فعلا مشورتی است و برای تعیین مواضع آینده بعد روی کارآمدن روحانی.جدیدترین خبر هم اینکه
اجلاس 5+1 سه شنبه آینده در بروکسل برگزار میشه
از فردا دیگه دلار روبه پایینه
فعلا مشورتی است و برای تعیین مواضع آینده بعد روی کارآمدن روحانی.جدیدترین خبر هم اینکه
اجلاس 5+1 سه شنبه آینده در بروکسل برگزار میشه
از فردا دیگه دلار روبه پایینه
الان از لحاظ کارشناسان روند انس صعودیه یا نزولی؟
دادا زبل عزیز یک دنیا ممنون
حال کردم وقتی توضیحاتتو خوندم
آقا میگم اگه ما بخوایم اینایی که گفتی رو یاد بگیریم باید کجا مراجعه کنیم؟ چه منابعی رو معرفی میکنی؟
بریم دنبالش مطالعه کنیم چقدر زمان میبره تا یاد بگیریم؟
ممنون از راهنماییت
موفق باشی
»ن هم از توضیحات شما چناب dada zebel خیلی استفاده کردم.
اطلاعات خوبی رو بیان می کنید که کمک می کنه کمی در ایران بازار حرفه ای تر بشیم.
کاش امثال شما رو بیشتر داشتیم.
زمانی که شما در حال خرید باشید حباب بزرگ میشه ، زمانی که حباب بورس بترکه و سرمایه ها به سمت دلار و سکه بیاد و کسری بودجه دولت سر باز کنه
قیمتهای کنونی به رویا تبدیل میشه حتی اگر اونس کاهشی باشه ،جوگیر نشید چه در خرید چه در فروش
درخريد معقول و با حوصله ضرر نيست، با سیگنال مشاوره خرید کنید
نتیجه : حواس ها هم باید چهار چشمی به دلار باشه هم به اونس هم به دلار
اما الان
الویت اول بورسه چون تا زمانی که فعاله دلار افزایش نخواهد داشت
الویت دوم چون با حبابی شدن بورس و ترکیدنش اول دلار بیشتر میشه بعد طلا
الویت سوم انس هستش
دوست گلم اولویت اول بورسه یعنی چی ؟ بورس رو با سکه نمیشه مقایسه کرد سهام رو نمیتونی امروز بخری فردا بفروشی اون داستان خودشو داره یکم راجع بهش مطالعه کنید
منظورم این بود که از نظر زوم کردن و حساسیتی که میتونه در آینده نزدیک روی سکه تاثیر بذاره قبل از دلار همون بورسه
چون شاخص بورس در حال رشده پس نقدینگی زیادی رو کشیده به خودش
روزی که این حباب بترکه نقدینگی سرازیر میشه روی دلار و قیمتش میره بالا
بعد از اونم سکه میره بالا
منظورم این بود که از نظر زوم کردن و حساسیتی که میتونه در آینده نزدیک روی سکه تاثیر بذاره قبل از دلار همون بورسه
چون شاخص بورس در حال رشده پس نقدینگی زیادی رو کشیده به خودش
روزی که این حباب بترکه نقدینگی سرازیر میشه روی دلار و قیمتش میره بالا
بعد از اونم سکه میره بالا
بله منظور شمارو متوجیدم حق با شماست البته به نظر من الزاما نقدینگی به سمت ارز و سکه نمیره ممکنه به سمت بازار مسکن یا حتی خودرو هم بره شاید هم سود بانکی رو افزایش بدند یا اوراق مشارکت باید ببینیم سیاست های دولت جدید چه سمت و سویی داره
بله منظور شمارو متوجیدم حق با شماست البته به نظر من الزاما نقدینگی به سمت ارز و سکه نمیره ممکنه به سمت بازار مسکن یا حتی خودرو هم بره شاید هم سود بانکی رو افزایش بدند یا اوراق مشارکت باید ببینیم سیاست های دولت جدید چه سمت و سویی داره
دوستان یه نظری دارم نظر شما راجع به نظر من چیه ؟
ببینید تا چند وقت پیش که قیمت همه چیز با سرعت زیادی در حال افزایش بود خیلی ها معتقد بودم (از جمله خودم) که پول داغه و نباید نگهش داری (hot money) با پول باید یه چیزی بخری که ارزشش حفظ بشه آپارتمان ماشین و ... اما حالا که همه چیز گرون شده و راکد کسی ماشین و آپارتمان نمیخره سکه و طلا و ارز هم اوضاش معلومه به نظر شما الان نگه داشتن پول تو بانک بهتر نیست ؟ اینهمه ماشین تو نمایشگاهها التماس میکنن بخرید به نظر من الان پول نقد از همه چیز با ارزش تره چون هرچی بخری یا به این زودی ها نمیتونی پولش کنی یا روش ضرر میکنی
ببینید تا چند وقت پیش که قیمت همه چیز با سرعت زیادی در حال افزایش بود خیلی ها معتقد بودم (از جمله خودم) که پول داغه و نباید نگهش داری (hot money) با پول باید یه چیزی بخری که ارزشش حفظ بشه آپارتمان ماشین و ... اما حالا که همه چیز گرون شده و راکد کسی ماشین و آپارتمان نمیخره سکه و طلا و ارز هم اوضاش معلومه به نظر شما الان نگه داشتن پول تو بانک بهتر نیست ؟ اینهمه ماشین تو نمایشگاهها التماس میکنن بخرید به نظر من الان پول نقد از همه چیز با ارزش تره چون هرچی بخری یا به این زودی ها نمیتونی پولش کنی یا روش ضرر میکنی
کجاش ریسکه وقتی فرداش معلومه؟
پس این ریسک نمیشه
ریسک اونه که ۱ ساعت بعدش مشخص نمیشه چی میشه
اگه دوستان نخندن ، من یه نشونه هایی دارم از مظنه زیر ۴۰۰ میبینم