- نوشتهها
- 3,311
- لایکها
- 4,756
قیمت اونس در حال حاضر 5 دلار بالاتر از آخرین قیمت دیروز و 1316 دلار میباشد!
پس چه نوع طلایی خریداری بشه؟ پس؟
طلای دسته دو هم فرقی نداره اونچنان در هر حالت 6% و سودشونو رو دسته دو هم میکشن
حداقل آدم با خرید طلای نو میتونه دل زنش رو هم بدست بیاره:دی
طبق قانون صنف طلا و جواهرات کشور فروش طلای دست دوم به مردم ( مصرف کننده ) جرم محسوب میشود
شاید بتوان گفت به همین دلیل که بازار سکه رونق خوبی داره
ببخشید من اشتباهی نوشتم قانون در اصل قانون نیست ( اگر به صورت قانونی هم باشه من دقیق ازش اطلاع ندارم باید از دوستان وکیلم سوال کنم - نتیجه رو حتما اعلام میکنم ) بخشنامه اتحادیه طلا و جواهرات هستچرا جرم محسوب میشه؟یعنی طلای شکسته هم خرید و فروشش جرمه؟
ببخشید من اشتباهی نوشتم قانون در اصل قانون نیست ( اگر به صورت قانونی هم باشه من دقیق ازش اطلاع ندارم باید از دوستان وکیلم سوال کنم - نتیجه رو حتما اعلام میکنم ) بخشنامه اتحادیه طلا و جواهرات هست
یکی از دلایل اون اینکه برای طلای دست دوم فاکتور صادر نمیشود و صادر نشدن فاکتور ممکن برای خریدار بعدا دردسر ایجاد کند
بیشتر افراد روی سکه سرمایه گذاری میکنند تا جواهرات
طلا فروش ها میتونن طلا دست دوم خرید کنند به شرطی که فروشنده فاکتور خرید ارایه کند.
طبق نامه ای که اتحادیه طلا داده امکان فروش طلای دست دوم وجود ندارد
ارسال شده از GT-P6200 با استفاده از تپاتالک 2
من هم دقیقا همین رو گفتم :blink:
شما چیز دیگه ای برداشت کردید ؟
داداش حرف من در تایید فرمایشات شما بود
شرمنده اگه سوتفاهمی پیش اومده
ارسال شده از GT-P6200 با استفاده از تپاتالک 2
دوست عزیز میتونی نگه دار رو دلار ۳۵۰۰ و بازگشت حباب از ۶۰ به ۱۲۰ با ضرر کمتر از ۱۰٪ بفروش
راجع به اونس هم غیر از افرادی مثل سوروس هیشکی نمیدونه چی میشه
همون دویچه بانک الاغ که میگفت ۳۰۰۰ میشه الان میگه ۱۱۰۰ میشه
به تکنیکال هم توجه داشته باشین
فعلاً زیر ۱۲۰۰ اونس با خطر کاهش تولیدات معدن نمیمونه و بالای ۱۶۰۰ هم با توجه به ترس توقف اوراق قبضه نمیشینه
مگه این که اتفاقی خارج از عرف برای چین یا امریکا پیش بیاد
به شخصه خرید مایحتاج ضروری که در اینده بش نیاز دارین رو بهتر میدونم
از لنت ماشین بگیر تا برنج طارم
دوست عزیز اطلاعات غلط نده، لطفاً
خبر واقعی اینه:
ﺑﺎﻧﮏ ﻣﺮﮐﺰﯼﺁﻣﺮﯾﮑﺎ ﭘﺲ ﺍﺯ ﭘﺎﯾﺎﻥ ﻧﺸﺴﺖ ﺩﻭ ﺭﻭﺯﻩ ﺧﻮﺩ ﺍﻋﻼﻡ ﮐﺮﺩ ﮐﻪ ﺍﮔﺮﭼﻪ ﺍﻗﺘﺼﺎﺩ ﺍﯾﻦ ﮐﺸﻮﺭ ﺩﺭ ﺣﺎﻝ ﺧﺮﻭﺝﺍﺯ ﺭﮐﻮﺩ ﺍﺳﺖ ﺍﻣﺎ ﮐﻤﺎﮐﺎﻥ ﺑﻪ ﺳﯿﺎﺳﺖ ﻫﺎﯼ ﺣﻤﺎﯾﺘﯽ ﻧﯿﺎﺯ ﺩﺍﺭﺩ. ﻋﺪﻡ ﺍﺷﺎﺭﻩ ﻣﺴﺘﻘﯿﻢ به مساﻟﻪﺧﺮﯾﺪ ﺍﻭﺭﺍﻕ ﻗﺮﺿﻪ ﺩﺭﺑﯿﺎنیه پاﯾﺎﻧﯽ ﻧﺸﺴﺖ ﺳﯿﺎﺳﺘﮕﺬﺍﺭﺍﻥ ﺍﯾﻦ بانک، ﺑﻪ ﻣﻌﻨﺎﯼ، ﺗﺪﺍﻭﻡ ﻣﺎﻫﯿﺎﻧﻪﺧﺮﯾﺪ ﺍﻭﺭﺍق قرضه ﺑﺪﻭﻥ ﺗﻐﯿﯿﺮ ﻧﺮﺥ ﺳﻮﺩ ﺍﺳﺖ. ﺑﻪ ﺍﯾﻦ ﺗﺮﺗﯿﺐ ﺑﺰﺭگترین ﻧﻬﺎﺩ ﻣﺎﻟﯽ ﺍﯾﺎﻻﺕ ﻣﺘﺤﺪﻩﺑﻪ ﺳﯿﺎﺳﺖ تزریق پول ﺑﻪ ﺑﺎﺯﺍﺭ ﺍﺩﺍﻣﻪ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺩ که این باعث افزایش نرخ انس خواهد شد.
بازار غیرقابل پیش بینی شده
| ۱,۰۶۰,۰۰۰ |
| ۱,۰۹۴,۰۰۰ |
| ۵۹۰,۰۰۰ |
| ۳۹۰,۰۰۰ |
| ۲۵۰,۰۰۰ |
قبلا حداقل میشد یه تحلیل کردکی قابل پیش بینی بود؟؟؟؟؟؟؟؟قبلا هم 80 درصد حدس بود 20 درصد تحلیل