dada_zebel
Registered User
- نوشتهها
- 302
- لایکها
- 57
دوست من همیشه سکه از ارزش طلاش ۱۰۰ تومن گرونتره
Sent from my HTC Sensation XL using Forum Runner
سکه از ارزش طلاش به اندازه حق ضرب و مالیات گرونتره اما الان غیر از این مقدار 50 تومن دیگه هم حباب داره یعنی مجموعا میشه 130 تومن گرونتر از ارزش طلاش
من با 1300 از بازار خارج شدم سکه هم از زمان 360 تومن خریدم از زمان خارج شدن تا حالا هم نزدیک 40 تومان به ازای هر سکه سود بانکی گرفتم و با خیال راحت فعلا دارم نظاره می کنم
البنه تو سکه 1050 کمی خریدم نه زیاد
کل سرمایم هم 250 میلیونه همش هم از طلا زیاد شده
اینم یک تحلیل خوب :
تحلیل گران قیمت جهانی اونس را تا زیر 1000 دلار و حتی 800 دلار هم پیشبینی کردن
اما زمانی که اونس به قیمت 1900 دلار رسیده بود همین تحلیل گران قیمت اونس را تا 2400 و 3000 هم پیشبینی میکردند.
پس قیمت سکه برای سرمایه گزاران بلند مدت بهترین قیمت می باشد اما هدف من سرمایه گذاری بلند مدت نیست
هفته گذشته عدد ١٢٣٠ براي هر اونس توقف نزول بود عدد ١٢٣٠ براي هر اونس طلا بنظر عدد تثبيت شده اي مي باشد در صورتي كه در هفته پيش رو قيمت هر اونس طلا عدد ١٢٧٨را لمس كند در زمان كوتاهي تا قيمت ١٣٦0 افزايش پيدا خواهد كرد كه اين نوسان به معناي صعودي بودن اونس نيست . چون روند صعود کلی نمودار به شرط شکستن کف 1420 رخ خواهد داد
لذا به نظر میرسه انس کمی صعود داشته باشه اما ماه سپتامبر با اعلام کاهش بخشی از اوراق قرضه 85 میلیاردی دوباره نزول خواهد کرد
نظر شخص من اینه که نزول به زیر 1100 امکان پذیر نیست لذا هر کس میخواد سرمایه گذاری بلند مدت داشته باشه قیمت های فعلی بد نیست
Last edited: