• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

a-aramesh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
146
دوست عزیز از همین یه جمله فهمیدم هیچی از طلا نمیدونی!!!
حالا انس سقوط کرده اما دلیل نمیشه که در دراز مدت صعودی نباشه و توی کل تاریخ بشری از زمان غارنشینی تا کنون توی دراز مدت طلا صعودی بوده، حالا شما با چه انگیزه‌ای میگی نزولی هست، نمی‌دونم والا
دلار رو هم دولت داره خودشو خفه میکنه و مثلا آبرومندانه داره میکشتش بالا اونوقت شما گیر دادی میخوای بکشی پایین
این دیگه آخر تحلیله بقرعان

از اون موقعی که سکه 1400 بود شما مرتب میگفتی میره بالا ولی دقیقا برعکس اتفاق افتاده پس معلوم میشه شما هیچی نمیدونی اینکه طلا خریدی رو دستت مونده دلیل نمیشه که جو غیر واقعی بدی انس حتی به اعتقاد خیلی از تحلیل گران باز هم میتونه افت داشته باشه همین الان سکه حباب داره طلا هم که با دلار حساب میشه صراف ها که کارشون این هست میگن در ماه های آینده احتمالا نزول میکنه انوقت شما....

kasra03

Registered User
لایک‌ها
276
از اون موقعی که سکه 1400 بود شما مرتب میگفتی میره بالا ولی دقیقا برعکس اتفاق افتاده پس معلوم میشه شما هیچی نمیدونی اینکه طلا خریدی رو دستت مونده دلیل نمیشه که جو غیر واقعی بدی انس حتی به اعتقاد خیلی از تحلیل گران باز هم میتونه افت داشته باشه همین الان سکه حباب داره طلا هم که با دلار حساب میشه صراف ها که کارشون این هست میگن در ماه های آینده احتمالا نزول میکنه انوقت شما....

دقیقا!منم تو فکر خرید بودم ولی شانس اوردم دچار جو زدگی امثال ایشون نشدم!تو خرید طلا مخصوصا تو این دوران حداقل تا تعویض حکومت و مشخص شدن سیاست های حکومت جدید باید دست به عصا تر حرکت کرد.

Last edited:

dada_zebel

Registered User
لایک‌ها
57
هم چنان به سکه زیر یک میلیون در شهریور از نظر تکنیکال معتقدم
ضمن تشکر از کاربر محترم اف ایکس حسینی
باید بگم اوناییکه شما دیدید تریدر در حرف بودن نه در عمل چون تکنیکالیست هیچ وقت ادعا نمیکنه بلکه عمل میکنه
سر حرفم هستم هم چنان
موفق باشید

dada_zebel

Registered User
لایک‌ها
57
اصلا یک چیزی
از نظر تکنیکال که من میگم
مطمئن باشید تا اونس عدد 1133 رو نبینه به 1280 دوباره نخواهد رسید اینو مطمئن باشد
لذا انس برای چند لحظه هم که شده این عدد رو خواهد دید
ضمنا خطر بدی هم اینکه اونس اگر این عدد رو ببینه تا 2 سال آینده خبری از افزایش نخواهد بود
دقت کنید ممکنه در مقاطعی مقطعی افزایش کنه ولی پایدار نخواهد بود
اگر اونس در 1133 رو لمس کنه اما سریع برگرده اونس در آینده میتونه افزایشی بشه
اما اگر در این عدد پایدار بمونه یعنی فاتحه معالصلاوات تا چند سال دیگه

Last edited:

javid17

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
370
دادا زبل نگفتید من و امثال مشابه من چکار کنیم ؟
خرید سکه در 1490
30 تا ربع با قیمت 360 خریدم تاریخ پایین البته
فعلا نیازی به پولش ندارم ولی خب نمیدونم آینده چطور میشه
برای کسب سود خریدم فقط

drcopy

Registered User
لایک‌ها
4
طلا فاتحش خوندس. طرفش نريد.

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
دوست عزیز می تونید بگید چه جوری این حباب رو تشخیص بدم؟؟؟ از کجا بگیرم؟؟؟

ببین اگر شخص مورد اعتمادی داری که با طلا سر و کار داره باهاش مشورت کن و هر زمان که خودت صلاح دیدی خریدی انجام بشه باهاش تماس بگیر و مقدار حباب سکه رو ازش سوال کن

درضمن برای پیدا کردن حباب سکه فرمولی وجود دارد سرچ کنید محاسبه حباب سکه با توضیحات کامل وجود دارد

هم چنان به سکه زیر یک میلیون در شهریور از نظر تکنیکال معتقدم
ضمن تشکر از کاربر محترم اف ایکس حسینی
باید بگم اوناییکه شما دیدید تریدر در حرف بودن نه در عمل چون تکنیکالیست هیچ وقت ادعا نمیکنه بلکه عمل میکنه
سر حرفم هستم هم چنان
موفق باشید

دادا جان یه موقع برداشت بد نکنی قصدم فقط بحث دوستانه هست

این صحبت من نیست در خیلی از کتاب های زبان اصلی چه تکنیکالی چه فاندامنتالی در قسمت مقدمه یا ابتدای کتاب جمله ای با این مفهوم وجود دارد " قطعیتی در بازار وجود ندارد "

حرف شما بیشتر به ادعا نزدیکتر هست تا عمل - من منتظر عملی کردن و استفاده از علم شما خواهم ماند

موفق باشید

dada_zebel

Registered User
لایک‌ها
57
حالا ما که هنوز داریم چکار کنیم ؟

یادتون هست من اون روز بهتون چی گفتم گفتم در اولین فرصت از بازار خارج شید
یکی از دوستان تو قیمت 1108 همی جا فروختش اما الان نمیشه
مگه اینکه فردا بهانه انس باعث بشه یه 10 الی 20 تومانی نوسان پیدا کنه که در اون حالت میتونی خارج شی
منتها اگر بعدا میتونی از پولت تو سرمایه پذاری دیگه استفاده کنی خوبه
وگرنه اسیر یه افزایش دیگه بشی که فعلا در این ماه نمیشه در موردش با اطمینان نظر داد

برای فردا هم اونس یا ثابته یا نزولی
ضمنا نمودارهایی که تو تحلیل خودم بارها انجام دادم رفتن به زیر 1200 رو در آینده نزریک نشون میده
حالا این تحلیل و این شما
توصیه به خرید یا فروش نیست
خودتون تصمیم بگیرید
چون وضعیت دلار این روزا مشخص نیست
نمی تونم در مورد سکه نظر قطعی بدم
اما در مورد انس نظرم رو گفتم
با تشکر

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,400
خیلی جالبه
کسایی که سکه و طلا دارن همش یه جوری صحبت میکنن که در آینده گرون میشه

اونایی هم که ندارن همش میگن ارزون میشه

simcart

Registered User
لایک‌ها
4
یادتون هست من اون روز بهتون چی گفتم گفتم در اولین فرصت از بازار خارج شید
یکی از دوستان تو قیمت 1108 همی جا فروختش اما الان نمیشه
مگه اینکه فردا بهانه انس باعث بشه یه 10 الی 20 تومانی نوسان پیدا کنه که در اون حالت میتونی خارج شی
منتها اگر بعدا میتونی از پولت تو سرمایه پذاری دیگه استفاده کنی خوبه
وگرنه اسیر یه افزایش دیگه بشی که فعلا در این ماه نمیشه در موردش با اطمینان نظر داد

برای فردا هم اونس یا ثابته یا نزولی
ضمنا نمودارهایی که تو تحلیل خودم بارها انجام دادم رفتن به زیر 1200 رو در آینده نزریک نشون میده
حالا این تحلیل و این شما
توصیه به خرید یا فروش نیست
خودتون تصمیم بگیرید
چون وضعیت دلار این روزا مشخص نیست
نمی تونم در مورد سکه نظر قطعی بدم
اما در مورد انس نظرم رو گفتم
با تشکر

آقا بابت اینهمه راهنمایی تشکر
من بودم که رو 1108 فروختم
و خوشحالم که فروختم
ولی دادا منتظر خبرای خوبت برای خرید هستیما...
شاد شاد باشی

dada_zebel

Registered User
لایک‌ها
57
خیلی جالبه
کسایی که سکه و طلا دارن همش یه جوری صحبت میکنن که در آینده گرون میشه

اونایی هم که ندارن همش میگن ارزون میشه
اگر منظورت من هستم دارید اشتباه می کنید
کار من علمیه
واقعیت رو قبول می کنم حتی اگر به ضررم باشه
واقعیت اتفاق می افته چه شما بخواهید چه نخواهید

kamranii

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
با درود دوستان خیلی از کارشناسا اعتقاد دارن فدرال رزرو از سپتامبر سیاست محرک پولی رو کاهش میده و به احتمال زیاد و نظر اساتید تکنیکال انس تا زیر 1100 و 1000 هم شاید برسه با سپاس از dadazebel عزیز و مطالبشون
[h=4]موسسات مالی گلدمن ساش و جی پی مورگان دو بانک بزرگ آمریکا نیز اعلام کردند، بهبود وضعیت اشتغال موجب خواهد شد تا فدرال رزرو بخشی از برنامه محرک پولی را متوقف کند.[/h]11 موسسه مالی پیش بینی کردند فدرال رزرو از ماه سپتامبر برنامه محرک پولی را کاهش می دهد. 3 موسسه مالی نیز ماه اکتبر و 2 موسسه نیز دسامبر را زمان مناسبی برای متوقف کردن برنامه محرک پولی اعلام کرده اند.

dada_zebel

Registered User
لایک‌ها
57
دوستان توجه کنید که افزایش طلای داخل در آخر وقت دیروز به خاطر این بود که دیروز شاخص کل بورس متوقف شد
اگر بخاد حباب بورس بترکه یا توقف اون ادامه دار باشه سرمایه ها به سمت سکه آتی میاد و در نتیجه سکه آتی سکه نقدی رو در افزایش همراهی میکنه
دلیل اینکه در این یک هفته نشد به خاطر این بود که شاخص بوری مدام در حال افزایش بود
فرقی نمی کنه الان بورس حبابیه اگر به سمت سکه آتی هجوم بیارن تو بورس اونوقت سکه حبابش باز هم میره بالا
تازه مظنه هم حبابی میشه
این مموتی هم که دست از سر این مردم بر نمیداره دیروز باز اون هولوکاست رو دوباره پیش کشید دلار روند کاهشش کنی کند شد
به هر حال امروز سکه خنثی میشه یعنی مظنه بخواد بره بالا انس کمی جلوشو میگیره
فعلا که دلارو خوابوندن
مگه اینکه دلار یهو سرکش بشه که فعلا بوش نمیاد

A Z A D

Registered User
لایک‌ها
576
دوستان امروز قیمت سکه چقدره؟

بالا