• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

dada_zebel

Registered User
لایک‌ها
57
ای بابا چند ساعت نبودم چه بساطی شده اینجا ؟! (نزنید شوخی کردم)
آقا این آمار بیکارای آمریکا چی شد بالاخره ؟ اونس که تغییر نکرده ۱۲۴۴ دلاره

Sent from my HTC Sensation XL using Forum Runner

دیروز گفتم ریزش تدریجی خواهد بود
از دیشب تا حالا بعد از مکث های 5 دلاری در مجموع 10 دلار ریزش داشته و به 1240 رسیده
نقره رو نگاه کنید منوجه میشید وضع چقدر افتضاحه
از 19.7 دیروز رسیده به 19.2 امروز
خدا به هر کس یه استعدادی داده به ما هم استعداد ریاضی داده
یادمه تو نوجوانی همه وقتی ریاضی میخوندن خسته میشدن من وقتی خسته میشدم ریاضی میخوندم
موسیقی ریاضیه - عکاسی ریاضیه - علم اقتصاد ریاضیه - تکنیکال و فارکس ریاضیه و خلاصه هر چی میبینید ریاضیه
من از علم سیر نشدم و سیر هم نخواهم شد
گفتم حالا که اینجام خیرم به 4 تا هموطن برسه ثواب داره
دوستان ما همه یک درد دارین و اونم اینکه اسیر نادانی و بی تفکری مسوولین هستیم
من نمیخوام شما ضرر کنید فقط همین
قصدم صرفا اطلاع رسانی بود
همیشه از کمک به دیگران بیشترین لذت رو بردم وگرنه این مملکت دلخوشی دیگه ای نداره
اون روز به یکی از دوستان می گفتم اگر یکی ماشین و خونه و اندک پس انداز داشته باشه کیفیت زندگیش از یک کارخونه دار ثروتمند در این کشور که میلیاردها پول داره بیشتره باور کنید
ضمنا خیلی ها از استرس این بازار فرار می کنن برعکس من به خاطر هیجانش این بازارو دوست دارم

dada_zebel

Registered User
لایک‌ها
57
ریزش به کانال 1300 شروع شد
نمودار تکنیکال اشتباه نمیکنه
یادمه در اون نزول اولی که برنانکه اومد پارس کرد من سیگنال های کاهش عمیق رو حتی یک هفته پیش هم از نمودار تکنیکال حدس زدم
یکی از دوستان اصرار داشت که حرف های برنانکه باعث شده
اما دوستان یادتون باشد اگر نمودار از قبل فرکانس هاش آماده نباشه حتی برنانکه هم نمیتونه اونو پایین بیاره
مثلا همین نزول دیشب رو از این طریق فهمیدم بعد با کامنت های برخی برام مسجل شد
موفق باشید

احتمال میدم تا زیر کانال 1200 بیاد پایین

dada_zebel

Registered User
لایک‌ها
57
کف 1232 هستش اگر اونو بشکنه یک محدوده جدید ایجاد میکنه

soheyl_ppc

Registered User
لایک‌ها
255
ﯾﮏ اﻗﺘﺼﺎددان ﮔﻔﺖ: ﺑﻪ ﺧﺎﻧﻮاده ﻫﺎی اﯾﺮاﻧﯽ و ﺑﺎﻧﮏ ﻣﺮﮐﺰی ﺗﻮﺻﯿﻪ ﻣﯽ‌ﮐﻨﻢ ﮐﻪ ﻃﻼ داراﯾﯽ ﺧﻮﺑﯽ ﺑﺮای آﯾﻨﺪه ﻧﯿﺴﺖ ﻓﻬم ﻣﻦ اﯾﻦ اﺳﺖ ﮐﻪ ﮐﺎﻫﺶ ﻗﯿﻤﺖ ﻃﻼ ﯾﮏ ﺑﺎزی ﺟﻬﺎﻧﯽ اﺳﺖ ﮐﻪ ﺣﺪاﮐﺜﺮ ﻃﯽ ۱۸ ﻣﺎه ﺗﺎ دو ﺳﺎل آﯾﻨﺪه ﺗﻤﺎم ﻣﯽ ﺷﻮد ﻟﺬا .ﺧﺎﻧﻮاده‌ﻫﺎی اﯾﺮاﻧﯽ ﺑﻪ ﺷﺪت ﺿﺮر ﻣﯽ ﮐﻨﻨﺪ

ﺑﻪ ﮔﺰارش اﻓﮑﺎرﻧﯿﻮز، ﻣﺤﻤﺪ ﺣﺴﯿﻦ ادﯾﺐ اﻓﺰود: ﺗﻮﺟﻪ ﺑﻪ ﺗﺎرﯾﺦ آﻣﺮﯾﮑﺎ ﺑﻪ اﯾﻦ ﺳﻮال در ﻣﻮرد ﻋﻠﺖ ﮐﺎﻫﺶ ﻗﯿﻤﺖ ﺟﻬﺎﻧﯽ ﻃﻼ ﭘﺎﺳﺦ ﻣﯽ‌دﻫﺪ. در دﻫﻪ ﻫﺸﺘﺎد ﻫﺮ ﮐﺴﯽ ﮐﻪ در دﻧﯿﺎ ﭘﻮل داﺷﺖ ﻣﯽ ﮔﻔﺖ ﺑﺎﯾﺪ در آﻣﺮﯾﮑﺎ ﺳﺮﻣﺎﯾﻪ ﮔﺬاری ﮐﻨﻢ ﭼﻮن آﻣﺮﯾﮑﺎ ﺑﺎﻻﺗﺮﯾﻦ ﺳﻮد ﺳﭙﺮده را در دﻧﯿﺎ ﻣﯽ داد. ﺳﺎل ۹۱ ﻣﯿﻼدی اﯾﻦ روﻧﺪ ﻣﺘﻮﻗﻒ ﺷﺪ وﻟﯽ ﺳﻬﺎم در آﻣﺮﯾﮑﺎ ﻃﯽ ۱۰ ﺳﺎل ﺳﻪ ﺑﺮاﺑﺮ ﺷﺪ .ﯾﻌﻨﯽ ﻣﺠﺪد ﻫﺮ ﮐﺴﯽ ﮐﻪ ﭘﻮﻟﯽ داﺷﺖ در آﻣﺮﯾﮑﺎ ﺳﻬﺎﻣﯽ ﺧﺮﯾﺪ

وی اﻓﺰود: در ﺳﺎل ۲۰۰۱ ﺳﻬﺎم در آﻣﺮﯾﮑﺎ ﺳﻘﻮط ﮐﺮد و ﺧﺎﻧﻮادﻫﻬﺎ ۷۰ درﺻﺪ داراﯾﯽ ﺧﻮد را از دﺳﺖ دادﻧﺪ اﻣﺎ از ﺳﺎل ۲۰۰۱ ﺗﺎ ۲۰۰۸ ﺑﺎزی ﻣﺴﮑﻦ در آﻣﺮﯾﮑﺎ ﺷﺮوع ﺷﺪ. ﻣﺠﺪد ﻧﯿﺰ ﻣﺮدم ﺟﻬﺎن ﺑﻪ ﺳﻤﺖ ﺑﺎزار ﻣﺴﮑﻦ آﻣﺮﯾﮑﺎ ﮔﺮاﯾﺶ ﭘﯿﺪا ﮐﺮدﻧﺪ. در ﺳﺎل ۲۰۰۸ ﻣﺴﮑﻦ ﻫﻢ آﻣﺮﯾﮑﺎ ﺳﻘﻮط ﭘﯿﺪا ﮐﺮد و در ﺑﻌﻀﯽ اﯾﺎﻻت ﺗﺎ ﯾﮏ ﺳﻮم .ﺷﺪ ﯾﻌﻨﯽ ﻃﯽ ۲۰ ﺳﺎل ﺟﺎﻣﻌﻪ آﻣﺮﯾﮑﺎ دو ﺑﺎر ﻏﺎرت ﺷﺪ؛ ﯾﮏ ﺑﺎر روی ﺳﻬﺎم ﺑﻪ ﺷﺪت ﺿﺮر ﮐﺮد و ﺑﺎر ﺑﻌﺪی ﺑﺮ روی ﻣﺴﮑﻦ

ادﯾﺐ ﮔﻔﺖ: از ﺳﺎل ۲۰۰۸ ﺑﺎزی ﭼﻬﺎرﻣﯽ در اﻗﺘﺼﺎد ﺟﻬﺎن ﺷﺮوع ﺷﺪ و آن ﺑﺎزی ﻃﻼ ﺑﻮد ﻣﻨﺘﻬﯽ اﯾﻦ ﺑﺎر ﺧﺎﻧﻮاده‌ﻫﺎی آﻣﺮﯾﮑﺎ و اروﭘﺎ ﮐﻪ دو ﺑﺎر ﻃﯽ ۲۰ ﺳﺎل ﻏﺎرت ﺷﺪه ﺑﻮدﻧﺪ در اﯾﻦ ﺑﺎزی ﺷﺮﮐﺖ ﻧﮑﺮدﻧﺪ. ﻫﺪف اﯾﻦ ﺑﺎزی ﻣﺮدم اﯾﺮان، ﮐﺸﻮرﻫﺎی ﻋﺮﺑﯽ، ﻫﻨﺪ .و ﭼﯿﻦ اﺳﺖ. ﺧﺎﻧﻮاده‌ﻫﺎ در اﯾﻦ ﭼﻨﺪ ﮐﺸﻮر ﺑﻪ ﺷﺪت در ﺣﺎل ﺧﺮﯾﺪ ﻃﻼ ﻫﺴﺘﻨﺪ

اﯾﻦ اﻗﺘﺼﺎددان اذﻋﺎن ﮐﺮد : ﻣﻌﺘﻘﺪم ﮐﻪ اﯾﻦ ﺑﺎزی ﻣﺎﻧﻨﺪ دو ﺑﺎزی ﻗﺒﻞ ﺗﮑﺮار ﻣﯽ ﺷﻮد و ﻗﯿﻤﺖ ﺟﻬﺎﻧﯽ ﻃﻼ ﺑﻪ ۸۰۰ دﻻر ﮐﺎﻫﺶ ﭘﯿﺪا ﻣﯽ‌ﮐﻨﺪ اﻣﺎ اﯾﻦ ﮐﺎﻫﺶ اﮐﻨﻮن رخ ﻧﻤﯽ دﻫﺪ. ﻗﯿﻤﺖ ﻃﻼ ﻣﺠﺪد در ﺣﺎل ﺣﺎﺿﺮ اﻓﺰاﯾﺶ ﭘﯿﺪا ﻣﯽ ﮐﻨﺪ اﻣﺎ ﻃﯽ دو ﺳﺎل آﯾﻨﺪه ﺑﻪ ﺣﺪود ۸۰۰ دﻻر ﺑﺮ ﻣﯽ‌ﮔﺮدد . ﯾﻌﻨﯽ ﺑﻪ ﻋﺒﺎرت دﯾﮕﺮ ﻃﻼ ﻣﺎﻧﻨﺪ ﺑﺎزی ﺳﻬﺎم و ﻣﺴﮑﻦ در آﻣﺮﯾﮑﺎ ﯾﮏ ﺑﺎزی اﺳﺖ ﮐﻪ ﮐﻤﭙﺎﻧﯽ‌ﻫﺎ آن را ﺑﻪ راه اﻧﺪاﺧﺘﻪ‌اﻧﺪ. اﯾﻦ ﮐﻤﭙﺎﻧﯽ ﻫﺎ ﻗﯿﻤﺖ ﻃﻼ را اﮐﻨﻮن ﮐﻤﯽ ﭘﺎﯾﯿﻦ آورده اﻧﺪ ﺗﺎ ﻣﺮدم را ﺑﻪ ﺳﻤﺖ اﯾﻦ ﺑﺎزار .ﺟﺬب ﮐﻨﻨﺪ

.وی اﻓﺰود : ﮐﺎﻫﺶ ﻗﯿﻤﺖ ﻃﻼ ﻣﺪﯾﺮﯾﺖ ﺷﺪه اﺳﺖ و ﻣﺎﻧﻨﺪ دو ﺑﺎزی ﺳﻬﺎم و ﻣﺴﮑﻦ در آﻣﺮﯾﮑﺎ در ﺣﺎل ﻣﺪﯾﺮﯾﺖ ﺷﺪن اﺳﺖ ﻣﺜﻼ در ﻣﻮرد ﺑﺎزی ﺳﻬﺎم اﮔﺮ داوﺟﻮﻧﺰ را ﻣﺪ ﻧﻈﺮ ﺑﮕﯿﺮﯾﻢ و ﺗﻮرم را از آن ﮐﻢ ﮐﻨﯿﻢ ﻣﺘﻮﺟﻪ ﻣﯽ ﺷﻮﯾﺪ ﮐﻪ ﻫﺮ ﮐﺴﯽ ﮐﻪ در ﺳﺎل ۲۰۰۱ ﺳﻬﺎم ﺧﺮﯾﺪه اﮐﻨﻮن ۵۱ درﺻﺪ از ﭘﻮل ﺧﻮد را ﺿﺮر ﮐﺮده اﺳﺖ. ﺑﺎزی ﻃﻼ ﻫﻢ ﭼﯿﺰی ﺧﺎرج از اﯾﻦ ﻓﺮاﯾﻨﺪﻫﺎ ﻧﯿﺴﺖ

ادﯾﺐ ﮔﻔﺖ: در ﺣﺎل ﺣﺎﺿﺮ ﻃﺒﻖ اﻋﻼم ﺑﺎﻧﮏ ﻣﺮﮐﺰی دوﻟﺖ ۷۵ ﺗﻦ ﻃﻼ دارد ﮐﻪ ﺑﺎ اﯾﻦ ﻧﻮﺳﺎﻧﺎت ﻗﯿﻤﺖ ﺗﻘﺮﯾﺒﺎً ﯾﮏ ﺳﻮم اﯾﻦ ﻃﻼ را از دﺳﺖ داده اﺳﺖ. ﺑﻨﺎﺑﺮاﯾﻦ ﻧﺸﺎن ﻣﯽ‌دﻫﺪ ﮐﻪ ﺑﺎﻧﮏ ﻣﺮﮐﺰی در ﻣﺪﯾﺮﯾﺖ ﺻﻨﺎﯾﻊ ﮐﺸﻮر ﻃﯽ ﯾﮑﺴﺎل ﮔﺬﺷﺘﻪ ﺧﻮب ﻋﻤﻞ ﻧﮑﺮده اﺳﺖ . اﮔﺮ ﭼﻪ اﯾﻦ ﻃﻼ را ۶۰۰ دﻻر ﺧﺮﯾﺪاری ﮐﺮدﻧﺪ وﻟﯽ در ﻣﺪﯾﺮﯾﺖ در اﺑﺘﺪا ﺧﻮب ﺑﻮدﻧﺪ وﻟﯽ در ﻃﯽ ﯾﮑﺴﺎل ﮔﺬﺷﺘﻪ .ﺧﻮب ﻋﻤﻞ ﻧﮑﺮدﻧﺪ

اﯾﻦ ﻋﻀﻮ ﻫﯿﺎت ﻋﻠﻤﯽ داﻧﺸﮕﺎه در ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ ﺗﻠﻮزﯾﻮﻧﯽ ﭘﺎﯾﺶ ﮔﻔﺖ: اﮔﺮ ﻫﺮ ﺧﺎﻧﻮاده اﯾﺮاﻧﯽ ۲۰۰ ﮔﺮم ﻃﻼ داﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﺪ ﺟﺎﻣﻌﻪ اﯾﺮان اﮐﻨﻮن ۲۰۰ ﻣﯿﻠﯿﺎرد دﻻر ﻃﻼر دارد و اﮔﺮ ﻫﺮ ﺧﺎﻧﻮاده ۱۰۰ ﮔﺮم ﻃﻼ داﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﺪ اﯾﻦ رﻗﻢ ۱۰۰ ﻣﯿﻠﯿﺎرد دﻻر اﺳﺖ. ﻧﻮﺳﺎﻧﺎت ﺑﺎزار ﻧﺸﺎن داد ﺧﺎﻧﻮاده‌ﻫﺎﯾﯽ ﮐﻪ از اﯾﻦ ذﺧﯿﺮه اﺳﺘﻔﺎده ﮐﺮدﻧﺪ ﺧﻮب ﻋﻤﻞ ﮐﺮدﻧﺪ اﻣﺎ در ﻃﯽ ﯾﮑﺴﺎل ﮔﺬﺷﺘﻪ ﺧﺎﻧﻮاده‌ﻫﺎی اﯾﺮاﻧﯽ ﻧﯿﺰ ﺑﺪ ﻋﻤﻞ ﮐﺮدﻧﺪ. ﻓﻬﻢ ﻣﻦ اﯾﻦ اﺳﺖ ﮐﻪ ﮐﺎﻫﺶ ﻗﯿﻤﺖ ﻃﻼ ﯾﮏ ﺑﺎزی ﺟﻬﺎﻧﯽ اﺳﺖ ﮐﻪ ﺣﺪاﮐﺜﺮ ﻃﯽ ۱۸ ﻣﺎه ﺗﺎ ۲ ﺳﺎل آﯾﻨﺪه ﺗﻤﺎم .ﻣﯽ ﺷﻮد ﻟﺬا ﺧﺎﻧﻮاده ﻫﺎی اﯾﺮاﻧﯽ ﺑﻪ ﺷﺪت ﺿﺮر ﻣﯽ ﮐﻨﻨﺪ

این اﻗﺘﺼﺎددان ﺑﺎ ﺗﺄﮐﯿﺪ ﺑﺮ اﯾﻨﮑﻪ ﮐﺎﻫﺶ اﺧﯿﺮ ﻗﯿﻤﺖ دﻻر ﻫﯿﭻ دﻟﯿﻞ اﻗﺘﺼﺎدی ﻧﺪاﺷﺖ ﮔﻔﺖ: ﮐﺎﻫﺶ اﺧﯿﺮ ﻗﯿﻤﺖ دﻻر ﯾﮏ .ﺣﺮﮐﺖ ﻫﯿﺠﺎﻧﯽ ﺑﻮد و ﻃﻮل ﻋﻤﺮ ﻧﺨﻮاﻫﺪ داﺷﺖ

kamranii

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
dada_zebel عزیز

بسیار ممنون از نظرات آگاهانه و با ارزشت دوست عزیز و هنرمند عکست هم بسیار زیبا بود و معلومه شخص با دانش و آگاهی هستی و این کشور به افرادی مثل شما نیاز داره خیلیا ار پستهای شما استفاده میکنن و خواهش میکنیم با 2 تا نظر مخالف مایوس نشو کاش ارزش حرفا و تحلیلای منطقی و دور از احساس شما رو بدونن همه به هر حال امشب انس بسته میشه و همه چیز معلوم میشه و دست ما هم نیست - همه کارشناسا از نزول حرف میزنن و الانم 1232 دلار بود امیدوارم هیچ کس ضرر نکنه خود منم تو ضررم ولی چاره چیه به امید ارزانی همه چیز
درود به شما dada_zebel عزیز

kamranii

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
در مورد دلار و ارزون یا گرون شدنش با توجه به تحریمای جدید و تحریم کشتیرانی دیگه جنس خارجی کمتر وارد میشه و تاجرا باید برن از دوبی دوباره با لنج بار بزنن که هزینشون بیشتر میشه و خیلیا منصرف میشن و تقاضا برا دلار تو بازار کم میشه در نتیجه قیمت پایینتر میاد و چون دلار روی سکه تاثیر داره سکه هم نزول میکنه به احتمال زیاد ولی جنسای خارجی و لوکس شاید کمی گرون شه که اونم میشه با نخریدن از سوی مردم ( اگه بشه!!) جلوشو گرفت البته بهتره چون اجناس بنجل چینی که تو این 8 سال به شدت وارد شد کمتر میشه به امید ارزانی همه چیز ......

soheyl_ppc

Registered User
لایک‌ها
255
من تو این هفته کلا خالی میکنم پولو میزارم بانک با سود ۲۰ درصد روز شمار گور پدر طلا و طلا درآر مردشور ببره این سیاستمدار های غربیو پشت فرمون موبایل دستمه هی رفرش میکنم قیمت اونس رو ببینم آخرش میرم تو باقالی ها هی ۲ دلار میره بالا ۳ دلار میاد پایین....

soheyl_ppc

Registered User
لایک‌ها
255
به نقل از kamranii :
در مورد دلار و ارزون یا گرون شدنش با توجه به تحریمای جدید و تحریم کشتیرانی دیگه جنس خارجی کمتر وارد میشه و تاجرا باید برن از دوبی دوباره با لنج بار بزنن که هزینشون بیشتر میشه و خیلیا منصرف میشن و تقاضا برا دلار تو بازار کم میشه در نتیجه قیمت پایینتر میاد و چون دلار روی سکه تاثیر داره سکه هم نزول میکنه به احتمال زیاد ولی جنسای خارجی و لوکس شاید کمی گرون شه که اونم میشه با نخریدن از سوی مردم ( اگه بشه!!) جلوشو گرفت البته بهتره چون اجناس بنجل چینی که تو این 8 سال به شدت وارد شد کمتر میشه به امید ارزانی همه چیز ......

من با نظر شما موافق نیستم تحریم باعث کاهش واردات مواد اولیه کاهش تولید و رکود اقتصادی میشه که در نتیجه ارزش پول ملی کم و خود به خود ارز خارجی گرونتر میشه ضمنا یه رابطه ساده عرضه و تقاضا هم هست این همه ماشین خارجی و کارخونه قطعات نمیخوان ؟ همشون با دلار خریداری میشن وقتی دلار کم بشه و تقاضا براش زیاد باشه قیمتش میره بالاتر اگر کاهشی روی سکه باشه در نتیجه کاهش قیمت انسه نه دلار

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,400
من با نظر شما موافق نیستم تحریم باعث کاهش واردات مواد اولیه کاهش تولید و رکود اقتصادی میشه که در نتیجه ارزش پول ملی کم و خود به خود ارز خارجی گرونتر میشه ضمنا یه رابطه ساده عرضه و تقاضا هم هست این همه ماشین خارجی و کارخونه قطعات نمیخوان ؟ همشون با دلار خریداری میشن وقتی دلار کم بشه و تقاضا براش زیاد باشه قیمتش میره بالاتر اگر کاهشی روی سکه باشه در نتیجه کاهش قیمت انسه نه دلار

من تو یه چیز منودم طلا که کالای پر مصرف نیست چرا انقدر گرونه

kamranii

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1

دوست عزیز مراقب رانندگی باش جون آدم خیلی مهمتر از این بازاره کذایی ارز و سکه و انسه درسته انس هم وضعش خرابه ولی دلار هم دیگه تقاضا یا فاندی فعلا برا بالا رفتن نداره در کل اوضاع انس و دلار خرابه این روزا و دولت جدید هم بیاد باز سقوط میکنه فعلا باید دور سکه و دلار رو خط کشید و همون بانک گذاشت پولو تا ببینیم چه میشه

dada_zebel

Registered User
لایک‌ها
57
dada_zebel عزیز

بسیار ممنون از نظرات آگاهانه و با ارزشت دوست عزیز و هنرمند عکست هم بسیار زیبا بود و معلومه شخص با دانش و آگاهی هستی و این کشور به افرادی مثل شما نیاز داره خیلیا ار پستهای شما استفاده میکنن و خواهش میکنیم با 2 تا نظر مخالف مایوس نشو کاش ارزش حرفا و تحلیلای منطقی و دور از احساس شما رو بدونن همه به هر حال امشب انس بسته میشه و همه چیز معلوم میشه و دست ما هم نیست - همه کارشناسا از نزول حرف میزنن و الانم 1232 دلار بود امیدوارم هیچ کس ضرر نکنه خود منم تو ضررم ولی چاره چیه به امید ارزانی همه چیز
درود به شما dada_zebel عزیز

تشکر از لطف شما
عکاسی همیک هنره و یار تنهایی ها
بینش اون طرف مرزی ها در اروپا فرقش با ما اینه که اونجا میرن سمت امیالشون
چون هر شغل یا علاقه ای رو انتخاب کنن با تلاش میشه ازش پول خوبی بدست آورد
اما اینجا اینطوری نیست
یارو دکترا گرفته یه مقاله ساده انگلیسی رو نمیتونه خوب ترجمه کنه انتظار داره ماهی 5 میلیون حقوق هم بهش بدن

من تو این هفته کلا خالی میکنم پولو میزارم بانک با سود ۲۰ درصد روز شمار گور پدر طلا و طلا درآر مردشور ببره این سیاستمدار های غربیو پشت فرمون موبایل دستمه هی رفرش میکنم قیمت اونس رو ببینم آخرش میرم تو باقالی ها هی ۲ دلار میره بالا ۳ دلار میاد پایین....

من از دیروز میدونستم ولی چون مطمئن نشده بودم از برخی نظرات و وصله های اینجا ترسیدم
الان هم پشیمونم کاش همون ساعت 5 که متوجه شدم میگفتم برخی ها از ضرر بیرون میومدن
همین دیروز که تحلیل ها رو گذاشته بودم با اینکه امروز تعطیل بود برخی داشتن مقدمات کوبوندن رو آماده میکردن که اگه یهو غلط از آب در اومد بیان اینجا .....
همین مشکلات باعث میشه آدم حداقل به اونایی هم که میخواست کمک کنه نتونه
دیروز اگر از صعودی بودن مطمئن بودم بلافاصله میخریدم و صبح شنبه خالی میکردم
من به طور کامل عصر ساعت 8 مطمئن شدم
الان اگر امروز بازار باز بود صبح میتونست از ضرر بیاد بیرون
ولی جمعه ها همیشه کارو خراب میکنه
من هرچی درآوردم از فلازات بوده ولی باور کن اگه این تعطیلی جمعه ها نبود سرمایم الان دوبرابر بود

lilolil

Registered User
لایک‌ها
391
دوست عزیز من مخاطب فرد خاصی نبود و کلی عرض کردم

من تا جاییکه تونستم اینجا صحبتی نکردم.
اتفاقاکم و بیش هم کارم ربط به بازار و اقتصاد داره هم رشته دانشگاهی و افرادی که دور و برم هستند هم میتونن کمکم کنند ولی باز سعی می کنم فقط نظر دهنده عادی باشم و دنبال کنم صحبت ها رو.

بعضی از حرفهای اینجا اینقدر خنده داره که با بدیهی ترین پایه های اقتصاد در تضاده.

شما هم ادامه بده تحلیل کن . اینجا واسه من نیست واسه شما هم نیست ولی جفتمون حق پست زدن داریم بدور از اینکه محدودیتی داشته باشیم.
دوست عزیز شما که خودت انقدر ادعات میشه تا حالا اینجا 1 تحلیل گذاشتی؟
جز موج منفی دادن و تکذیب کردن حرف دیگران
حالا 1 نفر هم که اومده داره تحلیل ارائه میده به شدت داری میکوبیش
بالاخره ایشون داره تحلیل های خودش رو میگه و هر کسی عقل و قدرت تامل و تفکر داره خودش تصمیم میگیره.
شما هم اگه تحلیلی داره که میتونه کنک کنه بفرما و انقدر موج منفی نده تو تاپیک

lilolil

Registered User
لایک‌ها
391
دوست عزیز من مخاطب فرد خاصی نبود و کلی عرض کردم

من تا جاییکه تونستم اینجا صحبتی نکردم.
اتفاقاکم و بیش هم کارم ربط به بازار و اقتصاد داره هم رشته دانشگاهی و افرادی که دور و برم هستند هم میتونن کمکم کنند ولی باز سعی می کنم فقط نظر دهنده عادی باشم و دنبال کنم صحبت ها رو.

بعضی از حرفهای اینجا اینقدر خنده داره که با بدیهی ترین پایه های اقتصاد در تضاده.

شما هم ادامه بده تحلیل کن . اینجا واسه من نیست واسه شما هم نیست ولی جفتمون حق پست زدن داریم بدور از اینکه محدودیتی داشته باشیم.
ادیت....

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325

به نظر من گرون شدن هزینه ها باعث افزایش قیمت تموم شده میشه و مردم بیشتر رو میارم به جنسهای آشغال تر
با این اوصاف هزینه تولید میره بالا و تولیدکننده های داخلی که مواد اولیه رو وارد میکردن بیشتر ضرر میکنن-مگر تولیدی هایی که 100% نیازشون از داخل تامین میشه
ولی صنایعی مثل الکترونیکی و....با مشکل روبرو میش
ن

kamranii

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
تشکر از لطف شما
عکاسی همیک هنره و یار تنهایی ها
بینش اون طرف مرزی ها در اروپا فرقش با ما اینه که اونجا میرن سمت امیالشون
چون هر شغل یا علاقه ای رو انتخاب کنن با تلاش میشه ازش پول خوبی بدست آورد
اما اینجا اینطوری نیست
یارو دکترا گرفته یه مقاله ساده انگلیسی رو نمیتونه خوب ترجمه کنه انتظار داره ماهی 5 میلیون حقوق هم بهش بدن

من از دیروز میدونستم ولی چون مطمئن نشده بودم از برخی نظرات و وصله های اینجا ترسیدم
الان هم پشیمونم کاش همون ساعت 5 که متوجه شدم میگفتم برخی ها از ضرر بیرون میومدن
همین دیروز که تحلیل ها رو گذاشته بودم با اینکه امروز تعطیل بود برخی داشتن مقدمات کوبوندن رو آماده میکردن که اگه یهو غلط از آب در اومد بیان اینجا .....
همین مشکلات باعث میشه آدم حداقل به اونایی هم که میخواست کمک کنه نتونه
دیروز اگر از صعودی بودن مطمئن بودم بلافاصله میخریدم و صبح شنبه خالی میکردم
من به طور کامل عصر ساعت 8 مطمئن شدم
الان اگر امروز بازار باز بود صبح میتونست از ضرر بیاد بیرون
ولی جمعه ها همیشه کارو خراب میکنه
من هرچی درآوردم از فلازات بوده ولی باور کن اگه این تعطیلی جمعه ها نبود سرمایم الان دوبرابر بود

درود بر شما درسته اینجا برای افراد دارای مهارت و هنر ارزش قایل نمیشن و مثل اروپا و امریکا نیست که بشه باهاش موفق شد با عرض تاسف - واقعا انگشت شمارن انسانهای با دانشی مثل شما و دوست دیگه ای که میگن اصفهانی هستن و وبلاگ دارن و تحلیل پخته میذارن و بدون چشمداشت و صادقانه نظراتشونو بگن ولی نباید ترسید و متاسفم از این جو که کسی رو بکوبیم.... همیشه احتمالات هست برای شما صادقانه آرزوی موفقیت دارم و مطمین هستم که موفقین و فرهیخته

dada_zebel

Registered User
لایک‌ها
57
درود بر شما درسته اینجا برای افراد دارای مهارت و هنر ارزش قایل نمیشن و مثل اروپا و امریکا نیست که بشه باهاش موفق شد با عرض تاسف - واقعا انگشت شمارن انسانهای با دانشی مثل شما و دوست دیگه ای که میگن اصفهانی هستن و وبلاگ دارن و تحلیل پخته میذارن و بدون چشمداشت و صادقانه نظراتشونو بگن ولی نباید ترسید و متاسفم از این جو که کسی رو بکوبیم.... همیشه احتمالات هست برای شما صادقانه آرزوی موفقیت دارم و مطمین هستم که موفقین و فرهیخته

ممنونم دوست عزیز
فعلا که بازار دست اروپایی هاست
باز شدن بازار نیویورک تکلیف را مشخص میکنه
بعد از ورود به کانال 1230 باید مقداری استراحت صورت بگیرد بعد ریزش ادامه خواهد یافت

dada_zebel

Registered User
لایک‌ها
57
رئیس پیشین فدرال رزرو آمریکا:
فدرال رزرو برای متوقف کردن برنامه های محرک پولی آماده می شود

اگر این خبر به واقعیت تبدیل بشه و عملی بشه کار اونس تمامه
دوستان من می ترسم
واقعا توصیه به فروش نیست ولی مراقب سرمایه های خود باشید با یک اشتباه به باد میره
این طور مینویسم تا بعدا کسی نگه توصیه شما بود

من اگر بودم با کمترین ضرر از بازار خارج میشدم

افتک

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
147
از مجموع قرائن و شواهد استنباط من اینه که طلا در جهان و سکه در ایران هر دو بالا خواهند رفت. من فردا چند تا سکه طرح قدیم میخرم ببینم چی میشه

alahoseini

Registered User
لایک‌ها
143
از مجموع قرائن و شواهد استنباط من اینه که طلا در جهان و سکه در ایران هر دو بالا خواهند رفت. من فردا چند تا سکه طرح قدیم میخرم ببینم چی میشه

نظری کاملا شخصی و با احتیاط:
بنده موافقم، باید منتظر روز دوشنبه بود و تماشا کرد

بالا