدم خوبه و شاکر خداوند.ولی انسان باید شرف داشته باشه و وجدان که متاسفانه بعضی ها ندارند .البته منظورم افرادی نیست که اقدام به خرید و فروش سکه و ارز می کنند. آن عده ای که سمت و سوی بازار سکه و ارز رو تعیین می کنند ،ذره ای شرافت انسانی و وجدان ندارندمشاهده پیوست 393931

Last edited:

prodoctornuke

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
48
کاش میفهمیدم این کاهش دلار دلیلش چی هست؟
قبل از انتقال ریاست جمهوری باعث کمبود بودجه دولت اینده توی شروع کارش میشه

Hosein61t

Registered User
لایک‌ها
1,417
با احترام به بعضی از دوستان و تحلیل های خوبشون .

ولی بعضی از تحلیل ها ، کاملا جنبه احساسی و چرت داره

بیشتر نشون دهنده ...
بیخیال
بگذریم .

بالا