آره همشهری، ما و تو زیر یه آسمونیم
عجب, نمی دونستم. شما که دستت تو کاره بعد از ظهر کجا بفروشم که به قیمت خوب بخره؟
آره همشهری، ما و تو زیر یه آسمونیم
برو بازار خان، اونجا اکثرا میخرنعجب, نمی دونستم. شما که دستت تو کاره بعد از ظهر کجا بفروشم که به قیمت خوب بخره؟
برو بازار خان، اونجا اکثرا میخرن
خبیری بد نیست، اصغر دره زرشکی هم خوبه، این دو تا عمدهها هستن
راستی این قیمت که گفتم برای سکه 1386 هست زیر 86 رو با قیمت کمتر میخرن
داداش گلم یه نصیحت، اگه پولش رو کاریش نداری یه مدت دیگه نیگر دار، ضرر نمیکنی
اگر هم که به پولش نیاز داری مه مسئلهای دیگری هست
نه نیاز دارم وگرنه نمیخواستم بفروشم. میدونم ضرر میکنم ولی چاره ای نیست.
دره زرشکی یه ساعت پیش زنگ زدم گفت یک و 40 میخره!
نه نیاز دارم وگرنه نمیخواستم بفروشم. میدونم ضرر میکنم ولی چاره ای نیست.
دره زرشکی یه ساعت پیش زنگ زدم گفت یک و 40 میخره!
دوستان میخام یک کته ای رو امروز براتون بگم :
بعضی ها زیاد به فاند وابسته میشن ( فاند= اخبار )
مثلا این بحران سوریه بحران مصر افزایش قیمت نفت و هزار فاند دیگه از داخل که بازار ما بیشتر تب داخلی داره
خب قربون چشمتان برم با وجود همه فاندها اونس بازم ریخت پس نتیجه میگیریم
عرضه و تقاضا مهم تر از همه ایناست
12 مرداد زمان تحویل دولت رو فرض کن هزار خبر تاثیرگذار خارجی هم نمیتونن در مقابلش بایستن
در این تاریخ یک کاهش و سپس ثبات رو در قیمت دلار و سکه خواهیم داشت
دوستانی که سکه دلار با قیمت بالا خریدن بعد واستادن دوباره بره بالا خب این چه سودی داره واسشون ترازشون اول و آخر سال صفر شده صد رحمت به سود بانکی
خودتون رو گول نزنید
اوناییکه تو قیمت حتی 1200 سکه از بازار خارج شدن الان برگ برنده یعنی پول نقد دستشونه
کمربندها رو آماده کنید و سفت ببندید با اولین کاهش و ثبات قیمت ها بخرید چون بعدا قیمت اصلاح خواهد شد
اگر بتونید از فرصت ها استفاده کنید میتونید اندکی از ضرر رو کم کنید
باز هم میگم سکه زیر یک میلیون خواهم خرید انشاالله
توی این چند روز چی
افزایشیه یا کاهشی؟
آقا دمت گرم
یه دونه ای...
منم امروز 1108 فروختم
1500 خریده بودم!
حالا میخوام حداقل ضررمو جبران کنم. بورسو پیشنهاد میدی یا خرید مجدد طلا تو قیمت پایین تر؟
بورس حساب آنلاین دارم. ولی اصلا تجربه ای ندارم و حتی خرید و فروش آنلاین رو هم تا حالا کار نکردم و بلد نیستم
اگه یه مطلب آموزشی معرفی کنی هم ممنون میشم
شاد باشی دوست عزیز
من امروز بقیه سکه هامو فروختم خالی خالی ... فروختم 1.100 سود پیش خرید خودرو بهتره من تو 8 ماه رو 2 تا ماشین 18 تومن سود کردم گور بابای سکه...
به نقل از alahoseini :سکه:
فروش: 1.090.000
خرید:1.070.000
انس:
همچنان روی 1223 تقریبا ثابته تا فردا ببینیم چی میشه به امید خدا
به نقل از r0ot$harp :سلام دوستان
یه مقداری پول دارم می خوام سرمایه کنم. به نظرتون روی سکه کار کنم یا شمش؟؟؟ اگر سکه هست کدوم نوع بیشتر تغییرات قیمتی داره؟؟؟ نیم. ربع. تمام. امام؟؟؟
باتکشر
دوست عزیز عایا شما پیش بینی میکنی که طلا تا سال دیگه مثلا بشه گرمی ۱۲۵۰۰۰ تومن ؟ اگر بله که خریدش به صلاحه اگر نه خب پولو بزاری بانک که خیالت راحت ترهبه نقل از alahoseini :دوست گلم از همین یه جمله فهمیدم هیچی از طلا نمیدونی!!!
حالا انس سقوط کرده که کرده، اما دلیل نمیشه که در دراز مدت صعودی نباشه و از این جهت ارجاعت میدم به کتب تاریخ گذشتگان توی کل تاریخ بشری از زمان غارنشینی تا کنون توی دراز مدت طلا همیشه صعودی بوده، و این همه کشت و کشتار توی تمام دورانها بخاطر چشم و ابروی شما نازنین نبوده که ، حالا شما با چه مرام و انگیزهای میگی نزولی هست، نمیدونم والا
دلار رو هم دولت داره خودشو خفه میکنه و مثلا آبرومندانه داره میکشتش بالا(از یه طرف مرجع و حذف میکنه، از اون طرف مبادلهای رو دو برابر میکنه) اونوقت شما گیر دادی میخوای بکشی پایین
این دیگه آخر تحلیله بقرعان
داداش اینو بخون ببین چه خبره:
http://www.alef.ir/vdca0un6e49no61.k5k4.html?192173
دوست گلم بورس سکه نیست که بخری و دو ماه دیگه بفروشی بورس سود میده اما تو یه پروسه حداقل 2 ساله بعد از 2 سال هم اگر سهام خوبی خریده باشی حیفت میاد بفروشی یه مقدار در موردش مطالعه کن ببین سود بورس تو افزایش سرمایشه مثلا شما سهم نفت بهران میخری 1200 تومن ولی در اصل قیمت این سهم 100 تومنه شما 1100 تومن پول به ارزش اسمی سهم دادید که ممکنه بیشتر بشه یا کمتر چیزی که ارزش واقعی سهمه همون 100 تومنه خب شما 1000 سهم میخرید هر سهم 1200 تومن بعد پایان سال مالی و بیلان سود و زیان مثلا میگن هر سهم 300% سود این 300 % مبلغ 1200 تومن نیست 300% همون 100 تومنه یعنی 300 تومن حالا هیت مدیره تصمیم میگیره این سود رو یا بخشی از اونو پرداخت کنه و بقیه رو یا ذخیره کنه برای سال بعد یا افزایش سرمایه بده اگر افزایش سرمایه بده یعنی در ازای سود هر سهم 3 سهم به مالک میده یعنی شما که 1000 سهم داشتی الان 4000 سهم داری البته این مواقع قیمت سهم تو بورس از 1200 میرسه به مثلا 600 یعنی اگر ارزش کل سهم شما 1200 * 1000 بوده الان 600 * 4000 هست این تو بهترین شرایطه که همیشه اینطور نیست حالا اگر شرکت بیاد سود رو ذخیره کنه اونوقت شما باید یکسال دیگه منتظر بمونی و اگر قبل از بیلان سال بعد بخوای سهامو بفروشی ذخیره سود شما هم نصیب خریدار میشه امیدوارم تونسته باشم بطور خلاصه توضیح بدم سهم سیمان شرق از 100 تومن رسید به 4200 تومن و برگشت روی 300 تومن چه کسانی که سود کردند و چه کسانیکه با خاک یکسان شدند
دوست عزیز عایا شما پیش بینی میکنی که طلا تا سال دیگه مثلا بشه گرمی ۱۲۵۰۰۰ تومن ؟ اگر بله که خریدش به صلاحه اگر نه خب پولو بزاری بانک که خیالت راحت تره
در دراز مدت بله درسته به درازای تاریخ صعود میکنه همین دلیل بس که منابع طلای دنیا رو به کاهشه و جمعیت رو به افزایش اما بحث سر اوضاع شلم شوربای فعلیه من ارث برای نوه و نتیجه ام میخوام چیکار ؟
Sent from my HTC Sensation XL using Forum Runner