• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

3POWER

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
543
وضعیت بد اقتصادی در اروپا و آمریکا
هرچی انس پایینتر بیاد ارزش دلار امریکا بالاتر میره
اگه این اوضاع اقتصادی اروپا خوب بشه برمیگرده 1600-700
ولی من تا جایی که اطلاعاتم می رسه این برعکسه، یعنی اقتصادشون اگه بهتر بشه طلا پایین میاد و عکسش هم درسته، نمی دونم شایدم من درست نفهمیدم

pooria1370

Registered User
لایک‌ها
55
ولی من تا جایی که اطلاعاتم می رسه این برعکسه، یعنی اقتصادشون اگه بهتر بشه طلا پایین میاد و عکسش هم درسته، نمی دونم شایدم من درست نفهمیدم

نظر من به ایشان نزدیک تر است... :D ;)

shahab1985

Registered User
لایک‌ها
178
نمیدونم من هم به شک انداختین :دی
خوب اگه برعکسه الان که وضعیت اقتصادیشون بده باید انس بالا میبود و سال قبل که خوب بود باید پایین :دی

افتک

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
147
قبلا هر وقت بحران میشد سرمایه ها میرفت به سمت طلا و طلا گرون میشد . الان مسئله قیمت طلا فقط این نیست. اول بحران در امریکا کمتر شده و سیاستهای انبساطی امریکا ظاهرا قراره کم بشه.دوم تقاضا برای خرید طلای فیزیکی خیلی زیاده ، اما به اندازه فروش مجازی قراردادهای فیوچرز نیست.سوم ارزش دلار امریکا رفته بالا ، همه ارزها و طلا در مقابل دلار پایین آمده. افت های اخیر اونس طلا فقط در برابر دلار بوده و قیمت طلا در برابر یورو و پوند ثابت بوده. چهارم و از همه مهمتر یه سری از خریدارهای بزرگ که طلا رو در قیمتهای 400-500 دلار خریدن به مرور دارن سودشون رو نقد میکنن. به نفع ایناست که پله ای و سنگین از بازار خارج بشن. یه پله روی 1800 ، یه پله روی 1600 ، یه پله روی 1400 ..حالا روی 1200 هم پله ای هست یا تموم شده...:D

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538

البته در زمان بد شدن اوضاع اقتصادی هم در مقاطعی ممکنه طلا روند کاهشی پیدا کنه که یکی از عمده ترین دلایل کاهش در زمان بد بودن اوضاع اقتصادی اینه که بسیاری از اشخاص ، موسسات ، سازمان ها ، بانکم ها و ... که از طلا به عنوان پشتوانه بهره میبرند. ممکنه شروع به فروش طلا برای بدست اوردن نقدینگی بکنند. مثلاً بانک مرکزی یک کشور نزدیک به ورشکستگی ممکنه برای تسویه (بخشی از) بدهی هاش طلا برای فروش بذاره.

soheyl_ppc

Registered User
لایک‌ها
255
میگم شنبه و یکشنبه که بازار اروپا تعطیله و قیمت جدید انس نمیاد تو ایران بر چه مبنایی سکه و طلا قیمت گذاری میشه ؟

ehsan_iace

Registered User
لایک‌ها
763

dada_zebel

Registered User
لایک‌ها
57
دوستان اگر اقتصاد آمریکا رشد پیدا کنه دلار سرمایه امن محسوب میشه و طلا میاد پایین
اما اگه اقتصاد اروپا رشد کنه و یورو در مقابل دلار افزایش نشون بده سرمایه ها از دلار به یورو نمیره بلکه به سمت طلا میره
به همین دلیل با رشد اقتصادی اروپا طلا گرون میشه

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538
دوستان اگر اقتصاد آمریکا رشد پیدا کنه دلار سرمایه امن محسوب میشه و طلا میاد پایین
اما اگه اقتصاد اروپا رشد کنه و یورو در مقابل دلار افزایش نشون بده سرمایه ها از دلار به یورو نمیره بلکه به سمت طلا میره
به همین دلیل با رشد اقتصادی اروپا طلا گرون میشه

خیر لزوماً اینطور نیست :)

soheyl_ppc

Registered User
لایک‌ها
255
دوستان توجه داشته باشید ما یه تورم ثابت تو قیمتها داریم هرگاه دولت بصورت ساختگی بخواد قیمت ارز و طلا رو دستکاری کنه فقط باعث رکود بازار در کوتاه مدت میشه و تورم بصورت خاموش راه خودشو میره و چیزی نمیگذره که این پتانسیل جمع شده طغیان میکنه حواستون باشه تو این بازار مالتونو مفت نبازید الان میگن همه چی ارزون شده میشه یکی بگه چی ارزون خریده ؟

Sent from my HTC Sensation XL with Beats Audio X315e using Forum Runner

alahoseini

Registered User
لایک‌ها
143
دوستان توجه داشته باشید ما یه تورم ثابت تو قیمتها داریم هرگاه دولت بصورت ساختگی بخواد قیمت ارز و طلا رو دستکاری کنه فقط باعث رکود بازار در کوتاه مدت میشه و تورم بصورت خاموش راه خودشو میره و چیزی نمیگذره که این پتانسیل جمع شده طغیان میکنه حواستون باشه تو این بازار مالتونو مفت نبازید الان میگن همه چی ارزون شده میشه یکی بگه چی ارزون خریده ؟

کراک، شیشه و مواد مخدر صنعتی 6 ساله قیمتش ثابت مونده
تریاک حدود 3 درصد ارزون تر شده
مشروبات الکلی هم نوسان آنچنانی نداشتن الحمدلله
و خدا رو شکر همه جا ارزونی هست و فراوونی، حالا یه سری چیزهای جنبی هم گرون شده اما زیاد مهم نیست داداش

Farid.db

کاربر فعال دانشگاه و تحصیل
کاربر فعال
لایک‌ها
116
کراک، شیشه و مواد مخدر صنعتی 6 ساله قیمتش ثابت مونده
تریاک حدود 3 درصد ارزون تر شده
مشروبات الکلی هم نوسان آنچنانی نداشتن الحمدلله
و خدا رو شکر همه جا ارزونی هست و فراوونی، حالا یه سری چیزهای جنبی هم گرون شده اما زیاد مهم نیست داداش

مشروبات الکلي ثابت مومده؟!!!

شيشبه 25 تومني شده 100 تومن

alahoseini

Registered User
لایک‌ها
143
مشروبات الکلي ثابت مومده؟!!!

شيشبه 25 تومني شده 100 تومن

بیا دیگه بدتر، مهمترین عنصر تفریح قشر دانشجو هم سز به فلک کشید، دیگه به چی باید دلخوش بود :) :blush:

ehsan_iace

Registered User
لایک‌ها
763
تحریم های جدید آﻣﺮﯾﻜﺎ ﻋﻠﯿﻪ اﯾﺮان از دوشنبه، دهم تیرماه، به اجرا گذاشته می شوند. دولت اوباما، ﻣﺎه ژاﻧﻮﯾﻪ ﮔﺬﺷﺘﻪ این قانون را امضاء کرد.

روزنامه وال اﺳﺘﺮﯾﺖ ژورﻧﺎل روز یکشنبه در گزارشی درباره اجرای این قانون از اول ژوئیه، به بخش هایی از اقتصاد ایران که مشمول آن می شود، اشاره کرده است.

براساس این قانون، شرکت ها و موسسات غیر آمریکایی از هر نوع داد و ستد با ﺑﺨﺶ اﻧﺮژی، ﻛﺸﺘﯽراﻧﯽ و ﻛﺸﺘﯽﺳﺎزی ایران، و فروش ﻓﻠﺰات گرانبها، ﮔﺮاﻧﯿﺖ، ﻓﻮﻻد و ﻧﺮم اﻓﺰارھﺎی ﺻﻨﻌﺘﯽ، منع می شوند.

مطابق این قانون مبادلات قابل توجه با ریال ایران نیز ممنوع می شود و شرکت ها، موسسات و افرادی که به خودروسازی ایران قطعات و خدمات ارائه کنند هم مجازات خواهند شد.

منبع : http://tabnak.ir/fa/print/328931

یک مطلب جالب با موضوع "تحریم‌های ایران چه زمانی برداشته خواهد شد؟" :

http://tabnak.ir/fa/print/328843

soheyl_ppc

Registered User
لایک‌ها
255
چه کسی میگوید که گرانی اینجاست...
دوره ارزانیست ...

soheyl_ppc

Registered User
لایک‌ها
255
امروز سکه رسید به 1.112.000 تومن دلار هم 3350 فردا دوشنبه است این انس مادر مرده فردا اگر بازی در نیاره قیمت ها میرن به سمت تثبیت شدن

dada_zebel

Registered User
لایک‌ها
57
با این انسی که هستش سکه امروز با دلار 3500 تومانی قیمت گذاری شده و نزدیک به 50 هزار تومان نسبت به دلار 3350 تومانی حباب داره
این رو خود طلافروش ها بهر میدونن به همین دلیل اگر الان سکه بفروشید اختلاف خریدشون با فروش زیاد خواهد بود
ضمن اینکه با توجه به سیگنال های خبری که در چند روز گذشته شنیدم ( سایت بی بی سی )
فکر می کنم این دور از تحریم ها تا دور بعدی مذاکرات به تعویق انداخته بشه
لذا خرید با وجود حتی افزایشی بودن اندک انس در هفته پیش رو کمی ریسک داره

soheyl_ppc

Registered User
لایک‌ها
255
اگه الان تو بازار قیمت ۱.۱۱۰ باشه طلا فروشی ها یا نمیفروشن یا ۱.۱۶۰ میدن

بالا