• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

dada_zebel

Registered User
لایک‌ها
57
دوست من همیشه سکه از ارزش طلاش ۱۰۰ تومن گرونتره

Sent from my HTC Sensation XL using Forum Runner

سکه از ارزش طلاش به اندازه حق ضرب و مالیات گرونتره اما الان غیر از این مقدار 50 تومن دیگه هم حباب داره یعنی مجموعا میشه 130 تومن گرونتر از ارزش طلاش
من با 1300 از بازار خارج شدم سکه هم از زمان 360 تومن خریدم از زمان خارج شدن تا حالا هم نزدیک 40 تومان به ازای هر سکه سود بانکی گرفتم و با خیال راحت فعلا دارم نظاره می کنم
البنه تو سکه 1050 کمی خریدم نه زیاد
کل سرمایم هم 250 میلیونه همش هم از طلا زیاد شده
اینم یک تحلیل خوب :

تحلیل گران قیمت جهانی اونس را تا زیر 1000 دلار و حتی 800 دلار هم پیشبینی کردن
اما زمانی که اونس به قیمت 1900 دلار رسیده بود همین تحلیل گران قیمت اونس را تا 2400 و 3000 هم پیشبینی میکردند.
پس قیمت سکه برای سرمایه گزاران بلند مدت بهترین قیمت می باشد اما هدف من سرمایه گذاری بلند مدت نیست
هفته گذشته عدد ١٢٣٠ براي هر اونس توقف نزول بود عدد ١٢٣٠ براي هر اونس طلا بنظر عدد تثبيت شده اي مي باشد در صورتي كه در هفته پيش رو قيمت هر اونس طلا عدد ١٢٧٨را لمس كند در زمان كوتاهي تا قيمت ١٣٦0 افزايش پيدا خواهد كرد كه اين نوسان به معناي صعودي بودن اونس نيست . چون روند صعود کلی نمودار به شرط شکستن کف 1420 رخ خواهد داد
لذا به نظر میرسه انس کمی صعود داشته باشه اما ماه سپتامبر با اعلام کاهش بخشی از اوراق قرضه 85 میلیاردی دوباره نزول خواهد کرد
نظر شخص من اینه که نزول به زیر 1100 امکان پذیر نیست لذا هر کس میخواد سرمایه گذاری بلند مدت داشته باشه قیمت های فعلی بد نیست

Last edited:

lilolil

Registered User
لایک‌ها
391

سکهنرخ امروزنرخ دیروز
up_.png
سکه تمام بهار آزادی11051060
up_.png
سکه امامی11351110
up_.png
نیم سکه590570
up_.png
ربع سکه390370
up_.png
سکه یک گرمی265250

soheyl_ppc

Registered User
لایک‌ها
255
چند وقت دیگه که اقتصاد غرب از هم پاشید هر لحظه نرخ برابری ارزهای متفرقه مثل دلار و یورو را با ریال ایران میسنجند بعد آمریکاییها ریال میخرند و تو خونه هاشون قایم میکنند ...

barshia

Registered User
لایک‌ها
4
دوست من همیشه سکه از ارزش طلاش ۱۰۰ تومن گرونتره

c189567dbc66d71851716aa5f1a55a22.png
,
c03d7980567df0298fb94bfcbb85b9e9.png
,
325909474ada4b26a3a43a9a8fb4654c.png
,
ca307f2a0e3f0c291826e56e4fe1f485.png

شرح متغیرها و ثابت‌های رابطه بالا:

• P(g)‎ — ارزش طلا در هر اونس بر حسب دلار؛
  • ۹۰۰ — عیار سکه داخل کشور؛
  • ۹۹۹ — عیار طلا در خارج از کشور؛
  • P(USD/IRR)‎ — نرخ دلار بر حسب ریال؛
  • ۳۱٫۱۰۳ — وزن هر اونس طلا بر حسب گرم؛
  • ۸٫۱۳ — وزن سکه تمام بهار آزادی بر حسب گرم؛
  • ۱٫۰۲ — افزودن عوارض ورود طلا (بین ۲ تا ۵ درصد) به کشور به قیمت تمام‌شده سکه؛

shahab1985

Registered User
لایک‌ها
178
نظرتون درباره انس چیه؟
به نظرتون سیر کاهشی تموم شده؟
صعودشو شروع کرده به نظرتون تا چند بالا میره؟

soheyl_ppc

Registered User
لایک‌ها
255
نظرتون درباره انس چیه؟
به نظرتون سیر کاهشی تموم شده؟
صعودشو شروع کرده به نظرتون تا چند بالا میره؟

شک نکن صعود شروع شده البته به نظرم با شیب کم و گاهی استراحت و یه نمه پایین دوباره بالا

arman98

Registered User
لایک‌ها
50
به نظر من رو سكه نميشه ريسك كرد ، پولو بذارين تو بانك سودشو بگيرين خيلي بهتره ، انقدم دنگ و فنگ نداره

aminjpo

Registered User
لایک‌ها
102
ای اقایانی که من گفتم طلا شد 99بخرید ولی شک کردید الان شده 105 چون تحریم طلا شرو شد من حدود 10ملیون خریدم و تا 2ماه پولمو نیاز ندارم
گفتم بخرید اما کو گوش شنوا

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,400
به نظر من رو سكه نميشه ريسك كرد ، پولو بذارين تو بانك سودشو بگيرين خيلي بهتره ، انقدم دنگ و فنگ نداره

تایید میشه واقعا با این وضیعت بازار اصلا نمیشه رو سکه حساب کرد

soheyl_ppc

Registered User
لایک‌ها
255
به نقل از arman98 :

من چند روز پیش سکه خریدم ۱.۰۶۰.۰۰۰ تومن الان شده ۱.۱۴۰.۰۰۰ تومن یعنی ۸۰ تومن رو هر سکه تو یه هفته بانک به پول هر سکه تو یکماه ۱۵.۰۰۰ تومن سود میده یعنی اگه پولم تو بانک بود ۳.۵۰۰ تومن سود میومد روش خب البته ریسک داره ولی طلا همیشه در دراز مدت سودش از همه چی بهتره الان هم که انس داره از خجالتمون درمیاد البته خریدن الان دل شیر میخواد ولی من اگه پول بیکار داشته باشم میخرم البته نصفشو نصفشو میزارم بانک آدم عاقل همه گردوهاشو تو یه گونی نمیریزه

Last edited:

aminjpo

Registered User
لایک‌ها
102
سکه و طلا خوبه دله شیر می خواد پول دار شدن هم دله شیر می خواد من پارسال ده تومن سکه خریدم روی 700تومن خریدم بعد از شش ماه روی 1400فروختم
هجده تومنشو یه 206خزیدم و دو تومنشو رفتم ترکیه و دبی دوستان پول دار شدن دل شیر می خواد

aminjpo

Registered User
لایک‌ها
102
الانم من ده تومن روی 99تومن خریدم مسافرت بعدیم تایلنده یه کم بیشتر خرجم پس بازار یه تکونی.باید بخوره

dada_zebel

Registered User
لایک‌ها
57
با توجه به حباب موجود در سکه انتظار کاهشی بود که با افزایش طلای جهانی این حباب به عددی بالاتر منتقل شد البته اونس ده دلار دیگه هم جاداره افزایش داشته باشه(1270) و در 38% اصلاح متوقف بشه ضریب اصلاح موقت 38 درصد جزو ضرایب اصلاح موقت مشهور در نمودار تکنیکال هستش حداقل 3 روز لازمه بگذره تا حرکت برگشتی اونس رو به عنوان اصلاحی از نزول بپذیریم و برای صعودی شدن اونس زمان زیادی لازمه. این اصلاح در 1270 متوقف شده و منتظر خبر پنج شنبه بانک مرکزی انگلیس و آمار بیکاری آمریکا خواهد شد
از خبر روز پنج شنبه اینطور برمیاد که انگلیس به سیاست های پولی ادامه خواهد داد که یک تاثیر مثبت بر نرخ طلا خواهد بود اما تنها آماری که میتونه ترمز افزایش اونس رو کشیده و حتی تا 1230 دوباره نزولیش کنه آمار بیکاری روز جمعه آمریکا خواهد بود
خودتون تصمیم بگیرین طلا روز شنبه یا با اونس 1230 تقریبا بازگشتی به گرم 104 خواهد داشت و یا تا 1310 بالا رفته و گرم 18 عیار رو تا 110 تومن صعودی خواهد کرد
موفق باشید

پیشنهاد :

اوناییکه خرید داشتن و سود هم کردن میتونن پنج شنبه تو سود بفروشن چون اگر آمار بیکاری خوب باشه سودشون کم میشه یا شسته میشه
اوناییکه اهل ریسکن :ph34r2: بهتره منتظر شنبه واسه فروش باشن شبه بفروشن و بعد صبر کنن تا برنانکه بیاد پارس کنه دوباره اونسو بکشه پایین نا سلامتی بواسه پایین رفتنش کلی زحمت کشیدن
برخی هم میتونن شیر یا خط بندازن

کلا اگر دلار افزایش چندانی نداشته باشه در پایان این ماه اونس به دلیل پارس دوباره برنانکه احتمال داره وارد کانال 1100 هم بشه

• Like
Reactions: ugi

dada_zebel

Registered User
لایک‌ها
57
بعد از نشست این هفته برنانکه خرید طلا برای ماه آینده بسیار ریسک پذیر خواهد بود به ویژه اگر اونس کاهشی باشه
زیرا با تحویل دولت بعدی تلاقی خواهد داشت و ممکنه جو روانی باعث افت قیمت ها ولو اندک بشه پس تا تحویل دولت بعدی امکان یک و حداکثر دو نوسان گیری دیگه وجود داره
با تشکر

asir38

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
سکه و طلا خوبه دله شیر می خواد پول دار شدن هم دله شیر می خواد من پارسال ده تومن سکه خریدم روی 700تومن خریدم بعد از شش ماه روی 1400فروختم
هجده تومنشو یه 206خزیدم و دو تومنشو رفتم ترکیه و دبی دوستان پول دار شدن دل شیر می خواد

با دل شیر و پوادار شدن و... حرفات موافقم اما بعید می دونم کسی پیدا بشه سکه رو همون زمان 1400خرید باشه اونم تعداد...!!!!!!!!!!!!!!!

soheyl_ppc

Registered User
لایک‌ها
255
به نقل از dada_zebel :
با توجه به حباب موجود در سکه انتظار کاهشی بود که با افزایش طلای جهانی این حباب به عددی بالاتر منتقل شد البته اونس ده دلار دیگه هم جاداره افزایش داشته باشه(1270) و در 38% اصلاح متوقف بشه ضریب اصلاح موقت 38 درصد جزو ضرایب اصلاح موقت مشهور در نمودار تکنیکال هستش حداقل 3 روز لازمه بگذره تا حرکت برگشتی اونس رو به عنوان اصلاحی از نزول بپذیریم و برای صعودی شدن اونس زمان زیادی لازمه. این اصلاح در 1270 متوقف شده و منتظر خبر پنج شنبه بانک مرکزی انگلیس و آمار بیکاری آمریکا خواهد شد
از خبر روز پنج شنبه اینطور برمیاد که انگلیس به سیاست های پولی ادامه خواهد داد که یک تاثیر مثبت بر نرخ طلا خواهد بود اما تنها آماری که میتونه ترمز افزایش اونس رو کشیده و حتی تا 1230 دوباره نزولیش کنه آمار بیکاری روز جمعه آمریکا خواهد بود
خودتون تصمیم بگیرین طلا روز شنبه یا با اونس 1230 تقریبا بازگشتی به گرم 104 خواهد داشت و یا تا 1310 بالا رفته و گرم 18 عیار رو تا 110 تومن صعودی خواهد کرد
موفق باشید

پیشنهاد :

اوناییکه خرید داشتن و سود هم کردن میتونن پنج شنبه تو سود بفروشن چون اگر آمار بیکاری خوب باشه سودشون کم میشه یا شسته میشه
اوناییکه اهل ریسکن :ph34r2: بهتره منتظر شنبه واسه فروش باشن شبه بفروشن و بعد صبر کنن تا برنانکه بیاد پارس کنه دوباره اونسو بکشه پایین نا سلامتی بواسه پایین رفتنش کلی زحمت کشیدن
برخی هم میتونن شیر یا خط بندازن

کلا اگر دلار افزایش چندانی نداشته باشه در پایان این ماه اونس به دلیل پارس دوباره برنانکه احتمال داره وارد کانال 1100 هم بشه

میگم این برنانکه کدوم پدر سگیه که پارس میکنه ؟

dada_zebel

Registered User
لایک‌ها
57
میگم این برنانکه کدوم پدر سگیه که پارس میکنه ؟

رئیس بانک مرکزی آمریکاست
الان یکساله شروع به پارس کرده طلا رو بدخت کرده
هر ماه جلسه میذاره و از احتمال کاهش اوراق قرضه میگه دو روز بعدش انس سکته میکنه
پدر سگ دست از سر این انس برنمیداره
جزو نخبگان فدرال رزروه

simcart

Registered User
لایک‌ها
4
رئیس بانک مرکزی آمریکاست
الان یکساله شروع به پارس کرده طلا رو بدخت کرده
هر ماه جلسه میذاره و از احتمال کاهش اوراق قرضه میگه دو روز بعدش انس سکته میکنه
پدر سگ دست از سر این انس برنمیداره
جزو نخبگان فدرال رزروه

بر پدرش لعنت هر خری که هست
سرویسمون کرد

soheyl_ppc

Registered User
لایک‌ها
255
به نقل از lilolil :
به نظر شما آخر تیر روند افزایشی هست یا نسبتاْ ثبات داره؟

به نظر من ثبات فعلاً امکانپذیر نیست و دائما باید بالا و پایین بره ولی در مجموع شیب به سمت بالاست

بالا