• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

soheyl_ppc

Registered User
لایک‌ها
255
به نقل از pinata_game :
من چندبار هم از دوستان کمک خواستم برای سرمایه گذاری روی طلا
به نظرم با رسیدن قیمت سکه به 1 میلیون احتمال کاهش تا 950 ت هم می ره ولی به نظر من این قیمت با توجه به شرایط ایران و نرخ اونس کف قیمت می تونه باشه

این نمودار 1 سال قیمت سکه هست
Eranico - بازار تهران - نمودار قیمت فروش تمام سکه بهار آزادی - مسکوکات - ارانیکو

من حدود 100 م بلا استفاده دارم - به نظرتون برای سرمایه گذاری بلند مدت (2-3 ساله) بیشتر از 70-60 م می تونه برام سود داشته باشه
یعنی تو 2-3 سال آینده قیمت سکه از مرز 1.600.000 رد بشه؟

در غیر این صورت و در این شرایط سود بانک به نظرم بهتره
هرچی می کشیم از سود بانکه،همه شدن ... خور ;) :D

فقط ملک ... یه آپارتمان نقلی بخر تهران نمیتونی کرج با ۱۵۰ میلیون ۱۰۰ نقد ۲۰ وام ۳۰ رهن تا ۳ سال دیگه میشه ۲۵۰ میلیون

Sent from my HTC Sensation XL using Forum Runner

soheyl_ppc

Registered User
لایک‌ها
255
دوستان گلم توجه داشته باشید انس در حال صعوده حالا یا متوقف میشه یا میره بالا یا میاد پایین کاری ندارم رکود قیمت طلا تو ایران بستگی مستقیم به دلار داره دلار یکدفعه از ۱۸۰۰ تومن شد ۳۳۰۰ الان داره میاد پایین یا حباب بوده یا الان با مدیریت داره میاد پایین اگر مدیریت باشه یه فنر که داره فشرده میشه اگر در بره دوباره دلار و سکه و طلا سر به فلک میکشه اگر پشتوانه و زیر ساخت داشته باشه که خب میاد پایین ما هم از خدا میخوایم ارزش پول ملی مون برگرده اگر تحریم ها برداشته بشن سکه و طلا و ارز سقوط وگرنه صعود قطعنامه ۵۹۸ یادتون باشه طلا یک شبه ریخت برای همین به عقیده من چون آینده روابط سیاسی ایران و غرب معلوم نیست سرمایه گذاری روی سکه و ارز و طلا قماره یا میبرید یا میبازید یر به یر هم نداره

soheyl_ppc

Registered User
لایک‌ها
255
به نقل از amir_bani :
الان موقع خریده!!
شک نکنید بالا میره!!

Sent from my LG-P895 using Tapatalk 4 Beta

تا گوساله گاو بشه دل صاحبش آب میشه...
من گرم ۱۰۶ خریدم گفتم کفه ۱۰۴ خریدم ۱۰۲ هم خریدم امروز ۹۹ تومنه بماند طلای مثقالی ۳۸ خریدم هنوز هم دارم رو ۶۵۰ هم نفروختم که گرونتر میشه الان شده ۴۰۰
سود رو طلا کار طلا فروشه امروز سکه بشه هزار تومن مثلا ۱۰ تا میفروشه ۱۰ تا میخره و سودشو میبره کاری به پایبن و بالاش هم نداره

soheyl_ppc

Registered User
لایک‌ها
255
به نقل از GlobalTech :
دو سال از نظر شما مدت زمان کوتاهی محسوب میشه؟!

قانون نسبیت انیشتین میگه یک دقیقه برای مردی که دور یه میز با یه خانم زیبا داره شام میخوره با کسی که پشت در دستشویی منتظره خیلی فرق میکنه ۲ سال هم میتونه کوتاه مدت باشه هم بلند مدت

soheyl_ppc

Registered User
لایک‌ها
255
به نقل از FX.HOSSEINY :
طلا یعنی پول ، اون هم پولی که با توجه به تورم و اقتصاد روز بالا و پایین میره

اما پول (ریال) یعنی پهن

بهت پیشنهاد میکنم طلا رو به پول تبدیل نکنی

من با شما موافق نیستم پارسال یه کامیون کود از قزوین خریدیم ۵۰۰ تومن امسال خریدیم ۷۰۰ تومن نتیجه اخلاقی اینکه پهن از پول با ارزش تره

sohrab69

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
چرا قیمتا اینجوریه؟!!
اونس که ثابته، از ظهر تا حالا هم که دلار حدود 20 تومن گرون شده..چرا سکه قیمتش کمتر شد؟!!!

amir_bani

Registered User
لایک‌ها
9
هدف دولت فعلی اینه که دلارو با قیمت سه هزارتومان و سکه رو با یک میلیون تحویل روحانی بدن بعدش همه چی بر میگرده سر جاش و قیمتا بالا میره
شک نکنید دوستان

mmz2ub

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
با عرض سلام.یه سوال داشتم.قیمت الان دلار چنده؟
بعد ، اگه من الان دلار بگیرم به نظرتون تا کی میره بالا و سود میده؟ با تشکر

mmz2ub

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
مرسی امیر جان.ظهر 40 تا ربع سکه گرفتم 345000 تومان.الان گفتم دلار هم بگیرم.به نظرت کی میکشه بالا؟یکی از دوستام دلار داره 3090 بگیرم؟

sajad0937

Registered User
لایک‌ها
118
چرا قیمتا اینجوریه؟!!
اونس که ثابته، از ظهر تا حالا هم که دلار حدود 20 تومن گرون شده..چرا سکه قیمتش کمتر شد؟!!!
رفیق همین الانشم با انس 1300 دلاری و دلار 3100 طلای گرمی 7 تومن حباب داره باید بیاد رو قیمتی بین 91 تا 92 پس منتظر اصلاح قیمتها باشید

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
با نظرتون کاملا موافقم اما طلا فعلا طلایی نیست حداقل در کوتاه مدت

کلا منظورم اینکه پول ارزش کافی و سرمایه گذاری خوبی برای دو سال نیست طلا مناسب تر هست

الان قیمت سکه
و گرم طلا دقیقا چقدره؟

اخرین قیمت هایی که داشتم

دلار 3.075

امامی 1.011.000

مظنه 97800

کلا اشتباه هست معمولا برای کوتاه مدت

سود بانکش بیشتر هست

تورم رو حساب کن سود بانکی رو هم حساب کن ببین کدوم بیشتره !!!

الان موقع خریده!!
شک نکنید بالا میره!!

:D:D:D

من پدر کارمندم تو گرانی یک میلیون پانصد سکه خرید از ترس اینکه ارزونتر بشه امروز یک میلیون بیست تومان فروخت ... چیزی حدود 30 میلیون تومان ضرر داد سر سکه ها ..که تو زندگی کارمندی واقعا پول زیادی بری ما چقدرم به پول احتیاج داشیم سود که نکرد هیچ شد ضرر .. بابام خیلی ناراحته .. اون هایی که واقعا دستشون تو کاره خدا وکیلی وجدانا به نظرتون ممکنه باز سکه گران بشه ؟؟؟ یا سرمایه رو از سکه بیاریم بیرون روی چیز دیگه سرمایه گزاری کنیم ؟؟؟؟که حداقل اصل پول در بیاریم

چندین بار در سایت ها و مکان های مختلف گفتم که بازار طلا و ارز سریک بیشتری نسبت به بازارهای دیگه دارند وکسی که رشته و کارش این نباشه در کوتاه مدت ضرر خواهد کرد

به نظر من اگر فعلا به پولش احتیاج ندارید نفروشید تا ببینیم دولت اینده چیکار میکنه

من با شما موافق نیستم پارسال یه کامیون کود از قزوین خریدیم ۵۰۰ تومن امسال خریدیم ۷۰۰ تومن نتیجه اخلاقی اینکه پهن از پول با ارزش تره

خب الان چی مثال بزنم که ارزونباشه :D

سکه بخر
الان 3100 دلار

فعلا از 3100 خیلی پایین تر هست

dada_zebel

Registered User
لایک‌ها
57
نقدینگی سال 83 حدود 68 هزار میلیارد تومان - دلار حوالی 900 تومان
اکنون 446 هزار میلیارد تومان - دلار حوالی 3000 تومان

یزان رشد نقدینگی - نزدیک 580 درصد
میزان رشد قیمت دلار - نزدیک 350 درصد

نرخ ارز به دو عامل عرضه ارز و قدرت خرید ارز بستگی داره و قدرت خرید ارز به حجم نقدینگی وابسته است
عرضه ارز ناشی از صادرات نفت 65 درصد کاهش یافته
نقدینگی بد نیست که اگر بد بود الان آمریکا با تزریق ماهانه 85 هزار میلیارد دلار ماهانه به اقتصادش الان باید ویران میشد
اگر نقدینگی به سمت تولید سوق پیدا کنه اتفاقا بیشتر شدنش مفید هم هستش

خیانتی که بانک مرکزی در 4 سال اخیر با همکاری احمدی نژاد در حق این مردم کرد مغول ها نکردن
در شرایطی که میزان فروش نفت در حال کاهش بود افزایش نقدینگی تا این حد یک خیانت بزرگ بود
این افزایش نقدینگی به ظاهر برای تامین دو پروژه بزرگ کشور رخ داد ( مسکن مهر - تامین یارانه ها )
اما زهی خیال باطل- بیشتر منفعتشو 3 قشر بردن ( مفسده های اقتصادی دولت که رانت های چند هزار میلیاردی در برخی مراکز جمع کردن و از الان به فکر به هم زدن بازار پس از روی کار آمدن دولت جدید هستن و هیچ کس هم نمیتونه و نخواهد توانست جلوشونه بگیره -- دلال های و صراف های گردن کلفت --- واردکننده های برخی اجناس )

بیایید چند تا فکر رویایی ذاشته باشیم
فرض کنید دولت جدید در بلند مدت نقدینگی رو به تولید سوق بده پس سهم افزایش دلار همون 65 درصد کاهش عرضه دلار به خاطر کاهش فروش نفت خواهد بود پس قیمت دلار = 1100 قبلی + 750 تومان = 1850 تومان
اقتصادی که دلار بالا رو پذیرفته اقدام به کاهش نرخ ارز در اون کاملا غلطه یعنی مسیر رفته غلط بوده و بازگشت مسیر از اون اشتباه تر

سهم سفته بازاری در بازار ارز همین 500 الی 400 تومنی بوده که فعلا حذف شده

راه حل کوتاه مدتی که تو ذهن روحانی هستش اینه که :
با ترمیم سیاست خارجی و کاهش تحریم ها ( اگر بتونه ) و در نتیجه افزایش فروش نفت ، در کوتاه مدت بتونه سهم اون 65 درصد رو به 30 درصد کاهش بده که برابر میشه با افزایش 30 درصدی ارز و کاهش 500 تومنی اون
و این برابر میشه با برابری نرخ ارز مبادله ای با ارز آزاد

اما در بلند مدت هدفشون حرکت به سمت تولید بیشتره بنابراین با افزایش سود ناخالص ملی قیمت افزایش ارز ناشی از نقدینگی کاهش پیدا میکنه اما اینا نمیان قیمت ارز رو کاهش بدن بلکه نفت رو میفروشن و عوضش عرضه دلار رو کم میکنن و صندوق ذخیره ارزی رو پر میکنن

این دو نقشه بزرگ دولت جدیده به تبعیت از دولت اصلاحات خاتمیه و بهترین کار ممکن
البته در صورتی که بتوانن تحریم ها رو کم کنن

در مورد سکه هم سه تا قول داده بودم که دوتاش تا حالا عملی شده
1- کاهش حباب سکه
2- سکه زیر یک میلیون ( طرح قدیم الان زیر یک میلیونه و ملاک اصلی بدون حبابه )
3- کاهش اونس ( در راهه )

اوناییکه حرف منو گوش کردن و در قیمت 1110 هزار تومان فروختن رستگار شدن
نخرین فعلا وقت خرید نیست

__mahdi__

Registered User
لایک‌ها
243
ممنون بابت توضیحات دوستان خلاصه اینکه پس { فعلا وقت خرید طلا نیست } طلا نخریم / بانک هم که سود قابل ملاحظه نمیده
اخرش پول مازاد رو چکارش کنیم که حداقل ارزشش حفظ بشه :wacko:

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,400
ممنون بابت توضیحات دوستان خلاصه اینکه پس { فعلا وقت خرید طلا نیست } طلا نخریم / بانک هم که سود قابل ملاحظه نمیده

کمک به نیازمندان چرا همیشه دنبال سود دنیوی هستین یه بار دنبال سود اخروی باشین

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756

بهترین کار الان فقط خرید طلاست. اگه میخوای ارزش پولت در دراز مدت حفظ بشه طلا بخر همیشه. الان که قیمت اومده پایین بهترین فرصت هست. الان بخر. اگه اومد پایین باز بخر.

soheyl_ppc

Registered User
لایک‌ها
255
به نقل از GlobalTech :
بهترین کار الان فقط خرید طلاست. اگه میخوای ارزش پولت در دراز مدت حفظ بشه طلا بخر همیشه. الان که قیمت اومده پایین بهترین فرصت هست. الان بخر. اگه اومد پایین باز بخر.

خداییش استادی... اینهمه تحلیل مو شد رفت...

simcart

Registered User
لایک‌ها
4
نقدینگی سال 83 حدود 68 هزار میلیارد تومان - دلار حوالی 900 تومان
اکنون 446 هزار میلیارد تومان - دلار حوالی 3000 تومان

...اوناییکه حرف منو گوش کردن و در قیمت 1110 هزار تومان فروختن رستگار شدن
نخرین فعلا وقت خرید نیست
سلام به دادا زبل عزیز
آقا خیلی خوشحال شدیم بعد چند روز دوباره تحلیلاتو دیدیم
بیشتر به رفیقات سر بزن
ما همیشه منتظر تحلیلات هستیم داداش
دوستان عزیز این دادا زبل کارش واقعا درسته، به حرفاش گوش کنید ضرر نمیکنید. من سکه رو 1108 فروختم، با اینکه بالاتر خریده بودم و دلم نمیومد بفروشم. یه سری از دوستان همون موقع هم میگفتن نفروشید میره بالا، خوب شد به حرفشون گوش نکردم و به توصیه های دادا زبل عمل کردم. جالبه همونا هنوزم میگن بخرید گرون میشه!!!
آقایی که داری میگی بخرید، اونموقع 1108 من فروختم، اگه به حرف شما گوش کرده بودم الان حداقل 100 تومن رو هر سکه ضرر کرده بودم. شما که علمشو نداری، نظراتو نگه دار واسه خودت. اینکه طلا تو بلند مدت همیشه صعودیه شکی بهش نیست و اصلا تجربه و علم نمیخواد دونستنش. اینکه شما بتونی مقطعی پیش بینی کنی و درست از آب در بیاد مهمه.
بازم از دادا زبل عزیز نهایت تشکرو دارم و از طرف دوستامم ازت تشکر میکنم دادا. امیدوارم پستای بیشتری ازت ببینیم
شاد شاد باشید همگی

shahab1985

Registered User
لایک‌ها
178
قیمت دلار امروز نیز تحت اثر فاندهای خاص (تصمیم نمایندگان کنگرۀ آمریکا مبنی بر تعویق ارسال تحریمهای جدید) نزول کرد. البته چنانچه دیروز عرض شد قیمت دلار به علت حجم قابل توجه معاملات صوری در تایم تسویه صعود کرد و از ارقام پایینتر تا رقم مهم 3120 تومان صعود نمود اما با پایان یافتن تایم تسویه باز هم بهای ارز کاهش یافت و نهایتاً در پایان ساعات رسمی به 3075 تومان رسید. در طول ساعات غیررسمی شب باز هم دلار مسیر نزول را در پیش گرفت و 3065 تومان هم معامله شد. (قیمتهای بازار غیررسمی قابل استناد نیستند)

قیمت سکه نیز امروز شدیداً کاهش یافت. سکه نهایتاً به 1012000 تومان رسید و 41000- تومان تغییر کرد. قیمت رسمی مظنه هم 8500- تومان تغییر کرد. آخرین قیمت رسمی آبشده 426000 تومان بود. در ساعات غیررسمی شب بهای سکه و آبشده تحت اثر افت قیمت دلار مختصراً نزول کردند. تحت تأثیر رویدادهای امروز حباب رسمی سکه ترکید!! حباب سکه 27500 تومان کاهش داشت و به رقم بسیار اندک 10000+ تومان رسید. حباب قیمت رسمی آبشده اما با وجود اینکه کاهش یافت، تا حد زیادی حفظ شد. امروز 3500 تومان از این حباب کاسته شد و حباب آبشده به رقم 10000+ تومان رسید. علت این رویداد، شلاق سنگین بازار آتی بر بازار نقدی سکه در عین مقاومت بازار آبشده در برابر افت قیمت طلا ارزیابی میشود.

در انتهای امروز قیمتها در بازار آتی نیز شدیداً (حدوداً 4.2 درصد) کاهش یافتند. قیمت سررسید مرداد تا حد 1012000 تومان نزول کرد و فاصلۀ خود را با قیمت نقدی به رقم بسیار اندک صفر تومان رساند. (علت این موضوع پیش بینی جدی فعالان بازار آتی مبنی بر ادامۀ روند نزولی دلار تلقی میشود) تفاوت قیمت سررسیدهای شهریور و مهر نیز 2000 تومان دیگر کاهش یافت و به رقم ناچیز 17500 تومان رسید. بر این اساس نزول درازمدت اونس و افت میان مدت بهای دلار برآیند نظرها را به سمت تداوم روند نزولی سنگین سکه در میان مدت هدایت کرده است.

با توجه به سیگنالهای امروز بازار به نظر میرسد:

1- تحلیل تکنیکال: بر این اساس طبق محاسبۀ من نقاط مهم اولیه در بررسی بازار در بازۀ دوماهه عبارتند از:

اعداد مهم برای دلار: 3120 و 3030

اینجانب کماکان دلار را از لحاظ تکنیکال در موضع ضعف و سکه و مظنه را در کانال نزولی قدرتمند میبینم. دلار بر حمایت مهم 3120 چیره شد و به این ترتیب پیش بینی میشود نزول سنگینتری را تجربه خواهد کرد (حتی تا ارقام کمتر از 3000 تومان). روند سکه نیز طولانی مدت و پایدار است و سکه علیرغم احتمال افزایش موقت اونس کماکان در نیمۀ تحتانی کانال نزولی قدرتمند میان مدت خود محصور است. سکۀ طلا کماکان رصد قیمتهای کمتر از یک میلیون تومان را دارد و اگر اونس به فریاد طلا نرسد نزول بیشتری نیز خواهد کرد.

دلار مدتی است از جو هیجانی دور شده است و تحت تأثیر علل آشکار و عوامل پنهان مسیر نزول را در پیش گرفته است. این نزول هیجانی نیست. نزول آهسته و پیوستۀ دلار (به هر دلیل) به نظر روندی مطمئن و ادامه دار در کوتاه مدت میباشد. برای فردا در صورت عدم بروز فاند خاص، از لحاظ تکنیکال دامنۀ نسبتاً بزرگی برای دلار قابل تصور است. دلار بدون فاند خاص میتواند تا حد 3010 از پایین و 3150 از بالا تغییر کند. مقاومت مهم دوم 3120 و حمایت مهم دوم 3030 هستند. محتملترین رویداد از نظر من محصور ماندن دلار در محدودۀ 3010-3080 برای فرداست. (توجه شود که اعداد فوق به عنوان مقاومت و حمایت بیان میشوند) با توجه به رویدادهای امروز توصیۀ من برای دوستان آماتور و بلندمدت کار انتظار برای خرید دلار در قیمتهای پایینتر است....

2- تحلیل فاندامنتال: لازم به توضیح است که قیمت واقعی دلار بسیار بیشتر از ارقام فعلی است اما در مجموع فعلاً فاندهای کاهنده بسیار بیشتر در منظر توجه هستند و عوامل پیدا و پنهان دیگری هم در کاهش قیمتها مؤثرند. فاندهایی مثل تغییرات در روابط خارجی، تحلیف و تنفیذ، انتخاب کابینه و ترکیب تیم مذاکره کنندۀ هسته ای به تدریج وارد گود خواهند شد و در روزهای آتی میتوانند تأثیرگذار باشند. تصمیم نمایندگان کنگرۀ آمریکا در تعویق ارسال تحریمهای جدید ایران فاند مورد توجه روز بود که دلار را باز هم کاهش داد. کاهش چشمگیر تقاضا برای دلار تحت اثر رکود شدید واردات و تحریم کشتیرانی نیز تبدیل به فاند قدرتمندی جهت کاهش نرخ دلار به صورت موقت شده است.

اینها نظر شخصی است و لزوماً صحیح نمیباشند. خواهشمند است اقدامات خود را صرفاً با نظر و مسئولیت خویش انجام دهید.

elahi43

Registered User
لایک‌ها
499

عالیه . امیدواریم همینجور بیاد پایین و پایین
تا کمکی هم به نفع عموم مردم بشه نه صرفن عده ای خاص

اون عده خاص همیشه خبرا رو دارن
باور کن میدونستن ارزون میشه فروختن قبلن
---
جالبه از اون روز تا حالا میگفتن بازار سکه دست سودجوها و هزارتا لقب دیگس
همه فهمیدن دست کیه
خوشم میاد از رو هم نمیرن یه عده :D