• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

alahoseini

Registered User
لایک‌ها
143
کپی شده:

امروز قیمت جهانی اونس طلا برای گذر از مقاومت ۱۳۴۷ تلاشهایی کرد اما موفق نشد و مجددا به محدوده تعادل خود در منطقه ۱۳۱۴ و ۱۳۳۰ بازگشت . از نمایی بالاتر اگر به قیمت اونس طلا نگاه کنیم می بینیم که سطح ۱۳۵۰ مقاومت بسیار مهمی برای این فلز محسوب می شود و تا کنون دو بار به این خط حمله شده که هر دو بار نافرجام بوده است . در برخورد اول اونس طلا حتی تا ۱۳۰۸ ریزش داشته که این امر نشاندهنده قدرت این سطح می باشد . بنابراین به اعتقاد ما گذر از این سطح نیاز به مومنتوم بالایی دارد که تا قبل از جلسه هفته آینده بانک مرکزی آمریکا (FOMC) و گزارش ماهیانه اشتغال آمریکا (NFP) تجمیع این انرژی بعید به نظر می رسد .

jomong777

Registered User
لایک‌ها
129
چین بزرگترین مصرف کننده طلا خواهد شد.

شورای جهانی طلا روز پنجشنبه اعلام کرد تقاضا برای طلا در چین احتمالا امسال به رقم بی سابقه یکهزار تن خواهد رسید و به این ترتیب چین، هند را به عنوان بزرگترین مصرف کننده طلا در جهان پشت سر خواهد گذاشت.

به نقل از رویترز از لندن، مارکوس گراب مدیر اجرایی سرمایه گذاری در شورای جهانی طلا اعلام کرد تقاضای طلا در چین در سال 2013 احتمالا بین 950 تا یکهزار تن خواهد بود و احتمال دارد تقاضا از یکهزار تن نیز فراتر رود.

گراب افزود: چین به احتمال زیاد امسال به بزرگترین مصرف کننده طلا در جهان تبدیل خواهد شد زیرا تقاضای طلا در چین هم به عنوان زیورآلات و هم برای سرمایه گذاری در حال افزایش است

IvY

Registered User
لایک‌ها
110
به نظرم این افزایش یه نشونه ی خوب برای کاهش قیمت به سطح ۱۲۰۰ دلار در هفته ی آیندست .

silva14

Registered User
لایک‌ها
454
فعلا که همه چی رو تبدیل به ریال کردم! و یه گوشه کمین کردیم برا خرید!

خداوند همه بچه های این تاپیک رو به راه راست هدایت کند و اندکی به سمت معنویت بروند!!!:D

ای فرزندان ضاله براتون دعا می کنم!:D

poyyesh

Registered User
لایک‌ها
649
دوستان تو ایران برد با کسیه که مسایل اقتصادی رو از نظر سیاسی تجزیه و تحلیل میکنن

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756

hajamirahmad

Registered User
لایک‌ها
2
اونس نزول خودش رو کرده. از این بیشتر دیگه؟

اونس تمامن دست شرکت های قدر اروپاییه و بالا و پایین شدن اونس تماماً ی بازیه...!

اونس نزول داره مجدد!
چرا؟

چون چین و سرمایه گذارای چینی بخاطر تورم و رکود اقتصادی این یک ماه ب شدتت رو به خرید اونس آوردن برای حفظ یا افزایش ارزش سرمایه از اون طرف هم برن نانکه سیاستش رو میخواد ادامه بده...

پس این نشون میده که الانم ک اونس صعود کرده منطقی بوده... بعد از این اونس باز نزول خواهد کرد...

اونس ی صعود درآینده داره ک ب مرز 2000 دلار خواهد رسید چند ماهی در این کانال باقی خواهد مان و بعد برای همیش وارد کانال 1000 دلار و به دامنه 800 نزدیک خواهد شد....

فروش 24

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان من میخواستم مقداری سکه بخرم
پیشنهادی در خصوص قیمت مناسب دارید ؟
صیر کنم یا فکر میکنید قیمت های فعلی مناسب است ؟

simcart

Registered User
لایک‌ها
4
جالبه تا وقتی دادا زبل نیست، خبری هم ازون یکی دو نفری که باهاش جروبحث میکردن نیست!!!
دادا زبل کجا رفتی؟ منتظر تحلیلای خوبت هستیم داداش
بیا راهنماییمون کن

hajamirahmad

Registered User
لایک‌ها
2

داداشم سکه و دلار و اونس از روال افتاده...

فعلا برای کسب سود بورس حرف اول رو میزنه اگه سرمایه ات زیاده زمین بخر اگه ن بنداز تو بورس باز اگه سرمایه ات کمه و برای بلند مدت میخوای سکه بخری پیشنهاد میکنم ک یکم صب کنی تا اونس دوبار واد کانال 12000 بشه و به دامنه 1240-50 نزدیک بشه....

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756

قیمت های فعلی بسیار مناسبه برای خرید. اگه هفته قبل میخریدی که خیلی بهتر بود. اما همین امروز و فردا هم برای خرید هنوز خوبه. به زودی شاهد انفجار قیمت ها خواهیم بود. اونس هم دیگه بیش از پایین بیا نیست ، اینو مطمئن باش. پس تا دیر نشده بخر که اگه از وقتش بگذره پشیمونی دیگه سودی نداره.

فروش 24

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
داداشم سکه و دلار و اونس از روال افتاده...

فعلا برای کسب سود بورس حرف اول رو میزنه اگه سرمایه ات زیاده زمین بخر اگه ن بنداز تو بورس باز اگه سرمایه ات کمه و برای بلند مدت میخوای سکه بخری پیشنهاد میکنم ک یکم صب کنی تا اونس دوبار واد کانال 12000 بشه و به دامنه 1240-50 نزدیک بشه....

GlobalTech
قیمت های فعلی بسیار مناسبه برای خرید. اگه هفته قبل میخریدی که خیلی بهتر بود. اما همین امروز و فردا هم برای خرید هنوز خوبه. به زودی شاهد انفجار قیمت ها خواهیم بود. اونس هم دیگه بیش از پایین بیا نیست ، اینو مطمئن باش. پس تا دیر نشده بخر که اگه از وقتش بگذره پشیمونی دیگه سودی نداره.

بسیار ممنونم از راهنمایی دوستان
بله بورس و تازه شروع کردم و فعال هستم
ولی همین نکته برگشت قیمت های اونس جهانی هنوز شک دارم خودم !!
خرید پله ای رو چی مناسب میدونید ؟

شاخص

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شمارش امواج الیوت در طلا و مسیریابی احتمالی :

طلا در یک کانال صعودی در حال کامل کردن الگوی امواج می باشد .
پس از تثبیت سقف 1347 دلار در نمودار طلا , اصلاح قیمت آغاز شد .
اما به نظر می رسد این اصلاح جزئی از همین الگوی حرکت صعودی است که می تواند در قالب یک مثلث کامل شود و مجددا قیمت را مستعد ادامه ی رشد خود به سمت سقف های تازه تری می سازد .
بر این اساس باید گفت الگوی حرکت صعودی بازار هنوز کامل نشده است .
اما می توان اینطور پیش بینی نمود که افزایش بعدی قیمت , یک رشد محدودی است و در آینده ی نزدیک انتظار برگشت قیمت ها را داشت .
با این حساب کف قیمتی 1312.35 دلار را به عنوان سطح حمایت کلیدی نمودار زیر نظر میگیریم و در صورتی که این سطح به سمت پایین شکست , چرخش بازار و تغییر فاز حرکت را انتظار داریم .
خوشحال میشم در این رابطه نظر دوستان را بدانم .

رشد بهای طلا برای سومین هفته ی پیاپی است که ادامه پیدا می کند و تقویت اخیر قیمت طلا , از محل تضعیف دلار و ادامه ی سیاست های تسهیل پولی توسط بانک مرکزی آمریکاست , به طوری که هنوز هیچ پایان مشخصی برای برنامه ی خرید اوراق توسط بانک مرکزی اعلام نشده است و همانطور که در صحبت های اخیر آقای برنانکی هم به گوش رسید , توقف این برنامه هنوز در دستور کار نیست و تلاش بانک مرکزی بر اینست که نسبت به اعلام زمان نزدیک و قطعی برای توقف این برنامه , ابهام زدایی شود .
این مسئله خود موجب تقویت امید در سرمایه گذاران به لزوم ادامه سیاست محرک پولی و از طرفی تضعیف دلار گردیده است .

طبق گزارش صندوق بین المللی پول , بانک های مرکزی همچنان به عنوان خریداران اصلی طلا در ماه قبل باقی ماندند . چرا که کاهش قیمت طلا به پایین ترین سطوح خود در بیش از 3 سال گذشته , موجب افزایش جذابیت این فلز گرانبها برای بسیاری از بانک های مرکزی دنیا شده است .
با توجه به داده های صندوق بین المللی پول , کشورهای روسیه، یونان، اوکراین، قزاقستان، قرقیزستان، بلاروس و آذربایجان ذخایر طلای خود را در ماه ژوئن افزایش دادند .
موزامبیک، صربستان و تاجیکستان نیز از جمله کشورهایی هستند که طبق گزارش بلومبرگ ذخایر طلای خود را در ماه مه افزایش دادند .
روسیه که در حال حاضر جایگاه هفتم را در میان کشورهای دنیا با بالاترین ذخایر طلا دارد , اخیرا 9,000 اونس به ذخایر طلای خود اضافه کرده و در حال حاضر دارای 32 میلیون اونس طلا می باشد .
روسیه حجم قابل توجهی از طلا را در سال های اخیر خریداری کرده است , به طوری که , تنها از سال گذشته تا کنون بیش از 10 درصد به میزان ذخایر خود اضافه کرده است .
قزاقستان نیز به عنوان یکی دیگر از خریداران شمش به طور منظم در طی ماههای اخیر بوده که در ماه ژوئن ذخایر طلای خود را افزایش داده است . بانک مرکزی قزاقستان اخیرا بیش از 45,000 اونس خریداری کرد و مجموع ذخایر طلای خود را به 4.2 میلیون اونس رساند .
بسیاری از کشورهای با اقتصاد نوظهور که دارای ذخایر ارزی قابل توجهی هستند , به تنوع بخشیدن به سبد دارایی های ارزی خود , متشکل از دلار و یورو , بویژه افزایش ذخایر طلای خود ادامه می دهند .

از طرفی برخی بانک های مرکزی نیز در طی ماههای اخیر بخش کوچکی از ذخایر طلای خود را فروختند که نسبت به ذخایر اصلی آنها بسیار ناچیز بوده است . لذا خرید ها نسبت فروش ها در ماههای اخیر بسیار بیشتر بوده است .
از جمله می توان کشور آلمان را مثال زد که بعد از آمریکا , جایگاه دوم در میان کشورهای دنیا با بیشترین میزان ذخایر طلا را دارد .
بانک مرکزی آلمان در حال حاضر بیش از 109 میلیون اونس ذخایر طلا دارد و در ماه ژوئن در حدود 25,000 اونس از ذخایر طلای خود را فروخت .

اما جالب است که در این میان چین حاضر نیست هیچ گزارشی از میزان ذخایر خود را رو کند , اما دلایل قویی وجود دارد که چین همچنان در حال جمع آوری و بالا بردن میزان ذخایر خود بدون سر و صدا می باشد .

مشاهده پیوست 417744

توضیح : هر انس طلا معادل با 32 گرم طلا می باشد .

سعید مؤذنی

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
گفتم که قیمت ها الان مناسبه. اگه قصدت خریده نباید این دست اون دست کنی. قیمت ها منتظر کسی نمی مونند. همین الان قیمت امامی نسبت به صبح 10 تومن رفته بالاتر. معطل کنی شاید همینم گیرت نیاد. دولت جدید که بیاد مستقر بشه و چند هفته بگذره و جو روانی فروکش کنه دوباره شاهد انفجار قیمت هستیم.

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
تو اگه بیل زن بودی، باغچه خودتو بیل میزدی
127fs1601347.gif

بالا