• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

dada_zebel

Registered User
لایک‌ها
57
دوستان این سخنانی که دارین بحث میکنین الان چه ربطی به تحلیل طلا داره
نا سلامتی تایپک بیش از 1000 صفحه داره و اسمش هم روشه
در این یک هفته ای که به اینجا سر زدم متاسفانه تحلیلی ندیدم

simcart

Registered User
لایک‌ها
4
ولی باز هم اگر خبری شنیدم در اینجا قرار میدم[/QUOTE]

داداش دمت گرم. خیلیا هستم مثل من گرچه نظر نمیدن و لی نظراتو میخونن
دیدم واقعا بی انصافیه وارد نشم و تشکر نکنم
از طرف همه ازت ممنونم

dada_zebel

Registered User
لایک‌ها
57
خواهش می کنم دوست عزیز
نکته ای که باید عرض کنم اینه که فعلا بازار ارز آرومه و بازار طلا منتظر بهانه از طرف اونسه تا بالا بکشه
اما این افزایش موقتی خواهد بود
اوناییکه طلا دارن و سود کردن تو اولین سیکنال افزایشی سریع بفروشن به نفعشونه
چون در شرایط حاضر که داریم به تحویل دولت جدید نزدیک میشیم و دولت قبلی آخرین ماه حضورش رو سپری میکنه با دلارهای بانک مرکزی بر بازار سیطره زده و داره بخوبی کنترلش میکنه
تا دولت را بدون نوسان دلاری تحویل بده
الان وارد کننده ها هم ریسک نمیکنن برای وارد کردن جنس ، میخوان بعد از تحویل دولت و مشخص شدن سیاست های اولیه خرید کنن
غافل از اینکه روحانی یکی از سیاست هاش قطع واذدات بی رویه اجناس چینیه
خیلی ساده بهتون بگم بازار موبایل و لپ تاپ و برخی کالاهای لوکس وارد فاز قاچاق خواهند شد چون میزان ارزبریشون زیاده
یکی دیگر از کارهاش تعیین تکلیف این موسسات و بانک های خصوصی خواهد بود که در این چند سال بی رویه رشد کردن
به همین دلیل توصیه برادرانه می کنم از سپرده گذاری در برخی از این موسسات خرد خودداری کنین
مخصوصا که الان با اون کاری که بانک مرکزی کرده و بدهی دولت رو صفر کرده دولت بعدی به راحتی میتونه این موسسات رو زیر فشار بگذاره
اگر اونس رو نگاه کنید بعد از باز شدن بازار لندن اندکی فاز نزولی گرفته و این نشان از احتیاط سنگین خریداران از دو خبر پیش رو هستش
دیروز که نرخ بیکاری بخش خصوصی آمریکا اعلام شد و رضایت بخش بوده و 180000 ایجاد شغل رو نشون میداده
اما آمار اصلی فردا قراره اعلام بشه

سه دیدگاه متفاوت در نظرات تحلیل گران حرفه ای سایت های خارجی به چشم میخوره :
1- برخی معتقدن که چون شاخص دلار بالاست و اونس باید با این شاخص عدد 1150 رو ثبت میکرد اگر آمار بیکاری مساعد نباشه بازهم اونس صعود زیادی نخواهد داشت مخصوصا اینکه بحران اروپا تشدید شده
و هر لحظه ممکنه خبری مبنی بر فروش ذخایر طلا توسط این کشورها منتشر بشه
2- دیدگاه بعدی اینه که معدن داران با حمایت سرمایه گذاران طلا دنبال بهانه ای هستن تا طلا رو حبابیش بکنن تا تاثیر پذیریشو از سخنان برنانکه در پایان این ماه کمتر بکنن به طوری که در نهایت آخر این ماه دوباره به همین عدد برگرده
3- دیدگاه سوم دیدگاه نفتیه. با نزدیکی زمستان و افزایش قیمت پیش فروش نفت شاخص دلار افت کرده اونس باید بالا بره اما کاهش بیش از حد اونس در شرایط حاضر برگردوندن اون رو به روند صعودی از نظر تکنیکال مشکل میکنه پس
کاهش زیاد به صرفه نیست

2-

simcart

Registered User
لایک‌ها
4
خواهش می کنم دوست عزیز
نکته ای که باید عرض کنم اینه که فعلا بازار ارز آرومه و بازار طلا منتظر بهانه از طرف اونسه تا بالا بکشه
اما این افزایش موقتی خواهد بود
اوناییکه طلا دارن و سود کردن تو اولین سیکنال افزایشی سریع بفروشن به نفعشونه
چون در شرایط حاضر که داریم به تحویل دولت جدید نزدیک میشیم و دولت قبلی آخرین ماه حضورش رو سپری میکنه با دلارهای بانک مرکزی بر بازار سیطره زده و داره بخوبی کنترلش میکنه
تا دولت را بدون نوسان دلاری تحویل بده
الان وارد کننده ها هم ریسک نمیکنن برای وارد کردن جنس ، میخوان بعد از تحویل دولت و مشخص شدن سیاست های اولیه خرید کنن
غافل از اینکه روحانی یکی از سیاست هاش قطع واذدات بی رویه اجناس چینیه
خیلی ساده بهتون بگم بازار موبایل و لپ تاپ و برخی کالاهای لوکس وارد فاز قاچاق خواهند شد چون میزان ارزبریشون زیاده
یکی دیگر از کارهاش تعیین تکلیف این موسسات و بانک های خصوصی خواهد بود که در این چند سال بی رویه رشد کردن
به همین دلیل توصیه برادرانه می کنم از سپرده گذاری در برخی از این موسسات خرد خودداری کنین
مخصوصا که الان با اون کاری که بانک مرکزی کرده و بدهی دولت رو صفر کرده دولت بعدی به راحتی میتونه این موسسات رو زیر فشار بگذاره
اگر اونس رو نگاه کنید بعد از باز شدن بازار لندن اندکی فاز نزولی گرفته و این نشان از احتیاط سنگین خریداران از دو خبر پیش رو هستش
دیروز که نرخ بیکاری بخش خصوصی آمریکا اعلام شد و رضایت بخش بوده و 180000 ایجاد شغل رو نشون میداده
اما آمار اصلی فردا قراره اعلام بشه

سه دیدگاه متفاوت در نظرات تحلیل گران حرفه ای سایت های خارجی به چشم میخوره :
1- برخی معتقدن که چون شاخص دلار بالاست و اونس باید با این شاخص عدد 1150 رو ثبت میکرد اگر آمار بیکاری مساعد نباشه بازهم اونس صعود زیادی نخواهد داشت مخصوصا اینکه بحران اروپا تشدید شده
و هر لحظه ممکنه خبری مبنی بر فروش ذخایر طلا توسط این کشورها منتشر بشه
2- دیدگاه بعدی اینه که معدن داران با حمایت سرمایه گذاران طلا دنبال بهانه ای هستن تا طلا رو حبابیش بکنن تا تاثیر پذیریشو از سخنان برنانکه در پایان این ماه کمتر بکنن به طوری که در نهایت آخر این ماه دوباره به همین عدد برگرده
3- دیدگاه سوم دیدگاه نفتیه. با نزدیکی زمستان و افزایش قیمت پیش فروش نفت شاخص دلار افت کرده اونس باید بالا بره اما کاهش بیش از حد اونس در شرایط حاضر برگردوندن اون رو به روند صعودی از نظر تکنیکال مشکل میکنه پس
کاهش زیاد به صرفه نیست

2-

ممنون رفیق
خیلی عالی بود
دمت گرم بخاطر وقتی که میذاری
یه سوال دارم
من تو قیمتای مختلف سکه خریدم و تا الان ضرر نکردم. بجز یک مورد که چندتا رو 1500 خریدم و هنوزم دارمشون! بنظرت کی بفروشمشون که کمترین ضررو بکنم؟
بازم ممنون

افتک

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
147
ارزش نداره نه اینکه سود نداره اما یعنی حرس جوشش نمیرزه!
برات مثال میزنم الان با اینی که گفتی این دوستت حدود ۳۳ میلیون سود کرده!
حدود ۲۵ تومن هم پول گذاشته!
حالا یه مثال میزنم برات
حدود ۲ سال پیش قیمت مثلا کوراندو ۶ سیلندر مدل ۸۷ بود حدود ۲۵-۲۶ تومن
چون دوسته من اون موقع خرید یادمه قیمتش!
الان همون ماشین رو که ۲ سال پیش خریده
۲سال هم باهاش رانندگی کرده ازش استفاده برده حالشو کرده بخواد بفروشه حدود ۷۰-۷۵ تومن ازش میخرن تو این بازار!
یعنی حدود ۴۵-۵۰ تومن سود! تازه با این تفاوت که ۲سال از استفاده کرده از ماشین یعنی از پولش!
این یعنی خیلی چیزهای بهتری از سکه هست! تازه حرس جوشم هی نخورده الان رفت یالا الان رفت پایین!
ببین آقا افزایش قیمت ماشین خارجی بخاطر افزایش قیمت دلار بوده دیگه. بیشتر از دلار که رشد نداشته. پس فرقی نمیکنه که کسی دلار/طلا بخره بذاره کنار یا ماشین بخره . تازه دلار/طلا نقدشوندگی بسیار بالاتری از ماشین داره و بر خلاف ماشین ذاتا کالای سرمایه ای هم هست. اینکه شما میگی حرص و جوش ... اون دوست شما هم که ماشین خریده ، اگر واقعا به قصد سرمایه گذاری و با ترس و لرز می خواست بخره ، اولا باهاش رانندگی نمیکرد که یهو تصادف نکنه ، بعدشم هر روز قیمتش رو چک میکرد و هر بار که اعلام میکردن میخوان گمرکی ماشین وارداتی رو کم کنن سکته میکرد :D. پس حرص و جوش خوردن به نوع کالای خریداری شده ربطی نداره ، به آدمی که خریده ربط داره. دوست من در این دو ساله هیچ حرص و جوشی نخورد . اگر شما یا دوستتون با خرید طلا یا دلار حرص و جوش میخورید ، طبع شما مناسب این بازار نیست. خب چرا کل بازار رو زیر سوال می برید ؟:blush:. اینجا تاپیک سرمایه گذاری روی سکه و طلاست .شما اومدی میگی سرمایه گذاری نکنید. به نظر خودت حرفت منطقیه ؟

دوستت اگه خونه خریده بود چه میدونم موبایل خریده بود..یا حتی میخ و پیج هم اگه خریده بود..تو این مدت چند برابر شده بود...
دادا اون هیچ سودی نکرده چون تورم باعث شده همه چیز قیمتش دوبل پارسال بشه...تو سکه سود کرده ولی حواسش نیست که پژویی که باید 15 تومن میخریده الان شده 34 تومن...در واقع این سودی که میگی تو سکه هاش کرده به نظرم یعنی کشک...
از طرفی خیلیا هم با سرمایه ی چند میلیونی شون به طمع سود وارد بازار دلار و سکه شدن... ولی هم ضرر کردن هم باعث شدن بازار آشفته تر بشه...
_
کشورای اروپایی میبینی علوفه دام 20% گرون میشه فرداش دامدارا گاو و گوسفندشون و میارن تو خیابون اعتراض می کنن...
اینجا میگن میخوایم هدفمند کنیم یارانه بدیم هیچکی عین خیالش نیست...ملت نمی فهمن دارن بدبخت میشن و قراره چی به سرشون بیاد...اینم میشه اخر عاقبتشون...
فضارو طوری کردن که طرف بقال ه...رفته دلار خرید و فروش میکنه...
_
یه مثالی بود قدیما می گفتن... آفتابه اگه از طلا هم باشه اخر جاش تو مستراح ه...
فقط سرگرم ایم و سر خودمون و داریم شیره می مالیم...

اینجوری هم نیست . شما چند تا چیز رو با هم مقایسه میکنی که همشون سرچشمه گرونیشون یک چیزه . نرخ دلار . چیزهایی که به واردات وابسته نبودن ، به اندازه دلار قیمتشون بالا نرفته ، مثل خیلی از خدمات . مثلا پول برق و آب به اندازه دلار بالا رفته ؟ شهریه دانشگاهها ؟ طلای جهانی هم که در طول چند سال 4 برابر شد . سکه 180 تومنی سال 85 برابر 150 یورو بود. الان 150 یورو چقدره ؟ 650 تومن. سکه چقدره ؟ 1100
پس همینجوری هم نمیشه راحت گفت مردم حالیشون نیست و فقط شما میفهمی:p

از این حرفا هم که بگذریم .... اصلا شما نباید سرمایه گذاری روی یک کالای سرمایه ای مثل طلا/ارز رو با یک شغل مثل خرید وفروش ماشین یا ساخت و ساز خونه مقایسه کنی. دوست من ماشین میخرید که چیکار کنه باهاش ؟ ماشین مدل 90 میخرید و میذاشت تو پارکینگش و سال 92 صفر کیلومتر میفروخت ؟ یا پیچ و مهره میخرید و بعد راه می افتاد تو خیابون دنبال مشتری ؟:lol: یا مثلا سال 90 گالکسی اس 2 میخرید ، الان آکبند میفروخت ؟ اینجوری که مطمئنا سود نمیکرد. باید دائما خرید و فروش میکرد. خرید و فروش دائمی هم یعنی کار ! نه سرمایه گذاری

افتک

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
147
دوستان این سخنانی که دارین بحث میکنین الان چه ربطی به تحلیل طلا داره
نا سلامتی تایپک بیش از 1000 صفحه داره و اسمش هم روشه
در این یک هفته ای که به اینجا سر زدم متاسفانه تحلیلی ندیدم

متاسفانه این بحث چندین بار در این دو تاپیک - سکه /ارز- ، تکرار شده ، باز هم بی فایده تموم شده. شما بهشون بگو :p آقا اگر به نظرتون این نوع سرمایه گذاریها بی فایده است / ضرره/ خوردن خون مردمه / مخل اقتصاده / هر چی هست ، خب شما نکنید... مردم پول خودشونه هرجوری دوست داشته باشن حق دارن خرج کنن. این اصل بدیهی اولیه اقتصاد رو زیر سوال نبرید:)

lilolil

Registered User
لایک‌ها
391
مورد اول رو به این صورت در نظر بگیرین که فرض کنید شما مقداری طلا خریدین و منتظرین گرون بشه و بفروشین
ولی یادتون باشه که با اولین سیگنال های افزایش اوناییکه قصد خرید داشتن و وقتشو نداشتن هجوم میارن به بازار تا خریدشون رو انجام بدن
فروشنده با زرنگی به عروس داماد مربوطه که وارد مغازه شده یگه قیمت ها داره افزایش پیدا میکنه فردا بیایین حتما از این بالاتره
اما خریدار بدبخت خبر نداره اینا در همون اولین سیگنال های افزایش ، طلا رو حبابی کردن ( متاسفانه اتحادیه هم دهنشو میبنده و وقتی مظنه حبابیه صداشو در نمیاره )
همون روز با قیمت حبابی میفروشن و سودشونو میکنن فرداش قیمت رو اصلاح میکنن که صدای اتحادیه در نیاد
وقتی میای خونه میبینی دیروز سرت کلاه گذاشتن بهت گرون فروختن
در صمن یادت باشه حرفه ای تو سیگنال افزایشی با یک سود منطقی میفروشن میان بیرون از بازار ولی این حرفه ای ها چند درصدن مگه ؟
یادمه یه بار تو همین افزایش ها که مطمئن بودم بازار بعد از ظهر شل میکنه صبحش واسه فروش رفته بودم یارو مشتری مغازه بهم میگفت آقا چیکار داری میکنی طلا گرون میشه بدبخت میشی غافل از اینکه
کلاه در حال رفتن تو سرش بود داشت منو نصیحت میکرد
تو سیگنال افزایشی وقتی نباید بفروشی که مطمئن هستی هنوز سیگنال ادامه خواهد داشت
مثلا مثل زمان شوک ارزی پارسال که اگر با یک سیگنال اولیه میفروختی علنا بدبخت میشدی

یک کار حیله گرانه دیگه که طلافروشا میکنن و مردم همیشه گول میخورن اینه که تو روند افزایشی وقتی مطمئن هستن این سیگنال خیلی قویه و سود خوبی خواهد داشت اون وسط ها یه کاهشی میدن
اوناییکه حرفه ای نیستن فکر میکنن کاهش شروع شده میبرن میفروشن فرداش متوجه میشن اصل سودی که باید میکردن از دستشون در رفته

پارسال تابستون من شمال بودم قبل از رفتن به شمال آخرین خریدی که داشتم 763 تومن تعداد 250 سکه بود
یکی از دوستان رو فرستادم بازار واسه خودش سکه بخره با 30 میلیون رفته بود فقط جرات کرده بود 10 تا بخره اونم با ترس و لرز
3 روز تو سرش زدم تا راضیش کنم بره بخره چون یه بیچاره ای بود که میخاست مسکن بخره ولی پولش نمیرسید و میترسیدیم تو این جریان شوک ارزی زن و بچهش بدبخت شن تو مستاجری
شمال بودم که بهم زنگ زد سکه شده 860 بردم فروختم دستت درد نکنه
گفتم خاک تو سرت با شوخی ، برو بخر
من خودم پیگیر قیمت از شهرستان بابلسر بودم میدونستم که بالای یه میلیون خواهد رسید
قبول نمیکرد به خونشون زنگ زدم با خانوادش صحبت کردم رفته بود که بازار شده بود 950 تومن دوباره خرید و همین دوستم تو 1400 فروخت
درسته هنوز نتونسته ملکبخره ولی ضرر هم نکرد و حداقل ارزش پولش حفظ شد

شما هم نگران نباشید صبر کنید
یواش یواش گند کاریهای این فدرال رزرو در میاد
اینو بهت قول میدم تا آخر امسال دلار زیر 3000 نمیاد اما اونس تا پایان سال جهش خواهد داشت و حداقل به 1500 خواهد رسید
اگر بتونید با کمترین ضرر هم خارج بشید فعلا به نفعتون هستش
البته در مورد آمار بیکاری روز جمعه از بدشانسی من امروز بازار آمریکا بسته هستش ( روز استلال آمریکاست ) و الا از روی سیگنال فروشندگان میشد یه حدس هایی زد
ولی باز هم اگر خبری شنیدم در اینجا قرار میدم
سلام خدمت شما
و ممنون بابت تحلیل هاتون
به نظر شما روند سعودی سکه تا چه مدت و چه میزانی خواده بود؟
آیا اصلا روند افزایشی خواهیم داشت؟
من چند ماه پیش قبل از عید موقعی که سکه 1250 بود حدود 1تا گرفتم ولی الان میخوام بفروشم ولی نمیدونم موقع دقیق فروش کی هست
در آینده روند افزایشی خواده بود یا کاهشی؟
ممنون

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
من فقط بگم از دادا-زبل تشکر کنم خیلی جالب مینویسه--شده برام مثل کتاب داستان
فقط داد اگه میشه در آخر صحبتهاتون جملات رو بولد کنین -هم چشم اذیت نمیشه هم ارزش حرفاتون حفظ میشه

dada_zebel

Registered User
لایک‌ها
57
دوستان خبر آمد خبری در راه است
متاسفانه خبرهای خوبی برای طلاداران نیست
صحبت از سکه آتی شهریور زیر یک میلیون به گوش میرسه
فعلا سرمایه گذاری رو طلا خیلی خطرناکه
توصیه می کنم با احتیاط عمل کنید
ایندفعه سرعت ریزش کمتر خواهد بود
امیدوارم که اشتباه نکرده باشم
یا مریم مقدس رحم کن
:(

dada_zebel

Registered User
لایک‌ها
57
سلام خدمت شما
و ممنون بابت تحلیل هاتون
به نظر شما روند سعودی سکه تا چه مدت و چه میزانی خواده بود؟
آیا اصلا روند افزایشی خواهیم داشت؟
من چند ماه پیش قبل از عید موقعی که سکه 1250 بود حدود 1تا گرفتم ولی الان میخوام بفروشم ولی نمیدونم موقع دقیق فروش کی هست
در آینده روند افزایشی خواده بود یا کاهشی؟
ممنون

متاسفم دوست عزیز
از کامنت تریدرهای خارجی چنین بر میاد که منتظر یک ریزش جدید هستن
البته نظر خودم رو بخای آماری دیدم که به نظر این افراد نزدیکه
ضمنا امروز شایعه ای از دوستان سکه آتی شنیدم
که صحببت از قراداد سکه آتی شهریور به قیمت زیر 1 میلیون میکردن

dada_zebel

Registered User
لایک‌ها
57
صحبت از مظنه زیر 400 هستش
باز هم میگم بعدا نگید نگفتین مراقب باشین

dada_zebel

Registered User
لایک‌ها
57
من فقط بگم از دادا-زبل تشکر کنم خیلی جالب مینویسه--شده برام مثل کتاب داستان
فقط داد اگه میشه در آخر صحبتهاتون جملات رو بولد کنین -هم چشم اذیت نمیشه هم ارزش حرفاتون حفظ میشه

از لطف شما هم سپاسگذارم
هدف من بیشتر اینه دوستانی که از سر ناچاری به سرمایه گذاری روی طلا کشیده شدن راهنمایی کنم
این مردم چه گناهی کردن که باید تاوان نادانی های سیاست گذاران رو بدن
متاسفانه ضرر فقط مال مردمه

lilolil

Registered User
لایک‌ها
391
متاسفم دوست عزیز
از کامنت تریدرهای خارجی چنین بر میاد که منتظر یک ریزش جدید هستن
البته نظر خودم رو بخای آماری دیدم که به نظر این افراد نزدیکه
ضمنا امروز شایعه ای از دوستان سکه آتی شنیدم
که صحببت از قراداد سکه آتی شهریور به قیمت زیر 1 میلیون میکردن
پس یعنی فعلا باید بفروشیم فرار کنیم

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
شدیدا نزولی خواهد بود تا اینجا که اخباری که می بینم اینو میگه
ضمنا خرید هم خطرناکه
مبادا پس از ریزش اقدام به خرید کنید
دوست عزیز این قدر با قاطعیت صحبت نکنید.
احتمال بالا رفتن هم داره و شما انگار فقط دارید رو اخبار کاهشی کار می کنید.

dada_zebel

Registered User
لایک‌ها
57
مگه دست منه برم رو اخبار کاهشی کار کنم
خبرهای موثق کاملا نشون میده نرخ بیکاری آمریکا کاهش یافته
وقتی 80 درصد از اونس 1180 صحبت میکنن من چیکارم

chukar

Registered User
لایک‌ها
51
مواظب باشید در بازار سکه ضرر نکنید. من از 9 ملیون خرید سکه دو میلیون ضرر کردم و همشون فروختم. درسته ضرر کردم و چند روز هم ناراحت بودم اما دیگه این فشار روانی و استرس و اهر روز قیمت دلار و اونس رو از خود به دور کردم و تا عمر دارم دنبال سکه طلا نخواهم رفت.

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
مگه دست منه برم رو اخبار کاهشی کار کنم
خبرهای موثق کاملا نشون میده نرخ بیکاری آمریکا کاهش یافته
وقتی 80 درصد از اونس 1180 صحبت میکنن من چیکارم
دوست عزیز من فارسی حرف زدم حالا شما...
در مورد دوم هم عرض کردم با قاطعیت مطرح نکنید البته مختار هستید ولی اینطوری بهتره.

simcart

Registered User
لایک‌ها
4
دوستان خبر آمد خبری در راه است
متاسفانه خبرهای خوبی برای طلاداران نیست
صحبت از سکه آتی شهریور زیر یک میلیون به گوش میرسه
فعلا سرمایه گذاری رو طلا خیلی خطرناکه
توصیه می کنم با احتیاط عمل کنید
ایندفعه سرعت ریزش کمتر خواهد بود
امیدوارم که اشتباه نکرده باشم
یا مریم مقدس رحم کن
:(

ای داد بیداد
لعنت به این شانس... :(

m_2t_ab

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,026
جناب dada_zebel
میشه راجع به سکه آتی توضیح بدید؟ اینکه کلا قضیه اش چیه؟
ممنونم

بالا