• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

3POWER

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
543
به نظر من رو سكه نميشه ريسك كرد ، پولو بذارين تو بانك سودشو بگيرين خيلي بهتره ، انقدم دنگ و فنگ نداره
کسانی که زیر 1100 خریدند در این چند روز همینطوریشم خیلی سود کردند، ببین چند درصد؟؟ چند برابر بانک

kamranii

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوستان انس نزولیه بنا به امار تکنیکال و تا حدودای 1100 دلار امکان نزول داره چون اروپا باز با بحران مواجه شده و برنانکه هم سخنرانی داره خود من با 20 میلیون ضرر از بازار خارج شدم و خیلی ضرر خوردم متاسفانه
به برنانکه قویترین مرد جهان هم میگن چون 2 کلمه حرف میزنه انس به شدت نزول یا صعود میکنه و دنیارو میچرخونه با حرفاش هرچند مارو بیچاره کرد این مردک.....................

A Z A D

Registered User
لایک‌ها
576
دوستان انس نزولیه بنا به امار تکنیکال و تا حدودای 1100 دلار امکان نزول داره چون اروپا باز با بحران مواجه شده و برنانکه هم سخنرانی داره خود من با 20 میلیون ضرر از بازار خارج شدم و خیلی ضرر خوردم متاسفانه
به برنانکه قویترین مرد جهان هم میگن چون 2 کلمه حرف میزنه انس به شدت نزول یا صعود میکنه و دنیارو میچرخونه با حرفاش هرچند مارو بیچاره کرد این مردک.....................

عزیز اگه اومده بودی تو کوتاه مدت سود کنی ضرر کردی. بازار طلا بدرد سرمایه گذاری بلند مدت و چندساله میخوره.

افتک

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
147
من چند روز پیش سکه خریدم ۱.۰۶۰.۰۰۰ تومن الان شده ۱.۱۴۰.۰۰۰ تومن یعنی ۸۰ تومن رو هر سکه تو یه هفته بانک به پول هر سکه تو یکماه ۱۵.۰۰۰ تومن سود میده یعنی اگه پولم تو بانک بود ۳.۵۰۰ تومن سود میومد روش خب البته ریسک داره ولی طلا همیشه در دراز مدت سودش از همه چی بهتره الان هم که انس داره از خجالتمون درمیاد البته خریدن الان دل شیر میخواد ولی من اگه پول بیکار داشته باشم میخرم البته نصفشو نصفشو میزارم بانک آدم عاقل همه گردوهاشو تو یه گونی نمیریزه

Sent from my HTC Sensation XL using Forum Runner
ما شنیده بودیم همه تخم مرغاتون رو توی یه سبد نذارید که اگر اون سبد از دستتون افتاد همه تخم مرغها نشکنه. همه گردوهامون رو چرا نباید تو یه گونی بریزیم ؟ :snitch:

kamranii

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
نه عزیز بلند مدت و یکساله من زمانی که 1500000 بود میشد بفروشم که نفروختم و این ضررو کردم.................

soheyl_ppc

Registered User
لایک‌ها
255
ما شنیده بودیم همه تخم مرغاتون رو توی یه سبد نذارید که اگر اون سبد از دستتون افتاد همه تخم مرغها نشکنه. همه گردوهامون رو چرا نباید تو یه گونی بریزیم ؟ :snitch:

چون اگه دزد گونی رو برد همه گردوهارو نبرده باشه :rolleyes: البته در مورد گردو و تخم مرغ بین علما اختلاف نظر وجود داره که البته نظر بنده به گردو نزدیک تره

soheyl_ppc

Registered User
لایک‌ها
255
نه عزیز بلند مدت و یکساله من زمانی که 1500000 بود میشد بفروشم که نفروختم و این ضررو کردم.................

به سود باید قناعت کرد اگر آدم طمع کنه البته ضرر میکنه بیشتر دوستان سکه باز رو 1.400 خالی کردن توجه داشته باشید اگر برای فروش منتظر شروع رکود باشید اشتباه کردید چون وقتی داره میاد پایین کسی نمیخره یا با قیمتی پایین تر از روز میخرن وقتی به اندازه کافی بالا رفت و ثابت شد باید بیای بیرون و پولو بزاری تو یه کار دیگه حتی بانک و منتظر تغییر اوضاع باشی اگر دیدی اومد پایین که هیچ اگر دیدی داره میره بالا باز نصف پولتو خرید کنی آخر سال معدل سودتو بگیری من تو همین اوضاع 1.90 خریدم 1.150 هم خریدم میانگین بگیرم همه سکه هارو 1.135 خریدم حالا ببینیم چی میشه

alonzo morning

Registered User
لایک‌ها
255
بزرگش نخوانند اهل خرد هرانکس که نام بزرگان به زشتي برد
داداش حالا درسته دلت پره اما.. اونس از مهر پارسال سيگنال منفي داده تقصير اون برنانکه بدبخت چي بوده..

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430

تا زمانی که از اطلاعات نادرست استفاده کنید ضرر خواهید داد

دیروز برنانکه قرار نبوده صحبت کنند افرادی که دیروز صحبت کردند

Tucker عضو کمیته سیاست پولی انگلیس

Dudley عضو فدرال امریکا

kamranii

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
بزرگش نخوانند اهل خرد هرانکس که نام بزرگان به زشتي برد
داداش حالا درسته دلت پره اما.. اونس از مهر پارسال سيگنال منفي داده تقصير اون برنانکه بدبخت چي بوده..

ممنون من حرف بدی نزدم والا به شوخی گفتم مردک فقط بله مقامات فدرال رزرو صحبت کردن امروز که کمی انس رو نگه داشتن تو حدود 50-1240

mahdips3

Registered User
لایک‌ها
121
چون اگه دزد گونی رو برد همه گردوهارو نبرده باشه :rolleyes: البته در مورد گردو و تخم مرغ بین علما اختلاف نظر وجود داره که البته نظر بنده به گردو نزدیک تره

این جمله برام خیلی خیلی آشناست !!:D!!:D!!:D!!:D!!:D!!:D!!:D"البته نظر بنده به گردو نزدیک تره " که گردو رو میشه با خیلی چیزهای دیگه عوض کرد!!D!!:D!!:D!!:D!!:D!!:D!!:

shahab1985

Registered User
لایک‌ها
178
حالا به نظرتون انس صعود میکنه یا کاهش؟
تا چند روز دیگه

ehsan_iace

Registered User
لایک‌ها
763
به نظرتان خرید سکه برای سه سال بعد سوددهی داره یا نه؟

dada_zebel

Registered User
لایک‌ها
57
روز جمعه سرنوشت سازه
آمار بیکاری آمریکا قراره اعلام بشه
اگر تعداد استخدامین بخش غیر کشاورزی واحد 100000 رو رد کنه انس سکته سوم را تا 1200 خواهد زد
اما اگه از 100 هزار واحد کمتر باشه امکان حرکت انس حتی به 1322 هم هست

aminjpo

Registered User
لایک‌ها
102
من که دارم زندگی می کنم ربع سکه خریدم 360 و 390 فروختم 20 تا سکه سودم شد 600هزار تومن توی ده روز

sirous_sus

Registered User
لایک‌ها
251
چند وقت دیگه که اقتصاد غرب از هم پاشید هر لحظه نرخ برابری ارزهای متفرقه مثل دلار و یورو را با ریال ایران میسنجند بعد آمریکاییها ریال میخرند و تو خونه هاشون قایم میکنند ...

عجب ... جالب بود
الان حقوق يه كارگر ايراني ١٥٠ دلاره يه كارگر چيني ٧٠٠ تا ٩٠٠ دلار يه كارگر امريكايي بالاي ٣٠٠٠ دلار بهتره واقع بين باشيم اين فشار فقط روي مردم ايرانه حتي بي ارزشي ريال

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk 

soheyl_ppc

Registered User
لایک‌ها
255
به نقل از aminjpo :
من که دارم زندگی می کنم ربع سکه خریدم 360 و 390 فروختم 20 تا سکه سودم شد 600هزار تومن توی ده روز

Good life !

بالا