• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

simcart

Registered User
لایک‌ها
4
آقا فقط خواستم بگم دمت گرررررررررررررررررررررررررررررم
خیلی ممنون که اطلاعاتتو در اختیار ما هم میذاری و راهنمایی میکنی
مطمئن باش خیلیا مثل من رو حرفات حساب میکنن و از اطلاعاتت استفاده میکنن
اون تعداد انگشت شماری هم که ناراحتت میکنن رو لطفا بخاطر ما نادیده بگیر
منتظر راهنماییای بیشترت هستیم
بخاطر اینکه فکر این هستی که ماها ضرر نکنیم هم واقعا ازت ممنونیم
الان 4تا از دوستام پیشمن اوناهم ازت تشکر میکنن
شاد باشی دوست عزیز

soheyl_ppc

Registered User
لایک‌ها
255
انس ۱۲۱۶ امروز تا ۱۲۰۵ هم پایین اومد فکر کنم فروشنده ها تا قبل از ۲ شنبه بفروشن بهتر باشه البته نظر منه چون معمولا بازار در اولین روز روند روز قبل از تعطیلی رو ادامه میده و به احتمال زیاد دوشنبه مجدد انس بریزه ولی ممکنه تا آخر هفته دوباره کمی بره بالا

Sent from my HTC Sensation XL using Forum Runner

soheyl_ppc

Registered User
لایک‌ها
255
به نقل از soheyl_ppc :
ﯾﮏ اﻗﺘﺼﺎددان ﮔﻔﺖ: ﺑﻪ ﺧﺎﻧﻮاده ﻫﺎی اﯾﺮاﻧﯽ و ﺑﺎﻧﮏ ﻣﺮﮐﺰی ﺗﻮﺻﯿﻪ ﻣﯽ‌ﮐﻨﻢ ﮐﻪ ﻃﻼ داراﯾﯽ ﺧﻮﺑﯽ ﺑﺮای آﯾﻨﺪه ﻧﯿﺴﺖ ﻓﻬم ﻣﻦ اﯾﻦ اﺳﺖ ﮐﻪ ﮐﺎﻫﺶ ﻗﯿﻤﺖ ﻃﻼ ﯾﮏ ﺑﺎزی ﺟﻬﺎﻧﯽ اﺳﺖ ﮐﻪ ﺣﺪاﮐﺜﺮ ﻃﯽ ۱۸ ﻣﺎه ﺗﺎ دو ﺳﺎل آﯾﻨﺪه ﺗﻤﺎم ﻣﯽ ﺷﻮد ﻟﺬا .ﺧﺎﻧﻮاده‌ﻫﺎی اﯾﺮاﻧﯽ ﺑﻪ ﺷﺪت ﺿﺮر ﻣﯽ ﮐﻨﻨﺪ

ﺑﻪ ﮔﺰارش اﻓﮑﺎرﻧﯿﻮز، ﻣﺤﻤﺪ ﺣﺴﯿﻦ ادﯾﺐ اﻓﺰود: ﺗﻮﺟﻪ ﺑﻪ ﺗﺎرﯾﺦ آﻣﺮﯾﮑﺎ ﺑﻪ اﯾﻦ ﺳﻮال در ﻣﻮرد ﻋﻠﺖ ﮐﺎﻫﺶ ﻗﯿﻤﺖ ﺟﻬﺎﻧﯽ ﻃﻼ ﭘﺎﺳﺦ ﻣﯽ‌دﻫﺪ. در دﻫﻪ ﻫﺸﺘﺎد ﻫﺮ ﮐﺴﯽ ﮐﻪ در دﻧﯿﺎ ﭘﻮل داﺷﺖ ﻣﯽ ﮔﻔﺖ ﺑﺎﯾﺪ در آﻣﺮﯾﮑﺎ ﺳﺮﻣﺎﯾﻪ ﮔﺬاری ﮐﻨﻢ ﭼﻮن آﻣﺮﯾﮑﺎ ﺑﺎﻻﺗﺮﯾﻦ ﺳﻮد ﺳﭙﺮده را در دﻧﯿﺎ ﻣﯽ داد. ﺳﺎل ۹۱ ﻣﯿﻼدی اﯾﻦ روﻧﺪ ﻣﺘﻮﻗﻒ ﺷﺪ وﻟﯽ ﺳﻬﺎم در آﻣﺮﯾﮑﺎ ﻃﯽ ۱۰ ﺳﺎل ﺳﻪ ﺑﺮاﺑﺮ ﺷﺪ .ﯾﻌﻨﯽ ﻣﺠﺪد ﻫﺮ ﮐﺴﯽ ﮐﻪ ﭘﻮﻟﯽ داﺷﺖ در آﻣﺮﯾﮑﺎ ﺳﻬﺎﻣﯽ ﺧﺮﯾﺪ

وی اﻓﺰود: در ﺳﺎل ۲۰۰۱ ﺳﻬﺎم در آﻣﺮﯾﮑﺎ ﺳﻘﻮط ﮐﺮد و ﺧﺎﻧﻮادﻫﻬﺎ ۷۰ درﺻﺪ داراﯾﯽ ﺧﻮد را از دﺳﺖ دادﻧﺪ اﻣﺎ از ﺳﺎل ۲۰۰۱ ﺗﺎ ۲۰۰۸ ﺑﺎزی ﻣﺴﮑﻦ در آﻣﺮﯾﮑﺎ ﺷﺮوع ﺷﺪ. ﻣﺠﺪد ﻧﯿﺰ ﻣﺮدم ﺟﻬﺎن ﺑﻪ ﺳﻤﺖ ﺑﺎزار ﻣﺴﮑﻦ آﻣﺮﯾﮑﺎ ﮔﺮاﯾﺶ ﭘﯿﺪا ﮐﺮدﻧﺪ. در ﺳﺎل ۲۰۰۸ ﻣﺴﮑﻦ ﻫﻢ آﻣﺮﯾﮑﺎ ﺳﻘﻮط ﭘﯿﺪا ﮐﺮد و در ﺑﻌﻀﯽ اﯾﺎﻻت ﺗﺎ ﯾﮏ ﺳﻮم .ﺷﺪ ﯾﻌﻨﯽ ﻃﯽ ۲۰ ﺳﺎل ﺟﺎﻣﻌﻪ آﻣﺮﯾﮑﺎ دو ﺑﺎر ﻏﺎرت ﺷﺪ؛ ﯾﮏ ﺑﺎر روی ﺳﻬﺎم ﺑﻪ ﺷﺪت ﺿﺮر ﮐﺮد و ﺑﺎر ﺑﻌﺪی ﺑﺮ روی ﻣﺴﮑﻦ

ادﯾﺐ ﮔﻔﺖ: از ﺳﺎل ۲۰۰۸ ﺑﺎزی ﭼﻬﺎرﻣﯽ در اﻗﺘﺼﺎد ﺟﻬﺎن ﺷﺮوع ﺷﺪ و آن ﺑﺎزی ﻃﻼ ﺑﻮد ﻣﻨﺘﻬﯽ اﯾﻦ ﺑﺎر ﺧﺎﻧﻮاده‌ﻫﺎی آﻣﺮﯾﮑﺎ و اروﭘﺎ ﮐﻪ دو ﺑﺎر ﻃﯽ ۲۰ ﺳﺎل ﻏﺎرت ﺷﺪه ﺑﻮدﻧﺪ در اﯾﻦ ﺑﺎزی ﺷﺮﮐﺖ ﻧﮑﺮدﻧﺪ. ﻫﺪف اﯾﻦ ﺑﺎزی ﻣﺮدم اﯾﺮان، ﮐﺸﻮرﻫﺎی ﻋﺮﺑﯽ، ﻫﻨﺪ .و ﭼﯿﻦ اﺳﺖ. ﺧﺎﻧﻮاده‌ﻫﺎ در اﯾﻦ ﭼﻨﺪ ﮐﺸﻮر ﺑﻪ ﺷﺪت در ﺣﺎل ﺧﺮﯾﺪ ﻃﻼ ﻫﺴﺘﻨﺪ

اﯾﻦ اﻗﺘﺼﺎددان اذﻋﺎن ﮐﺮد : ﻣﻌﺘﻘﺪم ﮐﻪ اﯾﻦ ﺑﺎزی ﻣﺎﻧﻨﺪ دو ﺑﺎزی ﻗﺒﻞ ﺗﮑﺮار ﻣﯽ ﺷﻮد و ﻗﯿﻤﺖ ﺟﻬﺎﻧﯽ ﻃﻼ ﺑﻪ ۸۰۰ دﻻر ﮐﺎﻫﺶ ﭘﯿﺪا ﻣﯽ‌ﮐﻨﺪ اﻣﺎ اﯾﻦ ﮐﺎﻫﺶ اﮐﻨﻮن رخ ﻧﻤﯽ دﻫﺪ. ﻗﯿﻤﺖ ﻃﻼ ﻣﺠﺪد در ﺣﺎل ﺣﺎﺿﺮ اﻓﺰاﯾﺶ ﭘﯿﺪا ﻣﯽ ﮐﻨﺪ اﻣﺎ ﻃﯽ دو ﺳﺎل آﯾﻨﺪه ﺑﻪ ﺣﺪود ۸۰۰ دﻻر ﺑﺮ ﻣﯽ‌ﮔﺮدد . ﯾﻌﻨﯽ ﺑﻪ ﻋﺒﺎرت دﯾﮕﺮ ﻃﻼ ﻣﺎﻧﻨﺪ ﺑﺎزی ﺳﻬﺎم و ﻣﺴﮑﻦ در آﻣﺮﯾﮑﺎ ﯾﮏ ﺑﺎزی اﺳﺖ ﮐﻪ ﮐﻤﭙﺎﻧﯽ‌ﻫﺎ آن را ﺑﻪ راه اﻧﺪاﺧﺘﻪ‌اﻧﺪ. اﯾﻦ ﮐﻤﭙﺎﻧﯽ ﻫﺎ ﻗﯿﻤﺖ ﻃﻼ را اﮐﻨﻮن ﮐﻤﯽ ﭘﺎﯾﯿﻦ آورده اﻧﺪ ﺗﺎ ﻣﺮدم را ﺑﻪ ﺳﻤﺖ اﯾﻦ ﺑﺎزار .ﺟﺬب ﮐﻨﻨﺪ

.وی اﻓﺰود : ﮐﺎﻫﺶ ﻗﯿﻤﺖ ﻃﻼ ﻣﺪﯾﺮﯾﺖ ﺷﺪه اﺳﺖ و ﻣﺎﻧﻨﺪ دو ﺑﺎزی ﺳﻬﺎم و ﻣﺴﮑﻦ در آﻣﺮﯾﮑﺎ در ﺣﺎل ﻣﺪﯾﺮﯾﺖ ﺷﺪن اﺳﺖ ﻣﺜﻼ در ﻣﻮرد ﺑﺎزی ﺳﻬﺎم اﮔﺮ داوﺟﻮﻧﺰ را ﻣﺪ ﻧﻈﺮ ﺑﮕﯿﺮﯾﻢ و ﺗﻮرم را از آن ﮐﻢ ﮐﻨﯿﻢ ﻣﺘﻮﺟﻪ ﻣﯽ ﺷﻮﯾﺪ ﮐﻪ ﻫﺮ ﮐﺴﯽ ﮐﻪ در ﺳﺎل ۲۰۰۱ ﺳﻬﺎم ﺧﺮﯾﺪه اﮐﻨﻮن ۵۱ درﺻﺪ از ﭘﻮل ﺧﻮد را ﺿﺮر ﮐﺮده اﺳﺖ. ﺑﺎزی ﻃﻼ ﻫﻢ ﭼﯿﺰی ﺧﺎرج از اﯾﻦ ﻓﺮاﯾﻨﺪﻫﺎ ﻧﯿﺴﺖ

ادﯾﺐ ﮔﻔﺖ: در ﺣﺎل ﺣﺎﺿﺮ ﻃﺒﻖ اﻋﻼم ﺑﺎﻧﮏ ﻣﺮﮐﺰی دوﻟﺖ ۷۵ ﺗﻦ ﻃﻼ دارد ﮐﻪ ﺑﺎ اﯾﻦ ﻧﻮﺳﺎﻧﺎت ﻗﯿﻤﺖ ﺗﻘﺮﯾﺒﺎً ﯾﮏ ﺳﻮم اﯾﻦ ﻃﻼ را از دﺳﺖ داده اﺳﺖ. ﺑﻨﺎﺑﺮاﯾﻦ ﻧﺸﺎن ﻣﯽ‌دﻫﺪ ﮐﻪ ﺑﺎﻧﮏ ﻣﺮﮐﺰی در ﻣﺪﯾﺮﯾﺖ ﺻﻨﺎﯾﻊ ﮐﺸﻮر ﻃﯽ ﯾﮑﺴﺎل ﮔﺬﺷﺘﻪ ﺧﻮب ﻋﻤﻞ ﻧﮑﺮده اﺳﺖ . اﮔﺮ ﭼﻪ اﯾﻦ ﻃﻼ را ۶۰۰ دﻻر ﺧﺮﯾﺪاری ﮐﺮدﻧﺪ وﻟﯽ در ﻣﺪﯾﺮﯾﺖ در اﺑﺘﺪا ﺧﻮب ﺑﻮدﻧﺪ وﻟﯽ در ﻃﯽ ﯾﮑﺴﺎل ﮔﺬﺷﺘﻪ .ﺧﻮب ﻋﻤﻞ ﻧﮑﺮدﻧﺪ

اﯾﻦ ﻋﻀﻮ ﻫﯿﺎت ﻋﻠﻤﯽ داﻧﺸﮕﺎه در ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ ﺗﻠﻮزﯾﻮﻧﯽ ﭘﺎﯾﺶ ﮔﻔﺖ: اﮔﺮ ﻫﺮ ﺧﺎﻧﻮاده اﯾﺮاﻧﯽ ۲۰۰ ﮔﺮم ﻃﻼ داﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﺪ ﺟﺎﻣﻌﻪ اﯾﺮان اﮐﻨﻮن ۲۰۰ ﻣﯿﻠﯿﺎرد دﻻر ﻃﻼر دارد و اﮔﺮ ﻫﺮ ﺧﺎﻧﻮاده ۱۰۰ ﮔﺮم ﻃﻼ داﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﺪ اﯾﻦ رﻗﻢ ۱۰۰ ﻣﯿﻠﯿﺎرد دﻻر اﺳﺖ. ﻧﻮﺳﺎﻧﺎت ﺑﺎزار ﻧﺸﺎن داد ﺧﺎﻧﻮاده‌ﻫﺎﯾﯽ ﮐﻪ از اﯾﻦ ذﺧﯿﺮه اﺳﺘﻔﺎده ﮐﺮدﻧﺪ ﺧﻮب ﻋﻤﻞ ﮐﺮدﻧﺪ اﻣﺎ در ﻃﯽ ﯾﮑﺴﺎل ﮔﺬﺷﺘﻪ ﺧﺎﻧﻮاده‌ﻫﺎی اﯾﺮاﻧﯽ ﻧﯿﺰ ﺑﺪ ﻋﻤﻞ ﮐﺮدﻧﺪ. ﻓﻬﻢ ﻣﻦ اﯾﻦ اﺳﺖ ﮐﻪ ﮐﺎﻫﺶ ﻗﯿﻤﺖ ﻃﻼ ﯾﮏ ﺑﺎزی ﺟﻬﺎﻧﯽ اﺳﺖ ﮐﻪ ﺣﺪاﮐﺜﺮ ﻃﯽ ۱۸ ﻣﺎه ﺗﺎ ۲ ﺳﺎل آﯾﻨﺪه ﺗﻤﺎم .ﻣﯽ ﺷﻮد ﻟﺬا ﺧﺎﻧﻮاده ﻫﺎی اﯾﺮاﻧﯽ ﺑﻪ ﺷﺪت ﺿﺮر ﻣﯽ ﮐﻨﻨﺪ

این اﻗﺘﺼﺎددان ﺑﺎ ﺗﺄﮐﯿﺪ ﺑﺮ اﯾﻨﮑﻪ ﮐﺎﻫﺶ اﺧﯿﺮ ﻗﯿﻤﺖ دﻻر ﻫﯿﭻ دﻟﯿﻞ اﻗﺘﺼﺎدی ﻧﺪاﺷﺖ ﮔﻔﺖ: ﮐﺎﻫﺶ اﺧﯿﺮ ﻗﯿﻤﺖ دﻻر ﯾﮏ .ﺣﺮﮐﺖ ﻫﯿﺠﺎﻧﯽ ﺑﻮد و ﻃﻮل ﻋﻤﺮ ﻧﺨﻮاﻫﺪ داﺷﺖ

دوستان کسی راجع به افاضات این عالم علم اقتصاد نظری نداره ؟

dada_zebel

Registered User
لایک‌ها
57
فردا و پس فردا که انس تعطیله
به نظرتون کی برای فروش مناسبه؟
فردا وقتی قیمت درامد یا فردا عصرش یا پس فردا؟
به نظرتون دوشنبه که انس باز بشه باز نزولیه؟

اگر به تحلیلم دقت کنید گفته بودم نزول تدریجی خواهد بود و کمی زمان تلف خواهد کرد
اگر تحولات مصر قیمت نفت رو بالا نبرده بود الان بیشتر نزول میکرد
دلار واقعا سخت کرده شرایط رو

بگذارید صورت مساله رو عوض کنم براتون
18 فرودین دلار حوالی 3550 و انس 1580 بود پس ارزش طلای سکه تقریبا 1367000 بود اگر 5 تومن حق ضرب و حدودا 6 درصد مالیات رو هم اضافه میکردید به رقم 1440000 میرسیدید
اگر در سایت ارانیکو برید می بینید که قیمت سکه در تاریخ مربوطه دقیقا همین عدده

فرض کنید انس فردا حوالی همین 1215 بسته بشه و دلار رو هم من همون 3550 همون زمان حساب می کنم ارزش طلای سکه برابر 1035000 تومان میشه که با احتساب حق ضرب و مالیان میشه 1105000
رقمی که بازار با اون شروع خواهد کرد همین رقم هستش سپس به حوالی 1090000 هم خئاهد اومد سپس بعد از ظهر در همون 1100000 تا 1110000 اصلاح خواهد کرد

پس می بیند که بازار طلا فعلا اطمینانی به دلار 3350 تومن بازار نداره و به عبارتی نسبت به دلار بازار حباب داره
شما فرض کنید پس از روی کار اومدن روحانی دلار حتی به همون 3500 برگرده فقط اتفاقی که خواهد افتاد از حباب سکه کم خواهد شد
اما اونس چی ؟
اونس رو بعید میدونم فعلا زوری داشته باشه
ضمنا تحلیل تکنیکال من میگه حتی امکان اصلاح تا 1300 در کوتاه مدت هم هست اما این مقدار افزایش نمیتونه چندان سود آور باشه مگر واسه نوسان گیری
با نزدیک شدن به تحویل دولت بعدی و ریختن احتمالی دلار ( به دلیل شرایط روانی ) کار نوسان گیری بسیار مشکله اگر نتونی سریع وارد شی و سریع هم خارج شی شاید ضرر کنی
مخصوصا الان تو مبالغ بالا دیگه طلا فروشا ریسک خرید نمی کنن

آقا فقط خواستم بگم دمت گرررررررررررررررررررررررررررررم
خیلی ممنون که اطلاعاتتو در اختیار ما هم میذاری و راهنمایی میکنی
مطمئن باش خیلیا مثل من رو حرفات حساب میکنن و از اطلاعاتت استفاده میکنن
اون تعداد انگشت شماری هم که ناراحتت میکنن رو لطفا بخاطر ما نادیده بگیر
منتظر راهنماییای بیشترت هستیم
بخاطر اینکه فکر این هستی که ماها ضرر نکنیم هم واقعا ازت ممنونیم
الان 4تا از دوستام پیشمن اوناهم ازت تشکر میکنن
شاد باشی دوست عزیز

از شما دوستان عزیز هم تشکر می کنم
روز دوشنبه اگر از بحران مصر کاسته بشه و نفت کمی کاهش نشون بده انس ریزشو به مرز 1200 ادامه خواهد داد
به هرحال من سکه شهریور رو متمایل به زیر یک میلیون می بینم
گرچه این تحلیل رو توصیه به خرید یا فروش نذارید و با خوندن تحلیل خودتون تصمیم بگیرید

در آخر اشاره کنم قیمت سکه با دلار بازار 5 شنبه دارای ارزش طلای 978 هزار تومن هستش پس بالاتر از 1040 تومن همش حبابه خودش هم در این وضعیت روبه تحویل دولت جدید خرید سکه با حباب از اون کارهاست
حالا تو خود حدیث مفصل بخوان از سکه 1 گرمی که 60 درصدش حبابه
موفق باشید

dada_zebel

Registered User
لایک‌ها
57
یک مطلب رو هم عرض کنم که دلیل اصرار من به سکه زیر یک میلیون اینه که
با روی کار آمدن دولت جدید دلار 3200 تومنی رو در بازار کانلا منطقی میدونم و با انس 1200 تا 1250 سکه قیمتی در محدوده ی 985 هزار تومن خواهد داشت

mehdidotcom

Registered User
لایک‌ها
35
به پیش بینی من نظر من بازی بعدی تو ایران بعد از طلا که تمام شد و دیگر جذابیت ندارد مسکن هستش و بزودی یک افزایش قیمتی در مسکن خواهیم داشت حدود 30 درصد یا شاید بیشتر اما بصورت آرام و پلکانی که البته بخشی از انرا شاهد بودیم اما در حدود 2 یا 3 سال دیگه قیمت مسکن اصلاج و به یک سوم کاهش خواهد یافت اینجوری یکسوم نقدینگی ناگهان نیست خواهد شد و بدنبال ان شاهد بهبود اوضاع اقتصادی خواهیم بود
این نظر شخصی منه

shahab1985

Registered User
لایک‌ها
178
انس باز یخورده بالا رفت
دلیلش چیه؟
میشه دوشنبه به افزایشش امیدوار بود؟

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
899

به نظر من امروز و فردا که قیمت کف هست بخرید و حدود 1 ماهه دیگه بفروشید

حداقل 150.000 سود میکنید حتی روی 1 عدد سکه

چون هم اونس میره بالا مقداری تا 1300 دلار و هم دلار تا 3550 اینها

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756

به نظر من امروز و فردا که قیمت کف هست بخرید و حدود 1 ماهه دیگه بفروشید

حداقل 150.000 سود میکنید حتی روی 1 عدد سکه

چون هم اونس میره بالا مقداری تا 1300 دلار و هم دلار تا 3550 اینها

دلیلی برای این پیش بینی دارید آیا؟

soheyl_ppc

Registered User
لایک‌ها
255
امروز رفتم یه تعدادی سکه فروختم ۱.۱۱۰ جالبه همه طلافروش ها با ولع میخریدند اگه داره میاد پایین پس تمایل اینا برای چیه ؟

alahoseini

Registered User
لایک‌ها
143
امروز رفتم یه تعدادی سکه فروختم ۱.۱۱۰ جالبه همه طلافروش ها با ولع میخریدند اگه داره میاد پایین پس تمایل اینا برای چیه ؟

داداش گلم
گفتم که باید صبر کنید، این ولع هم از نشانه‌های آینده روشن هست.
اوضاع اینچنین نمی‌ماند و نخواهد ماند.

a-aramesh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
146
باخبری که منتشر شد دیگه طرح محرک پولی اجرا نمیشه انس هم بخاطر همین قطعا دوشنبه میره رو کانال 1100 دلار هم با اینکه موقتا تثبت شده اما احتمال نزولش در آینده زیاد هست خلاصه هرکسی طلا خریده بدجوری پشیونه

alahoseini

Registered User
لایک‌ها
143
باخبری که منتشر شد دیگه طرح محرک پولی اجرا نمیشه انس هم بخاطر همین قطعا دوشنبه میره رو کانال 1100 دلار هم با اینکه موقتا تثبت شده اما احتمال نزولش در آینده زیاد هست خلاصه هرکسی طلا خریده بدجوری پشیونه

والا داداش، ما خریدیم. پشیمون هم نیستیم

dada_zebel

Registered User
لایک‌ها
57
دیروز اگر یادتون باشه گفتم که اول قیمت بالا خواهد بود بعد میره به سمت اصلاح

dada_zebel

Registered User
لایک‌ها
57

خوب فروختید میتونید الان ارزونتر بخرید

دیروز در تحلیلی که برای یکی از دوستان داشتم گفتم که هنگام کاهش اول قیمت ها بالاست بعد کاهش دیگری رخ میده بعد دوباره کمی بالا میره
شما به این نکته توجه کردین و خوب فروختین

dada_zebel

Registered User
لایک‌ها
57
الان چی کار کنیم دقیقاً؟(!)

اگر در یک ماه گذشته حتی با ضرر خارج میشدین و وارد بورس میشدین کلی سود میکردین
الان در حالی بررسی تحریم بانک صادرات در اروپا هستن
اگر این بانک بتونه از تحریم بیاد بیرون سهامش تو بورس میره بالا
جههش بعدی بورس با تحویل دولت بعدی رخ خواهد داد
در اولین جهش های هیجانی بلافاصله فروخت و بیرون اومد
همین خیلی ساده

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
همین خیلی ساده

از کجا خارج میشدیم؟!

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
899
همین خیلی ساده

سلام
شما الان سهام چه جایی رو برای خرید پیشنهاد میدید ؟
حدود 2 میلیون . ممنون

بالا