• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

simcart

Registered User
لایک‌ها
4
اوناییکه طلا داشتن از طلا
اوناییکه هم پول نقد داشتن خوب تو ضرر نبودن
من فردای روزی که روحانی برنده شد سهام پتروشیمی خریدم کلی هم سود کردم

آقا دمت گرم
یه دونه ای...
منم امروز 1108 فروختم
1500 خریده بودم!
حالا میخوام حداقل ضررمو جبران کنم. بورسو پیشنهاد میدی یا خرید مجدد طلا تو قیمت پایین تر؟
بورس حساب آنلاین دارم. ولی اصلا تجربه ای ندارم و حتی خرید و فروش آنلاین رو هم تا حالا کار نکردم و بلد نیستم
اگه یه مطلب آموزشی معرفی کنی هم ممنون میشم
شاد باشی دوست عزیز

a-aramesh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
146
آقا دمت گرم
یه دونه ای...
منم امروز 1108 فروختم
1500 خریده بودم!
حالا میخوام حداقل ضررمو جبران کنم. بورسو پیشنهاد میدی یا خرید مجدد طلا تو قیمت پایین تر؟
بورس حساب آنلاین دارم. ولی اصلا تجربه ای ندارم و حتی خرید و فروش آنلاین رو هم تا حالا کار نکردم و بلد نیستم
شاد باشی دوست عزیز
سرمایه گذاری موفق تو بورس نیاز به تجربه داره ممکنه یه دفعه کلی ضرر بدی حتی اگه تجربه هم داشته باشی باز یه سری مسایل قابل پیش بینی نیست
الان واقعا هیچکار نمیشه کرد چون قیمت همه چیز به طور کاذب بالا رفته و احتمال نزولشون هست الان همون پول بزار تو بانک خلاص

dada_zebel

Registered User
لایک‌ها
57
آقا دمت گرم
یه دونه ای...
منم امروز 1108 فروختم
1500 خریده بودم!
شاد باشی دوست عزیز

خواهش میکنم
خیلی خوب فروختی اگر دیر میکردی الان باید پایین تر میخریدن ازت
همون طور که دوستمون گفتن سرمایه گذاری در بورس تجربه بالایی میخواد و اگر ماهر نباشی سرت کلاه میره
بورس برای وقتی مناسبه که هیجانی میشه
مثلا درست قبل از روز انتخابات من پول نقدم آماده بود و تصمیم هامو گرفته بودم
1- اگر یک تندرو برنده میش صبح اول وقت سر طلافروشا وای میستادم بلافاصله با کمترین ضرر طلا می خریدم
2- چون روحانی برنده شد سریع از طریع یکی از دوستان سهام شرکت پتروشیمی رو خریدم که بعدا دیدید چقدر رفت بالا
با سود منطقی هم خارج شدم اما همین بورس هم بعد از مدتی حبابی میشه نباید طمع کنی بلافاصله سود کردی بزن بیرون

همیشه یادتون باشه پول ابزار سرمایه گذاری
اگر در تراز مالی سالیانتون پول نقد در کنارتون باشه و بعد از سرمایه گذاری در یک کانال و سود کردن سریع خارج شید امکان مانور بیشتری خواهید داشت
ضمن اینکه بازارهای سرمایه در ایران تاثیرپذیریشون از اوضاع سیاسی و نرخ ارز به صورت تاخیری هستش
من گاها اینجا میددم که دوستان می گفتن ببینید فقط طلا ارزون شده یا دلار ارزون شده اما بقیه چیزها هنوز گرونه
دلیلش اینه که بازار ایران کنده یا به اصطلاح طمع کاره
همین بازار حاضره 4 ماه تو رکود سر کنه اما جنساشو ارزون نکنه
چرا اینجوریه چون اکثر این بازاریا سطح سواد اقتصادیشون پایینه و بیشتر به صورت تجربی کسب و کار میکنن
اگر اینا کمی عقل داشتن با پایین آوردن قیمت کالاهاشون باعث رونق بازار میشدن و در نهایت هم سودشون به خودشون میرسید هم به کشور هم مردم
اما چون طمع کارن نمیتونن
من در عرض 5 سالی که طلا از نظر تکنیکالی رشد داشته به اندازه 30 سال برخی از این طلافروشا سود بردم چون علمی کار کردم

پولتو بزار بانک بعد هر روز بازار رو رصد کن
من به این تایپیک سر میزنم مخصوصا در این یک ماه تا دولت جدید
اگر طلا صعودی باشه بهتون خبر میدم
موفق باشید

dada_zebel

Registered User
لایک‌ها
57
ببینید دوستان
در ای کشور همه چیز ممکنه
ادعا داریم که کشور ما تمدن بالایی داشته در کدوم کشور دنیا طلا رو دوبرابر قیمتش میخرن
اسمش رو هم گذاشتن کاهش عرضه
بابا گوجه که نیشت طلاست یه کمی فکر کن ببین چقدر داری بالاش پول میدی
داستان این سکه یک گرمیست که 123 تومن طلا داره با مالیات و حق ضرب میرسه به 136 تومن
دارن 253 تومن میفروشن
چرا چون یارو فقط واسه کادو میخره نه واسه سرمایه گذاری
سوئ استفاده تا این حد ؟
کسی نیست هم دلیلش رو توضیح بده
همه چیز حبابیه
به همون راحتی که اکثر دوستان تو طلا مبالغ بالا ضرر کردن بازارهای دیگه هم ضرر خواهند کرد
دوستی دیروز بهم میگفت که مسکن خریدم فلان قدر سود کردم
دو تا حرف حساب ازم شنید دیگه صداشو هم درنیاورد
1- رکود 3 ساله مسکن بدون کاهش قیمت ها در راه است این یعنی بدتر از کاهش قیمت ضرر میکنی
چون تو این سه سالی که شما پولت تو مسکن میخوابه من پول دوتا مسکن رو ازش درمیارم
2-اگر به بخشی از پولت نیاز داشته باشی چیکار میکنی/

مسکن رو اگر برای استفاده میخرید بهترین وقتش زمان خروج از رکود هستش
اگرم برای سرمایه گذاری میخرید در همین زمان ها باید خرید و وقتی قیمتش حبابی میشه قبل از داخل شدن به رکود فروخت

abdolrahim1

Registered User
لایک‌ها
326
خواهش میکنم
همون طور که دوستمون گفتن سرمایه گذاری در بورس تجربه بالایی میخواد و اگر ماهر نباشی سرت کلاه میره
1- اگر یک تندرو برنده میش صبح اول وقت سر طلافروشا وای میستادم بلافاصله با کمترین ضرر طلا می خریدم
2- چون روحانی برنده شد سریع از طریع یکی از دوستان سهام شرکت پتروشیمی رو خریدم که بعدا دیدید چقدر رفت بالا
با سود منطقی هم خارج شدم اما همین بورس هم بعد از مدتی حبابی میشه نباید طمع کنی بلافاصله سود کردی بزن بیرون

اگر در تراز مالی سالیانتون پول نقد در کنارتون باشه و بعد از سرمایه گذاری در یک کانال و سود کردن سریع خارج شید امکان مانور بیشتری خواهید داشت
ضمن اینکه بازارهای سرمایه در ایران تاثیرپذیریشون از اوضاع سیاسی و نرخ ارز به صورت تاخیری هستش
من گاها اینجا میددم که دوستان می گفتن ببینید فقط طلا ارزون شده یا دلار ارزون شده اما بقیه چیزها هنوز گرونه
چرا اینجوریه چون اکثر این بازاریا سطح سواد اقتصادیشون پایینه و بیشتر به صورت تجربی کسب و کار میکنن
اگر اینا کمی عقل داشتن با پایین آوردن قیمت کالاهاشون باعث رونق بازار میشدن و در نهایت هم سودشون به خودشون میرسید هم به کشور هم مردم
اما چون طمع کارن نمیتونن
من در عرض 5 سالی که طلا از نظر تکنیکالی رشد داشته به اندازه 30 سال برخی از این طلافروشا سود بردم چون علمی کار کردم

موفق باشید
توضیح بیشتری میدین چجوری؟

dada_zebel

Registered User
لایک‌ها
57
توضیح بیشتری میدین چجوری؟

فقط پارسال 10 نوسان گیری موفق داشتم
آخرین نوسان گیری من مربوط میشه به خبر اعلام کاندیداتوری هاشمی و سپس عدم صلاحیت آن که در هر سکه 150 تومن سود کرد تعداد سکه های خریداری شده 300 تا
یعنی نزدیک به 45 میلیون سود
میانگین 10 نوسان گیری موفق من 24 میلیون بوده جمع سود نوسان گیری = 240 میلیون

simcart

Registered User
لایک‌ها
4
خواهش میکنم

اما چون طمع کارن نمیتونن

موفق باشید
ممنونیم از این همه لطفت رفیق
خوشحالم با یه آدم عاقل و موفق در ارتباطم
منتظر خبرای خوبت میمونیم...
موفق باشی

simcart

Registered User
لایک‌ها
4
سرمایه گذاری موفق تو بورس نیاز به تجربه داره ممکنه یه دفعه کلی ضرر بدی حتی اگه تجربه هم داشته باشی باز یه سری مسایل قابل پیش بینی نیست
الان واقعا هیچکار نمیشه کرد چون قیمت همه چیز به طور کاذب بالا رفته و احتمال نزولشون هست الان همون پول بزار تو بانک خلاص

از شما هم ممنونم دوست عزیز
موفق باشید

simcart

Registered User
لایک‌ها
4
فقط پارسال 10 نوسان گیری موفق داشتم
آخرین نوسان گیری من مربوط میشه به خبر اعلام کاندیداتوری هاشمی و سپس عدم صلاحیت آن که در هر سکه 150 تومن سود کرد تعداد سکه های خریداری شده 300 تا
یعنی نزدیک به 45 میلیون سود
میانگین 10 نوسان گیری موفق من 24 میلیون بوده جمع سود نوسان گیری = 240 میلیون

نوش جونت رفیق
ایشالاه بیشتر بشه سودت
کاش ما هم یه روز به علم و تجربه شما ها برسیم
شاد باشی

shahab1985

Registered User
لایک‌ها
178
نرخ بیکاری آمریکا چند وقت یکبار اعلام میشه؟
به نظرتون وضعیت انس توی این هفته و هفته بعد چطوره؟

این خبرو تو خبرگذاری فارس خوندم
نظرتون چیه؟

از نظر تکنیکال با توجه به بسته شدن اونس زیر 1225 دلار نشانه‌هایی از سقوط به کانال 1100 دلار دیده می‌شود.

اما آمار خیره کننده وزارت کار امریکا این ماه نیز ادامه داشت و نشان از ثبات اقتصادی و موفق بودن محرکهای اقتصادی برای این کشور بوده است .وزارت کار آمریکا در تازه‌ترین گزارش خود اعلام کرد، اقتصاد این کشور طی ماه گذشته بیش از 195 هزار فرصت شغلی جدید ایجاد کرده است.

کارشناسان اقتصادی پیش از این ایجاد 175 هزار فرصت شغلی در آمریکا را پیش بینی کرده بودند. قیمت هر اونس طلا روز گذشته با افت شدید 3.3 درصدی روبرو شد و به کمتر از 1224 دلار رسیده است.

بهبود وضعیت بازار کار آمریکا تاثیر زیادی بر گمانه زنی کارشناسان و سرمایه گذاران نسبت به متوقف شدن برنامه محرک پولی از سوی فدرال رزرو آمریکا داشته است، در این بین نفت با افزایش خیره کننده و ورود نفت به کانال 100 دلار به گفته عده ای از کارشناسان از سقوط آزاد طلا خواهد کاست.

با توجه به نمودار تکنیکال ماه گذشته قیمت جهانی طلا در پی افزایش فروش از1350 دلار به 1180 دلار سقوط کرد. در صورت افزایش میزان فروش در ماه جاری نیز احتمال کاهش بهای طلا به 961 دلار وجود دارد که نقطه هدف بعدی این فلز است.

javid17

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
370
دادا زبل سلام
من پارسال وقتی تمام 1.490 بود ربع سکه تاریخ پایین گرفتم حدود 3- تایی با چند تا امامی
به خیالم و طبق صحبت بقیه که جو میدادن سکه تا عید میشه دو میلیون و اینا گفتم بزارم اون موقع بفروشم
بعد هم که دیده هی دیدم داره میاد پایین مثل الان دلم نیامد بفروشم
الان به پولش نیاز ندارم و برای کسب سود بیشتر از توی بانک گذاشتن خرید کردم
الان به نظرتون چکار کنم ؟
دست نگه دارم باز ؟
حدود 15 تومن اون موقع داشتم که طلا خریدم
الان چکار کنم به نظرتون ؟
میخام پولم را باهاش کار کنم و سود بیشتر کسب کنم

A Z A D

Registered User
لایک‌ها
576
دادازبل عزیز
من تو این هفته کی سکه بفروشم؟

dada_zebel

Registered User
لایک‌ها
57
دادا زبل سلام
من پارسال وقتی تمام 1.490 بود ربع سکه تاریخ پایین گرفتم حدود 3- تایی با چند تا امامی
به خیالم و طبق صحبت بقیه که جو میدادن سکه تا عید میشه دو میلیون و اینا گفتم بزارم اون موقع بفروشم
بعد هم که دیده هی دیدم داره میاد پایین مثل الان دلم نیامد بفروشم
الان به پولش نیاز ندارم و برای کسب سود بیشتر از توی بانک گذاشتن خرید کردم
الان به نظرتون چکار کنم ؟
دست نگه دارم باز ؟
حدود 15 تومن اون موقع داشتم که طلا خریدم
الان چکار کنم به نظرتون ؟
میخام پولم را باهاش کار کنم و سود بیشتر کسب کنم

سلام
ربع ها را چند گرفته بودید ؟
با اون قیمتی که سکه خریدین نگه داشتنش بیش از یک هفته ریسک بزرگیه
بلافاصله که خریدین باید فکر فروش و سودش باشین نه اینکه بندازین گوشه خونه

این نکته تو سرمایه گذاری خیلی مهمه :
سرمایه گذاری کم ریسک تر - سود بیشتر

در شرایط پارسال شما باید فکر می کردید که ارز و دلار و سکه به اندازه کافی رشد کردن یا خیر
اگر رشد اون ها بیش از حد بوده پس باید دید کدام بازار ازش تاثیر کمتری گرفته
یعنی هر بازاری که سرمایه ها در حال فرار از اون هستن باید بری همون جا
چرا ؟
دلیلش ساده هستش
مردم دوست داران هر جا فعلا سودش بیشتره همونجا تمرکز کنن بنابراین شده همه چیزشون رو نقد میکنن برم سمت اون
پارسال همین جریان در مورد خودرو اتفاق افتاد
البته من طرفش نرفتم چون نه وقتش رو داشتم و نه تخصصش رو
کاری که بلد نیستم نمیرم دنبالش

اگر روند دولت قبلی ادامه می یافت می گفتم برید به دنبال دو تا ارزی که دچار بحران موقتن
مثلا لیره ترکیه

همین ناآرامی اندکی پولشو تضعیف کرده و اگر برگرده بیشترین سود رو تو بخش ارز خواهد داشت مشتریش هم همیشه هستش
چون زشد اقتصادی چین اگه شروع به رشد کنه ارزش یوان مقابل دلار زیاد میشه و بسیار سود آوره

اما کسی روی کار اومده که دست راست هاشمیه
هاشمی در دوران خودش واسه اینکه در مقطعی ارز رو کنترل کنه دلار رو جنس قاچاق اعلام کرد
الان هم اگر اینکارو بکنن هیچ کس نمیتونه کاری بکنه
به راحتی هم قابل اجراست چون سیاست دولت جدید میشه و هیچ کس نمیتونه بگه چرا دارید اینکارو می کنید
به هرحال در دولت جدید سرمایه گذاری در دولت جدید بر روی ارز رو فراموش کنید

سکه و طلا به دلیل کاهش قیمت جهانی الان موقعیت خوبی واسه سرمایه گذاری بلندمدت فراهم کرده به شرط اینکه صبرکنید تکلیف این دلار لعنتی مشخص بشه

من خودم تصمیمم اینه که اگر هنگام تحویل دولت جدید قیمت ها کاهش روانی پیدا کنه در پایین ترین قیمت بخرم .
اتفاقی که همین دو هفته پیش رخ داد و من یک سبد خریدم ولی زیاد ریسک نکردم
کم خریدم سریع هم فروختم
سودش کم بود اما از هیچی بهتر بود

منتظرباشید و در کمین
برای سرمایه گذاری نباید عجله داشته باشید مخصوصا الان که بازار به سمت آرامش داره پیش میره
مونیتورینگ رو فعال کنید از هیچ کس هم جو نگیرید
هر روز خبرها رو بخونید ببینید بازار سرمایه درحال کوچ به کدوم بخش هاست

یک خبری هم خوندم که قبلا فکرم رو هم مشغول کرده بود :
اعلام نتایج انتخابات ریاست جمهوری بازتاب مثبتی در انتظارات فعالان بازارهای مالی ایران داشته است. بخشی از رشد شاخص بازار سرمایه
پس از انتخابات به همین انتظارات مربوط است. در همین راستا خبرهایی هم مبنی بر کاهش ریسک سرمایه‌گذاری ایران پس از انتخابات منتشر شده است.
اما نکته اساسی این‌جاست که در بلند مدت باید منتظر اتفاقات واقعی در اقتصاد کشور و بازار سرمایه باشیم و اگر چنین اتفاقاتی در راه نباشد روندهای افزایشی ناشی از امیدواری‌ها، بازگشت خواهند داشت.

باور کن این جمله بالا تمام آینده ی سرمایه گذاریست و بس
چند بار بخونش قشنگ معنیش کن

dada_zebel

Registered User
لایک‌ها
57
دادا زبل یه توضیح میدی گه نرخ بازار کار آمریکا چه ربطی به بازار طلا داره- یعنی چه اتفاقی میوفته یا چه علتی پشتش هست؟

یادتون باشه تو تحلیل گفتم که نزول اونس این بار زمان تلف میکنه
دلیلش دو مورد بود
1- با اینکه آمار اشتغال به 190000 رسیده بود اما رخ بیکاری همون 7/6 قبلی بود
جریان اینه که آمریکا اوراقی رو از شرکت ها میخره و در قبال اون دلار چاپ جدید به اونا تحویل میده و اون شرکت ها متعهد میشن اون مبلغ رو برای اشتغال زایی
و افزایش تولید بکار بگیرین. و از طریق بالا رفتن تعداد شاغلین نرخ بیکاری کشور کم میشه و از اون طرف صادرات رونق میگیره پس دلار به عنوان معتبرترین ارز جهانی
ارزشش رفته رفته میره بالا . اوناییکه طلا دارن به خاطر همین افزایش ارزش دلار سرمایشون رو از طلا به ارز دلار کوچ میدن ( از طریق سرمایه گذاری ارزی )
به همین دلیل یک اونس طلا قیمتش به دلیل افزایش عرضه ، کاهش پیدا می کنه
اما انتشار این اوراق هم باعث افزایش بسیار زیاد نقدینگی دلاری میشه و تا حدی میتونه مفید باشه پس اینا میان هر ماه پس از تزریق 85 میلیارد دلار به اقتصاد ، بازار صنایع رو رو رصد میکنن
هر وقت دیدن نرخ بیکاری داره کم میشه توقف تدریجی انتشار این اوراق را اعلام میکنن
زمانی که این اوراق شروع به انتشار کرد اونس بالا بود اما این اوراق موجبات افزایش رشد اقتصادی آمریکا رو سبب میشد اینو از کجا میشد فهمید یه نگاه به بورس های معتبر نیویورک بندازید تراز همشون مثبته
و این یعنی شکست تدریجی طلا. اما طلا بازهم بالا مونده بود و نزولش تدریجی بود اما به محض اینکه این نقدینگی و تزریق اوراق قطع بشه تقاضای دلاری برای طلا هم کم میشه اما رشد اقتصادی هم چنان ادامه داره
و مردم در حال خرید اوراق مشارکت شرمت ها از طریق بورس به جای طلا هستن پس لزومی به افزایش قیمت طلا به عنوان سرمایه راکد نیست

2- دلیل دومش که نزول کمتر میشد و البته به سود عده ای که میخواستن از بازار خارج شن بحث افزایش قیمت نفت بود ( به دلیل تحولات مصر )
وقتی نفت بالا میره شاخص دلار میاد پایین یعنی چه ؟ یعنی شما نمیتونی با 100 دلار همون مقدار نفتی رو بخری که قبلا میخریدی ( قبلا با 100 دلار یک بشکه میخریدی الان بشکه ای شده 107 دلار پس با 100 دلار کمتر از یک بشکه میشه خرید )
شرکت مصرف کننده این نفت داره میبینه اگر پولش تو بانک به صورت دلار بمونه ضرر میکنه پس سریع اونو به پشتوانه رقیب با نفت یعنی طلا تبدیل میکنه سریع به کارگزارهایی که در بورس یا بازار طلا گماردن قبل از بالا رفتن اونس سریع طلا خرید کنن
افزایش تقاضا باعث افزایش قیمت طلا میشه اما اون سرمایه دارای بزرگ طلاشون رو قبل از اینکه بازار بجنبه خریدن اما این پایان کار نیست این کارگزارها از خودشون یک سیگنال هایی مثلا 3 روز پیش از افزایش طلا به جا میذارن که میشه
همون بحث تکنیکال . اینجاست که اوناییکه تکنیکال بلدن این سیگنال ها رو میگیرن و همگام با اون سرمایه دارها سود میکنن

dada_zebel

Registered User
لایک‌ها
57
نرخ بیکاری آمریکا چند وقت یکبار اعلام میشه؟
به نظرتون وضعیت انس توی این هفته و هفته بعد چطوره؟

این خبرو تو خبرگذاری فارس خوندم
نظرتون چیه؟

از نظر تکنیکال با توجه به بسته شدن اونس زیر 1225 دلار نشانه‌هایی از سقوط به کانال 1100 دلار دیده می‌شود.

اما آمار خیره کننده وزارت کار امریکا این ماه نیز ادامه داشت و نشان از ثبات اقتصادی و موفق بودن محرکهای اقتصادی برای این کشور بوده است .وزارت کار آمریکا در تازه‌ترین گزارش خود اعلام کرد، اقتصاد این کشور طی ماه گذشته بیش از 195 هزار فرصت شغلی جدید ایجاد کرده است.

کارشناسان اقتصادی پیش از این ایجاد 175 هزار فرصت شغلی در آمریکا را پیش بینی کرده بودند. قیمت هر اونس طلا روز گذشته با افت شدید 3.3 درصدی روبرو شد و به کمتر از 1224 دلار رسیده است.

بهبود وضعیت بازار کار آمریکا تاثیر زیادی بر گمانه زنی کارشناسان و سرمایه گذاران نسبت به متوقف شدن برنامه محرک پولی از سوی فدرال رزرو آمریکا داشته است، در این بین نفت با افزایش خیره کننده و ورود نفت به کانال 100 دلار به گفته عده ای از کارشناسان از سقوط آزاد طلا خواهد کاست.

با توجه به نمودار تکنیکال ماه گذشته قیمت جهانی طلا در پی افزایش فروش از1350 دلار به 1180 دلار سقوط کرد. در صورت افزایش میزان فروش در ماه جاری نیز احتمال کاهش بهای طلا به 961 دلار وجود دارد که نقطه هدف بعدی این فلز است.

نرخ بیکاری اولین جمعه هر ماه
آمار اوراق قرضه و رشد اقتصادی دومین هفته هرماه ( مثلا هفته بعد قراره برنانکه دوباره پارس کنه )

dada_zebel

Registered User
لایک‌ها
57
سلام
ربع ها را چند گرفته بودید ؟
با اون قیمتی که سکه خریدین نگه داشتنش بیش از یک هفته ریسک بزرگیه
بلافاصله که خریدین باید فکر فروش و سودش باشین نه اینکه بندازین گوشه خونه

این نکته تو سرمایه گذاری خیلی مهمه :
سرمایه گذاری کم ریسک تر - سود بیشتر

در شرایط پارسال شما باید فکر می کردید که ارز و دلار و سکه به اندازه کافی رشد کردن یا خیر
اگر رشد اون ها بیش از حد بوده پس باید دید کدام بازار ازش تاثیر کمتری گرفته
یعنی هر بازاری که سرمایه ها در حال فرار از اون هستن باید بری همون جا
چرا ؟
دلیلش ساده هستش
مردم دوست داران هر جا فعلا سودش بیشتره همونجا تمرکز کنن بنابراین شده همه چیزشون رو نقد میکنن برم سمت اون
پارسال همین جریان در مورد خودرو اتفاق افتاد
البته من طرفش نرفتم چون نه وقتش رو داشتم و نه تخصصش رو
کاری که بلد نیستم نمیرم دنبالش

اگر روند دولت قبلی ادامه می یافت می گفتم برید به دنبال دو تا ارزی که دچار بحران موقتن
مثلا لیره ترکیه

همین ناآرامی اندکی پولشو تضعیف کرده و اگر برگرده بیشترین سود رو تو بخش ارز خواهد داشت مشتریش هم همیشه هستش
چون زشد اقتصادی چین اگه شروع به رشد کنه ارزش یوان مقابل دلار زیاد میشه و بسیار سود آوره

اما کسی روی کار اومده که دست راست هاشمیه
هاشمی در دوران خودش واسه اینکه در مقطعی ارز رو کنترل کنه دلار رو جنس قاچاق اعلام کرد
الان هم اگر اینکارو بکنن هیچ کس نمیتونه کاری بکنه
به راحتی هم قابل اجراست چون سیاست دولت جدید میشه و هیچ کس نمیتونه بگه چرا دارید اینکارو می کنید
به هرحال در دولت جدید سرمایه گذاری در دولت جدید بر روی ارز رو فراموش کنید

سکه و طلا به دلیل کاهش قیمت جهانی الان موقعیت خوبی واسه سرمایه گذاری بلندمدت فراهم کرده به شرط اینکه صبرکنید تکلیف این دلار لعنتی مشخص بشه

من خودم تصمیمم اینه که اگر هنگام تحویل دولت جدید قیمت ها کاهش روانی پیدا کنه در پایین ترین قیمت بخرم .
اتفاقی که همین دو هفته پیش رخ داد و من یک سبد خریدم ولی زیاد ریسک نکردم
کم خریدم سریع هم فروختم
سودش کم بود اما از هیچی بهتر بود

منتظرباشید و در کمین
برای سرمایه گذاری نباید عجله داشته باشید مخصوصا الان که بازار به سمت آرامش داره پیش میره
مونیتورینگ رو فعال کنید از هیچ کس هم جو نگیرید
هر روز خبرها رو بخونید ببینید بازار سرمایه درحال کوچ به کدوم بخش هاست

یک خبری هم خوندم که قبلا فکرم رو هم مشغول کرده بود :
اعلام نتایج انتخابات ریاست جمهوری بازتاب مثبتی در انتظارات فعالان بازارهای مالی ایران داشته است. بخشی از رشد شاخص بازار سرمایه
پس از انتخابات به همین انتظارات مربوط است. در همین راستا خبرهایی هم مبنی بر کاهش ریسک سرمایه‌گذاری ایران پس از انتخابات منتشر شده است.
اما نکته اساسی این‌جاست که در بلند مدت باید منتظر اتفاقات واقعی در اقتصاد کشور و بازار سرمایه باشیم و اگر چنین اتفاقاتی در راه نباشد روندهای افزایشی ناشی از امیدواری‌ها، بازگشت خواهند داشت.

باور کن این جمله بالا تمام آینده ی سرمایه گذاریست و بس
چند بار بخونش قشنگ معنیش کن

یعنی اینکه فضایی که درست شده همان طور کهاعتماد مردم رو بالا برده در خارجیا هم این اعتماد رو بالا برده
اگر دولت روحانی نتونه این انتظارات رو در سطح خودش نگه داره بازم میشه همون آش و همون کاسه و دلار حتی از زمان مموتی هم بالاتر میره
به همین خاطره که من الان زوم کردم ببینم این میخا چیکار کنه
بهترین کار رصد اخبار رسانه های خارجیه اگر تو حرفاشون شک و تردید دیده بشه خطرناکه
اون وقت سفت میچسبن تحریمارو ول نمی کنن

بالا