alahoseini
Registered User
در حالی که دوستان در حال دعوا و ضد و خورد هستند، انس هم اکنون شد 1292.4
فکر کنم امروز 1300 رو رد کنه
فکر کنم امروز 1300 رو رد کنه
حالا شما چرا به خودت گرفتی؟!
lشما در پستتان کاملا از من اسم بردید
و کنایه به متن های طولانی
بسیار کوتاه میگم
کسی که خودش سرمایه داره و از این کار هم سر در میاره لازم نیست یه سایت بازکنه پسورد هم بذاره و سیگنال بفروشه به مردم که آخرش هم معلوم نیست ...
اما من سرمایه دارم و اینکاره هم هستم
پست قبلی مرا میخواندید متوجه میشدید که من گفتم اگر به 1300 هم برسه از حباب طلا کسر میشه پس نوسان هم بگیری سودی نداره
گفتم تا این حباب برقراره از بازار خارج شید
دوستی اینجا تو انس 1225 سکشو 1108 فروخته پس باز هم برنده هستش چون تا 12 مرداد هر گونه خرید کوتاه مدت ریسک بزرگیه به ویژه خریدهای سنگین
این قیمت هم بازار صبح آسیاست
انس هم افزایشی نشده افزایشی به اون میگن که نمودار نشون بده حرکت اصلاحی داره به بالا صورت میگیره اما این یک اصلاح ساده هستش
به هر حال من سعی میکنم نظاره گر باشم چون حدس میزدم چنین توهین هایی رو
انشاالله که هیچ کس ضرر نکنه
احسان بعضی ها ناراحت میشناااا اینا رو نگوگول این قیمت ها رو نخورید
باز هم تاکید میکنم اصلاح هست
تشکرق.س:1116000/نیم:585000/ربع:385000/گرمی:257000/اونس:1288.35
تو اون تاپیک زدم :دیتشکر
سینا هر از گاهی قیمت درهم و پوند و یورو رو هم با دلبر بده برا بچه ها .
احسان بعضی ها ناراحت میشناااا اینا رو نگو
بگو میره بالا تا خوششون بیاد :دی
معکوسش هم هست. بعضی ها باید حتما بگی میاد پایین تا خوششون بیاد . هرکی بگه میره بالا فحش و ناسزاست که نثارش میشه
آقای دادا زبل هم کاری به پستاش ندارم ، اما خیلی اصرار زیاد داره روی صحیح بودن حرفاش. هی به همه میگه تعصب نداشته باشید ، خودش از همه بیشتر تعصب داره. من شنبه و یکشنبه میخواستم کلا 10 تا سکه طرح قدیم بخرم ، این بنده خدا تمام تلاشش رو کرد که منو منصرف کنه، آخرش هم نتونست
معکوسش هم هست. بعضی ها باید حتما بگی میاد پایین تا خوششون بیاد . هرکی بگه میره بالا فحش و ناسزاست که نثارش میشه
آقا این بالا و پایین رفتن ها توی بازار طلا و ارز طبیعیه ، مسئله اصلی اینه که آدم جوگیر نشه . مدیریت تجاری هم مهمتر از قیمت خرید و فروشه. کاملا از جو این دو تا تاپیک پیداست که بعضی ها بیش از حد توان مالی و روانیشون خرید و فروش میکنن و بخاطر همین عصبی و پرخاشگر میشن. از اون بدتر افرادی هستن که فکر میکنن از بازار جا موندن و خرید در قیمتهای پایین رو از دست دادن. اینا به شدت با بالا رفتن قیمت مخالفن ، جوری که من نوعی که میگم قیمت میره بالا ، طرف میخواد از پشت اینترنت خرخره منو پاره کنه ، اما همین آدم به مجرد اینکه قیمت 100 تومن پایین میاد هجوم میاره به بازار برای خرید.... وجود این نوع افراد در بازار برای همه خطرناکه
آقای دادا زبل هم کاری به پستاش ندارم ، اما خیلی اصرار زیاد داره روی صحیح بودن حرفاش. هی به همه میگه تعصب نداشته باشید ، خودش از همه بیشتر تعصب داره. من شنبه و یکشنبه میخواستم کلا 10 تا سکه طرح قدیم بخرم ، این بنده خدا تمام تلاشش رو کرد که منو منصرف کنه، آخرش هم نتونست
اگر احساس می کنید طلا وارد کانال 1300 شده و صعودی خواهد بود میتونید همین الان هم اقدام کنید و به راحتی سود کنید
این بار حرف های من که تشویق به خرید یا فروش نداره پس به راحتی میتونید تصمیم بگیرید
چون اونس لحظاتی حتی به 1300 نزدیک شد و می تونه در تصمیم شما مهم باشه
اگر احساس می کنید طلا وارد کانال 1300 شده و صعودی خواهد بود میتونید همین الان هم اقدام کنید و به راحتی سود کنید
این بار حرف های من که تشویق به خرید یا فروش نداره پس به راحتی میتونید تصمیم بگیرید
چون اونس لحظاتی حتی به 1300 نزدیک شد و می تونه در تصمیم شما مهم باشه