• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

alahoseini

Registered User
لایک‌ها
143
من تو این هفته کلا خالی میکنم پولو میزارم بانک با سود ۲۰ درصد روز شمار گور پدر طلا و طلا درآر مردشور ببره این سیاستمدار های غربیو پشت فرمون موبایل دستمه هی رفرش میکنم قیمت اونس رو ببینم آخرش میرم تو باقالی ها هی ۲ دلار میره بالا ۳ دلار میاد پایین....

Sent from my HTC Sensation XL using Forum Runner

داداش گلم
به نظرم کمی بیشتر صبر کنی، خیلی بهتره چون همیشه خدا با صابران است.
یه مدت انس رو بیخیال شو ، بزار یه کم از گردو غبار شایعات بخوابه اونوقت همه چی روشن میشه تا بعد تصمیمی گرفته بشه
البته این نظر شخصی بنده هست و گرنه کمالات جنابعالی بر ما پوشیده نیست نازنین

افتک

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
147
دوستان تاثیر انس جهانی روی قیمت سکه با فرض ثابت بودن قیمت دلار ، حدود 23.5 درصده. یعنی نوسانات 30-40 دلاری اونس ، تاثیرش کمتر از 10 دلار روی قیمت سکه است. شما مگه چند تا سکه می خرید که نوسانات 2-3 دلاری رو زیر نظر می گیرید و با بالا و پایین رفتنش حرص و جوش میخورید ؟ :eek:

arman98

Registered User
لایک‌ها
50
ارزش نداره ،‌ اين همه حرس و جوش مي خوريد ، منم با خيال راحت گذاشتم بانك ملت ، دارم سودشو مي گيرم ، با خيال راحت و آسوده ! يه نفس عميق بكش از سود بانك لذت ببر !:D

soheyl_ppc

Registered User
لایک‌ها
255
به نقل از افتک :
دوستان تاثیر انس جهانی روی قیمت سکه با فرض ثابت بودن قیمت دلار ، حدود 23.5 درصده. یعنی نوسانات 30-40 دلاری اونس ، تاثیرش کمتر از 10 دلار روی قیمت سکه است. شما مگه چند تا سکه می خرید که نوسانات 2-3 دلاری رو زیر نظر می گیرید و با بالا و پایین رفتنش حرص و جوش میخورید ؟ :eek:

بحث ۲...۳ دلار نیست آدم همیشه منتظره ببینه ای ۲ دلار داره به موج تبدیل میشه یا نه ؟!

shahab1985

Registered User
لایک‌ها
178
دوستان عزیز اگه کمکی نمیکنید حداقل با پست های بیهوده باعث نشین که یک نفر اومده اینجا پست کارشناسی و تحلیل شده میده که از ساعت ها گشتن و مطالعه سایت های خارجی بدست اومده رو از اینجا فراری بدین
کاری کردین دکتر از اینجا رفت
دیگه این کار رو با بقیه تکرار نکنین
ماه ها بود اینجا رو میخوندم بدون هیچ مطلب مفیدی حالا که یکی هم پیدا شد بحث کارشناسی میکنه 4 نفر میان میخوان فراریش بدن
شما ها که هدف خاصی رو به جز سرگرمی توی این تایپیک دنبال نمیکنید جا واسه این اسپم ها توی این سایت زیاده و تایپیک های زیادی هست
خواهشا بس کنید دیگه
نمیخواد دلسوز کسی هم باشین هر کس خودش عقل و قدرت تصمیم گیری داره

dada_zebel

Registered User
لایک‌ها
57

سکه با دلار 1400 و اونس 1250 دیروز به سختی با مالیاتش میشه 1100 یعنی قیمت های حال حاضری که مشاهده میکنید حبابی اند حتی مظنه هم حبابی هستش
شما چطور حاضر میشید جنسی رو بخرید که حبابیه و اونو واسه 2 الی 3 سال دیگه نگهش دارید
زمانی رو به یاد دارم در گذشته که به خاطر فرار سرمایه ها از طلا این فلز باارزش حباب منفی هم پیدا کرده
نباید روی گفته خودتون تعصب بیجا داشته باشید
اگر برای نوسان گیری میخرید خوب مشخصه با حباب میخرید و با حباب هم میفروشید
اما تا حالا فکر کردید اگر سیاست های اقتصادی دولت جدید باعث تک نرخی شدن ارز و از طرفی شکستن حباب سکه بشه چقدر ضرر می کنید
همین سکه قدیم هم در حال حاضر حباب داره
قیمت طلای طرح قدیم با دلار 3700 حساب شده
یعنی اگر فردا حتی دلار تو 3300 هم تک نرخی بشه و از اون طرف بانک کارگشایی حراج سکه رو با قیمت اونس شروع کنه
قیمت سکه جدید با دلار 3300 و اونس 1250 خواهد بود : 1060 تومن

دوستان برنانکه ساعت 17 و 45 دقیقه سخنرانی خواهد کرد اگر اون آماری که قبل به بیرون درز کرده ارائه داده بشه شاخص دلار بالا خواهد رفت
البته قیمت نفت 100 دلارو رد کرده لذا کاهش اونس رو نمیشه کفی براش تعیین کرد
باز هم میگم نمودارهای تکنیکال هیچ گاه اشتباه نمیکنن

برخی نظرات کارشناسی رو که در سایت های خارجی میخوندم صحبت از این بود که اگر طلا به زیر 1100 نزول کنه تا مدت ها امکان بازگشت به بالا رو نخواهد داشت
و این اطلاعاتو از تحلیل تکنیکال در میارن
واقعیتشو بخواهید من خودم هنوز در تحلیل تکنیکال ها با فاصله زمانی دورتر اونقدر وارد نیستم و با اطمینان نمی تونم نظر بدم اما افراد انگشت شماری تو دنیا هستن
که حتی از طریق تکنیکال از الان اونس 2 سال بعد هم پیش بینی کردن
در دنیا این آدم های نخبه هستن اما خیلی کمند
تو کشور ما هم هست اما به برکت رئیس بانک مرکزی همشون ناشناخته هستن
اما سرمایه داران گردن کلفت از طریق استخدام و پرداخت پول های خوب به این تحلیل گران سرمایشون رو حفظ می کنن
بقیه هم که دستشون به جیبشون نمیرسه وای میستن تماشا میکنن

همین الان که دارم این پستو میزنم نزول به 1220 رسیده
پس نسبت به روز 5 شنبه ریزش 30 دلار بوده

Last edited:

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
دادا زبل فرصت کردی یه مقاله پایه ای بنویس مثلا یه PDF بده بیرون اصلا به اسم خودت
مثلا من به شخصه خیلی از نمودارها و تاثیرات دلار بر روی طلا ویا برعکس که کدوم نرخ اون یکی رو تغییر میده نمیدونم و دوست دارم بدوونم
ممنون

افتک

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
147
بحث ۲...۳ دلار نیست آدم همیشه منتظره ببینه ای ۲ دلار داره به موج تبدیل میشه یا نه ؟!

دیگه از موج فعلی که بدتر نمیشه. از نوامبر گذشته تا حالا ، طلای جهانی یه سره داره میاد پایین. تاثیرش روی سکه چقدر بوده ؟ حدود 30 درصد. شما اگر با احتیاط خرید کنید ، سرمایه ای که نیاز فوری دارید توی این کار قرار ندید و پله ای خرید کنید ، مطمئنا در مجموع سود میکنید. حداقل از توی بانک گذاشتن بهتره
سکه با دلار 1400 و اونس 1250 دیروز به سختی بت مالیاتش میشه 1100 یعنی قیمت های حال حاضری که مشاهده میکنید حبابی اند حتی مظنه هم حبابی هستش
شما با چطور حاضر میشید جنسی رو بخرید که حبابیه و اونو واسه 2 الی 3 سال دیگه نگهش دارید
زمانی رو به یاد دارم در گذشته که به خاطر فرار سرمایه ها از طلا این فلز باارزش حباب منفی هم پیدا کرده
نباید روی گفته خودتون تعصب بیجا داشته باشید
اگر برای نوسان گیری میخرید خوب مشخصه با حباب میخرید و با حباب هم میفروشید
اما تا حالا فکر کردید اگر سیاست های اقتصادی دولت جدید باعث تک نرخی شدن ارز و از طرفی شکستن حباب سکه بشه چقدر ضرر می کنید
همین سکه قدیم هم در حال حاضر حباب داره
قیمت طلای طرح قدیم با دلار 3700 حساب شده
یعنی اگر فردا حتی دلار تو 3300 هم تک نرخی بشه و از اون طرف بانک کارگشایی حراج سکه رو با قیمت اونس شروع کنه
قیمت سکه جدید با دلار 3300 و اونس 1250 خواهد بود : 1060 تومن
تعصبی روی نظرم ندارم. مجموعا من معتقدم در میان مدت هم طلای جهانی و هم دلار در ایران بالا خواهد رفت. اگر هایی که شما گفتید ممکنه اتفاق بیفته یا نیفته ، به هر حال من یه تصمیمی گرفتم پای سود و ضررش هم هستم دیگه:)

kamranii

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
انس هم اکنون 1218 دلار!!!!! 32 دلار افت از دیروز تا حالا!!!!!!!!!

dada_zebel

Registered User
لایک‌ها
57
متاسفانه برخی خودش وارد نیستن حاضر هم نیستن به این مسئله اعتراف کنن و تعصب نمیذاره درست فکر کنن
ببینید واقعیت اتفاق میافته چه به نفع من باشه یا به ضرر من
نمیشه کاریش کرد
در کشور ما نخبه ها زیادند حیف که همشون به حاشیه رانده شدن
اگر مردم عادی از علم این نخبگان زمینه بهره برداریشون فراهم میشد مردم میتونستن راحت زندگی کنن اما تعدادی از کله گنده ها هستن که نمیذارن
من در یک بازه زمانی یکسال پیش اینجا سر میزدم اما اون زمان هم یکی دو ماهی سر زدم خودم رو مثل یک کاربر عادی نشون دادم از چند نفر تحلیل خواستم
دیدم اینجا فقط بدون دلیل چند تاشون میگن بفروش چندتاشون میگن بخر
همین نظراتی که هر کسی میتونه بده
نهایتا چی میشه
آمریکا اینکارو کرده دوستان :

فرض کنید ما یک تیم هستیم با 22 یار
مربی که آمریکاییها و فدرال رزرو باشن 11 نفر رو به عنوان بازیکن اصلی میفرستن زمین که ما هم جزو اونا هستیم
بعد اونجا داریم هی گل میزنیم و شادی می کنیم خوشحال از اینکه هیچ تعویضی هم در میان نیست
یهو آمریکاییها 11 نفر دیگه رو با هم میفرستن یک زمین دیگه و یک بازی جدید رو اونجا شروع میکنن
ما که سرگرم بازی بودیم یک دفعه از خواب بلند میشیم میبینیم تابلوی ورزشگاه جدول رده بندی تیم ها رو زده و ما اینجا این همه گل زدیم اما تیم دوم هستیم

تیم دوم همون تیم اول آمریکا بود تیم دوم ما بودیم که طلا خریدیم و انبار کردیم و داشتیم کیف میکردیم
تیمی هم که از ما گل خورده همونایی بودن که پارسال در اون بحبوحه تورم و خرتوخری بازاری هجوم آورده بودن به برخی از این موسسات قرض الحسنه مثا کوثر
تا 10 میلیون بزارن 6 ماه دیگه 10 تومن دیگه وام با سود 4 درصد بگیرن
6ماه دیگه اون 20 تومن شده بود 10 تومن

alahoseini

Registered User
لایک‌ها
143
انس هم اکنون 1218 دلار!!!!! 32 دلار افت از دیروز تا حالا!!!!!!!!!

دوست عزیز نمیدونم منبع شما از کجاست
اما انس هم اکنون 1225.6 دلار هست
توی این چند روز هم از 1222 پایین تر نیومده

dada_zebel

Registered User
لایک‌ها
57
دیگه از موج فعلی که بدتر نمیشه. از نوامبر گذشته تا حالا ، طلای جهانی یه سره داره میاد پایین. تاثیرش روی سکه چقدر بوده ؟ حدود 30 درصد. شما اگر با احتیاط خرید کنید ، سرمایه ای که نیاز فوری دارید توی این کار قرار ندید و پله ای خرید کنید ، مطمئنا در مجموع سود میکنید. حداقل از توی بانک گذاشتن بهتره

تعصبی روی نظرم ندارم. مجموعا من معتقدم در میان مدت هم طلای جهانی و هم دلار در ایران بالا خواهد رفت. اگر هایی که شما گفتید ممکنه اتفاق بیفته یا نیفته ، به هر حال من یه تصمیمی گرفتم پای سود و ضررش هم هستم دیگه:)

باور کن دوست عزیز من قصدم کمکه
تعصب رو بزار کنار
همین فردا که شما خریدید
اگراین سیاست های انبساطی قطع بشه و شوک آخر به طلا بخوره طلا در مقطعی حتی زیر 1000 هم میاد
به این حرفا گوش نکن که میگن هزینه تولید فلان میشه و بهمان
این اقتصاده و قانونش اینه که میبینید
اگر یک ماه بتونه در اون 1000 دلار دوام بیاره ببین چقدر خواب پولتون زیاد میشه

dada_zebel

Registered User
لایک‌ها
57
دادا زبل فرصت کردی یه مقاله پایه ای بنویس مثلا یه PDF بده بیرون اصلا به اسم خودت
مثلا من به شخصه خیلی از نمودارها و تاثیرات دلار بر روی طلا ویا برعکس که کدوم نرخ اون یکی رو تغییر میده نمیدونم و دوست دارم بدوونم
ممنون

باشه حتما

kamranii

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوست عزیز نمیدونم منبع شما از کجاست
اما انس هم اکنون 1225.6 دلار هست
توی این چند روز هم از 1222 پایین تر نیومده

دوست گرامی از سایت mazanex.com چک کن در بخش کمترین 1218 ثبت شده

a-aramesh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
146
امشب به احتمال زیاد انس میره رو کانال 1100

a-aramesh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
146
1214 خیلی داره پایین میاد

هنوز زیاد پایین نیومده امشب بعد از اینکه خبر متوقف شدن محرک پولی بیاد که به احتمال 99 درصد میاد راحت50 دلار دیگه میریزه طلا دیگه بدرد سرمایه گذاری نمیخوره

افتک

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
147
تعصب رو بزار کنار
همین فردا که شما خریدید
اگراین سیاست های انبساطی قطع بشه و شوک آخر به طلا بخوره طلا در مقطعی حتی زیر 1000 هم میاد

آقا خیلی ممنون. میدونم شما قصدتون خیره
تعصب ندارم آقا :D. اصلا بیاد پایین. من میخوام 10-15 تا سکه بخرم ، اصلا صفر بشه فدای سرت:)

من در قید و بند قیمت روزانه و خواب پول نیستم.اگر پولم بعد از یکسال بیشتر از سود بلندمدت بانک سود کنه برام کافیه . تا حالا هم اینجوری بوده و راضیم

shahab1985

Registered User
لایک‌ها
178
فردا و پس فردا که انس تعطیله
به نظرتون کی برای فروش مناسبه؟
فردا وقتی قیمت درامد یا فردا عصرش یا پس فردا؟
به نظرتون دوشنبه که انس باز بشه باز نزولیه؟

تعصب رو بزار کنار
همین فردا که شما خریدید

بالا