• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

javid17

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
370
دادا زبل حالا میگی من چکار کنم به نظرت
دست نگه دارم باز ؟

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325

همون بحث تکنیکال . اینجاست که اوناییکه تکنیکال بلدن این سیگنال ها رو میگیرن و همگام با اون سرمایه دارها سود میکنن

خب اینکه دیگه نیازی به سیگنال نداره ! اینجوری همه به محظ بالارفتن نفت طلا میخرن چون حدس میزنن شرکت های مصرف کننده نفت قراره دلار رو به طلا تبدیل کنن و در واقع همزمان با اونا اینا هم سود میکنن !!/
درسته؟ پس چه نیازی به سیگناله طرف خودش اینو میفهمه؟

javid17

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
370
دادا زبل من ربع سکه هام را دونه ای 360 خریدم ! تاریخ پایین

shahab1985

Registered User
لایک‌ها
178
حالا کدوم تاثیرش رو انس بیشتره؟
با این اوصاف یعنی این هفته انس نزولیه؟

نرخ بیکاری اولین جمعه هر ماه
آمار اوراق قرضه و رشد اقتصادی دومین هفته هرماه ( مثلا هفته بعد قراره برنانکه دوباره پارس کنه )

dada_zebel

Registered User
لایک‌ها
57

خب اینکه دیگه نیازی به سیگنال نداره ! اینجوری همه به محظ بالارفتن نفت طلا میخرن چون حدس میزنن شرکت های مصرف کننده نفت قراره دلار رو به طلا تبدیل کنن و در واقع همزمان با اونا اینا هم سود میکنن !!/
درسته؟ پس چه نیازی به سیگناله طرف خودش اینو میفهمه؟

نه این طور نیست عزیز
شرکت هایی که 100 میلیار دلاری سهام دارن سریع ورود به خرید نمی کنن
بازار و میچرخونن دور خودشون تا خریدارهای طلا متوجه موضوع نشن
مثلا تو همین هفته پیش
یکی اونقدر تکنال بلده که از سه شنبه متوجه نزول جمعه شده بود تکنیکال یعنی معجزه اعداد وبه عبارتی پیش بینی وقایع به کمک اعداد
حالا چجوریه خودتون وارد بشین بیشتر منظورمو میفهمین بیشتر به رمزگشایی شبیهه
چون از روز سه شنبه یه تعدادی که متصلن به بازار رانت اخبار داشتن با نمودار بازی میکردن از طریق خریدهاشون
میگی همه میرم تکنیکال یاد میگیرن
به این سادگی ها نیست
به همین دلیل اونایی هم که با هزار مشقت یاد میگیرن سعی میکنن یا خودشون سودشون رو ببرن یا اینکه این اطلاعاتو بفروشن
من خودم هر وقت تو تکنیکال بیش از 90 درصد مطمئن باشم برای برخی از دوستان تو دقایق آخر اطلاع میدم تا بتونن فقط واسه خودشون وارد عمل شن
بری دنبالش دریاست. منم اولش قبل از ورود برام کمی عجیب بود ولی براحتی جواب میده
مثلا بزار بازار دوشنبه باز بشه از روی حرکت نمودار اونس من یک نتایجی رو بهت خواهم گفت شاخ دربیاری

dada_zebel

Registered User
لایک‌ها
57
حالا کدوم تاثیرش رو انس بیشتره؟
با این اوصاف یعنی این هفته انس نزولیه؟

اگر نرخ بیکاری کاهش یافته بود بازار میدونست که برنانکه تو هفته بعدش توقف تدریجی بخشی از اوراق رو اعلام خواهد کرد لذا نزول از الان قطعی بود
اما چون نرخ بیکاری کاهش نیافته و هدف اصلی اونه پس بازار میترسه برنانکه صحبتی از توقفی که قبلا قولش رو داده بود نکنه اونوقت صعودی میشه
اما من بهت بگم تکنیکال همه اینارو قبلا مشخص میکنه یعنی پیش بینی آینده با اعداد امروز .;)

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
نه این طور نیست عزیز
شرکت هایی که 100 میلیار دلاری سهام دارن سریع ورود به خرید نمی کنن
بازار و میچرخونن دور خودشون تا خریدارهای طلا متوجه موضوع نشن
مثلا تو همین هفته پیش
یکی اونقدر تکنال بلده که از سه شنبه متوجه نزول جمعه شده بود تکنیکال یعنی معجزه اعداد وبه عبارتی پیش بینی وقایع به کمک اعداد
حالا چجوریه خودتون وارد بشین بیشتر منظورمو میفهمین بیشتر به رمزگشایی شبیهه
چون از روز سه شنبه یه تعدادی که متصلن به بازار رانت اخبار داشتن با نمودار بازی میکردن از طریق خریدهاشون
میگی همه میرم تکنیکال یاد میگیرن
به این سادگی ها نیست
به همین دلیل اونایی هک که با هزار مشقت یتد میگیرن سعی میکنن یا خودشون سودشون رو ببرن یا اینکه این اطلاعاتو بفروشن
من خودم هر وقت تو تکنیکال بیش از 90 درصد مطمئن باشم برای برخی از دوستان تو دقایق آخر اطلاع میدم تا بتونن فقط واسه خودشون وارد عمل شن
بری دنبالش دریاست. منم اولش قبل از ورود برام کمی عجیب بود ولی براحتی جواب میده
مثلا بزار بازار دوشنبه باز بشه از روی حرکت نمودار اونس من یک نتایجی رو بهت خواهم گفت شاخ دربیاری

3 خط اول رو میشه بیشتر بشکافید؟

:blush:
و اینکه اصلا یه کلیات بگید که تکنیکال یعنی چه؟
:blush:

shahab1985

Registered User
لایک‌ها
178
با توجه به رمضان و کم شدن درخواست دلار فکر کنم احتمال کاهش قیمت طلا بیشتر از افزایش باشه

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
اگر نرخ بیکاری کاهش یافته بود بازار میدونست که برنانکه تو هفته بعدش توقف تدریجی بخشی از اوراق رو اعلام خواهد کرد لذا نزول از الان قطعی بود
اما چون نرخ بیکاری کاهش نیافته و هدف اصلی اونه پس بازار میترسه برنانکه صحبتی از توقفی که قبلا قولش رو داده بود نکنه اونوقت صعودی میشه
اما من بهت بگم تکنیکال همه اینارو قبلا مشخص میکنه یعنی پیش بینی آینده با اعداد امروز .;)

دادا جون از اینکه علمت رو با دوستانت تقسیم میکنی تشکر میکنم

از اونجایی که تکنیکال در ایران از بازار ارز جهانی ( اسم نمیبرم به دلایلی ) وارد ایران شد و تجربه هفت هشت ساله ام به من ثابت کرده که تکنیکال هیچ گاه قطعیت نداره و نخواهد داشت پس به گونه صحبت نکنید که دوستان اینطور برداشت کنند که همه چیز تکنیکال هست و افراد تکنیکالیست چند روز قبل از همه چیز مطلع هستند

چند نفر رو برات بیارم که ادعای تکنیکالیست بودنشون گوش فلک رو کر کرده بود اما قادر نبودن یک حساب کوچیک رو برای چند هفته نگه دارند

افتک

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
147
من روز شنبه 6 جولای در چهارچوب برنامه هشت ساله دوم توسعه خودم و در راستای بالا بردن سهم طلا در ذخایر پولی:p ، 5 تا سکه طرح قدیم به قیمت 1.060 خریدم. با هر پله قیمتی به سمت بالا یا پایین هم 5 تا دیگه میخرم.

این پست رو برای این زدم که در یک بازه میان مدت بهش ارجاع بشه تا ببینیم اینجوری خریدن در مجموع سود داره یا ضرر. من خودم رو موش آزمایشگاهی کردم تا همه تجربه کنن:blush:

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
من روز شنبه 6 جولای در چهارچوب برنامه هشت ساله دوم توسعه خودم و در راستای بالا بردن سهم طلا در ذخایر پولی:p ، 5 تا سکه طرح قدیم به قیمت 1.060 خریدم. با هر پله قیمتی به سمت بالا یا پایین هم 5 تا دیگه میخرم.

این پست رو برای این زدم که در یک بازه میان مدت بهش ارجاع بشه تا ببینیم اینجوری خریدن در مجموع سود داره یا ضرر. من خودم رو موش آزمایشگاهی کردم تا همه تجربه کنن:blush:

من با این شیوه که مدام باید خرید و فروش کرد و طمع نکر بیشتر موافقم تا اینکه بخرید و انبار کنید

افتک

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
147
من با این شیوه که مدام باید خرید و فروش کرد و طمع نکر بیشتر موافقم تا اینکه بخرید و انبار کنید

اینجوری که شما میفرمایید باید وقت گذاشت و شغل آدم این باشه. ترجیحا از دست هم خرید و فروش بشه که حدود 4-5 درصد سود به طلافروش پرداخت نشه. من فقط میخوام در میان مدت از تورم جلو باشم. همین برام کافیه. وقت بیشتری هم نمیخوام روی این کار بذارم

r0ot$harp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام دوستان

یه مقداری پول دارم می خوام سرمایه کنم. به نظرتون روی سکه کار کنم یا شمش؟؟؟ اگر سکه هست کدوم نوع بیشتر تغییرات قیمتی داره؟؟؟ نیم. ربع. تمام. امام؟؟؟

باتکشر

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
سلام دوستان

یه مقداری پول دارم می خوام سرمایه کنم. به نظرتون روی سکه کار کنم یا شمش؟؟؟ اگر سکه هست کدوم نوع بیشتر تغییرات قیمتی داره؟؟؟ نیم. ربع. تمام. امام؟؟؟

باتکشر

برای افراد عادی سکه توصیه میشه اما برای انتخاب ربع یا نیم و . . . باید دید در زمان خرید کدام حباب کمتری ( مثبت یا منفی ) داره

r0ot$harp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
برای افراد عادی سکه توصیه میشه اما برای انتخاب ربع یا نیم و . . . باید دید در زمان خرید کدام حباب کمتری ( مثبت یا منفی ) داره

دوست عزیز می تونید بگید چه جوری این حباب رو تشخیص بدم؟؟؟ از کجا بگیرم؟؟؟

A Z A D

Registered User
لایک‌ها
576
دوستان امروز سکه چند بسته شد؟

a-aramesh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
146
طلا نخرید در دراز مدت بازهم نزولیه مخصوصا اگه دلار هم پایین بیاد

alahoseini

Registered User
لایک‌ها
143
طلا نخرید در دراز مدت بازهم نزولیه مخصوصا اگه دلار هم پایین بیاد

دوست گلم از همین یه جمله فهمیدم هیچی از طلا نمیدونی!!!
حالا انس سقوط کرده که کرده، اما دلیل نمیشه که در دراز مدت صعودی نباشه و از این جهت ارجاعت میدم به کتب تاریخ گذشتگان توی کل تاریخ بشری از زمان غارنشینی تا کنون توی دراز مدت طلا همیشه صعودی بوده، و این همه کشت و کشتار توی تمام دورانها بخاطر چشم و ابروی شما نازنین نبوده که ، حالا شما با چه مرام و انگیزه‌ای میگی نزولی هست، نمی‌دونم والا
دلار رو هم دولت داره خودشو خفه میکنه و مثلا آبرومندانه داره میکشتش بالا(از یه طرف مرجع و حذف میکنه، از اون طرف مبادله‌ای رو دو برابر میکنه) اونوقت شما گیر دادی میخوای بکشی پایین
این دیگه آخر تحلیله بقرعان

داداش اینو بخون ببین چه خبره:
http://www.alef.ir/vdca0un6e49no61.k5k4.html?192173

Last edited:
بالا