• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

alahoseini

Registered User
لایک‌ها
143
در حالی که دوستان در حال دعوا و ضد و خورد هستند، انس هم اکنون شد 1292.4
فکر کنم امروز 1300 رو رد کنه

dada_zebel

Registered User
لایک‌ها
57
حالا شما چرا به خودت گرفتی؟!

lشما در پستتان کاملا از من اسم بردید
و کنایه به متن های طولانی
بسیار کوتاه میگم
کسی که خودش سرمایه داره و از این کار هم سر در میاره لازم نیست یه سایت بازکنه پسورد هم بذاره و سیگنال بفروشه به مردم که آخرش هم معلوم نیست ...
اما من سرمایه دارم و اینکاره هم هستم
پست قبلی مرا میخواندید متوجه میشدید که من گفتم اگر به 1300 هم برسه از حباب طلا کسر میشه پس نوسان هم بگیری سودی نداره
گفتم تا این حباب برقراره از بازار خارج شید
دوستی اینجا تو انس 1225 سکشو 1108 فروخته پس باز هم برنده هستش چون تا 12 مرداد هر گونه خرید کوتاه مدت ریسک بزرگیه به ویژه خریدهای سنگین
این قیمت هم بازار صبح آسیاست
انس هم افزایشی نشده افزایشی به اون میگن که نمودار نشون بده حرکت اصلاحی داره به بالا صورت میگیره اما این یک اصلاح ساده هستش
به هر حال من سعی میکنم نظاره گر باشم چون حدس میزدم چنین توهین هایی رو
انشاالله که هیچ کس ضرر نکنه

alahoseini

Registered User
لایک‌ها
143
بعد از اینکه دیشب جناب برنانکه درباره حفظ سیاستهای انبساطی صحبت کرد، امروز خریداران جهانی شروع به خرید طلا کردن که نتیجه‌اش شده حرکت صعودی انس و همونطور که در پست قبلی گفتم پیش بینی در نوردیدن 1300 دلار است.
در زمان نوشتن این پست: انس 1297 شد و فعلا با این مقاومت داره دست و پنجه نرم میکنه

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
lشما در پستتان کاملا از من اسم بردید
و کنایه به متن های طولانی
بسیار کوتاه میگم
کسی که خودش سرمایه داره و از این کار هم سر در میاره لازم نیست یه سایت بازکنه پسورد هم بذاره و سیگنال بفروشه به مردم که آخرش هم معلوم نیست ...
اما من سرمایه دارم و اینکاره هم هستم
پست قبلی مرا میخواندید متوجه میشدید که من گفتم اگر به 1300 هم برسه از حباب طلا کسر میشه پس نوسان هم بگیری سودی نداره
گفتم تا این حباب برقراره از بازار خارج شید
دوستی اینجا تو انس 1225 سکشو 1108 فروخته پس باز هم برنده هستش چون تا 12 مرداد هر گونه خرید کوتاه مدت ریسک بزرگیه به ویژه خریدهای سنگین
این قیمت هم بازار صبح آسیاست
انس هم افزایشی نشده افزایشی به اون میگن که نمودار نشون بده حرکت اصلاحی داره به بالا صورت میگیره اما این یک اصلاح ساده هستش
به هر حال من سعی میکنم نظاره گر باشم چون حدس میزدم چنین توهین هایی رو
انشاالله که هیچ کس ضرر نکنه

درودحاجی
کمتر زیارتتون میکنیم؟
منتظر نتظرتون در مورد صحبتهای برنانکه بودم که بعضی جو رو بهم ریختن!! شما ناراحت نشو ......................................بگذریم
امیدوارم برای این حرفهای بی ارزش ؛ ارزش قائل نشید

sohrab69

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
خواهش میکنم از نیش و کنایه زدن به یکدیگر و بحث سر موضوعات غیر مرتبط دست بردارید و به جای اسپم زدن اگر نظری درباره موضوع تایپیک دارید بنویسید و نه درمورد اعضا و عملکردشون!
من و خیلی از افراد دیگر تاپیک که تجربه کمتری در ضمینه بازار طلا داریم تحلیل های شماها رو میخونیم، و با استفاده از اون در کنار دانسته های خودمون بهترین تصمیم رو میگیریم..همین
نمیدونم ناراحتی شما به چه دلیله و به منم مربوط نیست ولی امیدوارم بعد از این همه سعی کنیم تاپیکمون رو بهتر و مفیدتر کنیم :)

Haj_Ehsan

Registered User
لایک‌ها
2,459
بیخیال دونیا 2 روزه یه روزشم امروزه :D
نمودار طلا داره باهاتون حرف میزنه اصن داره میگه من میام زیر 1.200 :lol:

Haj_Ehsan

Registered User
لایک‌ها
2,459
692519_slxe1vrr6glin3kt.gif

افتک

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
147
احسان بعضی ها ناراحت میشناااا اینا رو نگو
بگو میره بالا تا خوششون بیاد :دی

معکوسش هم هست. بعضی ها باید حتما بگی میاد پایین تا خوششون بیاد :p. هرکی بگه میره بالا فحش و ناسزاست که نثارش میشه:D

آقا این بالا و پایین رفتن ها توی بازار طلا و ارز طبیعیه ، مسئله اصلی اینه که آدم جوگیر نشه . مدیریت تجاری هم مهمتر از قیمت خرید و فروشه. کاملا از جو این دو تا تاپیک پیداست که بعضی ها بیش از حد توان مالی و روانیشون خرید و فروش میکنن و بخاطر همین عصبی و پرخاشگر میشن. از اون بدتر افرادی هستن که فکر میکنن از بازار جا موندن و خرید در قیمتهای پایین رو از دست دادن. اینا به شدت با بالا رفتن قیمت مخالفن ، جوری که من نوعی که میگم قیمت میره بالا ، طرف میخواد از پشت اینترنت خرخره منو پاره کنه:D ، اما همین آدم به مجرد اینکه قیمت 100 تومن پایین میاد هجوم میاره به بازار برای خرید.... وجود این نوع افراد در بازار برای همه خطرناکه

آقای دادا زبل هم کاری به پستاش ندارم ، اما خیلی اصرار زیاد داره روی صحیح بودن حرفاش. هی به همه میگه تعصب نداشته باشید ، خودش از همه بیشتر تعصب داره.:D من شنبه و یکشنبه میخواستم کلا 10 تا سکه طرح قدیم بخرم ، این بنده خدا تمام تلاشش رو کرد که منو منصرف کنه، آخرش هم نتونست :p

dada_zebel

Registered User
لایک‌ها
57
دوستان قیمت ها نسبت به دیروز چندان هم صعودی نبوده لاذا اوناییکه احساس می کنن
طلا در چند روز آینده صعودیه و با خرید طلا در آینده نزدیک سود می کنن میتونن اقدام کنن
من توصیه ای به خرید یا فروش نمی کنم

یک مطلب مهم
همان طور که طلا روند نزولی گرفت ممکنست بعد از طی چند سال دیگه روند صعودی شکل بگیره اما نکته ای که قابل تامله نزول نقره نسبت به طلاست
بالاترین قیمت اونس 1900 و نقره نیز حوالی 35 بوده
یا طلا کمتر نزول کرده و نقره در نزول از اون جلو زده یا اینکه نقره بیشتر نزول کرده و باید اصلاح بشه
اما وقتی طلا بالا میره نقره به سختی اونو حمایت میکنه و این نشون میده که گزینه اول محتمل تره

نکته بعدی اینه که اگر روند برگرده و صعودی بشه از نقره سود بیشتری میتوان گرفت تا طلا
در همین دسامبر 2012 نقره 34 دلار بود و طلا 1750 دلار
درصد ریزش نقره با احتساب چاییت نرین قیمت ( 18.9 ) تقریبا 45 درصد
درصد ریزش طلا با توجه به پایین ترین قیمت ثابت شده (1225 ) تقریبا 29 درصد
ضمن اینکه هنگام افزایش اونس طلا ، اونس نقره به سختی اونو
من دوسال پیش یک بار اینکارو کردم و نسبت به طلا سود بیشتری هم کردم

ایراد نقره در ایران اینه که فقط برای بلند مدت جواب میده
پس فقط میشه بخشی از سرمایه رو در اون قرار داد

Last edited:

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
معکوسش هم هست. بعضی ها باید حتما بگی میاد پایین تا خوششون بیاد :p. هرکی بگه میره بالا فحش و ناسزاست که نثارش میشه:D

آقای دادا زبل هم کاری به پستاش ندارم ، اما خیلی اصرار زیاد داره روی صحیح بودن حرفاش. هی به همه میگه تعصب نداشته باشید ، خودش از همه بیشتر تعصب داره.:D من شنبه و یکشنبه میخواستم کلا 10 تا سکه طرح قدیم بخرم ، این بنده خدا تمام تلاشش رو کرد که منو منصرف کنه، آخرش هم نتونست :p

:lol::lol::lol:

dada_zebel

Registered User
لایک‌ها
57

آقا این بالا و پایین رفتن ها توی بازار طلا و ارز طبیعیه ، مسئله اصلی اینه که آدم جوگیر نشه . مدیریت تجاری هم مهمتر از قیمت خرید و فروشه. کاملا از جو این دو تا تاپیک پیداست که بعضی ها بیش از حد توان مالی و روانیشون خرید و فروش میکنن و بخاطر همین عصبی و پرخاشگر میشن. از اون بدتر افرادی هستن که فکر میکنن از بازار جا موندن و خرید در قیمتهای پایین رو از دست دادن. اینا به شدت با بالا رفتن قیمت مخالفن ، جوری که من نوعی که میگم قیمت میره بالا ، طرف میخواد از پشت اینترنت خرخره منو پاره کنه:D ، اما همین آدم به مجرد اینکه قیمت 100 تومن پایین میاد هجوم میاره به بازار برای خرید.... وجود این نوع افراد در بازار برای همه خطرناکه

اگر احساس می کنید طلا وارد کانال 1300 شده و صعودی خواهد بود میتونید همین الان هم اقدام کنید و به راحتی سود کنید
این بار حرف های من که تشویق به خرید یا فروش نداره پس به راحتی میتونید تصمیم بگیرید
چون اونس لحظاتی حتی به 1300 نزدیک شد و می تونه در تصمیم شما مهم باشه

افتک

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
147
اگر احساس می کنید طلا وارد کانال 1300 شده و صعودی خواهد بود میتونید همین الان هم اقدام کنید و به راحتی سود کنید
این بار حرف های من که تشویق به خرید یا فروش نداره پس به راحتی میتونید تصمیم بگیرید

من خریدم رو همون شنبه و یکشنبه انجام دادم تموم شد.فعلا دیگه قصد خرید ندارم

dk 313

Registered User
لایک‌ها
231
یک سوال:
کسی خبری از دار و دسته بهار نداره؟خیلی مشکوکن!هیچ خبری ازشون نیست؟
این گروه که در راس کارن شاید بیان قیمت رو توی این مدت پایین بکشن بعد که دولت رو تحویل روحانی دادن با توشه ای که توی این 8 سال جمع کردن بازار رو دچار هرج و مرج کنن؟البته قبول دارم که خیلی از دونه درشتها هم با رفسنجانی میونه خوبی دارن.ولی این دار و دسته بهار توی 8 سال میتونن چیزای زیادی جمع کنن.
!
در مورد قیمت انس حرف دوستان تکنیکال قابل فکر کردنه ولی انس زیر1000 دلار باورش خیلی سخته.
فقط هزینه استخراج طلا رو حساب کنیم خودش خیلی روی اعصاب هست :eek:
ولی من به تکرار تاریخ باور دارم.یادم میاد توی یک جایی یک همچین چیزی در مورد انس و طلا خوندم تاریخش رو دقیقا یادم نیست ولی انس توی یک سال قیمتش نصف شد ولی به یک سال نرسیده به قیمت قبلیش که رسید بلکه نزدیک 100 درصد رشد داشت.توی سال 2008 انس از 1000 دلار به 700 دلار رسید ولی بعد توی سال2009 به 1250 دلار رسید.
به نظر من انس بعد اگوست که میشه 9 شهریور خودمون افزایشی میشه.
ولی توی بازار داخلی چون دولت جدید تمام تلاش رو میکنه دلار روی 2500 تک نرخی کنه سکه میاد زیر 1 تومن.البته به شرط حاصل شدن نتیجه تو مسائل پسته ای:D که این نظریه رو نمیشه راحت قبول کرد چون تا دولت جدید بیاد و بخواد خودش رو جمع و جور کنه و تاریخ بعدی مذاکرات مشخص بشه و ایران و امریکا قدمهای عملی بردارن طول میکشه.ولی تا دولت بعدی بیاد یک کاهش موقت داریم اونم به خاطر مردم همیشه در صحنه هست.
در مورد ورود و خروج به بازار هم به نظر من یک سود کم ولی مطمئن خیلی بهتر از یک سود زیاد ولی پر خطره.
البته اینها حدس هستن و نظر شخصی نه تحلیل تکنیکال یا پیشنهاد به خرید و فروش.

simcart

Registered User
لایک‌ها
4

دادا زبل عزیز
سلام
و بابت همه راهنماییای خوبت ممنون
یه خواهش ازت دارم و اونم اینکه حرف یه عده رو که میان و یه چیز رو هوا میپرونن میرن رو خواهشا جدی نگیر
کار خودتو انجام بده
تو اینجا فقط 3-4 نفر هستن که میشه رو تحلیلاشون حساب کرد و یکیشم شمایی و تا الان من که هر وقت رو تحلیلات حساب کردم سود کردم
ازین ببعدم منتظر نظرات و تحلیلای خوبت هستیم
بابت زحمتی هم که میکشی ممنونیم
مطمئن باش کسایی که قبولت دارن خیلی بیشتر از کسایین که میان نقد میکنن
منتظر تحلیلای بعدی شما و حاج احسان عزیز و دکتر و بقیه دوستای با تجربه هستیم
همگی شاد و موفق باشید

بالا