تو اگه بیل زن بودی، باغچه خودتو بیل میزدی
اگه منظورتون رو درست متوجه شده باشم احسنت داره.
امضاتونم عوض کنید گذشت :دی
تو اگه بیل زن بودی، باغچه خودتو بیل میزدی
امضاتونم عوض کنید گذشت :دی
متاسفانه تمام بد بختیه ما همینه که ملت فقط گیر دادن به سکه و طلا هرجا میرفتی یارومثه جن زده ها فریاد میزد که بابا سکه شده 1.5 میلیون آخه من دردمو به کی بگم!!!پنجشنبه از فردوسي رد ميشدم ديدم رو تابلوي يكي از صرافي نوشته بود سكه تمام بهار 1030000 تومن. راستش خيلي وقته از طلا بيخبرم. اما هم تعجب كردم و هم خوشحال شدم. كاش طلا و سكه و ارز و خلاصه همچي حسابي بيان پايين.
پنجشنبه از فردوسي رد ميشدم ديدم رو تابلوي يكي از صرافي نوشته بود سكه تمام بهار 1030000 تومن. راستش خيلي وقته از طلا بيخبرم. اما هم تعجب كردم و هم خوشحال شدم. كاش طلا و سكه و ارز و خلاصه همچي حسابي بيان پايين.
سلام
دوستان یک مبلغی اومده دستم تا عید لازمش ندارم
به نظرتون تو این زمان سکه خرید کنم و شب عید بفروشم یا اینکه ریسک نکنم و بزارم بانک؟
ربع بهتره یا نیم و تمام؟
من که لیسانسم از دانشگاه شریف بوده بدون سهمیه و فوق و دکترام از دانشگاه بهشتی بدون سهمیه.الان هم دارم میرم چالمرز بدون سهمیه. اما ...آدم دانشگاه آزاد دهات دادا درس بخونه ، اما با سهمیه پلی تکنیک نره
قیمت های فعلی بسیار مناسبه برای خرید. اگه هفته قبل میخریدی که خیلی بهتر بود. اما همین امروز و فردا هم برای خرید هنوز خوبه. به زودی شاهد انفجار قیمت ها خواهیم بود. اونس هم دیگه بیش از پایین بیا نیست ، اینو مطمئن باش. پس تا دیر نشده بخر که اگه از وقتش بگذره پشیمونی دیگه سودی نداره.
دکتر اولا عرض ارادت !اینجا چت روم نیست . برید روی یاهو با هم صحبت کنید . اسپم دوباره و پست های بی خود ببینم ۱ سال دسترسی اون کاربر رو میگیرم .
حالا ادامه بدید
دکتر جان دمت گررررررررماینجا چت روم نیست . برید روی یاهو با هم صحبت کنید . اسپم دوباره و پست های بی خود ببینم ۱ سال دسترسی اون کاربر رو میگیرم .
حالا ادامه بدید