• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

افتک

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
147
فعلا که 60 هزار تومن تو ضررید
فکر کنم تا یه هفته دیگه که سکه طرح قدیم به 950 برسه 110 تومن تو ضرر باشید
البته چون خودتون گفته بودین میان مدت رجوع کنیم منم رجوع کردم

اوووووه . آقا عجب حال و حوصله ای داری شما. رفتی تمام پستهای منو پیدا کردی و کوت کردی . من خودم به این دقت نمیدونستم چقدر تو ضررم به قول شما :D. آقا میان مدتی که من گفتم منظورم 6 ماه و یکساله.من هنوز دو هفته نیست که سکه خریدم.:D. شما که میان مدتت دو هفته است ، کوتاه مدتت چقدره؟ من اگر میخواستم اینجوری خرید و فروش کنم که باید کار و زندگیم رو میذاشتم کنار . من که شغلم طلافروشی نیست

somebody314

Registered User
لایک‌ها
61
همه برن کنار ، پیشگوی اعظم اومد مچ گیری:دی

:lol::lol::lol: جوش نیار حالا :lol:

چرا داغ کردی؟ :lol: جوش نخور برات خوب نیست:D

شما به جز متلک انداختن به بقیه، کار دیگه ای هم از دستتون بر میاد که در راستای موضوع این تاپیک باشه؟ مثلا تحلیل قیمت سکه طی یک هفته آینده!

dada_zebel

Registered User
لایک‌ها
57
آدم از وجود امثال تو افسوس میخوره ...
برو یه تایپیک دیگه اینجا جاش نیست

من حاضرم این دو بچه بیان به چند سوال من جواب بدن من دیگه اینجا نمیام به شرطی که اینا این سوال ها رو جواب بدن :
1- مفهوم کاهش قیمت سکه آتی و رسیدن اون به قیمت سکه نقدی چیه ؟
2- مفهوم کاهش وجه تضمین سکه آتی چیه ؟
3- وقتی انس در تایم هفتگی و حتی روزانه به سقف کانال برخورد کنه به طوریکه به طور واضح در اون واگرایی به وجود بیاد معنیش چیه ؟

dada_zebel

Registered User
لایک‌ها
57
اوووووه . آقا عجب حال و حوصله ای داری شما. رفتی تمام پستهای منو پیدا کردی و کوت کردی . من خودم به این دقت نمیدونستم چقدر تو ضررم به قول شما :D. آقا میان مدتی که من گفتم منظورم 6 ماه و یکساله.من هنوز دو هفته نیست که سکه خریدم.:D. شما که میان مدتت دو هفته است ، کوتاه مدتت چقدره؟ من اگر میخواستم اینجوری خرید و فروش کنم که باید کار و زندگیم رو میذاشتم کنار . من که شغلم طلافروشی نیست

پس بشین اول به قیمتی که خریدی برسه بعد فکر سودش باش
مرد حسابی این چه جهلی است که شما دو تا دارید
اشتباه می کنید و اشتباهتان را قبول هم نمی کنید بعد تو جیه می کنید که من برای 6 ماه دیگه خریدم
حالا میتونی جواب سوالای بالا رو بگی من برم از این تایپیک وگرنه شرطی ببندیم اگر نتونستی شما بری .

افتک

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
147
دقیقاً من هم میخواستم بگم این کلاش حقه باز دو تا آیدی دیگه هم داره. یکیش هست simcart. به طرز خیلی تابلو و ناشیانه ای میاد پست های خودش رو تایید میکنه و فکر کرده اینجا ملت نمیفهمن. از مدیرا تقاضا دارم با این کاربر مولتی یوزر نفهم که هنوز حتی نمیدونه در محیط عمومی از چه نوع ادبیاتی باید استفاده کنه برخورد اساسی کنند.

واقعا اگر کسی هدفش تبادل نظر باشه ، این کارها رو نمیکنه . اینجا هر کسی با پول خودش خرید میکنه .دلیلی نداره که به هم توهین کنیم. این بابا 3 هفته است که میگه قیمت اونس الان میاد زیر 1200 دلار ، قیمت اونس هم هی بالا رفته . والا من یه کلمه نگفتم چرا پیش بینیت غلط شد. حالا این با جفت یوزراش هی میاد پرت و پلا میگه. بسه دیگه هرچی هیچی نمیگیم :rolleyes:. سنش رو به رخ ما میکشه . میدونیم بزرگ شدی ...هزار ماشالا :lol:

فمارا

Registered User
لایک‌ها
1,418
آخ جون دعبا ...
hostlov2.gif

sajad0937

Registered User
لایک‌ها
118
یوزر افتک شما میگی سکه خریدم ضرر کردم پول خودم بوده خب ما هم میگیم باشه

حالا چرا میای پس اینجا اعلام میکنی؟

خرید و فروش شخصی و اهدافت رو تو ذهنت نگه دار

gobal tech هم حرفا و نظراتش اصلا جایی رو برای حرف نمیزاره موضع ایشون کاملا مشخص ه:blink:

پس دلیلی برای دعواا وجود نداره.

reza11503

Registered User
لایک‌ها
1,071
دوستان و كاربران محترم به قوانين سايت و به خودتون احترام بگزاريد اينجا مشخصه درباره سكه و طلا و بحث ها در اين رابطه هست نه محل كل انداختن و اثبات اينكه شما هر كدوم علامه دهر هستيد

بگزاريد تاپيك روال عادي خودش رو طي كنه ، تو پيام خصوصي هاتون جواب هم رو بديد اينجا كسي مايل نيست پست هاي شما ها رو ببينه

متشكر

افتک

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
147
یوزر افتک شما میگی سکه خریدم ضرر کردم پول خودم بوده خب ما هم میگیم باشه

حالا چرا میای پس اینجا اعلام میکنی؟

خرید و فروش شخصی و اهدافت رو تو ذهنت نگه دار

gobal tech هم حرفا و نظراتش اصلا جایی رو برای حرف نمیزاره موضع ایشون کاملا مشخص ه:blink:

پس دلیلی برای دعواا وجود نداره.

عزیزم من چند هفته پیش نظر دادم که سکه در ایران و اونس طلا در جهان هر دو در میان مدت بالا میره و خریدش میصرفه.دلایلم را هم همونجا گفتم. برای اینکه یه شاخصی گذاشته باشم ، قیمت و روز خرید خودم رو هم گذاشتم که بعدا بهش ارجاع بدم. این میتونه برای بقیه هم مفید باشه

دفاع از رفتار زشت این آقا اصلا توجیه نداره.اینجا هرکی حق داره نظرش رو بگه ، اصرار بیش از حد به اینکه فقط نظر من درسته و من خیلی حالیمه و بقیه همه بچه و نفهم هستن ، فقط 2 تا دلیل میتونه داشته باشه 1- عقده 2- سوء نیت

افتک

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
147
دوستان و كاربران محترم به قوانين سايت و به خودتون احترام بگزاريد اينجا مشخصه درباره سكه و طلا و بحث ها در اين رابطه هست نه محل كل انداختن و اثبات اينكه شما هر كدوم علامه دهر هستيد

بگزاريد تاپيك روال عادي خودش رو طي كنه ، تو پيام خصوصي هاتون جواب هم رو بديد اينجا كسي مايل نيست پست هاي شما ها رو ببينه

متشكر

علامه دهر فقط دادا زبله . به شرطی که نخواد علامه گیش رو به زور و توهین بکنه تو حلق ما . من اصلا برام افتخاری نداره که قیمت طلا رو بتونم پیشبینی کنم

simcart

Registered User
لایک‌ها
4
دقیقاً من هم میخواستم بگم این کلاش حقه باز دو تا آیدی دیگه هم داره. یکیش هست simcart. به طرز خیلی تابلو و ناشیانه ای میاد پست های خودش رو تایید میکنه و فکر کرده اینجا ملت نمیفهمن. از مدیرا تقاضا دارم با این کاربر مولتی یوزر نفهم که هنوز حتی نمیدونه در محیط عمومی از چه نوع ادبیاتی باید استفاده کنه برخورد اساسی کنند.

آقای عزیز
اولا که خواهشا اینجا رو به پستی واسه کل کل کردن تبدیل نکنید. بذارید دهنمون بسته بمونه و جو دوستانه و صمیمی باشه واحتراما حفظ شه
ثانیا شما که یه چیزو نمیدونی و مطمئن نیستی نظر نده
من خودم همراه دوستانم چندین بار از نظرات دادا زبل عزیز استفاده کردیم و هر بار سود کردیم
چه دلیلی دادا زبل بیاد حرفای خودشو تایید کنه؟ واقعا نمیدونم شما برام توضیح بده
دادا زبل واقعا حرفا و تحلیلاش قابل اعتماده
ایشون واقعا نیتش کمک به دوستان و هم وطناشه. شک نکنید. ارزش قسم خوردن نداره وگرنه قسم میخوردم من یوزر دوم اون نیستم تا خیالتون راحت شه
خواهشا همدیگه رو خراب نکنید و فقط دوستانه نظر خودتونو بگید و از توهین کردن به شدت پرهیز کنید
زشته
جهت اطمینان خاطر شما و اون یکی دوستمونم که شده، همین الان از مدیران سایت درخواست دارم اگه حرف شما تاییده و من یوزر دوم دادا زبل هستم همین الان یوزرمو غیرفعال کنن.
اینکه تو چندتا پست آخر بد صحبت کرده هم دلیلش اینه که شما با حرفات و مسخره کردنات اعصابشو خورد کردی. کاملا مشخص بود.
دادا زبل عزیز بازم ازت متشکرم بابت تحلیلات و ازت برای بار چندم خواهش میکنم نقد و کنایه این یکی دوتا دوستمونو نادیده بگیر تا اینجا فقط بحث سر سکه و طلا و تحلیل طلا و اخبار مرتبط باشه
خواهشا همگی آستانه تحملتونو ببرید بالا
اینجا هرکی نظراشو میگه، یا بقیه رو حرفش حساب میکنن یا نمیکنن. داد و بیداد نداره که الکی انقد شورش کردید
امیدوارم دیگه این بحثا رو نبینیم
برای همتون عشق و ثروت و موفقیت آرزو میکنم

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
دوستان احترام به دیگران احترام به خودتونه
احترام خودتونو حفظ کنید

-------------------------------------------
افتک به قول بچه ها یه تنه ...ری....دی به انجمن:p:D:lol: 4تا سکه خریدی آ حالا ببین چیکار میکنی!!!:lol:

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
من دلیل نمیشه صدام در نمیاد مرده باشم :blink: دوستان دعوا دارن در پ.خ با هم حل کنن نه تاپیک .

در ضمن هزار بار گفتم کف کردم که سیستم رو بشناسید ! فکر میکنید کشک میگم ! به همتون تک تک موقعی که 3820 از این بازار خارج شدم گفتم این بازی ها تموم شده ! یعنی جذابیت و بازدهی رو دیگه از دست داده . حالا نواسان بماند کنار . این سیستم ارز رو مطئمن باشید سعی میکنه پائین ترین نرخش در این 1 ساله گذشته تحویل دولت بعدی بده . یعنی میراث این دولت برای دولت بعدی 100% تورم هست . حواستون باشه . حساب 2 ضرب در 2 هست . اگر نرمش سیاسی نشون داده بشه و این آقای روحانی بتونه واقعا گره دیپلماسی این کشور رو باز کنه ممکن هست فنر این نرخ های باز نشه ولی تا اقتصاد فاند و مرحم واقعی نداشته باشه این فنر فشرده باز میشه و باز همون آش و همون کاسه رو داریم .

افتک

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
147
دوستان احترام به دیگران احترام به خودتونه
احترام خودتونو حفظ کنید

-------------------------------------------
افتک به قول بچه ها یه تنه ...ری....دی به انجمن:p:D:lol: 4تا سکه خریدی آ حالا ببین چیکار میکنی!!!:lol:

به من چه بابا. هر دفعه به من گفت نخر ! تو متعصبی ! تو نمیدونی ! فلان بهمان . من فقط تشکر کردم و گفتم ضرر کردم فدای سرم. این بار اومده توهین میکنه با آیدیهای متعدد و اعوان و انصار و جماعت فداییش:lol:

افتک

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
147
من دلیل نمیشه صدام در نمیاد مرده باشم :blink: دوستان دعوا دارن در پ.خ با هم حل کنن نه تاپیک .

در ضمن هزار بار گفتم کف کردم که سیستم رو بشناسید ! فکر میکنید کشک میگم ! به همتون تک تک موقعی که 3820 از این بازار خارج شدم گفتم این بازی ها تموم شده ! یعنی جذابیت و بازدهی رو دیگه از دست داده . حالا نواسان بماند کنار . این سیستم ارز رو مطئمن باشید سعی میکنه پائین ترین نرخش در این 1 ساله گذشته تحویل دولت بعدی بده . یعنی میراث این دولت برای دولت بعدی 100% تورم هست . حواستون باشه . حساب 2 ضرب در 2 هست . اگر نرمش سیاسی نشون داده بشه و این آقای روحانی بتونه واقعا گره دیپلماسی این کشور رو باز کنه ممکن هست فنر این نرخ های باز نشه ولی تا اقتصاد فاند و مرحم واقعی نداشته باشه این فنر فشرده باز میشه و باز همون آش و همون کاسه رو داریم .

کف و سقفش رو ولش کن :p. به این دادا و اعوان و انصارشون یجوری حالی کن به زبون مردم متمدن قرن 21 حرف بزنن

http://forum.persiantools.com/t116063-page1072.html#post7708331

http://forum.persiantools.com/t116063-page1072.html#post7708373

دعوای من سر این دو پست شروع شد

somebody314

Registered User
لایک‌ها
61

دکتر جان خوب اینطور که شما میگید توی دولت بعدی، اگه گشایش اساس اتفاق نیفته، فنر دوباره باز میشه و نرخها چندبرابر میشه. درسته؟

بالا