dada_zebel
Registered User
- نوشتهها
- 302
- لایکها
- 57
از کجا خارج میشدیم؟!
اوناییکه طلا داشتن از طلا
اوناییکه هم پول نقد داشتن خوب تو ضرر نبودن
من فردای روزی که روحانی برنده شد سهام پتروشیمی خریدم کلی هم سود کردم
از کجا خارج میشدیم؟!
اوناییکه طلا داشتن از طلا
اوناییکه هم پول نقد داشتن خوب تو ضرر نبودن
من فردای روزی که روحانی برنده شد سهام پتروشیمی خریدم کلی هم سود کردم
سرمایه گذاری موفق تو بورس نیاز به تجربه داره ممکنه یه دفعه کلی ضرر بدی حتی اگه تجربه هم داشته باشی باز یه سری مسایل قابل پیش بینی نیستآقا دمت گرم
یه دونه ای...
منم امروز 1108 فروختم
1500 خریده بودم!
حالا میخوام حداقل ضررمو جبران کنم. بورسو پیشنهاد میدی یا خرید مجدد طلا تو قیمت پایین تر؟
بورس حساب آنلاین دارم. ولی اصلا تجربه ای ندارم و حتی خرید و فروش آنلاین رو هم تا حالا کار نکردم و بلد نیستم
اگه یه مطلب آموزشی معرفی کنی هم ممنون میشم
شاد باشی دوست عزیز
آقا دمت گرم
یه دونه ای...
منم امروز 1108 فروختم
1500 خریده بودم!
حالا میخوام حداقل ضررمو جبران کنم. بورسو پیشنهاد میدی یا خرید مجدد طلا تو قیمت پایین تر؟
بورس حساب آنلاین دارم. ولی اصلا تجربه ای ندارم و حتی خرید و فروش آنلاین رو هم تا حالا کار نکردم و بلد نیستم
اگه یه مطلب آموزشی معرفی کنی هم ممنون میشم
شاد باشی دوست عزیز
توضیح بیشتری میدین چجوری؟خواهش میکنم
خیلی خوب فروختی اگر دیر میکردی الان باید پایین تر میخریدن ازت
همون طور که دوستمون گفتن سرمایه گذاری در بورس تجربه بالایی میخواد و اگر ماهر نباشی سرت کلاه میره
بورس برای وقتی مناسبه که هیجانی میشه
مثلا درست قبل از روز انتخابات من پول نقدم آماده بود و تصمیم هامو گرفته بودم
1- اگر یک تندرو برنده میش صبح اول وقت سر طلافروشا وای میستادم بلافاصله با کمترین ضرر طلا می خریدم
2- چون روحانی برنده شد سریع از طریع یکی از دوستان سهام شرکت پتروشیمی رو خریدم که بعدا دیدید چقدر رفت بالا
با سود منطقی هم خارج شدم اما همین بورس هم بعد از مدتی حبابی میشه نباید طمع کنی بلافاصله سود کردی بزن بیرون
همیشه یادتون باشه پول ابزار سرمایه گذاری
اگر در تراز مالی سالیانتون پول نقد در کنارتون باشه و بعد از سرمایه گذاری در یک کانال و سود کردن سریع خارج شید امکان مانور بیشتری خواهید داشت
ضمن اینکه بازارهای سرمایه در ایران تاثیرپذیریشون از اوضاع سیاسی و نرخ ارز به صورت تاخیری هستش
من گاها اینجا میددم که دوستان می گفتن ببینید فقط طلا ارزون شده یا دلار ارزون شده اما بقیه چیزها هنوز گرونه
دلیلش اینه که بازار ایران کنده یا به اصطلاح طمع کاره
همین بازار حاضره 4 ماه تو رکود سر کنه اما جنساشو ارزون نکنه
چرا اینجوریه چون اکثر این بازاریا سطح سواد اقتصادیشون پایینه و بیشتر به صورت تجربی کسب و کار میکنن
اگر اینا کمی عقل داشتن با پایین آوردن قیمت کالاهاشون باعث رونق بازار میشدن و در نهایت هم سودشون به خودشون میرسید هم به کشور هم مردم
اما چون طمع کارن نمیتونن
من در عرض 5 سالی که طلا از نظر تکنیکالی رشد داشته به اندازه 30 سال برخی از این طلافروشا سود بردم چون علمی کار کردم
پولتو بزار بانک بعد هر روز بازار رو رصد کن
من به این تایپیک سر میزنم مخصوصا در این یک ماه تا دولت جدید
اگر طلا صعودی باشه بهتون خبر میدم
موفق باشید
توضیح بیشتری میدین چجوری؟
ممنونیم از این همه لطفت رفیقخواهش میکنم
خیلی خوب فروختی اگر دیر میکردی الان باید پایین تر میخریدن ازت
همون طور که دوستمون گفتن سرمایه گذاری در بورس تجربه بالایی میخواد و اگر ماهر نباشی سرت کلاه میره
بورس برای وقتی مناسبه که هیجانی میشه
مثلا درست قبل از روز انتخابات من پول نقدم آماده بود و تصمیم هامو گرفته بودم
1- اگر یک تندرو برنده میش صبح اول وقت سر طلافروشا وای میستادم بلافاصله با کمترین ضرر طلا می خریدم
2- چون روحانی برنده شد سریع از طریع یکی از دوستان سهام شرکت پتروشیمی رو خریدم که بعدا دیدید چقدر رفت بالا
با سود منطقی هم خارج شدم اما همین بورس هم بعد از مدتی حبابی میشه نباید طمع کنی بلافاصله سود کردی بزن بیرون
همیشه یادتون باشه پول ابزار سرمایه گذاری
اگر در تراز مالی سالیانتون پول نقد در کنارتون باشه و بعد از سرمایه گذاری در یک کانال و سود کردن سریع خارج شید امکان مانور بیشتری خواهید داشت
ضمن اینکه بازارهای سرمایه در ایران تاثیرپذیریشون از اوضاع سیاسی و نرخ ارز به صورت تاخیری هستش
من گاها اینجا میددم که دوستان می گفتن ببینید فقط طلا ارزون شده یا دلار ارزون شده اما بقیه چیزها هنوز گرونه
دلیلش اینه که بازار ایران کنده یا به اصطلاح طمع کاره
همین بازار حاضره 4 ماه تو رکود سر کنه اما جنساشو ارزون نکنه
چرا اینجوریه چون اکثر این بازاریا سطح سواد اقتصادیشون پایینه و بیشتر به صورت تجربی کسب و کار میکنن
اگر اینا کمی عقل داشتن با پایین آوردن قیمت کالاهاشون باعث رونق بازار میشدن و در نهایت هم سودشون به خودشون میرسید هم به کشور هم مردم
اما چون طمع کارن نمیتونن
من در عرض 5 سالی که طلا از نظر تکنیکالی رشد داشته به اندازه 30 سال برخی از این طلافروشا سود بردم چون علمی کار کردم
پولتو بزار بانک بعد هر روز بازار رو رصد کن
من به این تایپیک سر میزنم مخصوصا در این یک ماه تا دولت جدید
اگر طلا صعودی باشه بهتون خبر میدم
موفق باشید
سرمایه گذاری موفق تو بورس نیاز به تجربه داره ممکنه یه دفعه کلی ضرر بدی حتی اگه تجربه هم داشته باشی باز یه سری مسایل قابل پیش بینی نیست
الان واقعا هیچکار نمیشه کرد چون قیمت همه چیز به طور کاذب بالا رفته و احتمال نزولشون هست الان همون پول بزار تو بانک خلاص
فقط پارسال 10 نوسان گیری موفق داشتم
آخرین نوسان گیری من مربوط میشه به خبر اعلام کاندیداتوری هاشمی و سپس عدم صلاحیت آن که در هر سکه 150 تومن سود کرد تعداد سکه های خریداری شده 300 تا
یعنی نزدیک به 45 میلیون سود
میانگین 10 نوسان گیری موفق من 24 میلیون بوده جمع سود نوسان گیری = 240 میلیون
دادا زبل سلام
من پارسال وقتی تمام 1.490 بود ربع سکه تاریخ پایین گرفتم حدود 3- تایی با چند تا امامی
به خیالم و طبق صحبت بقیه که جو میدادن سکه تا عید میشه دو میلیون و اینا گفتم بزارم اون موقع بفروشم
بعد هم که دیده هی دیدم داره میاد پایین مثل الان دلم نیامد بفروشم
الان به پولش نیاز ندارم و برای کسب سود بیشتر از توی بانک گذاشتن خرید کردم
الان به نظرتون چکار کنم ؟
دست نگه دارم باز ؟
حدود 15 تومن اون موقع داشتم که طلا خریدم
الان چکار کنم به نظرتون ؟
میخام پولم را باهاش کار کنم و سود بیشتر کسب کنم
چند بار بخونش قشنگ معنیش کن
دادا زبل یه توضیح میدی گه نرخ بازار کار آمریکا چه ربطی به بازار طلا داره- یعنی چه اتفاقی میوفته یا چه علتی پشتش هست؟
نرخ بیکاری آمریکا چند وقت یکبار اعلام میشه؟
به نظرتون وضعیت انس توی این هفته و هفته بعد چطوره؟
این خبرو تو خبرگذاری فارس خوندم
نظرتون چیه؟
از نظر تکنیکال با توجه به بسته شدن اونس زیر 1225 دلار نشانههایی از سقوط به کانال 1100 دلار دیده میشود.
اما آمار خیره کننده وزارت کار امریکا این ماه نیز ادامه داشت و نشان از ثبات اقتصادی و موفق بودن محرکهای اقتصادی برای این کشور بوده است .وزارت کار آمریکا در تازهترین گزارش خود اعلام کرد، اقتصاد این کشور طی ماه گذشته بیش از 195 هزار فرصت شغلی جدید ایجاد کرده است.
کارشناسان اقتصادی پیش از این ایجاد 175 هزار فرصت شغلی در آمریکا را پیش بینی کرده بودند. قیمت هر اونس طلا روز گذشته با افت شدید 3.3 درصدی روبرو شد و به کمتر از 1224 دلار رسیده است.
بهبود وضعیت بازار کار آمریکا تاثیر زیادی بر گمانه زنی کارشناسان و سرمایه گذاران نسبت به متوقف شدن برنامه محرک پولی از سوی فدرال رزرو آمریکا داشته است، در این بین نفت با افزایش خیره کننده و ورود نفت به کانال 100 دلار به گفته عده ای از کارشناسان از سقوط آزاد طلا خواهد کاست.
با توجه به نمودار تکنیکال ماه گذشته قیمت جهانی طلا در پی افزایش فروش از1350 دلار به 1180 دلار سقوط کرد. در صورت افزایش میزان فروش در ماه جاری نیز احتمال کاهش بهای طلا به 961 دلار وجود دارد که نقطه هدف بعدی این فلز است.
سلام
ربع ها را چند گرفته بودید ؟
با اون قیمتی که سکه خریدین نگه داشتنش بیش از یک هفته ریسک بزرگیه
بلافاصله که خریدین باید فکر فروش و سودش باشین نه اینکه بندازین گوشه خونه
این نکته تو سرمایه گذاری خیلی مهمه :
سرمایه گذاری کم ریسک تر - سود بیشتر
در شرایط پارسال شما باید فکر می کردید که ارز و دلار و سکه به اندازه کافی رشد کردن یا خیر
اگر رشد اون ها بیش از حد بوده پس باید دید کدام بازار ازش تاثیر کمتری گرفته
یعنی هر بازاری که سرمایه ها در حال فرار از اون هستن باید بری همون جا
چرا ؟
دلیلش ساده هستش
مردم دوست داران هر جا فعلا سودش بیشتره همونجا تمرکز کنن بنابراین شده همه چیزشون رو نقد میکنن برم سمت اون
پارسال همین جریان در مورد خودرو اتفاق افتاد
البته من طرفش نرفتم چون نه وقتش رو داشتم و نه تخصصش رو
کاری که بلد نیستم نمیرم دنبالش
اگر روند دولت قبلی ادامه می یافت می گفتم برید به دنبال دو تا ارزی که دچار بحران موقتن
مثلا لیره ترکیه
همین ناآرامی اندکی پولشو تضعیف کرده و اگر برگرده بیشترین سود رو تو بخش ارز خواهد داشت مشتریش هم همیشه هستش
چون زشد اقتصادی چین اگه شروع به رشد کنه ارزش یوان مقابل دلار زیاد میشه و بسیار سود آوره
اما کسی روی کار اومده که دست راست هاشمیه
هاشمی در دوران خودش واسه اینکه در مقطعی ارز رو کنترل کنه دلار رو جنس قاچاق اعلام کرد
الان هم اگر اینکارو بکنن هیچ کس نمیتونه کاری بکنه
به راحتی هم قابل اجراست چون سیاست دولت جدید میشه و هیچ کس نمیتونه بگه چرا دارید اینکارو می کنید
به هرحال در دولت جدید سرمایه گذاری در دولت جدید بر روی ارز رو فراموش کنید
سکه و طلا به دلیل کاهش قیمت جهانی الان موقعیت خوبی واسه سرمایه گذاری بلندمدت فراهم کرده به شرط اینکه صبرکنید تکلیف این دلار لعنتی مشخص بشه
من خودم تصمیمم اینه که اگر هنگام تحویل دولت جدید قیمت ها کاهش روانی پیدا کنه در پایین ترین قیمت بخرم .
اتفاقی که همین دو هفته پیش رخ داد و من یک سبد خریدم ولی زیاد ریسک نکردم
کم خریدم سریع هم فروختم
سودش کم بود اما از هیچی بهتر بود
منتظرباشید و در کمین
برای سرمایه گذاری نباید عجله داشته باشید مخصوصا الان که بازار به سمت آرامش داره پیش میره
مونیتورینگ رو فعال کنید از هیچ کس هم جو نگیرید
هر روز خبرها رو بخونید ببینید بازار سرمایه درحال کوچ به کدوم بخش هاست
یک خبری هم خوندم که قبلا فکرم رو هم مشغول کرده بود :
اعلام نتایج انتخابات ریاست جمهوری بازتاب مثبتی در انتظارات فعالان بازارهای مالی ایران داشته است. بخشی از رشد شاخص بازار سرمایه
پس از انتخابات به همین انتظارات مربوط است. در همین راستا خبرهایی هم مبنی بر کاهش ریسک سرمایهگذاری ایران پس از انتخابات منتشر شده است.
اما نکته اساسی اینجاست که در بلند مدت باید منتظر اتفاقات واقعی در اقتصاد کشور و بازار سرمایه باشیم و اگر چنین اتفاقاتی در راه نباشد روندهای افزایشی ناشی از امیدواریها، بازگشت خواهند داشت.
باور کن این جمله بالا تمام آینده ی سرمایه گذاریست و بس
چند بار بخونش قشنگ معنیش کن