• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
البته ۱۰.۹۰۰.۰۰۰
رفت رو ۱۱۶۰ تا ۱۱۷۰ میدم بره
۶۰۰ ، ۷۰۰ تومنم بده پول قسطامون در میاد :D

ماهیگیری هم بش میگن ... این دوست ریش قشنگمون توضیح داد

ارسال از N70 s با کمک تپاتاک ۲
حاجی فیزیکی خریدی یا آنلاین(زریک)؟

Haj_Ehsan

Registered User
لایک‌ها
2,459
تراشیدمشون سینا الان کچلم.
انس تارگتش ۱۳۲۰ تا ۱۳۴۰ تیناس حال ندترمم دقیق بگم ولی سعودیه برا نوساتن گیری بدگ نی

ضررم کردیم به یه تتر سیبیل سینت :D

Haj_Ehsan

Registered User
لایک‌ها
2,459

azitv

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام .. من تازه با این سایت اشنا شدم ... 2 تا سوال دارم :
من سکه هامو تو اوج گرونی یعنی یک میلیون پانصد خریدم :(( الان چیزی حدود 25 میلیون ضرر کردم .. به نظرتون ممکنه اینقدر سود کنه که ضرر مو جبران کنه ؟؟؟

من یک روز یعنی کافیه فقط یک روز این پول تو حسابم باشه به 60 میلون پول نقد احتیاج دارم و به همان مقدار هم سکه دارم ولی اکه بخواهم یک روزه سکه بفروشم بریزم تو حسابم و بخرم کلی ضرر می کنم حداقل 500 600 هزار تومان حالا اگه قیمت سه یک روزه نوسان نداشته باشه .. شما راه حلی به ذهنتون میرسه ؟ یا جایی که بشه این پول یک روز تهیه کنم

Haj_Ehsan

Registered User
لایک‌ها
2,459
یه صعود کوچیک و تصلاحی تو راهه و بعد از اون کاهش شدید و طلا میره ۱۱۰۰ و دلار عم زیر ۳۲۰۰پس این آخرین موقعیته

لازم داری سکه هاتو با من بفروش

نمیخاشم نگر دار تا ۱ سال دیگه

dada_zebel

Registered User
لایک‌ها
57
با توجه به اخبار موجود و نشانه های تکنیکالی چنین برمیاد که اونس میخاد یه سنگ بندازه بالای 1300
اما من حسم اینه که فعلا نمیتونه خیلی زیادتر بره و نهایتا سقف 1303 رو نتواند بشکند چون قبلا که تو مقومت 1303 بود ( هنگام ریزش به 1200 ) خیلی در این
مرز اذیت شد تا تونست این مقاومت رو رد کنه لذا الان هم که 1303 براش به جای مقاومت تبدیل به سقف شده شکستنش خیلی سخته

1- احتمال اول : با شکستن سقف 1303 به سقف 1335 میره و اگه اونو هم بشکنه ، چارت تاقدام به تصويرسازي براي اونس ١٤٨٠ دلاري میکنه و اونوقت 1230 براش کف مطلق میشه یعنی شما میوتنید مطمئن بشید که
اونس دیگر زیر 1230 نمیره

2- احتمال دوم اینه که 1303 رو دکنه اما نتونه 1335 رو بگذره اونوقت به کانال 1200 برمیگرده و خطرش اینه که تا دوسال شما روی انس 1300 رو هم نمی بینید
چون وقتی چارت از نظر تکنیکالی یک عدد را یک بار به صورت کف بشکنه و بار دوم نتونه اونو به صورت سقف رد کنه یعنی اون عدد تا مدتی تبدیل به سقف مطلق واسه انس میشه ( مثلا 3 سال )

3- احتمال سوم هم اینه مابین 1285 تا 1303 نوسان کنه که به همون سرنوشت حالت دوم دچار خواهد شد ضمنا این بار نزولی اگر باشه تابوتش هم کنارش خواهد بود یعنی به یک باره از 1300 به کانال 1100

با توجه به چارت هایی که دیدم از سایت های معتبر خارجی و همین طور ه تشابه 52 کندلی که دو ریزش قبل نسبت به هم داشتن از نظ زمانی ریزش بعدی باید از 20 مرداد به بعد باشه ( چند تا کندل دیگه ناقص داره )
احتمال حالت های 2و 3 مجموعا 80 درصده از نظر من

لذا :
1- اونایی که قصد فروش دارن میتونن از این فرصت استفاده کنن
2- کسانی که قصد خرید و نوسان گیری دارن خرید سنگین کاری اشتباهه ( خرید سنگین ممکنه برای یکی 10 میلیون باشه برای یکی دیگه 100 میلیون بستگی به میزان سرمایه )
دلیل ریسکی بودن نوسان گیری هم اینه که بازیگرهای اصلی بازار سکه و طلا طبق شواهدی که از کاهش حباب مشاهده میشه بیرون بازار فقط نظاره گرن
البته ممکنه فردا صبح بازار کمی کاهشی بشه به دلیل قیمت دلار ولی امکانش هست بعد از ظهر کمی بره بالا
اگر کسی قصد نوسان گیری داره بهتره صبح بخره ( البته پس از اصلاح قیمتی )

موفق باشید

sohrab69

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
ممنون از تحلیل حاج احسان و دادا زبل عزیز من پنج شنبه با 10ت سود فروختم فردا میخوام خرید کنم فقط چنتا سوال داشتم
اول اینکه شنبه یکشنبه که بازار تعطیله فقط اونس تعطیله یا دلار هم ثابته قیمتش و اینکه منظورتون از
اصلاح قیمتی صبح چیه چطور بفهمم قیمت اصلاح شده؟سوال اخر اینکه یه مقدار طلا شکسته دارم که فعلا باهاش کار ندارم تا یک سال به نظرتون بفروشم یا قیمتش میاد بالا تا چند ماه اینده؟ من اسفند با گرم 140 خریدم با خرید پله ای میانگینو رسوندم به 130
عذرخواهی سوالام زیاد شد..

soheyl_ppc

Registered User
لایک‌ها
255
البته ۱۰.۹۰۰.۰۰۰
رفت رو ۱۱۶۰ تا ۱۱۷۰ میدم بره
۶۰۰ ، ۷۰۰ تومنم بده پول قسطامون در میاد :D

ماهیگیری هم بش میگن ... این دوست ریش قشنگمون توضیح داد

حاج احسان ماهی گیر اگه اومد پایین چی ؟

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
آقا ، یه بابایی هفته پیش اینجا دائم پست میزد و با اصرار و اطمینان کامل و قطعیت تمام میگفت این هفته (که الان توش هستیم) اونس 100% زیر 1200 هستش. من چون زیاد توجهی به اسم ها ندارم یادم نیست نام کاربری ایشون چی بود. کسی میدونه کدوم کاربر بود که همچین پیش بینی کرده بود؟! چندتا سوال داشتم ازش!

Haj_Ehsan

Registered User
لایک‌ها
2,459
ممنون از تحلیل حاج احسان و دادا زبل عزیز من پنج شنبه با 10ت سود فروختم فردا میخوام خرید کنم فقط چنتا سوال داشتم
اول اینکه شنبه یکشنبه که بازار تعطیله فقط اونس تعطیله یا دلار هم ثابته قیمتش و اینکه منظورتون از
اصلاح قیمتی صبح چیه چطور بفهمم قیمت اصلاح شده؟سوال اخر اینکه یه مقدار طلا شکسته دارم که فعلا باهاش کار ندارم تا یک سال به نظرتون بفروشم یا قیمتش میاد بالا تا چند ماه اینده؟ من اسفند با گرم 140 خریدم با خرید پله ای میانگینو رسوندم به 130
عذرخواهی سوالام زیاد شد..
چاکرم.
از دو شنبه صبح احتمالا اصلاح تو بازار آسیا شرو میشه.
فهمیدنش چک کردن اونسه که فک کنم ۱۳۱۰ تت ۱۳۳۰ رو بشکنه
در مورد طلا هات هم اگه پولشو نمیخای نگهشون دار ولی صعود طلا رفت تا سال ۲۰۱۶
ممکنه دلار کمکت کنه

حاج احسان ماهی گیر اگه اومد پایین چی ؟
سلام.
شما از ۱.۰۹۰.۰۰۰ حساب کن . هرچی اومد پایین × ۱۰ بکن میشه ضرر من
یعنی اینکه علاوه برین که مای نگرفتیم ، چند تا لانسه و سرب و قلاب هم تو ماهیگیری ازبین بردیم :D

ruzii

Registered User
لایک‌ها
2
سلام.
من چندتا نیم و ربع زیر ۸۶ میخوام بفروشم. به من گفتن کمتر از ۸۶ قیمت داره. درسته این حرف؟ اگر بله چقدر پایینتر ازم میخرند؟

somebody314

Registered User
لایک‌ها
61
سلام.
من چندتا نیم و ربع زیر ۸۶ میخوام بفروشم. به من گفتن کمتر از ۸۶ قیمت داره. درسته این حرف؟ اگر بله چقدر پایینتر ازم میخرند؟

خیلی! مثلا این سایتی که من دارم میبینم ربع 86 رو 360 تومن میخره اما ربع زیر 86 رو 230 تومن!
نیم 86 رو 560 تومن میخره اما زیر 86 رو 490 تومن!

sohrab69

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
رو 1086 سه تا امامی خریدم
ایشالا که ضرر طلا شکسته ها رو یکم جبران کنه ;-)

Haj_Ehsan

Registered User
لایک‌ها
2,459
رو 1086 سه تا امامی خریدم
ایشالا که ضرر طلا شکسته ها رو یکم جبران کنه ;-)
انشاالله همیشه پرسود باشی

من موندم این دلار این همه کشیده پایین چرا سکه نمیاد پایین :D
حالا خوبه ما 10 تا سکه خریدیما ... تو ضرر هم نمیریم یه زره استرس بگیریم :D

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
انشاالله همیشه پرسود باشی

من موندم این دلار این همه کشیده پایین چرا سکه نمیاد پایین :D
حالا خوبه ما 10 تا سکه خریدیما ... تو ضرر هم نمیریم یه زره استرس بگیریم :D
خسیس مرفه بی درد

Haj_Ehsan

Registered User
لایک‌ها
2,459
خسیس نیستم سینا اینجوری نگو
129fs386154.gif

سکه طرح قدیم۱۰,۴۵۰,۰۰۰
ico_d.png
سکه تمام (امامی)۱۰,۸۳۵,۰۰۰
ico_d.png
نیم سکه۵,۷۰۰,۰۰۰
ico_d.png
ربع سکه۳,۷۲۰,۰۰۰
ico_d.png
سکه گرمی۲,۵۰۰,۰۰۰
ico_u.png

منبع : فی بازار

azitv

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان من میخوام سکه مو یک روزه بفروشم یعنی امروز بفروشم فردا بخرم ... کی این کارو بکنم که کمترین ضرر را داشته باشم ؟؟؟ به این که پولش یه روز تو حسابم باشه احتیاج دارم ... جای رو سراغ دارید سکه بگیره معدلشو پول بده یک روزه ... حالا یه سودی بگیره فردا عین سکه ها رو برگردونه و مطمئن باشه ؟

soheyl_ppc

Registered User
لایک‌ها
255
چاکرم.
از دو شنبه صبح احتمالا اصلاح تو بازار آسیا شرو میشه.
فهمیدنش چک کردن اونسه که فک کنم ۱۳۱۰ تت ۱۳۳۰ رو بشکنه
در مورد طلا هات هم اگه پولشو نمیخای نگهشون دار ولی صعود طلا رفت تا سال ۲۰۱۶
ممکنه دلار کمکت کنه

سلام.
شما از ۱.۰۹۰.۰۰۰ حساب کن . هرچی اومد پایین × ۱۰ بکن میشه ضرر من
یعنی اینکه علاوه برین که مای نگرفتیم ، چند تا لانسه و سرب و قلاب هم تو ماهیگیری ازبین بردیم :D

بازم میگم به نظر من الان بهترین کار پول تو بانک گذاشتنه البته شوما استاد مایی اما باید توجه داشته باشی که قیمت ارز داره مدیریت میشه و هرچی انس میره بالا به جبرانش دلارو میارنش پایین و باز هم سکه میاد پایین تا دولت جدید بیاد سرکار و مذاکرات 6 (همون 1+5) و ... اگه دلار بره بالا سکه هم چنین اگر نه که نه !!! باز هم توجه شومارو با مطالبات ارزی ایران از هند و چین و ... جلب میکنم که اگر با کلید حاج حسن آقا قفل صندوق اونا باز بشه دلار سقوط سکه هم چنین !

بالا