• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

افتک

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
147
خب برای اینکه اسپم نکرده باشم :D ، این هم لینک اون چیزی که گفتم

اصل مطلب تحلیل اینه

Probability Density Function (PDF) Definition | Investopedia

بعد میان ترسیمیش میکنن میشه اینا

Technical Analysis Terms | Investopedia

که دقت کمتری حتی از اولی داره. یهو دیدی طلایی که باید طبق دانش لایزال دادا 1200 میشد ، 1350 شد. بیش از 12 درصد اختلاف در 2 هفته:)

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
فکر کنم یبار هم این دادا با شما کنتاکت داشت. درسته ؟:)

بله بنده نیز با ایشون لغوز خوانی کردیم :دی

من رسالتم رو انجام دادم و آماده شهادتم. دکتر دکستر هم که خودش ترکه. ما فارسا همیشه مظلوم واقع میشیم:p

30 میلیون حداقل ترک داره مملکت ، خلاصه دیگه ...

خوشم میاد دست به سرچت عالیه :دی

خب برای اینکه اسپم نکرده باشم :D ، این هم لینک اون چیزی که گفتم

اصل مطلب تحلیل اینه

Probability Density Function (PDF) Definition | Investopedia

بعد میان ترسیمیش میکنن میشه اینا

Technical Analysis Terms | Investopedia

که دقت کمتری حتی از اولی داره. یهو دیدی طلایی که باید طبق دانش لایزال دادا 1200 میشد ، 1350 شد. بیش از 12 درصد اختلاف در 2 هفته:)

یعنی کل پست های امشبت یه طرف ، این یه پستت یه طرف، اینقدری که با این خندم گرفت با بقیه خندم نگرفت !
خیلی باحال مثل اینایی که دعوا می کنن ،بعد یه نفر میاد سریع بحثو عوض می کنن، منتها اینجا یه بدی داره حرف نیست ، پسته :دی
آقا این دستگاه شما کارش تموم نشد؟

3POWER

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
543
بس کنید دیگه، به حد کافی از بیانات عزیزان (!) و با نشان دادن شخصیت های والایشان (!) استفاده کردیم، زیاد سیهدیره هم رو دادید وقتشه که دیگه بس کنید و یکم به عبادت بپردازید تا بلکه کمی به آرامش برسید. الانم وقته سحره، می دونی که، این زمان چقدر ارزشمنده، چقدر ملائکه میان روی زمین برای آدم ها، پس از این لحظه ها استفاده کنید، به هم فحش ندید، من در عجبم از کسانی که به این راحتی به هم فحش می دهند. ضمنا چیزهایی بار هم کردید که همه رو شامل می شه، ما هم خودمون جواب اونها رو نمی دیم تا خدایی نکرده عین شما بشیم و باعث بشه شخصیت والای (!) خودمون رو نشون بدیم. پس دیگه تمام کنید. حالا به تحلیل بپردازید، سکه یعنی فکر می کنی چند خواهد شد؟؟ من که می گم ... نمی دونم ..

افتک

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
147
بله بنده نیز با ایشون لغوز خوانی کردیم :دی
همون موقع قهر کرده بودا ...تقصیر این تکش ذلیل مرده شد که دوباره برگشت :D

30 میلیون حداقل ترک داره مملکت ، خلاصه دیگه ...
سایت سیا زده 16 میلیون ;)

خوشم میاد دست به سرچت عالیه :دی
حافظه من 40 سال گارانتی حفظ اطلاعات داره:blush:. صفحشو یادم بود. مثل این دادا نیستم که 6 نفرو با هم قاطی کرده :p

یعنی کل پست های امشبت یه طرف ، این یه پستت یه طرف، اینقدری که با این خندم گرفت با بقیه خندم نگرفت !
خیلی باحال مثل اینایی که دعوا می کنن ،بعد یه نفر میاد سریع بحثو عوض می کنن، منتها اینجا یه بدی داره حرف نیست ، پسته :دی
آقا این دستگاه شما کارش تموم نشد؟

حالا ببینا ...من خواستم گوشه ای از علم بی پایان دادا زبل رو برای شما آشکار کنم که ببینید ایشون در چه حدی هستن. طرف پست دکترای کنترل یا مخابرات داره ، برای پیش بینی 4 ثانیه بعد یه سیگنال پیرش در میاد ، بعد آقا 2 تا خط میکشن ، فرت...فورت... طلا قطعا فلان میشه :wacko:

دستگاه رو خاموش کردم. تست کولینگ

افتک

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
147
بس کنید دیگه، به حد کافی از بیانات عزیزان (!) و با نشان دادن شخصیت های والایشان (!) استفاده کردیم، زیاد سیهدیره هم رو دادید وقتشه که دیگه بس کنید و یکم به عبادت بپردازید تا بلکه کمی به آرامش برسید. الانم وقته سحره، می دونی که، این زمان چقدر ارزشمنده، چقدر ملائکه میان روی زمین برای آدم ها، پس از این لحظه ها استفاده کنید، به هم فحش ندید، من در عجبم از کسانی که به این راحتی به هم فحش می دهند. ضمنا چیزهایی بار هم کردید که همه رو شامل می شه، ما هم خودمون جواب اونها رو نمی دیم تا خدایی نکرده عین شما بشیم و باعث بشه شخصیت والای (!) خودمون رو نشون بدیم. پس دیگه تمام کنید. حالا به تحلیل بپردازید، سکه یعنی فکر می کنی چند خواهد شد؟؟ من که می گم ... نمی دونم ..

آره دیگه. حالا از بیانات حاج آقا 3 پاور مستفیض میشیم با ذکر صلوات. تست دستگاه رو میدیم دست ملائکه ، خودمون هم میریم به دعا و استغفار مشغول میشیم:D

افتک

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
147
من به مصداق آیه شریفه " و قاتلوهم حتی لا تکون فتنه " الان در حال جهاد فی سبیل الله هستم که از اعظم اعمال صالحه است. شاید به یاری خدا ریشه فتنه این دهاتیها از پی تی سوزانده بشه

افتک

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
147
خب کار من تموم شد :). خیلی خوش گذشت ، لذتی که در اذیت کردن دهاتی هست ، در انتقام نیست :D. صبح بخیر و خداحافظ.

soheyl_ppc

Registered User
لایک‌ها
255
من به مصداق آیه شریفه " و قاتلوهم حتی لا تکون فتنه " الان در حال جهاد فی سبیل الله هستم که از اعظم اعمال صالحه است. شاید به یاری خدا ریشه فتنه این دهاتیها از پی تی سوزانده بشه
بیشتر شبیه تروریست های انتحاری هستی تا جهادگر
خب کار من تموم شد :). خیلی خوش گذشت ، لذتی که در اذیت کردن دهاتی هست ، در انتقام نیست :D. صبح بخیر و خداحافظ.
خداییش دل خرمی داری ها کسی هم چیزی نگه پشت پست خودت میای پست میزنی فکر کنم یه جورایی خود درگیر باشی ضمنا اینقدر دهاتی دهاتی نکن زشته جناب شهری دلیلی برای توهین به هموطنان شریف روستاییمون نیست اون نون برنجی که سحر نشستی خوردی امثال شما شهری ها تو نازی آباد و پشت پاسگاه نعمت آباد (نگفتم الهیه و فرمانیه...)نمیکارند حاصل دسترنج همون داهاتیاس که شما تحقیر میکنید !

nima-1390

Registered User
لایک‌ها
16
خداییش دل خرمی داری ها کسی هم چیزی نگه پشت پست خودت میای پست میزنی فکر کنم یه جورایی خود درگیر باشی ضمنا اینقدر دهاتی دهاتی نکن زشته جناب شهری دلیلی برای توهین به هموطنان شریف روستاییمون نیست اون نون برنجی که سحر نشستی خوردی امثال شما شهری ها تو نازی آباد و پشت پاسگاه نعمت آباد (نگفتم الهیه و فرمانیه...)نمیکارند حاصل دسترنج همون داهاتیاس که شما تحقیر میکنید ![/QUOTE]

قربون دهنت داداش.
گل گفتي.

moneyist

Registered User
لایک‌ها
24
من از مسئول تاپیک خواهش میکنم این بساط رو جمع کنه. یعنی بالا رفتن بازدید به چه قیمتی؟ تا الان هم خیلی دیر شده.

simcart

Registered User
لایک‌ها
4
خداروشکر ظاهرا بحثای توهین آمیز و زشت و خجالت آور این دوتا رفیقمون تموم شد.
من بجای شما خجالت کشیدم واقعا
بحثی هم دارید تو پ.خ میگفتید، این چیه تاپیک رو با حرفاتون به گند کشیدید؟
بحث چرت و پرت گفتن و فحش دادن باشه همه زبون دارن.
مهم اینه که چه کسی احترام اطرافیانشو حفظ میکنه، و ادب رو رعایت میکنه. وگرنه هرکسی بلده بیاد اینجا 4تا فحش تایپ کنه
واقعا حرکت زشتی بود از طرف هر دو تاتون
امیدوارم دیگه تموم شده باشه و شروع کننده ای نداشته باشه
خداوکیلی اعصاب ما رم بهم ریختید با چرت و پرتاتون
به احترام جمع دیگه به هیچ وجه همچین حرفایی رو اینجا نزنید. دعوا دارید به هم پیغام خصوصی بدید نه اینجا که من و امثال من میان واسه خوندن تحلیلای طلا و استفاده از تحلیل افراد با تجربه
از دکتر دکستر هم خواهش دارم اون پستای مزخرفو پاک کنه تا عزت فروم حفظ بشه. قرار باشه ازین حرفا اینجا زده بشه دوباره، من یکی و دوستام دیگه عمرا اینجا سر بزنیم
مطمئنا نظر بقیه هم همینه
بازم میگم لطفا شروع نکنیدا دیگه
از ما گفتن
اگه واقعا هدفتون کمک به 4نفر مثل منه، هر کی بیاد تحلیلا و نظرای خودشو بگه و تمام
شاد و موفق باشید

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
دوستان کف قیمت سکه امامی همون 1تومن هست(میان مدتی)
خرید در قیمتهای فعلی ریسک پایینی داره.

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,400
ولی بازم سرمایه ها میاد سمت طلا چون حداقل مالیات آنچنانی مثل مسکن نداره و طرف راحت میتونه بدون درگیر شدن با دارایی خرید و فروش کنه

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
دوستان دلار بهتره یا سکه
من هر چی فکر میکنم حس میکنم دلار بهتره
سکه هی به خاطر تاریخش ممکنه اذیت کنن
یا تا قیمت بالا پایین میشه خیلی پایینتر از قیمت اصلی میخرن ولی دلار فروشش حس میکنم راحتتره
نظرتون چیه ؟

dada_zebel

Registered User
لایک‌ها
57
انس میاد پایین :lol:
این کاربر رو هم مدتی کوکش کردم همین طور خواهد گفت دیگه به لقا الله پیوست :lol:

jadi

Registered User
لایک‌ها
35

واقعا جاي تاسفه اين حرف هاي شما
دهاتي دهاتي چيه راه انداختي بابا
يه ذره ادب داشته باش
30 درصد از مردم كشور ما تو روستا زندگي ميكنن
40 درصد تو شهرهاي كوچيك و متوسط
30 درصد در كلانشهرها
شماي تهراني چي از بقيه مردم سر داري
اين هم از ادب و شخصيتت
ماشالله تهرونتون كه 200 ساله شهر شده
حالا اصفهاني شيرازي به پيشينه اش بنازه يه چيزي
همون مردم تهران كه 90 درصدش از شهرا و روستاها بلند شدن رفتن اونجا
خواهشا بس كنيد اين طرز فكر جهان سوميتون رو
خجالت هم خوب چيزيه بخدا

Sent from my HTC Desire using Tapatalk 2

kamranii

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوستان دلار بهتره یا سکه
من هر چی فکر میکنم حس میکنم دلار بهتره
سکه هی به خاطر تاریخش ممکنه اذیت کنن
یا تا قیمت بالا پایین میشه خیلی پایینتر از قیمت اصلی میخرن ولی دلار فروشش حس میکنم راحتتره
نظرتون چیه ؟

درود هورسا خانم خیلی وقت بود نبودین جاتون خالی بود به نظر من دلار بهتره چون سکه به عوامل مختلف بستگی داره و انس با وجود صعود اصلاحی که داره احتمال زیاد تا 1100 نزول خواهد داشت دلار خریدش در قیمت 2800-2900 میتونه خوب باشه با ریسک کمتر از سکه البته این توصیه نیست و دوستان خودشون عاقلند

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
واقعا جاي تاسفه اين حرف هاي شما
دهاتي دهاتي چيه راه انداختي بابا
يه ذره ادب داشته باش
30 درصد از مردم كشور ما تو روستا زندگي ميكنن
40 درصد تو شهرهاي كوچيك و متوسط
30 درصد در كلانشهرها
شماي تهراني چي از بقيه مردم سر داري
اين هم از ادب و شخصيتت
ماشالله تهرونتون كه 200 ساله شهر شده
حالا اصفهاني شيرازي به پيشينه اش بنازه يه چيزي
همون مردم تهران كه 90 درصدش از شهرا و روستاها بلند شدن رفتن اونجا
خواهشا بس كنيد اين طرز فكر جهان سوميتون رو
خجالت هم خوب چيزيه بخدا

Sent from my HTC Desire using Tapatalk 2

بله این خیلی بده که مردم از شهرستان میان تهران دیگه اینجوری همه قاطی میشن :دی
ولی من افتکو میشناسم یه تهرانی اصیل و باسواد هستش

بگذریم
کسی سوال منو جواب نمیده

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
درود هورسا خانم خیلی وقت بود نبودین جاتون خالی بود به نظر من دلار بهتره چون سکه به عوامل مختلف بستگی داره و انس با وجود صعود اصلاحی که داره احتمال زیاد تا 1100 نزول خواهد داشت دلار خریدش در قیمت 2800-2900 میتونه خوب باشه با ریسک کمتر از سکه البته این توصیه نیست و دوستان خودشون عاقلند

سلام
ممنون از لطفتون

بالا