• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

sohrab69

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
خواهش میکنم این بحث رو تموم کنید..از اختلاف نظر در تحلیلاتون رسیدین به توهین و معلوم نیست اخرش به کجا برسه..
نظر تک تک شما که تجربه ای حالا چه کم یا زیاد تو این بازار دارین ارزشمنده
و تحلیل هاتون هرچند مخالف همدیگه باشه اگه با دلیل و توضیحات خوب ارائه بشه خیلی هم خوبه که افرادی مثل من که نیاز به اطلاعات بیشتر دارن مطالعه کنن و بتونن بهتر تصمیم بگیرن
این که همه هم نظر باشند که فایده نداره
حتی تو نظرسنجی های موسسه های معتبر هم میبینیم که مثلا 9 نفر نظرشون رو صعودیه 5نفر نزولی 2 نفرم ثبات فکر کنم اونا تخصص و اطلاعاتشون از ما بیشتر باشه پس اینکه نظر یکی مخالف اون یکیه لزوما دلیل نمیشه بیسواد باشه یا سوء نیت داشته باشه و..
واقعا ناراحت شدم از این پست ها..این حرف ها برازنده هیشکدوم از شما نیست،احترام احترام میاره
لطفا اگه میشه پستارو پاک کنید(نمیدونم امکان حذف پست ها هست یا نه) و با تحلیلها و نظرات خودتون ارزش تاپیک رو برگردونید..

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
این تکنیکال که انقدر میشنوی ساده شده و ویژوال شده تحلیل ریاضی سیگنال متغیرهای تصادفی -نویز- و تابع چگالی احتماله- pdf - . قیمت آینده-بعدی- در بورس و طلا چیه ؟ مجموعه ای از متغیرهای تصادفیه که به مجموع دیتاهای پیشین-قیمتهای قبلی- + دیتای حال حاضر -قیمت فعلی- ، بستگی داره. حالا یه سری عوامل بیرونی مثل اخبار و اظهار نظر مسئولین هم روی سیستم قیمت تاثیر میذاره که دقیقا در سیستمهای مهندسی هم وجود داره. بهش میگن اغتشاش

کلا سیگنال سیگناله . چه سیگنال الکتریکی باشه یا سیگنال قیمتی یا سیگنال مکانیکی پخش رنگ. تمام ایندیکیتورها و اسیلاتورهایی که در تحلیل تکنیکال استفاده میشه ، همشون اولش برای سیستمهای مهندسی طراحی شدن.سطح فیبوناتچی و ریتریس و 38.2 و کف و سقف و این حرفا همش برای اینه که بتونن یه تحلیل ریاضی پیچیده رو با تقریب و درصد خطای کمی به شکل ساده و ترسیمی برای عوام در بیارن. حالا شما برو توی یه نرم افزار خوب مثل ADS یا متلب ، سیستم رو تست کن ببین همونجاش هم با وجود مدل کامل و قدرت نرم افزار، بخاطر عوامل بیرونی - اغتشاش بالا- سیستمت پایداری لازم برای تحلیل رو نداره ، حالا این 4 تا خط کج و راست که دیگه . خوب شد دلار اومد پایین وگرنه با این اونس و دلار قبلی الان سکه روی 1400 بود که خواهد شد البته

در مورد اون لامپها هم بعدا خصوصی میگم. یعنی اصن یه وضی

خعلی دلم میخاد بدونم به قول این یارو اینهمه لوقوز وقپی میای چه تزی میخای بهم بپخی :D :lol:
فقط زودتر قربونش ، چون شاید همین امشب بن من شی ما در حسرت بمونیم:lol:

alonzo morning

Registered User
لایک‌ها
255
خوب اقاي افتک ببخشيد ها اگر شما هم به بزرگي و دانايي خودتون
ايمان داشتيد در جواب دادا زبل...
بماند در هر صورت اختلاف نظر مايه
پيشرفت وافزايش اگاهيه اما نه به سبک دعوا..
اونس هم مثل دنيا بالا پايين زياد داره چيز قطعي ۱۰۰ درصد نيست
که کافيه يه طوفان کاترينا بزنه يه چاه نفت رو بترکونه..

افتک

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
147

خعلی دلم میخاد بدونم به قول این یارو اینهمه لوقوز وقپی میای چه تزی میخای بهم بپخی :D :lol:
فقط زودتر قربونش ، چون شاید همین امشب بن من شی ما در حسرت بمونیم:lol:
هیچی نمیفرستم برات. میرم مشتری هاتون رو می پرونم :D
خوب اقاي افتک ببخشيد ها اگر شما هم به بزرگي و دانايي خودتون
ايمان داشتيد در جواب دادا زبل...
بماند در هر صورت اختلاف نظر مايه
پيشرفت وافزايش اگاهيه اما نه به سبک دعوا..
اونس هم مثل دنيا بالا پايين زياد داره چيز قطعي ۱۰۰ درصد نيست
که کافيه يه طوفان کاترينا بزنه يه چاه نفت رو بترکونه..
آقا بزرگی و دانایی چیه ؟ اختلاف نظر کدومه ؟ اصلا برای من مهم نیست این حرفا. من کار خودم رو میکنم ، سود و ضررش هم تو جیب خودم میره.اصلا ارزش وقتم رو نداره که بخوام بیشتر از چند خط اینجا بنویسم. شما فقط این 1 صفحه رو بخون متوجه میشی دعوا سر چی بوده . یهو اومده ابتدا به ساکن به من توهین میکنه

http://forum.persiantools.com/t116063-page1072.html

dada_zebel

Registered User
لایک‌ها
57
دو ساعت نبودم این باز زبون باز کرد
اگه دلار برگرده 3500 و انس هم تا 1400 برگرده هر چی حساب می کنم سکه بالاتر 1220 نمی ارزه
حالا این 1400 تومنو از کجا در آورد من نمی دونم
هر چی تهمته یه سره داره میزنه بعد جوابشو که میدی جوش میاره
آدم آخه چی بگه
2 ساعت میری از پای لپ تاب اینور میاد میگه قهر کردی
یه بار تهمت میزنه چند تا آیدی داری
یه بار میاد میگه تو به دنبال سرمایه پذیری از کاربرانی یعنی میخای سرمایشونو بگردونی
الان هم تو تایپیک بالا داره تهمت به تکنیکالیست ها میزنه که عوام فریبن
کلا از هر جملش فقط تهمت میاد بیرون
بعد هم هیچ یک از دوستان بهش تذکر نمیدن اینم پر رو میشه

خدا رو شکر لیست تمام تهمتاش تو پستاش هست و نمیتونه انکار کنه
من تا حالا به این یارو تیکه هم ننداختم
خدایی بیایید این 20 صفحه قبل رو بخونید
هر بار که یه نظر نوشتم اومد یه تهمت زد رفت

یه بار هم تهمت زد که پستاش طولانی این اینکاره نیست
آخه خنداره کسی که پستش طولانی باشه به این چیزا ربط داره
خودتون قضاوت کنید
وقت کردم پستهاشو که در توهین به منه لیست میکنم قرار میدم خودتون قضاوت کنید

همون ابتدا به ساکنی که میگه بهش توهین شده قبلش چند پست برگردید نظری که این آققا قرار داده بخونید تا متوجه بشید جریان چیه
پست زیر قبل از اون توهین بوده

آقا قیمت گذاران شدیدا این تاپیک رو رصد میکنن. من 3-4 روز پیش گفتم میخوام اوایل مرداد چند تا سکه بخرم ، از اون روز هی قیمت انس میره بالا...

پ.ن: احساس میکنم هدف چند نفر تو این تاپیک فراتر از یک تبادل نظر ساده دوستانه در مورد قیمت طلاست.-سرمایه پذیری و آموزش و این حرفا-. امیدوارم قبل از اینکه مشکلی پیش بیاد ، مدیران هم این احساس رو تجربه کنن

حالا میای تکذیب می کنی که این پست تو نیست و منظور اون چند نفر من نیستم درسته

Last edited:

افتک

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
147

پ.ن: احساس میکنم هدف چند نفر تو این تاپیک فراتر از یک تبادل نظر ساده دوستانه در مورد قیمت طلاست.-سرمایه پذیری و آموزش و این حرفا-. امیدوارم قبل از اینکه مشکلی پیش بیاد ، مدیران هم این احساس رو تجربه کنن

حالا فرض بگیریم که این پست من توهین بوده :D.200 نفر تو این تاپیک فعالیت میکنن.میشه بگی شما چرا به خودت گرفتی ؟ شاید خودت هم به خودت شک داری :p

بقیه پستها رو هم هرجا من توهین کردم بذار .من اصلا تو رو داخل آدم حساب نمیکنم که بخوام بهت توهین کنم:p. تو هرجا من مینوشتم سریع کوت میکردی. اون کابری که گفت پستهات طولانیه ، من نبودم :D. تکنیکالیست و عوامفریب و اینا هم که تابلوئه که نحوه نوشتار من نیست. کلا هالوسینیشن داری

افتک

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
147
خداوکیلی پهنای باند اینترنتی که حق 4 تا دانشجو و آدم تحصیلکرده است میدن به این بابا. اینو باید ببندن به گاوآهنی گاری چیزی :دی

alahoseini

Registered User
لایک‌ها
143
عی بابا
همش دو ساعت مبودیما، ببین چه گردوخاکی راه افتاده
بی خیال شین داداشای گل من.

اینم یه تحلیل کپی شده:
وضوع کاهش گمانه زنی ها از قطع زود هنگام محرک های اقتصادی (QE) بانک فدرال ایالات متحده ، کاهش فروش صندوق های بزرگ سرمایه گذاری طلا اسپایدر (SPDR) و تقاضای فیزیکی خرید آسیایی ها همچنان بر تمایلات بازار جهانی اونس طلا و نقره تاثیر گذار است. سطوح حمایت اونس طلا به ترتیب در نرخهای ۱۳۲۴ و ۱۳۱۸ و ۱۳۱۰ الی ۱۳۰۲ و مقاومت در منطقه ۱۳۴۷ و ۱۳۶۵ قرار دارند.

افتک

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
147
عی بابا
همش دو ساعت مبودیما، ببین چه گردوخاکی راه افتاده
بی خیال شین داداشای گل من.

اینم یه تحلیل کپی شده:
وضوع کاهش گمانه زنی ها از قطع زود هنگام محرک های اقتصادی (QE) بانک فدرال ایالات متحده ، کاهش فروش صندوق های بزرگ سرمایه گذاری طلا اسپایدر (SPDR) و تقاضای فیزیکی خرید آسیایی ها همچنان بر تمایلات بازار جهانی اونس طلا و نقره تاثیر گذار است. سطوح حمایت اونس طلا به ترتیب در نرخهای ۱۳۲۴ و ۱۳۱۸ و ۱۳۱۰ الی ۱۳۰۲ و مقاومت در منطقه ۱۳۴۷ و ۱۳۶۵ قرار دارند.

بذار یبار برای همیشه شرش کنده بشه بابا. نمیشه که هر روز یبار با این جماعت منتال ریتارد جدل داشته باشیم.مدیریت اینجا یا دوست داره یه گاوی مثل این اینجا فعالیت کنه که حداقل ما تکلیفمون رو میفهمیم یا میخوان آدمهایی که حداقل شعور تبادل نظر رو دارن فعالیت کنن. مرگ یبار، شیون یبار. من حاضرم در این راه به شهادت برسم:p

dada_zebel

Registered User
لایک‌ها
57
من هم قبلا توله سگ و کره خر رام کردم. اما تو آدم بشو نیستی. سگ اصحاب کهف آخرش آدم شد ، اما تو آدم نمیشی . خدا ترجیح میده خلیج فارس رو آسفالت کنه:D

اگر قول بدی خر خوبی باشی و از اون جلو نزنی منم قول میدم به زودی با یک قاطر نر ترتیب ازدواجتو بدم :D شاید اون تونست تو رو حداقل تا مقام قاطری تنزل بده :D بعد با هم میرید خلیج فارسو آسفالت میکنید :D

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
افتک تو هنوز زنده ای!!!:D
-------------------------------------------
خوشمان آمد نموری خنده بر لبانمان جاری گشت
ادامه دهید - لطفا وارد فاز هیجان انگیز تری شوید
از عاغای جمشیدی نیز دعوت به عمل بیاورید جهت ادای روضه افتک و دادا
سپاس از برنامه خوبتان

m_2t_ab

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,026
بس کنید دیگه،:blush: خجالت بکشید...

فکر می کنید مثلا به نتیجه ای می رسید از این توهینا؟

یا فکر می کنید اگر جواب همو بدید خودتون رو بالا می برید، نخیــــــر! هر کسی جواب توهینای دیگری رو بده از اون بد تره.

مطمئن باشید اونی برندست که تموم کنه این قضیه رو و مثل یه آدم با شخصیت محل دیگری نذاره...

نشنیدید «جواب ابلهان الا خموشی!»

خواهش می کنم بس کنید، زشته واقعا ...

ببینیم کی با شخصیت تره...

افتک

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
147
بس کنید دیگه،:blush: خجالت بکشید...

فکر می کنید مثلا به نتیجه ای می رسید از این توهینا؟

یا فکر می کنید اگر جواب همو بدید خودتون رو بالا می برید، نخیــــــر! هر کسی جواب توهینای دیگری رو بده از اون بد تره.

مطمئن باشید اونی برندست که تموم کنه این قضیه رو و مثل یه آدم با شخصیت محل دیگری نذاره...

نشنیدید «جواب ابلهان الا خموشی!»

خواهش می کنم بس کنید، زشته واقعا ...

ببینیم کی با شخصیت تره...

خجالت برای چی باید بکشم ؟ فکر میکنی من تو جامعه واقعا این الفاظ رو به کار میبرم ؟ نه ! چون اصلا خودم رو طرف حساب یکی مثل این نمیکنم.تا یکی اینجوری میبینم اون میره شرق ، من میرم غرب :p اما اینجا این میاد پست منو کوت میکنه. دست من هم نیست. اگر جواب ندم فکر میکنی درست میشه ؟ اون 3 نفر قبلی که جواب ندادن ، این خودش رو اصلاح کرد ؟:rolleyes:

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
واقعا بحثی بود که آدمو تو آمپاس میزاشت
دوستان لغوز های خوبی خوندند و قومپوز هایی خوبی در کردن و مایه شادی بقیه رو فراهم کردن
ولی مدیر باید بیاد این 2 دوست نو شکفته رو توی یه آمپاسی بزارن که ....
مدیر بیا مدیریت کن بگو خب!

افتک

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
147
واقعا بحثی بود که آدمو تو آمپاس میزاشت
دوستان لغوز های خوبی خوندند و قومپوز هایی خوبی در کردن و مایه شادی بقیه رو فراهم کردن

فکر کنم یبار هم این دادا با شما کنتاکت داشت. درسته ؟:)

افتک

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
147

من رسالتم رو انجام دادم و آماده شهادتم. دکتر دکستر هم که خودش ترکه. ما فارسا همیشه مظلوم واقع میشیم:p

افتک

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
147
فکر کنم دادا خودش رو با سحری خفه کرد. صورت مسئله پاک شد کلا :lol:

بالا