دقیقاً من هم میخواستم بگم این کلاش حقه باز دو تا آیدی دیگه هم داره. یکیش هست simcart. به طرز خیلی تابلو و ناشیانه ای میاد پست های خودش رو تایید میکنه و فکر کرده اینجا ملت نمیفهمن. از مدیرا تقاضا دارم با این کاربر مولتی یوزر نفهم که هنوز حتی نمیدونه در محیط عمومی از چه نوع ادبیاتی باید استفاده کنه برخورد اساسی کنند.
آقای عزیز
اولا که خواهشا اینجا رو به پستی واسه کل کل کردن تبدیل نکنید. بذارید دهنمون بسته بمونه و جو دوستانه و صمیمی باشه واحتراما حفظ شه
ثانیا شما که یه چیزو نمیدونی و مطمئن نیستی نظر نده
من خودم همراه دوستانم چندین بار از نظرات دادا زبل عزیز استفاده کردیم و هر بار سود کردیم
چه دلیلی دادا زبل بیاد حرفای خودشو تایید کنه؟ واقعا نمیدونم شما برام توضیح بده
دادا زبل واقعا حرفا و تحلیلاش قابل اعتماده
ایشون واقعا نیتش کمک به دوستان و هم وطناشه. شک نکنید. ارزش قسم خوردن نداره وگرنه قسم میخوردم من یوزر دوم اون نیستم تا خیالتون راحت شه
خواهشا همدیگه رو خراب نکنید و فقط دوستانه نظر خودتونو بگید و از توهین کردن به شدت پرهیز کنید
زشته
جهت اطمینان خاطر شما و اون یکی دوستمونم که شده، همین الان از مدیران سایت درخواست دارم اگه حرف شما تاییده و من یوزر دوم دادا زبل هستم همین الان یوزرمو غیرفعال کنن.
اینکه تو چندتا پست آخر بد صحبت کرده هم دلیلش اینه که شما با حرفات و مسخره کردنات اعصابشو خورد کردی. کاملا مشخص بود.
دادا زبل عزیز بازم ازت متشکرم بابت تحلیلات و ازت برای بار چندم خواهش میکنم نقد و کنایه این یکی دوتا دوستمونو نادیده بگیر تا اینجا فقط بحث سر سکه و طلا و تحلیل طلا و اخبار مرتبط باشه
خواهشا همگی آستانه تحملتونو ببرید بالا
اینجا هرکی نظراشو میگه، یا بقیه رو حرفش حساب میکنن یا نمیکنن. داد و بیداد نداره که الکی انقد شورش کردید
امیدوارم دیگه این بحثا رو نبینیم
برای همتون عشق و ثروت و موفقیت آرزو میکنم