• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

dada_zebel

Registered User
لایک‌ها
57
تحلیل امروز :
دوستای که فرصت داشتن از بازار خارج بشن
از دیدگاه من اونس در میان مدت 10 الی 20 زوز اینده زیر 1200 خواهد بود

soheyl_ppc

Registered User
لایک‌ها
255
به نقل از kamranii :
ممنون دوست عزیز از توضیحاتت در مورد بورس منم میخواستم وارد بورس شم برای جبران ضرر سکه و امروزم رفتم ولی دیدم اونم باندبازیه و حوصله دردسرشو ندارم اگه تونستی بازم توضیح بده راجبه سهام میگن بانک صادرات که امروز منفی بود خوبه برا خرید ولی از یه طرف هم میگن حباب بورس ترکید ... پرسود باشین

در ضمن من مقداری یورو دارم امروز میخواستم بفروشم منصرف شدم پولشم لازم ندارم ولی فکر کنم رد کنم 12 مرداد بخرم بهتره هرچند پایین میاد صرافای بی انصاف فردوسی نمیفروشن....

بورس رو برای کسانیکه ناوارد هستند توصیه نمیکنم اگر بخواید وارد بورس بشید نباید به پول تا ۵....۶ سال کار داشته باشید کسانیکه دستشون تو کاره از تصمیم شرکت ها برای سود و افزایش سرمایه و... زودتر از برگذاری مجمع عمومی با خبر میشن و به موقع میخرن و میفروشن تو این باند بازی اگر یه سونامی بیاد خرده پاها اول ضرر میکنند

Sent from my HTC Sensation XL using Forum Runner

soheyl_ppc

Registered User
لایک‌ها
255
به نقل از FX.HOSSEINY :
یا ضامن چاقو یــــــــــــــــــــــــــــک وچهل :blink: ادم های با وجدان رو از همین جاها میشه شناخت

حالا وقتی میخوای سکه بفروشی تو بعضی طلافروشی ها که میری میگی سکه میخری ؟ یارو یه جوری نیگا میکنه و میگه نه انگار اومدی کود بفروشی انگار نه انگار که طلاست

soheyl_ppc

Registered User
لایک‌ها
255
دقت کردین تا اونس میره بالا دلار میاد پایین ؟ نمیدونم قضیه چیه ؟
دوستانیکه قصد فروش دارن از فرصتها استفاده کنید ریز موج هایی هست که بالا و پایین میره امروز انس ۱۲۵۵ تومنه بعید میدونم تو این اوضاع مصر و سوریه و شرایط داخلی آمریکا به این زودی ها بره رو کانال ۱۳۰۰ پس اگر میخواید بفروشید به نظر من از ریز موج ها استفاده کنید البته این نظر منه ...

alahoseini

Registered User
لایک‌ها
143
دوستانیکه قصد فروش دارن از فرصتها استفاده کنید ریز موج هایی هست که بالا و پایین میره امروز انس ۱۲۵۵ تومنه بعید میدونم تو این اوضاع مصر و سوریه و شرایط داخلی آمریکا به این زودی ها بره رو کانال ۱۳۰۰ پس اگر میخواید بفروشید به نظر من از ریز موج ها استفاده کنید البته این نظر منه ...

داداش گلم
با اونکه به جنابعالی خیلی ارادت دارم
اما بنده کاملا با این نظر مخالفم و تازه پیش بینی میکنم به زودی انس 1300 رو لمس خواهد کرد.
البته باید منتظر گزارش روز چهارشنبه آمریکائیها بود که مهمترین گزارش و تاثیرگذارترین خواهد بود.

drcopy

Registered User
لایک‌ها
4
بله متاسفانه منم ديروز ميخواستم بفروشم همين فكرو كردم. الانم پول فروش بخشي از طلاها رو بردم تو بورس تا پورتفوي من كامل بشه. البته نگهداري مقداري طلا در جاي مطمئن بد نيست.
حالا وقتی میخوای سکه بفروشی تو بعضی طلافروشی ها که میری میگی سکه میخری ؟ یارو یه جوری نیگا میکنه و میگه نه انگار اومدی کود بفروشی انگار نه انگار که طلاست

dada_zebel

Registered User
لایک‌ها
57
داداش گلم
با اونکه به جنابعالی خیلی ارادت دارم
اما بنده کاملا با این نظر مخالفم و تازه پیش بینی میکنم به زودی انس 1300 رو لمس خواهد کرد.
البته باید منتظر گزارش روز چهارشنبه آمریکائیها بود که مهمترین گزارش و تاثیرگذارترین خواهد بود.

بازگشت به این قیمت مستلزم این است که در مقاومت اصلی 1267
اونس به مدت چند روزیی پایدار بمونه و بتونه اونو بشکنه

soheyl_ppc

Registered User
لایک‌ها
255
به نقل از soheyl_ppc :

شاید من جز معدود کسانی باشم که پست خودمو نقل قول میکنم
ببینید امروز :
انس 1253$
سکه 1.095.000تومان
دلار 3300 تومان
امروز که انس رفته بالا دلار اومده پایین و سکه رو هم نسبت به دیروز ۵۰۰۰ تومان کشیده پایینتر فکر نمیکنید بازار سکه داره مدیریت میشه ؟

alahoseini

Registered User
لایک‌ها
143
ببینید امروز :
انس 1253$
سکه 1.095.000تومان
دلار 3300 تومان
امروز که انس رفته بالا دلار اومده پایین و سکه رو هم نسبت به دیروز ۵۰۰۰ تومان کشیده پایینتر فکر نمیکنید بازار سکه داره مدیریت میشه ؟

خب قربون اون شکل ماهت برم
منم که یه دو هفته‌ای هست دارم چی میگم!
هی دارم داد میزنم فعلا به زور هم شده قیمتها رو کنترل میکنن تا برسه به دولت بعدی، بعد ببینیم قیمتها چجوری میره بالا...
حالا ایناش به کنار دقت کردید دارن ما رو سرگرم قیمت سکه و دلار میکنن که ببینید ارزون شد اما از اون طرف همه چی داره درصدی گرون میشه، از لبنیات تا میوه جات و سیب زمینی و همه چی

سند و مدرک:
احمد توکلی: دولت احمدی‌نژاد تابع عقل نیست/دعا کنیم این 20 روز تمام شود

alahoseini

Registered User
لایک‌ها
143
بازگشت به این قیمت مستلزم این است که در مقاومت اصلی 1267
اونس به مدت چند روزیی پایدار بمونه و بتونه اونو بشکنه

بنده هم قبول دارم، واسه همین میگم که باید منتظر گزارش روز چهارشنبه(فردا) آمریکا بود، هر چند فعلا همه چی غبارآلود است اما خب یه روزنه‌های امیدی دیده میشه، البته امیدوارم

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
حالا ایناش به کنار دقت کردید دارن ما رو سرگرم قیمت سکه و دلار میکنن که ببینید ارزون شد اما از اون طرف همه چی داره درصدی گرون میشه، از لبنیات تا میوه جات و سیب زمینی و همه چی

خداییش همینطوره. اکثر کالاهای اساسی و نرخ کرایه و ... قیمتش در یکی دو هفته گذشته به طرز وحشتناک و بی سابقه ای بالا رفته. آخه ارزون شدن سکه به چه درد میخوره؟ شما اصلاً بگو سکه شد 1000 تومن. وقتی که شیر رو یک ماه پیش میخریدی لیتری 1400 تومن ولی الان باید لیتری 2000 تومن بخری ، ارزون شدن سکه و دلار و ... چه دردی رو دوا میکنه؟! مگه قبلاً که نرخ ارز ثابت بود و تحریم هم وجود نداشت گرونی و تورم نداشتیم؟! از این به بعد هم همینه.

dada_zebel

Registered User
لایک‌ها
57
ببینید امروز :
انس 1253$
سکه 1.095.000تومان
دلار 3300 تومان

دوستان یک چیزی میگم فقط تو رو خدا ناراحت نشید
فقط ظرفیت رو بالا ببرید از تجربه برخی هم استفاده کنید
من قصد کمک به دوستان رو دارم و خدا شاهده غیر از این نیست
توجه کنید به عرایض بنده
شما از من نپرسیدید که چرا اصرار به خارج شدن بازار داشتید
دلیلش اینه که من یک هفته است اینجا داد میزنم سکه حباب مثبت داره
یعنی چه ؟ یعنی اگر بفروشی ضرر نمیکنی عزیز من
یعنی اینکه با این اونس و دلار 3300 تومن سکه فقط 990 هزار تومان طلا داره و سکه باید باشه 1060000 هزار تومان
و شما از خودتان نمی پرسید الان که این قدر تقاضا پایینه تا کی این حباب پابرجا خواهد بود

dada_zebel

Registered User
لایک‌ها
57
امشب سعی می کنم قبل از نشست فردا یک سیگنال هایی بهتون بدم
موفق باشید

shahab1985

Registered User
لایک‌ها
178
الان که دیگه حباب نداره؟
تحلیلتون از گزارش این هفته آمریکا چیه و چند درصد احتمال داره انس بالا بره؟

دوستان یک چیزی میگم فقط تو رو خدا ناراحت نشید
فقط ظرفیت رو بالا ببرید از تجربه برخی هم استفاده کنید
من قصد کمک به دوستان رو دارم و خدا شاهده غیر از این نیست
توجه کنید به عرایض بنده
شما از من نپرسیدید که چرا اصرار به خارج شدن بازار داشتید
دلیلش اینه که من یک هفته است اینجا داد میزنم سکه حباب مثبت داره
یعنی چه ؟ یعنی اگر بفروشی ضرر نمیکنی عزیز من
یعنی اینکه با این اونس و دلار 3300 تومن سکه فقط 990 هزار تومان طلا داره و سکه باید باشه 1060000 هزار تومان
و شما از خودتان نمی پرسید الان که این قدر تقاضا پایینه تا کی این حباب پابرجا خواهد بود

shahab1985

Registered User
لایک‌ها
178
میخوایم وقتی باشه که فرصت برای خرید و فروش باشه
شب بفهمیم باید تا فردا ظهر وایسیم قیمت دربیاد بعد بخریم یا بفروشیم

موفق باشید

simcart

Registered User
لایک‌ها
4
موفق باشید

ممنون از اینهمه لطفت داداش
منتظر خبرای خوبت هستیم....
بگی فردا وقت خریده میخریم، بگی وقت فروشه اول صبح میفروشیم
مسئولیتشم با خودمون
شاد باشی

sohrab69

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
فردا چقدر احتمالش هست اونس مثبت باشه؟

simcart

Registered User
لایک‌ها
4
دوست گلم بورس سکه نیست که بخری و دو ماه دیگه بفروشی بورس سود میده اما تو یه پروسه حداقل 2 ساله بعد از 2 سال هم اگر سهام خوبی خریده باشی حیفت میاد بفروشی یه مقدار در موردش مطالعه کن ببین سود بورس تو افزایش سرمایشه مثلا شما سهم نفت بهران میخری 1200 تومن ولی در اصل قیمت این سهم 100 تومنه شما 1100 تومن پول به ارزش اسمی سهم دادید که ممکنه بیشتر بشه یا کمتر چیزی که ارزش واقعی سهمه همون 100 تومنه خب شما 1000 سهم میخرید هر سهم 1200 تومن بعد پایان سال مالی و بیلان سود و زیان مثلا میگن هر سهم 300% سود :eek: این 300 % مبلغ 1200 تومن نیست 300% همون 100 تومنه یعنی 300 تومن حالا هیت مدیره تصمیم میگیره این سود رو یا بخشی از اونو پرداخت کنه و بقیه رو یا ذخیره کنه برای سال بعد یا افزایش سرمایه بده اگر افزایش سرمایه بده یعنی در ازای سود هر سهم 3 سهم به مالک میده یعنی شما که 1000 سهم داشتی الان 4000 سهم داری البته این مواقع قیمت سهم تو بورس از 1200 میرسه به مثلا 600 یعنی اگر ارزش کل سهم شما 1200 * 1000 بوده الان 600 * 4000 هست این تو بهترین شرایطه که همیشه اینطور نیست حالا اگر شرکت بیاد سود رو ذخیره کنه اونوقت شما باید یکسال دیگه منتظر بمونی و اگر قبل از بیلان سال بعد بخوای سهامو بفروشی ذخیره سود شما هم نصیب خریدار میشه امیدوارم تونسته باشم بطور خلاصه توضیح بدم سهم سیمان شرق از 100 تومن رسید به 4200 تومن و برگشت روی 300 تومن چه کسانی که سود کردند و چه کسانیکه با خاک یکسان شدند

ممنونم دوست عزیز. خیلی جامع و مفید بود. دیدم نسبت به بورس خیلی بازتر شد
شاد وموفق باشی

بالا