• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

simcart

Registered User
لایک‌ها
4
این بار دیگه از این خبرها نیست
خبرهای پشت پرده حکایت از این داره که در فاصله نزدیکی بعد از روی کار آمدن روحانی سفارت خانه شیطان بزرگ باز خواهد شد به همراه چند کشور اروپایی دیگه
و این یک نشانه بزرگه

ضمنا به نقره نگاه کنید کنار طلا
طلا از صبح صعودی بوده ولی نقره حمایتش نمی کنه و این یک نکته بزرگه

سلام دادا زبل عزیز
آقا بازم بابت راهنماییات ممنونیم
مطمئن باش ما فقط بر اساس راهنماییای تو تصمیم میگیریم و تا الانم جز سود چیزی نداشته برامون
گذشت زمان ثابت کرده هرچی میگی همون میشه
برای چندمین بار ازت خواهش دارم حرفای یکی دو نفرو که همیشه ساز مخالف میزنن رو نادیده بگیر. حداقل بخاطر ما رفیقات
خیالت راحت باشه ما فقط رو حرفای تو حساب میکنیم و فقط نظرای تو رو میخونیم
بازم ممنونیم ازت
شاد و موفق باشی

sohrab69

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوستان مراقب سرمایه هاتون باشید حرف های چنین کاربرانی رو که قصد ضرر زدن به شما رو دارن گوش نکنین
من خودم از بازار دارم میام
بازار کاملا کساده و به دلیل نبود تقاضا خریدارها هم پس کشیدن و قیمت بعداز ظهر سریع اصلاح میشه
قیمت ها کاملا حبابیه
توصیه بعدی اینه که به شدت از نیم و ربع و یک گرمی دوری کنید که حباب وحشتناکی دارن و در حال خالی شدن هستن
ضمنا توصیه اینه که اصلا خرید سنگین نکنید

ممنون از تحلیلحاتون.. بنظرتون قبل از ریزش فرصت واسه خارج شدن هست؟
تا چقدر حدودا بالا میاد؟

alahoseini

Registered User
لایک‌ها
143
کپی شده:
صبح امروز و با شروع کار بازار در هفته جدید، قیمت فلزات تقویت شدند و تقاضای خرید فیزیکی چینی ها یکی از دلایل تقویت اونس جهانی طلا محسوب می شود. از دیگر اخبار مثبت برای اونس طلا، کاهش فروش صندوق سرمایه گذاری قابل معامله در بورس با پشتوانه طلا (GOLD ETF) بوده است. سطح حمایت قیمت جهانی اونس طلا در منطقه ۱۳۰۲ و ۱۲۹۸ مقاومت در ۱۳۳۰ تشکیل شده است و چنانچه از این سطح مقاومت نیز عبور کند می توان به استمرار حرکت صعودی امیدوار بود.
http://tahlilfx.com/?p=6971

dada_zebel

Registered User
لایک‌ها
57
ممنون از تحلیلحاتون.. بنظرتون قبل از ریزش فرصت واسه خارج شدن هست؟
تا چقدر حدودا بالا میاد؟

بالاترین عددی که انس لمس میکنه 1335 البته اگر تا اون حد بتونه مقاومت رو بشکونه

pooria1370

Registered User
لایک‌ها
55
طلا تحلیل کلاسیک لازم داره نه مدرن...
آخرین بار گفتن هزینه استخراج 1180 دلاره
هزینه های جانبی هم بهش بخوره که چیزی تهش نمیمونه
از الان بگیم یکماه دیگه میاد زیر 1200 که نشد تحلیل
تحلیل باید مقطعی و کوتاه مدت باشه
کشور ما دلار هم داره گربه میرقصونه ولی جاهای دیگه با تغییر اونس توی یکروز سود خودشونو دارن

اونایی که ادعای تحلیل تکنیکال دارن یک هفته ای تحلیل کنن

چین هنوز داره پیشنهادادی صعودی رو قبول میکنه و میخره
تا فردا ساعت 12 ظهر به وقت محلیه اونا اونس همین محدوده هست و ریزش نداره

Sent from my LG-P768 using Tapatalk 2

Nasrin007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
یه راهنمایی واسه سرمایه گذاری طلا میخوام...میشه لطفا راهنمایی کنین
میخوام راجع به تفاوت قیمت طلا تو کشورای همسایه مثلا ترکیه و عربستان و ... یه اطلاعات دقیق بدین که تو کدوم کشور ارزونتره,البته ارز مرجع رو دلار در نظر بگیریم. میدونم الان دوستان میانو میگن با توجه به قیمت ریال ایران همه چیز گرونتره نسبت به ایران ولی اگه میشه براساس دلار یه مقایسه کلی برام بکنین ممنون میشم. و اگه کسی از دوستان تو این زمینه(یعنی خرید و فروش طلا در کشورهای دیگه) تجربه ای داره لطفا درمیون بزاره...ممنون

Farid.db

کاربر فعال دانشگاه و تحصیل
کاربر فعال
لایک‌ها
116
لطفا هرکس نظرشو بگه از درگیری لفظی باهم پرهیز کنید، اینجا همه عاقلند و بر اساس تحلیل هایی که میخونند و می کنند تصمیم میگیرند و عمل می کنند

amir_bani

Registered User
لایک‌ها
9
انس فکر نکنم رو این قیمت بمونه !!

Sent from my LG-P895 using Tapatalk 4 Beta

elahi43

Registered User
لایک‌ها
499
آره - یا میره بالاتر یا میاد پایین تر!!!!!!!!!!!!!!!!

++++
یه کتاب دیدم "راههای پولدار شدن" یه همچین چیزی
پیش خودم گفتم
اگه میدونستی میرفتی پولدار میشدی دنبال عشق و حال نه نوشتن یا ترجمه کتاب
حالا قضیه این تاپیکه

افتک

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
147
بعضی ها تو این توهم به سر میبرند که قیمت گذاران بازار اول میان تو این تاپیک بعد تصمیم گیری میکنند:lol:

آقا قیمت گذاران شدیدا این تاپیک رو رصد میکنن. من 3-4 روز پیش گفتم میخوام اوایل مرداد چند تا سکه بخرم ، از اون روز هی قیمت انس میره بالا...:lol:

پ.ن: احساس میکنم هدف چند نفر تو این تاپیک فراتر از یک تبادل نظر ساده دوستانه در مورد قیمت طلاست.-سرمایه پذیری و آموزش و این حرفا-. امیدوارم قبل از اینکه مشکلی پیش بیاد ، مدیران هم این احساس رو تجربه کنن:p

soheyl_ppc

Registered User
لایک‌ها
255
انس داره میره بالا چیزی که مشخصه ظاهرا دلار دیگه نمیتونه پایین تر بیاد و گرم و سکه هم میره بالا اما دوستانی که از تکنیکال سر رشته دارن بفرمایید این صعود انس ادامه خواهد داشت ؟

ehsan_iace

Registered User
لایک‌ها
763
۱ اونس طلا (دلار) ۱۳۳۴
۲ طلا بازار تهران ۴۳۷۵۰۰۰
۳ سکه طرح قديم ۱۰۱۰۰۰۰۰
۴ سکه طرح جديد ۱۰۳۰۰۰۰۰
۵ نيم سکه ۵۵۵۰۰۰۰
۶ ربع سکه ۳۵۸۰۰۰۰
۷ سکه گرمي ۲۳۵۰۰۰۰

3POWER

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
543
حباب سکه امامی الان صفره، دوستان خرید کی مناسبه برای مانور روی دلار؟

dada_zebel

Registered User
لایک‌ها
57
آقا قیمت گذاران شدیدا این تاپیک رو رصد میکنن. من 3-4 روز پیش گفتم میخوام اوایل مرداد چند تا سکه بخرم ، از اون روز هی قیمت انس میره بالا...:lol:

پ.ن: احساس میکنم هدف چند نفر تو این تاپیک فراتر از یک تبادل نظر ساده دوستانه در مورد قیمت طلاست.-سرمایه پذیری و آموزش و این حرفا-. امیدوارم قبل از اینکه مشکلی پیش بیاد ، مدیران هم این احساس رو تجربه کنن:p

معکوسش هم هست. بعضی ها باید حتما بگی میاد پایین تا خوششون بیاد :p. هرکی بگه میره بالا فحش و ناسزاست که نثارش میشه:D

آقا این بالا و پایین رفتن ها توی بازار طلا و ارز طبیعیه ، مسئله اصلی اینه که آدم جوگیر نشه . مدیریت تجاری هم مهمتر از قیمت خرید و فروشه. کاملا از جو این دو تا تاپیک پیداست که بعضی ها بیش از حد توان مالی و روانیشون خرید و فروش میکنن و بخاطر همین عصبی و پرخاشگر میشن. از اون بدتر افرادی هستن که فکر میکنن از بازار جا موندن و خرید در قیمتهای پایین رو از دست دادن. اینا به شدت با بالا رفتن قیمت مخالفن ، جوری که من نوعی که میگم قیمت میره بالا ، طرف میخواد از پشت اینترنت خرخره منو پاره کنه:D ، اما همین آدم به مجرد اینکه قیمت 100 تومن پایین میاد هجوم میاره به بازار برای خرید.... وجود این نوع افراد در بازار برای همه خطرناکه

آقای دادا زبل هم کاری به پستاش ندارم ، اما خیلی اصرار زیاد داره روی صحیح بودن حرفاش. هی به همه میگه تعصب نداشته باشید ، خودش از همه بیشتر تعصب داره.:D من شنبه و یکشنبه میخواستم کلا 10 تا سکه طرح قدیم بخرم ، این بنده خدا تمام تلاشش رو کرد که منو منصرف کنه، آخرش هم نتونست :p

من خریدم رو همون شنبه و یکشنبه انجام دادم تموم شد.فعلا دیگه قصد خرید ندارم

یک مطلب رو هم عرض کنم که دلیل اصرار من به سکه زیر یک میلیون اینه که
با روی کار آمدن دولت جدید دلار 3200 تومنی رو در بازار کانلا منطقی میدونم و با انس 1200 تا 1250 سکه قیمتی در محدوده ی 985 هزار تومن خواهد داشت

من روز شنبه 6 جولای در چهارچوب برنامه هشت ساله دوم توسعه خودم و در راستای بالا بردن سهم طلا در ذخایر پولی:p ، 5 تا سکه طرح قدیم به قیمت 1.060 خریدم. با هر پله قیمتی به سمت بالا یا پایین هم 5 تا دیگه میخرم.

این پست رو برای این زدم که در یک بازه میان مدت بهش ارجاع بشه تا ببینیم اینجوری خریدن در مجموع سود داره یا ضرر. من خودم رو موش آزمایشگاهی کردم تا همه تجربه کنن:blush:

فعلا که 60 هزار تومن تو ضررید
فکر کنم تا یه هفته دیگه که سکه طرح قدیم به 950 برسه 110 تومن تو ضرر باشید
البته چون خودتون گفته بودین میان مدت رجوع کنیم منم رجوع کردم

dada_zebel

Registered User
لایک‌ها
57
آدم که صبح بره سبزه میدون دلالی نونش از ضرر دیگران به دست میاد بعد میاد اینجا بقیه رو....
اما وقتی میبینه موفق نمیشه اونجاش میسوزه از سوزشش میاد اینجا .....
برو بچه جان
من فرزند بزرگم هم سن توئه
برو دلالیت رو بکن اینجا جای دلالی نیست

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
:lol::lol::lol: جوش نیار حالا :lol:

بالا