• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

soheyl_ppc

Registered User
لایک‌ها
255
به نقل از dada_zebel :
خرید در کف 1050 بهتریت قیمت برای سرمایه گذاری بلندمدت بود
سه سال دیگه حداقل 2 برابر بانک سود بلند مدت بهت میده

این جمله آخر ویرگولش کجاست ؟ بالاخره سکه شد سود یا بانک ؟

Sent from my HTC Sensation XL using Forum Runner

soheyl_ppc

Registered User
لایک‌ها
255
یه سؤال جمعه اگر آمار بیکاری آمریکا اعلام بشه چه بالا چه پایین با توجه به اینکه شنبه و یکشنبه بازار غرب تعطیله و قیمت انس دوشنبه اعلام میشه تکلیف قیمت سکه تو ایران روز شنبه چی میشه ؟

dada_zebel

Registered User
لایک‌ها
57
یه سؤال جمعه اگر آمار بیکاری آمریکا اعلام بشه چه بالا چه پایین با توجه به اینکه شنبه و یکشنبه بازار غرب تعطیله و قیمت انس دوشنبه اعلام میشه تکلیف قیمت سکه تو ایران روز شنبه چی میشه ؟

آمار بیکاری جمعه آخر وقت فکر کنم بیرون بیاد ساعت 2 یا 3 نصف شب هم انس پلاسشو جمع میکنه این وسط بازار نیویورک اندکی از این سخنان تاثیر خواهد گرفت و در همون بازه ی زمانی اونس چیزخور میشه
یعنی شنبه اندکی از اون تاثیر رو شما خواهید دید
البته فردا فقط بازار لندن بازه و بازار آمریکا تعطیله و چون این بازار از اونس حمایت میکنه فردا اندکی انس بالا خواهد کشید مخصوصا که خبر بانک انگلیس هم فردا منتشر میشه که نشان از ادامه سیاست های پولی هستش

بازار ما فکر کنم فردا آخر وقت با قیمت بالاتر بسته بشه( به دلیل باز بودن بازار آسیا و لندن و بسته بودن بازار نیویورک )
اما جمعه اگر آمار بیکاری منفی باشه وای به حال اونس

dada_zebel

Registered User
لایک‌ها
57
این نکته رو هم اعلام کنم که امروز شاخص هر سه سهام بزرگ آمریکا مثبته و این خبر بدی برای طلا هستش
تحلیل خود من اینه که با شاخص بالایی که دلار داره طلای جهانی در حال حاضر حبابیه
یعنی با این شاخص دلار اونس باید 1150 باشه و فکر کنم دلیل بالا موندنش بیشتر به خاطر جلوگیری از بسته شدن احتمالی معدن هاست که این به ضرر آمریکا تموم میشه
ضمنا چون نفت هم کمی افزایش داشته شاخص دلار را کاهش داده و جلوی نزول اونس رو گرفته ( دقت کنید که با رفتن به سمت زمستان و افزایش قیمت نفت شاخص دلار بازهم کاهش خواهد داشت
مگر اینکه سهام ها خیلی صعودی بشن)
مضاف بر اینکه از اواسط مرداد به بعد جشن های سالیانه هندی ها شروع شده و تقاضا برای خرید فیزیکی طلا در بازار آسیا افزایش خواهد داشت

shahab1985

Registered User
لایک‌ها
178
این خبرهارو کجا میزنه
سایتی معرفی کن که اگه شما نبودی دنبال کنیم :دی

آمار بیکاری جمعه آخر وقت فکر کنم بیرون بیاد ساعت 2 یا 3 نصف شب هم انس پلاسشو جمع میکنه این وسط بازار نیویورک اندکی از این سخنان تاثیر خواهد گرفت و در همون بازه ی زمانی اونس چیزخور میشه
یعنی شنبه اندکی از اون تاثیر رو شما خواهید دید
البته فردا فقط بازار لندن بازه و بازار آمریکا تعطیله و چون این بازار از اونس حمایت میکنه فردا اندکی انس بالا خواهد کشید مخصوصا که خبر بانک انگلیس هم فردا منتشر میشه که نشان از ادامه سیاست های پولی هستش

بازار ما فکر کنم فردا آخر وقت با قیمت بالاتر بسته بشه( به دلیل باز بودن بازار آسیا و لندن و بسته بودن بازار نیویورک )
اما جمعه اگر آمار بیکاری منفی باشه وای به حال اونس

dada_zebel

Registered User
لایک‌ها
57
نگران نباش دوست عزیز
من تا حدودی به نمودار تکنیکال و نحوهی خرید و فروشش در دنیا آگاهی دارم و بیس اطلاعات اقتصادیم در مورد طلا بد نیست
این اخباری هم که می بینید جمع بندی من از سایت های معتبر بازار طلا در دنیاست
وگرنه تو ایران که بیشتر مردمش خسیسن جون میکنن یه اطلاعاتی که دارن در اختیار عموم قرار بدن
البته بعضی ها هم حق دارن چون برخی که سود می برن از راهنمایی کننده راضین اما وقتی ضرر میکنن یقه طرف رو میچسبن
توصیه من به خرید و فروش نیست فقط دارم اطلاع رسانی میکنم
کلید افزایش اطلاعات و سواد اقتصادی هم زبان انگلیسیه که باعث میشه به برخی محتاج نباشی
من هر روز به این تایپیک سر میزنم ولی ناراحت نشید اکثرا اسپم هستش یا کرکری خونی
نا سلامتی اسم تایپیک به طلا و سکه ربط داره
دونستن این اطلاعات ممکنه اگر یک نفر دنبال سود از طریق نوسان گیریه آگاهانه عمل کنه تا ضرر نکنه
ممکنه یکی بگه بازار ایران به این تحلیل ها نیازی نداره اما به هرحال در مقاطعی تاثیر گذاره
مثلا در حال حاضر این یک ماه فکر نکنم دلار نوسان آن چنانی بکنه چون بیشتر وارد کننده ها خرید دلار رو از بازار آزاد قطع کردن و منتظر تصمیم دولت جدیدن تا ارز تک نرخی برای واردات رو اعلام کنه
به همین دلیل هستش که با وجود تحریم های جدید دلار باز هم سیر نزولی به خودش گرفته
ضمنا با تحریم طلا اتفاقا طلا در ایران گرون نمیشه چون اونوقت قاچاق طلا از خارج به ایران بیشتر میشه
البته ایرانی ها نمیتونن چون خروج دلار امکان پذیر نیست

shahab1985

Registered User
لایک‌ها
178
ممنونم
همیشه اطلاعاتو بذار تا اسنفاده کنبم
خبلی ها ممکنه پست نذارن ولی کامل تایپیکو دنبال کنند

من هم نوسان گیری میکنم
ولی یه اشتباه باعث شد الان 10 تومن تو ضرر هستم
دیروز هم نیم کیلو آب شده در مثقال 463 گرفتم که تا شنبه باید بفروشم

نگران نباش دوست عزیز
من تا حدودی به نمودار تکنیکال و نحوهی خرید و فروشش در دنیا آگاهی دارم و بیس اطلاعات اقتصادیم در مورد طلا بد نیست
این اخباری هم که می بینید جمع بندی من از سایت های معتبر بازار طلا در دنیاست
وگرنه تو ایران که بیشتر مردمش خسیسن جون میکنن یه اطلاعاتی که دارن در اختیار عموم قرار بدن
البته بعضی ها هم حق دارن چون برخی که سود می برن از راهنمایی کننده راضین اما وقتی ضرر میکنن یقه طرف رو میچسبن
توصیه من به خرید و فروش نیست فقط دارم اطلاع رسانی میکنم
کلید افزایش اطلاعات و سواد اقتصادی هم زبان انگلیسیه که باعث میشه به برخی محتاج نباشی
من هر روز به این تایپیک سر میزنم ولی ناراحت نشید اکثرا اسپم هستش یا کرکری خونی
نا سلامتی اسم تایپیک به طلا و سکه ربط داره
دونستن این اطلاعات ممکنه اگر یک نفر دنبال سود از طریق نوسان گیریه آگاهانه عمل کنه تا ضرر نکنه
ممکنه یکی بگه بازار ایران به این تحلیل ها نیازی نداره اما به هرحال در مقاطعی تاثیر گذاره
مثلا در حال حاضر این یک ماه فکر نکنم دلار نوسان آن چنانی بکنه چون بیشتر وارد کننده ها خرید دلار رو از بازار آزاد قطع کردن و منتظر تصمیم دولت جدیدن تا ارز تک نرخی برای واردات رو اعلام کنه
به همین دلیل هستش که با وجود تحریم های جدید دلار باز هم سیر نزولی به خودش گرفته
ضمنا با تحریم طلا اتفاقا طلا در ایران گرون نمیشه چون اونوقت قاچاق طلا از خارج به ایران بیشتر میشه
البته ایرانی ها نمیتونن چون خروج دلار امکان پذیر نیست

dada_zebel

Registered User
لایک‌ها
57
ممنونم
همیشه اطلاعاتو بذار تا اسنفاده کنبم
خبلی ها ممکنه پست نذارن ولی کامل تایپیکو دنبال کنند

من هم نوسان گیری میکنم
ولی یه اشتباه باعث شد الان 10 تومن تو ضرر هستم
دیروز هم نیم کیلو آب شده در مثقال 463 گرفتم که تا شنبه باید بفروشم

زیاد ناراحت نباش دوست عزیز
توصیه اکیدم فقط اینه که از راهنمایی افراد ناوارد که الکی جو میدن ( البته منظورم این تایپیک نیست و بیشتر منظورم این سکه بازهای بازاره ) گوش نکنی
تو بازار من تا الان سودم به زیانم تو نوسان گیری ها 85 به 15 بوده و این باعث شده تو بازار بیشتر طلافروش ها منو بشناسن
بیشترشون فقط از طریق خرید فروش روزانه سود میکنن یعنی مقدار طلا و پول نقدشون رو بسته به شرایط به نسبت ثابتی حفظ می کنن
بیشتر اوناییکه سکه میخرن این سکه ها رو واسه اونایی میخرن که کاملا حرفه ای هستن و به رانت دلاری هم متصلن و بلدن چطوری ازش سود دهی بکنن
اما اگر کلاهتو محکم بگیری براحتی میتونی تو این بازار سود کنی فقط نباید طمع کنی مثلا چند توصیه دوستانه :

1- با اولین سیگنال های افزایش بازار به شدت تیر میکنه همون موقع باید بفروشی چون 5 ساعت بعدش با کاهش قیمت اصلاح میشه و فرصت از دست میره

2-موقع خرید هم سریع نخر چون بازار به سیگنال کاهش سریع جواب نمیده بلکه تدریجا کاهشی هستش اما در مورد کاهش هم اصلاح وجود داره چرا بهت میگم
خیلی شنیدی که میگن طلافروشا هم تو کاهش سود میکنن هم تو افزایش
دلیلش اینه که تو کاهش کمی قیمت ها رو زیاد کاهش می دن اما فروش رو کممیکنن
چون بیشتر اونایی که برای فروش طلاهاشون میان افراد کم اطلاع هستون تو قیمت پایین ازشون میخرن
مثلا فرض کن طلا فروشی موقعی که سکه از 1200 رسید به 1100 بخشی از این سکه ها هنوز تو دستشه ظاهرا ضرر کرد
بازار طلا به حمایت همه طلافروشا میان قیمت رو 1080 کاهش میدن چون کاهشیه یه مقدار هم اختلاف خرید رو زیاد میکنن از طرف 1065 میخرن بعد قیمت رو چند ساعت بعدش روی 1120 اصلاح میکنن تا اینجا شد 55 تومن سود
اگر سکه هایی که میخرن دو برابر تعداد سکه هایی باشه که توش ضرر کردن سود و ضرر همدیگرو خنثی میکنه
پس تو کاهش سود نکنن ضرر هم نمی کنن
البته بیشترشون سود میکنن هم تو کاهش هم افزایش
img.php

در نمودار روزانه بالا
بازه ی a یک ساعت مونده به تعطیلی بازار لندن هستش که سعی داشت اونس رو بالا ببنده
نقطه b لندن تعطیل شد فقط بازار نیویورک باز بود
بازه c نشون میده بازار آمریکا تمایل به کاهش داره کاهش هم به احتمال زیاد به معنی بیشتر بودن تعداد فروشنده و افزایش عرضه هستش
حالا در هر قیمتی که فروشنده ها مقاومت میکنن خریدارها قیمت رو بالا می برن تا معامله انجام بشه و دوباره روند نزولی ادامه پیدا میکنه
هر وقت هم انس میخواد بیشتر بشه خریدارها مقاومت میکنن و فروشنده ها مجبورن قیمت رو بیارن پایین
لذا اونس در طول خرید و فروش بازه ای رو واسه خودش تشکیل میده

اگر خبری شنیدم یا دیدم در این تایپیک اعلام می کنم
امید است که ضررتون به زودی جبران بشه
موفق باشید

ehsan_rabani

Registered User
لایک‌ها
644
من یه سری دلار داشتم... یه مقدار از مسافرت ها مونده بود چند هزار تایی هم از یکی از اشناها خریده بودم...
با اینکه میدونستم دارم میره بالا...
ولی همون موقع دلاری 1750 حدودا فروختم...
بعدم که تا 3600 رسید هیچ وقت افسوس نخوردم که چرا فروختم...
_
منظور اینکه حیف ادم فکر و وقتشو تو این چیزا بزاره...
حالا یکی هست 4_5 میلیارد داره میخواد سرمایه گذاری کنه یه چیزی...
ولی این 10_20 تا سکه خریدن و رو چند هزارتا دلار سرمایه گذاری کردن. اینا بچه بازی ه کسی هم پولدار نشده والا با این کارا...
_
منظور که دوستان ذهن و وقت تون و به نظرم مشغول نکنین بهتره...

kasra03

Registered User
لایک‌ها
276
من یه سری دلار داشتم... یه مقدار از مسافرت ها مونده بود چند هزار تایی هم از یکی از اشناها خریده بودم...
_
ولی این 10_20 تا سکه خریدن و رو چند هزارتا دلار سرمایه گذاری کردن. اینا بچه بازی ه کسی هم پولدار نشده والا با این کارا...
_

واقعا درست میگی!
چه وقت های با ارزشی که داره همینجوری سوخت میشه متاسفانه!از اونور هم همه عصبی و روانی شدن!!

افتک

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
147
_
_

با افسوس نخوردن از سود و ضرر موافقم ... معامله ای که تموم شد ، تموم شده ..دیگه نباید در موردش فکر کرد...اما شما هم اون وقتی که 1700 فروختی حتما کار دیگری با پولت انجام دادی ، وگرنه اگر مطمئن بودی که میره بالا و به پولت هم نیاز نداشتی و با این وجود دلارت رو فروختی ، خب باید خودت رو اصلاح کنی. یعنی چی آخه ؟:D

در مورد سکه هم درسته که کسی با سرمایه کم یه روزه میلیاردر نمیشه ، اما هرکی به اندازه خودش سود میکنه ، حتما هم ارزش وقتی که میذاره داره که به این کارش ادامه میده. یکی صبح تا شب پای قیمت سکه است و نوسانگیری میکنه و کارش اینه ، یکی هم مثل دوست کارمند من پارسال تابستون 20 تا سکه خرید دونه ای 750 ، ماه رمضون دو سال پیش هم 20 تا دونه ای 430. امسال همه رو 1430 فروخت. به اندازه حقوق کل این دو سالش سود کرد. خب این کجاش بچه بازیه ؟ کل وقتی هم که گذاشت به قول خودش در حد چک کردن هفتگی قیمت از اخبار ساعت 2.5 تلویزیون بود

این تاپیک تحلیل سرمایه گذاری روی سکه برای سود کردنه.اگر واقعا به نظرتون این نوع سرمایه گذاری ارزش وقت رو نداره ، چرا وقتتون رو در این تاپیک تلف میکنید ؟ متاسفانه این تاپیک و تاپیک ارز بجای تحلیل سرمایه گذاری تبدیل شده به اصرار و فشار برای عدم سرمایه گذاری:rolleyes:

پ.ن:من خودم سکه ندارم ، چند تا دونه در حد انگشت شمار دارم برای کادو دادن .اما این تاپیک رو چک میکنم برای فرصت سرمایه گذاری

m_amin

Registered User
لایک‌ها
268
ارزش نداره نه اینکه سود نداره اما یعنی حرس جوشش نمیرزه!
برات مثال میزنم الان با اینی که گفتی این دوستت حدود ۳۳ میلیون سود کرده!
حدود ۲۵ تومن هم پول گذاشته!
حالا یه مثال میزنم برات
حدود ۲ سال پیش قیمت مثلا کوراندو ۶ سیلندر مدل ۸۷ بود حدود ۲۵-۲۶ تومن
چون دوسته من اون موقع خرید یادمه قیمتش!
الان همون ماشین رو که ۲ سال پیش خریده
۲سال هم باهاش رانندگی کرده ازش استفاده برده حالشو کرده بخواد بفروشه حدود ۷۰-۷۵ تومن ازش میخرن تو این بازار!
یعنی حدود ۴۵-۵۰ تومن سود! تازه با این تفاوت که ۲سال از استفاده کرده از ماشین یعنی از پولش!
این یعنی خیلی چیزهای بهتری از سکه هست! تازه حرس جوشم هی نخورده الان رفت یالا الان رفت پایین!

با افسوس نخوردن از سود و ضرر موافقم ... معامله ای که تموم شد ، تموم شده ..دیگه نباید در موردش فکر کرد...اما شما هم اون وقتی که 1700 فروختی حتما کار دیگری با پولت انجام دادی ، وگرنه اگر مطمئن بودی که میره بالا و به پولت هم نیاز نداشتی و با این وجود دلارت رو فروختی ، خب باید خودت رو اصلاح کنی. یعنی چی آخه ؟:D

در مورد سکه هم درسته که کسی با سرمایه کم یه روزه میلیاردر نمیشه ، اما هرکی به اندازه خودش سود میکنه ، حتما هم ارزش وقتی که میذاره داره که به این کارش ادامه میده. یکی صبح تا شب پای قیمت سکه است و نوسانگیری میکنه و کارش اینه ، یکی هم مثل دوست کارمند من پارسال تابستون 20 تا سکه خرید دونه ای 750 ، ماه رمضون دو سال پیش هم 20 تا دونه ای 430. امسال همه رو 1430 فروخت. به اندازه حقوق کل این دو سالش سود کرد. خب این کجاش بچه بازیه ؟ کل وقتی هم که گذاشت به قول خودش در حد چک کردن هفتگی قیمت از اخبار ساعت 2.5 تلویزیون بود

این تاپیک تحلیل سرمایه گذاری روی سکه برای سود کردنه.اگر واقعا به نظرتون این نوع سرمایه گذاری ارزش وقت رو نداره ، چرا وقتتون رو در این تاپیک تلف میکنید ؟ متاسفانه این تاپیک و تاپیک ارز بجای تحلیل سرمایه گذاری تبدیل شده به اصرار و فشار برای عدم سرمایه گذاری:rolleyes:

پ.ن:من خودم سکه ندارم ، چند تا دونه در حد انگشت شمار دارم برای کادو دادن .اما این تاپیک رو چک میکنم برای فرصت سرمایه گذاری

ehsan_rabani

Registered User
لایک‌ها
644

دوستت اگه خونه خریده بود چه میدونم موبایل خریده بود..یا حتی میخ و پیج هم اگه خریده بود..تو این مدت چند برابر شده بود...
دادا اون هیچ سودی نکرده چون تورم باعث شده همه چیز قیمتش دوبل پارسال بشه...تو سکه سود کرده ولی حواسش نیست که پژویی که باید 15 تومن میخریده الان شده 34 تومن...در واقع این سودی که میگی تو سکه هاش کرده به نظرم یعنی کشک...
از طرفی خیلیا هم با سرمایه ی چند میلیونی شون به طمع سود وارد بازار دلار و سکه شدن... ولی هم ضرر کردن هم باعث شدن بازار آشفته تر بشه...
_
کشورای اروپایی میبینی علوفه دام 20% گرون میشه فرداش دامدارا گاو و گوسفندشون و میارن تو خیابون اعتراض می کنن...
اینجا میگن میخوایم هدفمند کنیم یارانه بدیم هیچکی عین خیالش نیست...ملت نمی فهمن دارن بدبخت میشن و قراره چی به سرشون بیاد...اینم میشه اخر عاقبتشون...
فضارو طوری کردن که طرف بقال ه...رفته دلار خرید و فروش میکنه...
_
یه مثالی بود قدیما می گفتن... آفتابه اگه از طلا هم باشه اخر جاش تو مستراح ه...
فقط سرگرم ایم و سر خودمون و داریم شیره می مالیم...

ehsan_rabani

Registered User
لایک‌ها
644
ارزش نداره نه اینکه سود نداره اما یعنی حرس جوشش نمیرزه!
برات مثال میزنم الان با اینی که گفتی این دوستت حدود ۳۳ میلیون سود کرده!
حدود ۲۵ تومن هم پول گذاشته!
حالا یه مثال میزنم برات
حدود ۲ سال پیش قیمت مثلا کوراندو ۶ سیلندر مدل ۸۷ بود حدود ۲۵-۲۶ تومن
چون دوسته من اون موقع خرید یادمه قیمتش!
الان همون ماشین رو که ۲ سال پیش خریده
۲سال هم باهاش رانندگی کرده ازش استفاده برده حالشو کرده بخواد بفروشه حدود ۷۰-۷۵ تومن ازش میخرن تو این بازار!
یعنی حدود ۴۵-۵۰ تومن سود! تازه با این تفاوت که ۲سال از استفاده کرده از ماشین یعنی از پولش!
این یعنی خیلی چیزهای بهتری از سکه هست! تازه حرس جوشم هی نخورده الان رفت یالا الان رفت پایین!
صد در صد موافقم باهات...

kamranii

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
ممنون از dada_zebel عزیز و اطلاعات خوب و صادقانه ای که گفتن اگه تونستین باز هم از این اخبار مارو هم با خبر کنین مرسی

shahab1985

Registered User
لایک‌ها
178
ممنونم
مورد 1 رو بیشتر توضیح میدی :دی
هفته آینده به نظرتون بالاست یا پایین

زیاد ناراحت نباش دوست عزیز
توصیه اکیدم فقط اینه که از راهنمایی افراد ناوارد که الکی جو میدن ( البته منظورم این تایپیک نیست و بیشتر منظورم این سکه بازهای بازاره ) گوش نکنی
تو بازار من تا الان سودم به زیانم تو نوسان گیری ها 85 به 15 بوده و این باعث شده تو بازار بیشتر طلافروش ها منو بشناسن
بیشترشون فقط از طریق خرید فروش روزانه سود میکنن یعنی مقدار طلا و پول نقدشون رو بسته به شرایط به نسبت ثابتی حفظ می کنن
بیشتر اوناییکه سکه میخرن این سکه ها رو واسه اونایی میخرن که کاملا حرفه ای هستن و به رانت دلاری هم متصلن و بلدن چطوری ازش سود دهی بکنن
اما اگر کلاهتو محکم بگیری براحتی میتونی تو این بازار سود کنی فقط نباید طمع کنی مثلا چند توصیه دوستانه :

1- با اولین سیگنال های افزایش بازار به شدت تیر میکنه همون موقع باید بفروشی چون 5 ساعت بعدش با کاهش قیمت اصلاح میشه و فرصت از دست میره

2-موقع خرید هم سریع نخر چون بازار به سیگنال کاهش سریع جواب نمیده بلکه تدریجا کاهشی هستش اما در مورد کاهش هم اصلاح وجود داره چرا بهت میگم
خیلی شنیدی که میگن طلافروشا هم تو کاهش سود میکنن هم تو افزایش
دلیلش اینه که تو کاهش کمی قیمت ها رو زیاد کاهش می دن اما فروش رو کممیکنن
چون بیشتر اونایی که برای فروش طلاهاشون میان افراد کم اطلاع هستون تو قیمت پایین ازشون میخرن
مثلا فرض کن طلا فروشی موقعی که سکه از 1200 رسید به 1100 بخشی از این سکه ها هنوز تو دستشه ظاهرا ضرر کرد
بازار طلا به حمایت همه طلافروشا میان قیمت رو 1080 کاهش میدن چون کاهشیه یه مقدار هم اختلاف خرید رو زیاد میکنن از طرف 1065 میخرن بعد قیمت رو چند ساعت بعدش روی 1120 اصلاح میکنن تا اینجا شد 55 تومن سود
اگر سکه هایی که میخرن دو برابر تعداد سکه هایی باشه که توش ضرر کردن سود و ضرر همدیگرو خنثی میکنه
پس تو کاهش سود نکنن ضرر هم نمی کنن
البته بیشترشون سود میکنن هم تو کاهش هم افزایش
img.php

در نمودار روزانه بالا
بازه ی a یک ساعت مونده به تعطیلی بازار لندن هستش که سعی داشت اونس رو بالا ببنده
نقطه b لندن تعطیل شد فقط بازار نیویورک باز بود
بازه c نشون میده بازار آمریکا تمایل به کاهش داره کاهش هم به احتمال زیاد به معنی بیشتر بودن تعداد فروشنده و افزایش عرضه هستش
حالا در هر قیمتی که فروشنده ها مقاومت میکنن خریدارها قیمت رو بالا می برن تا معامله انجام بشه و دوباره روند نزولی ادامه پیدا میکنه
هر وقت هم انس میخواد بیشتر بشه خریدارها مقاومت میکنن و فروشنده ها مجبورن قیمت رو بیارن پایین
لذا اونس در طول خرید و فروش بازه ای رو واسه خودش تشکیل میده

اگر خبری شنیدم یا دیدم در این تایپیک اعلام می کنم
امید است که ضررتون به زودی جبران بشه
موفق باشید

dada_zebel

Registered User
لایک‌ها
57
ممنونم
مورد 1 رو بیشتر توضیح میدی :دی
هفته آینده به نظرتون بالاست یا پایین

مورد اول رو به این صورت در نظر بگیرین که فرض کنید شما مقداری طلا خریدین و منتظرین گرون بشه و بفروشین
ولی یادتون باشه که با اولین سیگنال های افزایش اوناییکه قصد خرید داشتن و وقتشو نداشتن هجوم میارن به بازار تا خریدشون رو انجام بدن
فروشنده با زرنگی به عروس داماد مربوطه که وارد مغازه شده یگه قیمت ها داره افزایش پیدا میکنه فردا بیایین حتما از این بالاتره
اما خریدار بدبخت خبر نداره اینا در همون اولین سیگنال های افزایش ، طلا رو حبابی کردن ( متاسفانه اتحادیه هم دهنشو میبنده و وقتی مظنه حبابیه صداشو در نمیاره )
همون روز با قیمت حبابی میفروشن و سودشونو میکنن فرداش قیمت رو اصلاح میکنن که صدای اتحادیه در نیاد
وقتی میای خونه میبینی دیروز سرت کلاه گذاشتن بهت گرون فروختن
در صمن یادت باشه حرفه ای تو سیگنال افزایشی با یک سود منطقی میفروشن میان بیرون از بازار ولی این حرفه ای ها چند درصدن مگه ؟
یادمه یه بار تو همین افزایش ها که مطمئن بودم بازار بعد از ظهر شل میکنه صبحش واسه فروش رفته بودم یارو مشتری مغازه بهم میگفت آقا چیکار داری میکنی طلا گرون میشه بدبخت میشی غافل از اینکه
کلاه در حال رفتن تو سرش بود داشت منو نصیحت میکرد
تو سیگنال افزایشی وقتی نباید بفروشی که مطمئن هستی هنوز سیگنال ادامه خواهد داشت
مثلا مثل زمان شوک ارزی پارسال که اگر با یک سیگنال اولیه میفروختی علنا بدبخت میشدی

یک کار حیله گرانه دیگه که طلافروشا میکنن و مردم همیشه گول میخورن اینه که تو روند افزایشی وقتی مطمئن هستن این سیگنال خیلی قویه و سود خوبی خواهد داشت اون وسط ها یه کاهشی میدن
اوناییکه حرفه ای نیستن فکر میکنن کاهش شروع شده میبرن میفروشن فرداش متوجه میشن اصل سودی که باید میکردن از دستشون در رفته

پارسال تابستون من شمال بودم قبل از رفتن به شمال آخرین خریدی که داشتم 763 تومن تعداد 250 سکه بود
یکی از دوستان رو فرستادم بازار واسه خودش سکه بخره با 30 میلیون رفته بود فقط جرات کرده بود 10 تا بخره اونم با ترس و لرز
3 روز تو سرش زدم تا راضیش کنم بره بخره چون یه بیچاره ای بود که میخاست مسکن بخره ولی پولش نمیرسید و میترسیدیم تو این جریان شوک ارزی زن و بچهش بدبخت شن تو مستاجری
شمال بودم که بهم زنگ زد سکه شده 860 بردم فروختم دستت درد نکنه
گفتم خاک تو سرت با شوخی ، برو بخر
من خودم پیگیر قیمت از شهرستان بابلسر بودم میدونستم که بالای یه میلیون خواهد رسید
قبول نمیکرد به خونشون زنگ زدم با خانوادش صحبت کردم رفته بود که بازار شده بود 950 تومن دوباره خرید و همین دوستم تو 1400 فروخت
درسته هنوز نتونسته ملکبخره ولی ضرر هم نکرد و حداقل ارزش پولش حفظ شد

شما هم نگران نباشید صبر کنید
یواش یواش گند کاریهای این فدرال رزرو در میاد
اینو بهت قول میدم تا آخر امسال دلار زیر 3000 نمیاد اما اونس تا پایان سال جهش خواهد داشت و حداقل به 1500 خواهد رسید
اگر بتونید با کمترین ضرر هم خارج بشید فعلا به نفعتون هستش
البته در مورد آمار بیکاری روز جمعه از بدشانسی من امروز بازار آمریکا بسته هستش ( روز استلال آمریکاست ) و الا از روی سیگنال فروشندگان میشد یه حدس هایی زد
ولی باز هم اگر خبری شنیدم در اینجا قرار میدم

soheyl_ppc

Registered User
لایک‌ها
255
به نقل از ehsan_rabani :
_
_

با افسوس نخوردن موافقم اما با بقیه حرفات نه کاملا

اول اینکه : کسی که چند میلیارد پول داره بهتره بره سراغ اقتصاد کلان چون به نظر شما هم سکه و دلار بچه بازیه حالا یا تولید یا ساخت و ساز و... که هم سرمایه اش سوار بر موج تورم میشه و سود میده هم ایجاد اشتغال برای عده بیکار میکنه و به نوبه خودش میره به سمت توسعه و شکوفایی اقتصاد که با دلال بازی قضیه برعکس میشه

دوم اینکه : کسانی میرن سراغ این کارها که سرمایشون کمه با ۵ یا ۱۰ میلیون تومن هیچ کاری نمیشه کرد حتی یه ماشین برای مسافرکشی پس میمونه اینطور خرید و فروشها که یا بهش بگی اشتغال کاذب یا سرمایه گذاری اندک

که البته همیشه اقشار کم درآمد آسیب پذیرند کسانی هستند که یک شب تو قمار میلیاردها تومن میبازند و خیالشون نیست اما اگه سکه ۱۰ هزار تومن بیاد پایین خیلی ها میگن بیچاره شدیم...

بالا