• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

elahi43

Registered User
لایک‌ها
499
اون موقع ک انس میرفت بالا
ایران میومد بایین
بس الان باید بیشتر از اینا بره بالا

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
دوستان بهتون قول میدم طلا و سکه دوباره بالا بره به چند دلیل:
1- نداشتن مالیات
2-خرید و فروش راحت
3-چون اکثر مهریه ها سکه طلا هست و العان مد شده با گرونی سکه اکثرا دارن مهریه ها رو میگیرن باز سکه میره بالا
4-بعد از ماه رمضان هم باز سکه گرون تر میشه پارسال هم ماه رمضان سکه ارزون شده بود اما بعدش دوباره رفت بالا

به هیچ عنوان دلیل منطقی نیست

1. سکه و طلا مالیات داره

2. این که دلیل نمیشه الان خرید و فروش چی سخت هست ؟ مسکن ، ماشین ، ارز ، بورس ، پوشاک . . . . یه چیزی بگو که خرید و فروشش سخت باشه

3. این یکی اخرش بود :D

4. این یکی برای نوسان گیری کوتاه مدت خوبه ماه رمضان ، محرم و صفر نسبت به بقیه سال طلا افت میکنه اما نمیتواند بر روند بلند مدت تاثیر بگذارد

sajad0937

Registered User
لایک‌ها
118
به هیچ عنوان دلیل منطقی نیست

1. سکه و طلا مالیات داره

2. این که دلیل نمیشه الان خرید و فروش چی سخت هست ؟ مسکن ، ماشین ، ارز ، بورس ، پوشاک . . . . یه چیزی بگو که خرید و فروشش سخت باشه

3. این یکی اخرش بود :D

4. این یکی برای نوسان گیری کوتاه مدت خوبه ماه رمضان ، محرم و صفر نسبت به بقیه سال طلا افت میکنه اما نمیتواند بر روند بلند مدت تاثیر بگذارد
دقیقا منم میخواستم همینا رو بگم حال تایپ نداشتم

ولی باید بیشتر رو مورد سه کار میکردی جای تحلیل زیاد داره:blink:

djpifpaf

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان از کیش برای خانومم جواهر خریدم...بعد چند سال کاغذ خریدشو گم کردم...برای فروش چیکار کنم؟

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
دقیقا منم میخواستم همینا رو بگم حال تایپ نداشتم

ولی باید بیشتر رو مورد سه کار میکردی جای تحلیل زیاد داره:blink:

این رو باید کسایی تحلیل کن که همسر محترمه سکه ها رو گذاشته اجرا ما که هنوز چیز نشدیم (فعلا میخواهم درس بخونم :D)

دوستان از کیش برای خانومم جواهر خریدم...بعد چند سال کاغذ خریدشو گم کردم...برای فروش چیکار کنم؟

قانونا باید طلا فروش طلای شما رو با فاکتور خریداری کند اما حال که فاکتور ندارید گزینه اشنا ، دوست ، رفیق و . . . پیش میاد

اگر طلا فروش اشنا یا دوست دارید میتوانید با اونها صحبت کنید شاید طلای شما رو برداشتن

اگر دوستی یا اشنایی ندارید به اتحادیه طلا و جواهرات محل سکونت مراجعه کنید شما رو راهنمائی میکنند

شاید ذکر این مورد هم بد نباشه که خرید طلای بدون فاکتور بشدت دردسر داره و خیلی از همون دوست و اشناها هم از خرید چنین جنسی امتناع میکنند

shahab1985

Registered User
لایک‌ها
178
دوستان بهتون قول میدم طلا و سکه دوباره بالا بره به چند دلیل:
1- نداشتن مالیات
2-خرید و فروش راحت
3-چون اکثر مهریه ها سکه طلا هست و العان مد شده با گرونی سکه اکثرا دارن مهریه ها رو میگیرن باز سکه میره بالا
4-بعد از ماه رمضان هم باز سکه گرون تر میشه پارسال هم ماه رمضان سکه ارزون شده بود اما بعدش دوباره رفت بالا

جالب بود :lol:
خواهشا اظهار نظر احساسی و بی دلیل نکنید

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
جالب بود
خواهشا اظهار نظر احساسی و بی دلیل نکنید

باید میگفتی مضحک بود:lol:
همینا میریزن تو بازار اینجوری گند میکشن به اقتصاد و کل هیکل مملکت و.....:lol:
خدایا مارو با کیا کردی 179,794 جمعیت

sunflower1

Registered User
لایک‌ها
65

هیچی میری طلا فروشی میگی می خوام بفروشم
یارو یه کم نگاه میکنه میخره
من تا حالا هر چی فروختم گفتم فاکتور خرید رو گم کردم :))
در صورتی که همه فاکتور خریدام خونه هست :دی

فقط الکی زدن حتما با فاکتور خرید میخرن ولی کوووو ؟؟؟ :دی

mercedes62

کاربر حرفه ای سیستم عامل
لایک‌ها
941

تایید
منتها ما هرچی طلا فروختیم تابحال حتی 1 بارن لفظ فاکتور گم کردم هم نیومدیم ، چون تا بحال جایی از من فاکتور نخاسته

shahab1985

Registered User
لایک‌ها
178
تحلیل ما از اونس:

چنانچه بازها گفتیه شد به استقبال هفته ای بسیار مهم و حاوی چهار خبر خانمان برانداز میرویم. از نظر تکنیکال صعود یا نزول چشمگیر شاخص دلار و اونس محتملند.

لیست رویدادهای مهم فردا و بررسی قدرت اثر بر طلا:
دوشنبه: آمار فروش مسکنهای در انتظار آمریکا (متوسط تا قوی)

بازار ایران:

اخبار مهم:

1- محمدباقر نوبخت، نماینده اقتصادی حسن روحانی دلار 3000 تومانی را حبابی دانسته و بیان می کند: می توان نرخ ارز را از عدد فعلی بر روی عدد مناسبی کاهش دهیم و سعی کنیم ما به التفاوت نرخ ارز رسمی و بازار آزاد را پایین بیاوریم.
(توضیح: به نظر اینجانب این کار نه ممکن است و نه منطقی. کاهش بیش از اندازۀ نرخ ارز به ضرر صادرات و به نفع قاچاق اجناس به کشور خواهد بود. ضمن اینکه کاهش نرخ ارز کمکی به کمرنگ کردن ارثیۀ خطرناک دولت قبل - یارانه های نقدی - نخواهد کرد.)

تحلیل ما از بازار ایران:

امروز بازار دلار باز هم روندی صعودی داشت. بهای دلار از محدودۀ گذار (3150-3120) به سمت بالا منحرف شده است و مرز مهم 3180 را برای اعلام تغییر روند کوتاه مدت به سختی تهدید میکند. دلار امروز بارها از کف به 3150 و از سقف به 3180 خورد و بازگشت. آخرین قیمت رسمی دلار 3165 تومان بود. در ساعات غیررسمی شب نیز بهای دلار در همین حد باقی ماند. (قیمتهای بازار غیررسمی قابل استناد نیستند)

قیمت سکه امروز تحت تأثیر حذف حباب منفی آن رشد کرد. سکه نهایتاً به 1060000 تومان رسید و 9000+ تومان دیگر تغییر کرد. قیمت رسمی مظنه هم 2000+ تومان تغییر کرد. آخرین قیمت رسمی آبشده 450500 تومان بود. در ساعات غیررسمی شب بهای سکه و آبشده مختصراً افزایش یافت. تحت تأثیر رویدادهای امروز حباب رسمی سکه 7300+ تومان تغییر کرد و حباب سکه امروز به رقم 300+ تومان رسید. حباب قیمت رسمی آبشده نیز مجدداً افزایش یافت و 2000+ تومان تغییر کرد. این حباب نهایتاً به رقم چشمگیر 10000+ تومان رسید. علت اصلی این رویداد، تداوم فشار بازار آتی بر بازار نقدی و تحلیل برخی فعالان بازار مبنی بر احتمال افزایش اونس در هفتۀ آتی ارزیابی میشود. رویدادهای امروز میتواند نشان دهندۀ اقبال مجدد به طلا باشد به شرطی که تا روز دوشنبه (باز شدن بازار جهانی) حفظ شود.

در انتهای امروز قیمتها در بازار آتی نیز حدوداً 0.5 درصد افزایش یافتند. قیمت سررسید مرداد تا حد 1050000 تومان صعود کرد و فاصلۀ خود را با قیمت نقدی به رقم 10000- تومان افزایش داد. (علت این موضوع حاکم شدن جو هیجانی بر بازار آتی و ترس از نزول بیشتر دلار و اونس تلقی میشود) تفاوت قیمت سررسیدهای شهریور و مهر نیز 2000 تومان کاهش یافت و به رقم ناچیز 7000 تومان رسید. بر این اساس نزول درازمدت اونس و ثبات میان مدت بهای دلار و احتمال آشتی هسته ای برآیند نظرها را به سمت تداوم ثبات قیمت سکه در میان مدت هدایت کرده است. شما الان میتوانید سکۀ نقدی خود را بفروشید و سکۀ آتی تحویل سه هفتۀ آینده را 10000 تومان ارزانتر بخرید یا سکۀ تحویل انتهای شهریور را 5000 تومان ارزانتر تهیه کنید. (آنهم نه با پرداخت کل مبلغ از الان!) به نظر میرسد تحلیل مجموع فعالان بازار آتی قویاً بر احتمال افت اونس و ثبات بهای دلار استوار است. همیشه بازار آتی بسیار هوشمند عمل کرده است اما مجدداً پس از چند ماه به نظر میرسد جو هیجانی بر این بازار حاکم گردیده است و بر بازار نقدی سکه نیز فشار سنگینی وارد میکند.

با توجه به سیگنالهای امروز بازار به نظر میرسد:

1- تحلیل تکنیکال:

کماکان از لحاظ تکنیکال دلار در موضع ضعف و سکه و مظنه در کانال نزولی قدرتمند قرار دارند. البته در بازۀ کوتاه مدت دلار شواهد به نفع تغییر روند را نمایش میدهد که نیاز به تثبیت دارد.

بر این اساس طبق محاسبۀ من نقاط مهم اولیه در بررسی بازار عبارتند از:

اعداد مهم برای دلار: 3120 و 3150 و 3180

دلار با تثبیت در ارقام پایینتر از 3120 مسیر نزول بیشتر خود را هموار میکند و با تثبیت در قیمت 3150 و به خصوص بالاتر از 3180 روند خود را تغییر خواهد داد. باید به انتظار ایستاد و دید آیا دلار میتواند از مرز 3180 عبور نماید یا خیر؟

سکه و مظنه نیز کماکان در کانال نزولی طولانی مدت قدرتمند خود کاملاً محصورند اما نکتۀ مهم در مورد سکه و آبشده ادامۀ اوضاع اونس در هفتۀ آینده خواهد بود که پتانسیل نزدیک کردن قیمتها به سقف کانال را داراست.

برای فردا در صورت عدم بروز فاند خاص، از لحاظ تکنیکال دامنۀ نسبتاً کوچکی برای دلار قابل تصور است. دلار بدون فاند خاص میتواند تا حد 3135 از پایین و 3195 از بالا تغییر کند. مقاومت مهم اول 3180 و حمایت مهم اول 3150 هستند.

2- تحلیل فاندامنتال:

کم کم فشار خریداران در حال افزایش است اما به نظر میرسد دولت مایل نیست طی روزهای آینده بهای دلار افزایش یابد. لازم به توضیح است که قیمت واقعی دلار بیشتر از ارقام فعلی است اما در مجموع تا امروز فاندهای کاهنده بسیار بیشتر در منظر توجه بودند. فاندهایی مثل تغییرات در روابط خارجی، تحلیف و تنفیذ، انتخاب کابینه، ترکیب تیم مذاکره کنندۀ هسته ای به تدریج وارد گود خواهند شد و در روزهای آتی میتوانند تأثیرگذار باشند. اما از چند روز قبل فاندهای قدرتمندی نیز به نفع افزایش قیمت نیز شکل گرفته اند.

افزایش بهای دلار در روزهای اینده دور از ذهن نیست اما هنوز قویترین فاند کاهندۀ قیمتها (تعیین اولین تاریخ مذاکرات ایران و 1+5 در راه است که میتواند باز هم کمر قیمتها را بشکند).

در مجموع کماکان مهمترین فاکتور قابل اشارۀ فاندامنتال کاهش چشمگیر تقاضا برای دلار تحت اثر رکود شدید واردات، عدم ثبت سفارش جدید و تحریم کشتیرانی است که تبدیل به فاند قدرتمندی جهت کنترل نرخ دلار به صورت موقت شده است.

اینها نظر شخصی است و لزوماً صحیح نمیباشند. خواهشمند است اقدامات خود را صرفاً با نظر و مسئولیت خویش انجام دهید.

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430

تایید
منتها ما هرچی طلا فروختیم تابحال حتی 1 بارن لفظ فاکتور گم کردم هم نیومدیم ، چون تا بحال جایی از من فاکتور نخاسته

تجربه چیز خیلی ارزشمندی هست بعضی ها از تجربه دیگران استفاده میکنند بعضی ها باید خودشون تجربه کنند - بدون شک گروه دوم ضرر بیشتری میکنه

اون طلا فروش هایی که بدون فاکتور خرید میکنن هنوز پاشون به دادگاه و کلانتری برای خرید طلای دزدی باز نشده فقط کافیه برا خودش یا یکی از هم صنفی ها که باهاش در ارتباط هست این اتفاق بیفته بعد ببین کی طلا با فاکتور میخره کی بدون فاکتور

farajoon

Registered User
لایک‌ها
131
سلام دوستان

به نظر شما سرمايه گذاري روي سكه بهار آزادي ارزش داره يا نه ؟

تعداد بالا منظورم نيست
8 تا 10 تا سكه

نظرتون چيه ؟

چه فرقي داره؟ اگه تعداد بالا باشه، بنظرم سكه تمام بهار بهتره.

mohamad elx

Registered User
لایک‌ها
2,808
طلا تا این لحظه

صد و چهار هزار و صد تومـــــــان !

دیدید داره میکشه بالا؟ :دی

sajad0937

Registered User
لایک‌ها
118
صد و سه هزار تومان

دیدی نرفت بالا :پی

شرکت راهنماسرا

Registered User
لایک‌ها
148
خدا کنه همه قیمت ها بیاد پایین قدرت خرید مردم بره بالا .

mohamad elx

Registered User
لایک‌ها
2,808

alahoseini

Registered User
لایک‌ها
143
کپی شده:

این هفته شاید برای اونس طلا نقطه عطفی باشد. بانک مرکزی آمریکا در روز چهارشنبه بیانیه خود را منتشر خواهد کرد و شاخص تولیدات ناخالص داخلی و گزارش اشتغال آمریکا در روز جمعه می توانند بخوبی چشم اندازی از سیاستهای پولی ایالات متحده برای معامله گران بازار را ترسیم کنند. دامنه خنثی قیمت جهانی اونس طلا بین منطقه ۱۳۱۴ و ۱۳۴۷ دلار قرار دارد.

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
چه فرقي داره؟ اگه تعداد بالا باشه، بنظرم سكه تمام بهار بهتره.

قبول باشه :D

طلا تا این لحظه

صد و چهار هزار و صد تومـــــــان !

دیدید داره میکشه بالا؟ :دی

شما هم شدی اون یارو که میگفت بگم ! بگم !

کسی نمیخواد وضعیت بازار رو تحلیل کنه؟
اسپری فلفل

فعلا بازار رنج هست هر چند ساعت که نمیشه تحلیل کرد

باید یه خبری ، حرکتی انجام بشه که بازار به خودش تغییر بده وگرنه در این ایام حرکات رنج کاملا منطقی هست

BH00

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
احساس می کنم به زودی قیمت کمی بالاتر می رود.

بالا