• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

jadi

Registered User
لایک‌ها
35
يه سوالايي ميپرسينا!
خودت الان فك ميكني كسي ميدونه؟!

اخه این چه سوالیه.
الان خداش هم تو این سوال مونده.
کسی نمی تونه پیش بینی کنه

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

خدايي همه اينجا نظر كارشناسي ميدن در حد اقتصاددان هاي بازار بورس نازداك الان ما يه سوالي پرسيديم..
خب اين تاپيك هدفش همينه
هر كسي تحليلي كه داره رو ارائه ميده

Sent from my HTC Desire using Tapatalk 2

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
ضمنا از دیروز بانک کارگشایی به صورت مخفی داره شمش میفروشه

ضمنا من حتی برای هفته آینده اونس رو زیر 1200 می دونم

مگه قاچاق وارد کرده که داره مخفیانه میفروشه !!!:D

شما که تکنیکال کار هستی حداقل یه چارتی ، نموداری ، ادرسی که بشه تحلیل رو دید اینجوری که نمیشه

alahoseini

Registered User
لایک‌ها
143
دوستان، آشنایان، خواهران و برادران
امشب تاحدود زیادی جهت حرکت اونس مشخص خواهد شد.
ساعت 10:30 امشب جمع بندی جلسه‌های گذشته و نتیجه نشست کمیته بازار آزاد فدرال (اذناب و ته مانده‌های استکبار جهانی)، هست و ساعت 12:40 (به وقت ام‌القرای جهان اسلام تهران آزاد)، هم جناب بن برنانکه در کنفرانس «اداره ملی تحقیقات اقتصادی» آمریکای جنایتکار سخنرانی خواهد کرد.
البته صندوق بین‌المللی پول هم دیروز یه زری زد و اعلام کرد: با روند ضعیف ترمیم اقتصادی آمریکای از هم پاشیده، کاهش سطح اقتصادی چین برادر و تشدید رکود اروپای فلک زده، شتاب رشد جهانی اقتصاد خر در سال جاری مشکل خواهد بود. و از اونجایی که این نهاد بین‌المللی، پیش‌بینی خودش رو در مورد رشد جهانی اقتصاد در سال 2013 به 3.1 درصد کاهش داده. این صندوق در ماه آوریل رشد 3.3 درصدی رو برای اقتصاد جهان غیر متمدن پیش‌بینی کرده بود.

در هر صورت:
فردا صبح که از خواب بیدار شدیم، اونوقت میشه بهتر تصمیم گرفت.
تا قبل از این موضوع هر حرفی بزنیم و هر نظری بدیم کاملا گمانه زنی هست و با نظر کارشناسی در تضاد (هر چند همه دوستان نظر این حقیر رو می‌دونن).
پس دوستان اقتصاددان و سرمایه‌داران جهانی در پی تی، یه کم دندون رو جیگر بزارن و صبر کنن تا ببینیم فردا چه خاکی می‌شود بر سر خود و ملت همیشه در صحنه خویش کرد.

پ.ن: من فقط توی این موندم دیروز که دلار توی دنیا تقویت شده و به بالاترین قیمتش توی سه سال اخیر رسیده اما توی مملکتمون همینجوری برا خودش داره میره پایین، در حالی که توی داخل هیچی تغییر نکرده، ما هم توش موندیم.

Last edited:

3POWER

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
543
اونس 1260 رو زد ........ بالاتر هم رفت، یعنی روندش می تونه صعودی تر بشه بعد از این؟؟؟

jadi

Registered User
لایک‌ها
35
اين برنانكه صحبت نكرد؟

alahoseini

Registered User
لایک‌ها
143
اين برنانكه صحبت نكرد؟

جناب برنانکه صحبتهاش و کرد و فعلا چیزی که برداشت شده این هست که بانک مرکزی آمریکا عجله ی برای توقف محرکهای اقتصادی نداره و در حین سخنرانیش ارزش دلار آمریکا در مقابل ارزهای اصلی کاهش یافت و قیمت جهانی اونس طلا و نقره تقویت شدند. این از یک طرف و از اونجایی که صورتجلسه بانک مرکزی آمریکا و رای قاطع اکثریت اعضا می توان نتیجه گرفت که روند برنامه خرید اوراق قرضه و برنامه محرکهای اقتصادی (QE) همچنان برای مدتی باقی خواهد ماند.
به زبان ساده یعنی انس باید به طرف صعود حرکت کند.

اما؛ همونطور که بالا گفتم باید تا صبح صبر کنیم ببینیم چه می‌شود!
در حالی که این پست رو می‌نوشتم انس از 1264.8 به 1266 رسید.

افتک

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
147
جناب برنانکه صحبتهاش و کرد و فعلا چیزی که برداشت شده این هست که بانک مرکزی آمریکا عجله ی برای توقف محرکهای اقتصادی نداره و در حین سخنرانیش ارزش دلار آمریکا در مقابل ارزهای اصلی کاهش یافت و قیمت جهانی اونس طلا و نقره تقویت شدند. این از یک طرف و از اونجایی که صورتجلسه بانک مرکزی آمریکا و رای قاطع اکثریت اعضا می توان نتیجه گرفت که روند برنامه خرید اوراق قرضه و برنامه محرکهای اقتصادی (QE) همچنان برای مدتی باقی خواهد ماند.
به زبان ساده یعنی انس باید به طرف صعود حرکت کند.

اما؛ همونطور که بالا گفتم باید تا صبح صبر کنیم ببینیم چه می‌شود!
در حالی که این پست رو می‌نوشتم انس از 1264.8 به 1266 رسید.

بازار طلای اسپات الان بسته است. به محض اینکه بازار آسیا شروع به کار کنه تاثیرش رو میذاره. اگر طلا به نسبت یورو بره بالا راحت به حدود 1300 دلار میرسه

sohrab69

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
اونس تا 1290.90 اومد، برگشت 1284
سقف بعدی روی چند دلار بسته میشه؟؟

افتک

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
147
اونس تا 1290.90 اومد، برگشت 1284
سقف بعدی روی چند دلار بسته میشه؟؟

الان طلا بخاطر کاهش ارزش دلار بالا رفته. تا مدتی هم بازار آرومه. اصل حرکت طلا بستگی به خرید و فروشهای کلی خود طلا داره که هنوز اتفاق نیفتاده. به نظر من طلا تا پایان سال بالاتر میره ، اما اینکه خریدارهای بزرگ بکشنش پایینتر و بخرن یا توی همین قیمتها بخرن ، آینده نزدیک طلا رو مشخص میکنه. مجددا به نظر من از همین جا میره بالا تا حدود 1500

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
ظاهراً اونس کاملاً صعودیه. قیمت های یک هفته گذشته به نوعی کف محسوب میشد.

بعضی از دوستان که با توجه به مطالبی که در این تاپیک مطرح میشه تصمیم میگیرند توجه کنند که هر کسی که اومد اینجا و فکر کرد زبل(!) تشریف داره و 4 تا اصطلاح قلمبه سلمبه به کار برد که نشد تحلیل گر. خودتون در نظر بگیرید ، کسی که کارش اینه ، اصلاً وقت سر خاروندن نداره ، اما کسی که 24 ساعته تو این تاپیک در حال پست دادن با متن های طولانیه یعنی این کاره نیست. این بازارها به هیچ وجه قابل پیش بینی نیست و هیچ تحلیل به قول معروف تکنیکالی جواب نمیده. چارت و تکنیکال و چیزهایی مثل اینها دکون بازاری بوده که از ابتدا یک عده سودجو درست کردند. پس فقط به خودتون متکی باشید و اجازه ندید کسی رو ذهن معامله گرتون تاثیر بگذاره.

موفق باشید

dada_zebel

Registered User
لایک‌ها
57

بعضی از دوستان که با توجه به مطالبی که در این تاپیک مطرح میشه تصمیم میگیرند توجه کنند که هر کسی که اومد اینجا و فکر کرد زبل(!) تشریف داره و 4 تا اصطلاح قلمبه سلمبه به کار برد که نشد تحلیل گر. خودتون در نظر بگیرید ، کسی که کارش اینه ، اصلاً وقت سر خاروندن نداره ، اما کسی که 24 ساعته تو این تاپیک در حال پست دادن با متن های طولانیه یعنی این کاره نیست. این بازارها به هیچ وجه قابل پیش بینی نیست و هیچ تحلیل به قول معروف تکنیکالی جواب نمیده. چارت و تکنیکال و چیزهایی مثل اینها دکون بازاری بوده که از ابتدا یک عده سودجو درست کردند. پس فقط به خودتون متکی باشید و اجازه ندید کسی رو ذهن معامله گرتون تاثیر بگذاره.

موفق باشید

عجب
پس بمانید و افاضه فرمایید
ترسوها می بازند
اینو یادت باشه

kamranii

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
عجب
ترسوها می بازند
اینو یادت باشه

dada_zebel عزیز ناراحت نشو اینجا هر کس حق داره تحلیل کنه و کسی نباید توهین کنه و تصمیم گیرنده خود شخص هست بازار ایران هیچ چیش قابل پیش بینی نیست و شاید امروزم نزولی باشه یهو!! این روند صعودی انس احتمال زیاد پایدار نباشه چون اقتصاد چین ضعیف شده و روی انس تاثیر میذاره در کل روند صعودی موقت تا هفته دیگه ممکنه باشه

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
دوستان طلا که کارش تموم شد!!!

یه نظری دوستان دادن اونم اینکه چون ارز 1226 رو برداشتن امکان داره با دولت جدید و یا تدریجی دلار دوباره پر بکشه؟؟

چون این حذف نشانه کاهش دلارای دولتی هست!!

اتفاقا به نظر من تاثیر + میتونه داشته باشه.با حذف دلار 1226 تزریق به بازار آزاد و مبادله ای بیشتر میشه و باعث نزدیک شدن هرچه بیشتر نرخ بازار آزاد به مبادله ای میشه
دلار این روزها در بلاتکلیفی به سر میبره.به نظرم فعلا نه بالای چندانی داره و نه پایین چندانی.بین 3000 تا 3500 نوسان خواهد کرد تا حسن کلیدساز بیاد سره کار
اگه ایشون بتونه فرجی در بم بست هسته ای بوجود بیاره میتونن دلار رو رو نرخ مبادله ای تک نرخی کنند.اگه این جو امید به حل مسائل هسته ای از بین بره دلار میره به سمت 4تومن و با قدرت این مقاومت رو میشکونه
آنچه مسلم هستش فعلا خرید دلار و سکه فرصت سوزیه

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494

موفق باشید
...... شما چرا وقتی نزولیه کم پیدا میشید؟

عجب
ترسوها می بازند
اینو یادت باشه
من کاری به صحبت های شما ندارم ولی اینو بگم شما ناراحت نشو ، به کارت ادامه بده کسی حق نداره از کار شما جلوگیری کنه ، من پست های شما رو نمی خونم ولی می بینم بعضی ها دوست دارن بخونن پس بنویسید و از کسانی که طعنه میزنن ناراحت نشید

این تاپیک به جز 2-3 نفر که بنده هم جزوشون نیستم فرد اگاه و خبره نداره که مطمئنا GlobalTech هم جزوشون نیست.

Last edited:

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
دوست عزیز شما چرا وقتی نزولیه کم پیدا میشید؟

اولاً من یادم نمیاد رابطه دوستی با شما داشته باشم.
دوماً این که من وقتی نزولیه کم پیدا میشم هم فکر نمی کنم به شما ربطی داشته باشه. اما شاید دلیلش همونی باشه که وقتی صعودی میشه شما و امثال شما کم پیدا میشید.
سوماً لزومی نمی بینم که هر اراجیفی که هر کسی سر هم کرد من جوابش رو بدم. به همین خاطر قسمت دوم پستت رو کوت نکردم و جوابی هم فعلاً بهت نمیدم. اما اگه بخوای ادامه بدی تضمینی وجود نداره که این بار پاسخی از من نگیری. پس ادامه نده چون برای خودت و برای تاپیک بهتره.

alahoseini

Registered User
لایک‌ها
143
با سلام خدمت همه دوستای گلم
همه را به صبر و سعه صدر و تقوای الهی دعوت می‌کنم
هنوز برای دادن جواب قطعی زمان لازم هست، اول باید ببینیم بازار آسیا چه کاره هست و بعد صبر کنیم تا دوشنبه هفته آینده، اما بطور کلی چشم انداز روشن هست و امیدوار کننده.
و اما درباره تحلیلهای دیگر دوستان:
ببینید دوستان گلم، به این کار می‌گن تحلیل، این نه پیشگویی هست و نه غیب گویی، بلکه باید اخبار موثق و متنوع رو خوند و به یک نتیجه گیری رسید و بعد تحلیل کرد که چه باید کرد، بالطبع اخبار ضد و نقیض زیاد هست برای همین اشتباه هم وجود داره اما هرگز نباید بر موج سوار شد که خسارات جبران ناپذیری داره.
بنده و سایر دوستان هم از این قاعده مستثنی نیستیم برای همین هست که سفارش میکردم برادران گلم نظرشون رو تحمیل نکنن چون شاید کسی باشه به حرفی که میزنیم اعتماد کنه و بعدش ضرر ببینه.
در هر صورت فکر چند نفر بهتر از یک نفر هست و همین هشدارها هم خودش خیلی کارساز می‌باشد، بنده ادعایی ندارم اما اندازه کف دستی ره‌توشه‌ای دارم که فقط به حرمت دو هم بودن تقدیم دوستان می‌کنم، اصولا کسانی که توی اینکار هستند از دو حالت خارج نیستند یا کسانی هستند که همیشه به بازار خوش بین هستند و طلا را سرمایه‌ای مطمئن می‌دانند و یا اینکه کسانی هستند که به بازار طلا به عنوان بازاری ریسک پذیر و غیر مطمئن نگاه می‌کنند. و البته اختلافات از همینجا شروع می‌شود هرچند به نظرم هر دو گروه به اندازه خود نگاه درستی دارند اما هرگز نباید جو گیر شد.
و تنها توصیه بنده به دیگر دوستانم که می‌خواهند توی بازار سکه و ارز باشند این است که: فقط و فقط صبر داشته باشند و هرگز این جمله را فراموش نکنند:"در دنیای اقتصاد و سرمایه گذاری لاکپشتها برنده اند و نه خرگوشها"

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
ممنون که خودتون رو لایق احترام نمی دونید
دوما سرمايه گذاري روي سكه و طلا - صفحه 1038 این در جواب اون حرف که موضع من چی بود.
سوما من همیشه فقط میخونم و نظر خاصی نمیدم چه صعود باشه چه نزول.
با افتخار میگم دوست دارم نزولی باشه این بازار و با ثبات ولی بهتره بدونید اتفاقا این نوسانات شدید که متاسفانه به اقتصاد صربه میزنه باعث رونق کار من میشه ولی جایی ننوشتم خدا کنه بره بالا یا حرفی بزنم که جو بدم.

بعضی ها اینقدر تابلو تشریف دارند که همه میدونن چیکارن
خدا رو شکر نمونه زیاده که من حداقل تو این چندماه اصلا وارد بحث ها نشدم و نمیشم ح.
در ضمن وقتی حرف دروغی از این زده میشه که من موقع نزول اینجا هستم این یعنی تلویحا ایشون در موقع صعود نقشش رو ایفا می کنه :دی

بالا