• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

Haj_Ehsan

Registered User
لایک‌ها
2,459
@kamrani
چاکرتم.سود و‌ضرر بخشی از این بازاره.منم اومدم هم خریدم رو نوشتم هم فروشم رو که ۴۵۰ ضرر کردم.گرچه این بتزتر سودهای خوبی به من داده که تین توش گم هست

کمین میکنم برای دلار

@wine
۱۰۹۰ خریدم و ۱۰۴۵ فروختم داداش
ده تا بود
امیدوارم که بیاد پایینتر
چون همه چی ارزون میشه

ارسال از N70 s با کمک تپاتاک ۲

Haj_Ehsan

Registered User
لایک‌ها
2,459
من سه روز پیش فک کنم وارد شدم و حد ضرر تعیین کردم.
گفتم اگه بیاد فلان قدر میفروشم :)

خیلی قراره بیاد پایین تر
میخاستم ۵ تاشو نیگر دارم ولی میترسم.

ازونور دلار شل کرده ازونطرفم ۱۰۰ دلار بیشتر طلا باید بریزه

alahoseini

Registered User
لایک‌ها
143
خبر:
امروز فشار خرید چینی ها در بازار فیزیکال هنگ گنگ هر اونس طلا تا ۳٫۵ و ۵٫۰۰ دلار گرانتر از نرخ جهانی فروخته شد و هر چقدر این پریمیوم (premium) یا همان اضافه بها بیشتر باشد نشان دهنده آن است تقاضای خرید اونس طلا در بازار آسیا و اروپا بالا است و امروز صبح تا بدین لحظه قیمت جهانی اونس طلا توانسته است که از سطح ۱۲۷۴ به بالای نرخ ۱۲۸۰ دلار افزایش یابد. معامله گران در انتظار سخنرانی دوم برنانکی هستند. با احتساب نشست روز گذشته در برابر کنگره احتمالا اظهارات مشابهی خطاب به کمیته های سنا و مجلس نمایندگان صورت می گیرد و بازارها همچنان منتظر خروج قیمت اونس طلا از محدوده خنثی و رنج هستند.

3POWER

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
543
منم رو ۸۳ فروختم قبلا، دوستان لطفا قیمت کف مناسب خرید اگه پیش اومد خبرشو اینجا بدند و خرید خودشون رو، می خواهیم بخریم ممنون

kamranii

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
درود دوستان ترکیدن حباب ارز و مسکن از سوی آقای ادیب کارشناس پیش بینی شده بود در ضمن میگن حباب قیمت مسکن به زودی میترکه و قیمتا نصف میشه:

* سقوط بزرگ نرخ‌ها در حوزه مسکن در راه است

فارس: با این توصیف آینده مسکن در تیر92 چه خواهد بود؟
ادیب: سقوط بزرگ در مسکن از تیرماه به بعد بالفعل می شود. افزایش قیمتهای مسکن و 2 برابر شدن آن یک حباب قیمتی بوده و این حباب در تابستان 92 خواهد ترکید.

-

متن زیر رو با دقت بخونین به امید ارزونی که نه ولی حداقل برگشت قیمتا به پارسال این موقع و حل مشکلات مردم............

در گفت‌وگوی یک اقتصاددان با فارس مطرح شد شمارش معکوس ترکیدن حباب قیمتی/ سقوط بزرگ دلار و مسکن در تیر ۹۲

kamranii

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
کف قیمت سکه به نظر من 820-830 و دلار 2700 باشه..

microsaaft.com

Registered User
لایک‌ها
104
من سه روز پیش فک کنم وارد شدم و حد ضرر تعیین کردم.
گفتم اگه بیاد فلان قدر میفروشم :)

خیلی قراره بیاد پایین تر
میخاستم ۵ تاشو نیگر دارم ولی میترسم.

ازونور دلار شل کرده ازونطرفم ۱۰۰ دلار بیشتر طلا باید بریزه

منتظر زمان خرید هستم.حتما پیگیر پیام های شما جهت خرید هستم.

xms

Registered User
لایک‌ها
387
درود دوستان ترکیدن حباب ارز و مسکن از سوی آقای ادیب کارشناس پیش بینی شده بود در ضمن میگن حباب قیمت مسکن به زودی میترکه و قیمتا نصف میشه:

* سقوط بزرگ نرخ‌ها در حوزه مسکن در راه است

فارس: با این توصیف آینده مسکن در تیر92 چه خواهد بود؟
ادیب: سقوط بزرگ در مسکن از تیرماه به بعد بالفعل می شود. افزایش قیمتهای مسکن و 2 برابر شدن آن یک حباب قیمتی بوده و این حباب در تابستان 92 خواهد ترکید.

-

متن زیر رو با دقت بخونین به امید ارزونی که نه ولی حداقل برگشت قیمتا به پارسال این موقع و حل مشکلات مردم............

در گفت‌وگوی یک اقتصاددان با فارس مطرح شد شمارش معکوس ترکیدن حباب قیمتی/ سقوط بزرگ دلار و مسکن در تیر ۹۲

بله بالاخره حباب ترکید ولی اون موقع هیچکی جدی نگرفت به زودی حباب مسکن هم می ترکد

Rhodes

Registered User
لایک‌ها
50

microsaaft.com

Registered User
لایک‌ها
104
کسی میتونه بگه چند درصد حرفای این اقا(ادیب) درسته؟؟ظاهرا چند بار دیگه هم پیش بینی کرده بوده که اشتباه از آب در اومده

hilman2000

Registered User
لایک‌ها
23

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
کسی میتونه بگه چند درصد حرفای این اقا(ادیب) درسته؟؟ظاهرا چند بار دیگه هم پیش بینی کرده بوده که اشتباه از آب در اومده

چند وقتی ( 15 روز قبل ماه رمضون ) بازار مسکن یکم راکد شد اما نه اینقدر که حباب بترکه

کدوم ادم عاقلی باور میکنه قیمت خونه نصف میشه :blink::blink:اگر همین فردا تمام تحریم ها هم برداشته بشه و ایران بشه کشور اول جهان (زهی خیال باطل :blink:) قیمت نصف نمیشه

با عرض تاسف اینهایی که این نوع خبرها رو حتی نقل قول هم میکنن اصلا داخل این بازار فعال نیستن فقط برای سرگرمی دارند این نوع خبرهای ابکی پخش میکنن

prodoctornuke

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
48
بچه ها نظرتون تا اخر تابستون چی هست؟

sunflower1

Registered User
لایک‌ها
65
من 2 سال سربازم و دارم میرم سربازی
به نظرتون این 9 -10 تومنی که تبدیل به طلا و سکه کردم رو چی کار کنم ؟
الان بفروشم و پول رو بذارم بانک یا جای دیگه سرمایه گذاری کنم ؟ یا بذارم رو همین طلا و سکه بمونه تا 2 سال دیگه !؟
( یعنی الان پولم به صورت طلا و سکه هست )
کسی میتونه راهنماییم کنه ؟
جای من بودید چه کار میکردید ؟

alahoseini

Registered User
لایک‌ها
143
من 2 سال سربازم و دارم میرم سربازی
به نظرتون این 9 -10 تومنی که تبدیل به طلا و سکه کردم رو چی کار کنم ؟
الان بفروشم و پول رو بذارم بانک یا جای دیگه سرمایه گذاری کنم ؟ یا بذارم رو همین طلا و سکه بمونه تا 2 سال دیگه !؟
( یعنی الان پولم به صورت طلا و سکه هست )
کسی میتونه راهنماییم کنه ؟
جای من بودید چه کار میکردید ؟

بنده جای شما نازنین باشم
حتماً و حتماً نیگرشون می‌داشتم، چون هیچکس مخالف صعود سکه در این دوسال نخواهد بود و مطمئن باشید سودی که در این دو سال بر مبلغ قیمت سکه شما اضافه خواهد شد مانند گذاشتن پول در بانک و سودش، نیست.

بالا