حالا وقتی میخوای سکه بفروشی تو بعضی طلافروشی ها که میری میگی سکه میخری ؟ یارو یه جوری نیگا میکنه و میگه نه انگار اومدی کود بفروشی انگار نه انگار که طلاست
Sent from my HTC Sensation XL using Forum Runner
دوستان امروز سکه چقدره؟
دوستان میشه اینترنتی سهام خرید؟
الان که دیگه حباب نداره؟
تحلیلتون از گزارش این هفته آمریکا چیه و چند درصد احتمال داره انس بالا بره؟
بسیار بسیار مستفیذ شدیم از نظرات به جا علمی تحلیلی و کارشناسی شما گرامیپولو الان باید در بانک نگه داشت و منتظر فرصت بود ریسک خرید و فروش الان بسیار بالاست و عین قماره امیدوارم سود بانکی رو زیاد کنن تا سرمایه ها جذب بانک شه در ضمن مسکن هم احتمال سقوط شدید تا نصف قیمتای فعلی رو داره چون بسیار راکده با نرخهای خنده دار و فضایی و تو این 2 سال 3 برابر شده با دلال بازیه مافیای خون آشام بازار دلالی مسکن
خواهش دوست گرامی فکر کنم شما ملک داری و ناراحت شدی از حرف من ولی واقعیت اینه که با نرخهای بالای فعلی که از پارسال 2-3 برابر کردن دلالا خریدار قدرت خریدش به شدت کم شد و قیمتا خیلی غیرعقلانی شد همین زعفرانیه ای که شما میگی طرف میذاره متری 20 میلیون که به نطر خیلی خنده داره و تو 2000 نفر یه نفر شاید بتونه بخره با پول باد آورده..... در هر صورت در صورت بهبود اوضاع قیمت مسکن قطعا میشکنه ولی زمان مشخص میکنه سود بانکی هم در حد معقول که تورم زا نباشه میشه افزایش داد برای جمع اوری نقدینگی.....بسیار بسیار مستفیذ شدیم از نظرات به جا علمی تحلیلی و کارشناسی شما گرامی 1.افزایش سود بانکی=افزایش تورم=افزایش قیمت ها 2.نصف چیه دادا؟؟اصلا مفت میشه یه 200 متری نوساز تو زعفرانیه بت میدن با 2 تا بوس واقعا قدر خودتونو بدونید فکر اقتصادیتون حرف نداره آخرین باری که تو این تاپیک حرف درست درمون دیدم مهر 91 بود که دکتر گفت بازی دلار در 3800 تمومه... دکتر موذنی اگه هنوز اینجارو میخونی من از کاربرای قدیمم با یه آیدی تست اومدم رمز قبلیو فراموش کردم خواستم فقط بابت حرفای قشنگت تشکر کنم همیشه دعات میکنم به امید روزهای خوش....
خواهش دوست گرامی فکر کنم شما ملک داری و ناراحت شدی از حرف من ولی واقعیت اینه که با نرخهای بالای فعلی که از پارسال 2-3 برابر کردن دلالا خریدار قدرت خریدش به شدت کم شد و قیمتا خیلی غیرعقلانی شد همین زعفرانیه ای که شما میگی طرف میذاره متری 20 میلیون که به نطر خیلی خنده داره و تو 2000 نفر یه نفر شاید بتونه بخره با پول باد آورده..... در هر صورت در صورت بهبود اوضاع قیمت مسکن قطعا میشکنه ولی زمان مشخص میکنه سود بانکی هم در حد معقول که تورم زا نباشه میشه افزایش داد برای جمع اوری نقدینگی.....
این خبر آمریکا مشخص نشد؟
قیمت طلا نزولیه
سرمایه هاتونو بکشید بیرون
بچه ها برای دیدن قیمت سکه و اونس و دلار بازار سایت xnerkh.ir هم در خدمت شوماست
قیمت طلا نزولیه
سرمایه هاتونو بکشید بیرون
از نظر من اونس کاهش خواهد داشت ضمنا از دیروز بانک کارگشایی به صورت مخفی داره شمش میفروشه
سکه مرز 1 میلیون نزدیکه
ممکنه افزایشی در قیمت طلا باشه اما فعلا نه
موفق باشید
توصیه حاج احسان را بخوانید
البته من قبلا بهتون پیشنهاد کردم تعدادی از دوستان عمل کردند
یک نکته هم بگم که حباب سکه در حال کم شدن است اما هنوز مانده
یعنی حتی اگر انس را 1300 بگیرید با این دلار قیمت سکه تازه به قیمت فعلی میرسه
حالا ببین اگه انس نزول داشته باشه چی میشه
ضمنا من حتی برای هفته آینده اونس رو زیر 1200 می دونم
دوستان طلا که کارش تموم شد!!!
یه نظری دوستان دادن اونم اینکه چون ارز 1226 رو برداشتن امکان داره با دولت جدید و یا تدریجی دلار دوباره پر بکشه؟؟
چون این حذف نشانه کاهش دلارای دولتی هست!!
يعني دلار ميره بالا؟
كسي ميدونه تو همين چند هفته دلار بالا ميره يا پايين مياد؟
Sent from my HTC Desire using Tapatalk 2
يعني دلار ميره بالا؟
كسي ميدونه تو همين چند هفته دلار بالا ميره يا پايين مياد؟
Sent from my HTC Desire using Tapatalk 2