• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
تو اگه بیل زن بودی، باغچه خودتو بیل میزدی
127fs1601347.gif

اگه منظورتون رو درست متوجه شده باشم احسنت داره.
امضاتونم عوض کنید گذشت :دی

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
بیل زن که هستم اما دارم جای دیگه رو فعلاً بیل میزنم. درد و سوزشش رو هنوز احساس نکردی؟! اثر مسکن که پرید هم درد و هم سوزش رو با هم احساس میکنی. زیاد عجله نکن :دی :دی

mohamad elx

Registered User
لایک‌ها
2,808
[FONT=&quot] داداش کی گفته از روال افتاده؟[/FONT]
[FONT=&quot]در قیمت طلا ایران ، انس دخیله درست ولی نه اینقدر![/FONT]​
[FONT=&quot]بازار ایران یک جور هایی میشه گفت هر دمبیله.شما طلا 18 عیار بخر قول میدم آخرتابستون میکشه رو 130-140[/FONT]​
[FONT=&quot]ولی ابنم بگم که تو طلا هیـــــــــــچ چیزی رو نمیشه قطعی تعیین کرد (چه داخل چه خارج) فقط بر اساس موفیقت یک سری احتمالات میچرخه [/FONT]
[FONT=&quot]مثلا اینکه شما میگی انس میکشه رو 2 هزار تا و بعدش میره طرف 800 ، چه اساسی داره؟(احتمالا از پیشبینی یک سری اتفاقات در جهان تعیین شده)[/FONT]​
[FONT=&quot]هر آدم عاقلی میدونه که اگه این پیشبینی ها قابل استناد و اعتماد بود ، الان دنیا میلیاردر شده بودن![/FONT]​
[FONT=&quot]صراف میشناسم طلا گرمی 150 هزار تومن خریده الان 106 میفروشه.بنظرتون اگه میدونست میخرید؟ [/FONT]

farajoon

Registered User
لایک‌ها
131
پنجشنبه از فردوسي رد ميشدم ديدم رو تابلوي يكي از صرافي نوشته بود سكه تمام بهار 1030000 تومن. راستش خيلي وقته از طلا بيخبرم. اما هم تعجب كردم و هم خوشحال شدم. كاش طلا و سكه و ارز و خلاصه همچي حسابي بيان پايين.

chalghooz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
پنجشنبه از فردوسي رد ميشدم ديدم رو تابلوي يكي از صرافي نوشته بود سكه تمام بهار 1030000 تومن. راستش خيلي وقته از طلا بيخبرم. اما هم تعجب كردم و هم خوشحال شدم. كاش طلا و سكه و ارز و خلاصه همچي حسابي بيان پايين.
متاسفانه تمام بد بختیه ما همینه که ملت فقط گیر دادن به سکه و طلا هرجا میرفتی یارومثه جن زده ها فریاد میزد که بابا سکه شده 1.5 میلیون آخه من دردمو به کی بگم!!!
خب بیا چند ماهه طلا و دلار اومده پایین اما بقیه اجناس اومد پایین یا داره بالا میره همچنان؟؟؟؟!!!
مواد غذایی که نیازه همه هست چه روندی داره؟هر دفعه که میخری گرون تر از دفعه قبل!!
ملت فکر میکنه اگه طلا و دلار بیاد پایین بقیه چیرا میاد پایین!!
یارو کلی ذوق کرده میگه ایول طلا ارزون شد دیگه میتونم زن بگیرم!!!نمیگه اجاره یه خونه دره پیت تو جای دره پیت تهران حد اقل ماهی 1.5 هست نمیگه پراید آشغال 2 برابر شده پایینم نمیاد که بالاترم خواهد رفت!!
نمیگه همین شکمو نمیشه سیر کرد با این قیمتا اونموقت خوشحاله و فردا میخواد زن بگیره!!!
از ماست که بر ماست:wacko:

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
899

حالا که فعلن امروز یه 22-23 تومنی نسبت به 5شنبه افزایشی بوده

lion33

Registered User
لایک‌ها
316
سلام
دوستان یک مبلغی اومده دستم تا عید لازمش ندارم
به نظرتون تو این زمان سکه خرید کنم و شب عید بفروشم یا اینکه ریسک نکنم و بزارم بانک؟
ربع بهتره یا نیم و تمام؟

mohamad elx

Registered User
لایک‌ها
2,808
سلام
دوستان یک مبلغی اومده دستم تا عید لازمش ندارم
به نظرتون تو این زمان سکه خرید کنم و شب عید بفروشم یا اینکه ریسک نکنم و بزارم بانک؟
ربع بهتره یا نیم و تمام؟

بنظر من طرف سکه نرو

طلا 18 عیار دست دوم بخر

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
من که لیسانسم از دانشگاه شریف بوده بدون سهمیه و فوق و دکترام از دانشگاه بهشتی بدون سهمیه.الان هم دارم میرم چالمرز بدون سهمیه:D. اما ...آدم دانشگاه آزاد دهات دادا درس بخونه ، اما با سهمیه پلی تکنیک نره:p

اولا بابای من هنوز زنده است کارش این نیست که بره برای امثال تو بیمره که من با سهمسش برم دانشگاه.
اگر خیال برت داشته که تو اون تاپیک اینترنت از شهید و شهدا حمایت کردم برای این نیود که سهمیه ایم برای این بود که دلم می سوخت اونا رفت برای مفت خورای مثل بعضیا مردن که بعد بیاد براشون لغض بخونن.
دانشگاه شریف رفتی بس کن بابا اومدم دم در شرکتتون حتی منو دیدی نشناختی.
فرنگی ، بازم سرو صدا کن تا فردا دوباره بیام ببینم کدوم دانشگاه رفتی قشنگ سر فرصت برام توضیح بدی.
قمپوزات واسه دو هفته قبل بود که نمیشناختمت.
سوتی داده شرکت ضایعتو پیدا کردم.
اومده بودم ببینم آدم پر سرو صدای ی مثل تو چی کارست.
آخه آدم پولدار ، تو که هنوز داری سوار پرشیا بابات میشی ، چطور رفتی سکه خریدی میای برای این برو بچس قمپوض در می کنی اونم اون پرشیا ضایع.
از اون روز دیگه باهات بحث نکردم الانم بحثی باهات ندارم آدم خیلی بیچاره ای هستی.
یک پیغام خصوصی بهت دادم کلشو خوندی بعد برای من پیغان زدی که من پیغامتو نخونده پاک کردم و برای پیغامت هم رسید گذاشتی که یه وقتی همین کار و باهات نکنم. آخه ای کی و یک رقمی جوابت با RE شروع شده بود معلوم بود که پیغام رو خوندی.
نذار دهنمو باز کنم که گند می زنم به کل زندگیت.
امار اون فامیل چشم پزشکتو هم گرفتم. دادم بچه ها فاکتور های فروش لنز چند سال پیش رو بهش در بیارن. حرف زیادی بزن تا کلا بزارمشون تو نت آبروی کل قامیل دکترتو! ببرم.
هم فاکتور خرید طرف رو دارم هم نمونه فاکتور فروش به مریضشو. مردم ببین دکتر با انصاف چند از ما خریده و چند به مریض بدبخت فروخته.
از اول می گفتی طرف چی کارت بود در موردش حرف نمی زدم.:lol:
و اما در مورد تولیدات خودت. تولید می کنید! نذار دهنمو باز کنم بگم چطور از روی نمونه دهاتی ها (اون شرکت معروف شهرستانی ) کپی کردید میای اینجا می گی دهاتی دهاتی.(بچه ها تو تجهیزات اسمتو شنیدن از خنده مردن می گفتن اینها تولید کنندن یا کپی کننده)
در مورد تهرانی بودنتم دهنمو باز نکن بهتره خفه باشم آبروت نره بیای هر از گاهی من نیستم دهاتی دهاتی بکنی من هم صدام در نیاد بگم تا چند سالگی دهات بزرگ شدی.!

3POWER

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
543
بعضی ها می گن استارت افزایشی شروع شده و از فردا مرتب بالا می ره از امروز هم با افزایشی که در اون بود دیده میشه، بعضی های دیگر هم می گند الان سیگنال فروشه قیمت ها سقف هستند و در دهم و یازدهم مرداد فرصت خرید هست. نظر دوستان چیه؟

Farid.db

کاربر فعال دانشگاه و تحصیل
کاربر فعال
لایک‌ها
116
قیمت های فعلی بسیار مناسبه برای خرید. اگه هفته قبل میخریدی که خیلی بهتر بود. اما همین امروز و فردا هم برای خرید هنوز خوبه. به زودی شاهد انفجار قیمت ها خواهیم بود. اونس هم دیگه بیش از پایین بیا نیست ، اینو مطمئن باش. پس تا دیر نشده بخر که اگه از وقتش بگذره پشیمونی دیگه سودی نداره.

دليلتون براي انفجار چيه؟

shahab1985

Registered User
لایک‌ها
178
هفتۀ آینده هفته ای بسیار مهم و حاوی چهار خبر سرنوشت ساز است. جدول کاملی از اخبار مهم در هفتۀ آینده انتظار ما را میکشد. به این ترتیب در هفتۀ آینده ممکن است بازار طلا دستخوش امواجی سهمگین گردد.

لیست اهم رویدادهای هفتۀ آینده و بررسی قدرت اثر هر یک بر طلا:
دوشنبه: آمار فروش مسکنهای در انتظار آمریکا (متوسط تا قوی)
سه شنبه: شاخص اعتماد مصرف کنندۀ CB آمریکا (ضعیف تا متوسط)
چهارشنبه: آمار اشتغال غیر کشاورزی ADP آمریکا (قوی)
چهارشنبه: اعلام پیش هنگام GDP فصلی آمریکا (بسیار قوی- سومین خبر مهم هفته)
چهارشنبه: بیانیۀ FOMC (بسیار قوی- قویترین خبر هفته)
پنج شنبه: PMI تولیدی چین (متوسط)
پنج شنبه: PMI تولیدی بریتانیا (ضعیف)
پنج شنبه: بودجۀ خرید بانک بریتانیا (ضعیف)
پنج شنبه: نرخ بهرۀ رسمی بانک بریتانیا (ضعیف)
پنج شنبه: سخنرانی رئیس بانک مرکزی اروپا و نرخ بهرۀ اروپا (متوسط)
پنج شنبه: آمار ادعای بیکاری در آمریکا (متوسط تا قوی)
پنج شنبه: PMI تولیدی ISM آمریکا (متوسط تا قوی)
جمعه: PMI ساخت و ساز بریتانیا (ضعیف)
جمعه: آمار اشتغال غیر کشاورزی آمریکا (بسیار قوی- چهارمین خبر مهم هفته)
جمعه: درصد بیکاری آمریکا (بسیار قوی- دومین خبر مهم هفته)

shahab1985

Registered User
لایک‌ها
178
بازار ایران:

اخبار مهم:

1- یک سناتور آمریکایی ضمن تهدید ایران به حمله نظامی گفت، وی قصد دارد طرحی را به تصویب سنا برساند که بر اساس آن استفاده از نیروی نظامی بر ضد ایران قانونی خواهد شد.

2- شرکت خودروسازی رنوی فرانسه اعلام کرد که تحریم های مهندسی شده توسط آمریکا بر ضد ایران به ضرر سود این شرکت تمام شده است.

تحلیل ما از بازار ایران:

امروز بازار دلار روندی صعودی داشت. بهای دلار از محدودۀ گذار (3150-3120) به سمت بالا منحرف شد. آخرین قیمت رسمی دلار 3160 تومان بود. در ساعات غیررسمی شب بهای دلار تا حد 3165 تومان افزایش یافت. (قیمتهای بازار غیررسمی قابل استناد نیستند)

قیمت سکه امروز تحت تأثیر افزایش قیمت دلار رشد کرد. سکه نهایتاً به 1051000 تومان رسید و 23000+ تومان تغییر کرد. قیمت رسمی مظنه هم 8500+ تومان تغییر کرد. آخرین قیمت رسمی آبشده 448500 تومان بود. در ساعات غیررسمی شب بهای سکه و آبشده در همین حدود حفظ شد. تحت تأثیر رویدادهای امروز حباب رسمی سکه 9400+ تومان تغییر کرد. حباب سکه امروز به رقم 7000- تومان رسید. حباب قیمت رسمی آبشده باز هم افزایش یافت و 2300+ تومان تغییر کرد. این حباب نهایتاً به رقم چشمگیر 8000+ تومان رسید. علت اصلی این رویداد، تداوم فشار بازار آتی بر بازار نقدی ارزیابی میشود ضمناً به نظر میرسد تحلیل برخی تصمیم گیران به درستی بر این موضوع استوار شده است که باید از این فرصت فروش اونس استفاده کرد و این موضوع تقاضا برای طلا را کاهش داده است. البته رویدادهای امروز میتواند نشان دهندۀ اقبال مجدد به طلا باشد به شرطی که تا روز دوشنبه حفظ شود.

در انتهای امروز قیمتها در بازار آتی نیز حدوداً 2درصد افزایش یافتند. قیمت سررسید مرداد تا حد 1043000 تومان صعود کرد و فاصلۀ خود را با قیمت نقدی به رقم 8000- تومان افزایش داد. (علت این موضوع حاکم شدن جو هیجانی بر بازار آتی و ترس از نزول بیشتر دلار و اونس تلقی میشود) تفاوت قیمت سررسیدهای شهریور و مهر نیز 500 تومان کاهش یافت و به رقم 9000 تومان رسید. بر این اساس نزول درازمدت اونس و ثبات میان مدت بهای دلار و احتمال آشتی هسته ای برآیند نظرها را به سمت تداوم ثبات قیمت سکه در میان مدت هدایت کرده است. همیشه بازار آتی بسیار هوشمند عمل کرده است اما مجدداً پس از چند ماه به نظر میرسد جو هیجانی بیش از حد بر این بازار حاکم گردیده است.

با توجه به سیگنالهای امروز بازار به نظر میرسد:

1- تحلیل تکنیکال: بر این اساس طبق محاسبۀ من نقاط مهم اولیه در بررسی بازار در بازۀ دوماهه عبارتند از:

اعداد مهم برای دلار: 3120 و 3150 و 3180

دلار با تثبیت در ارقام پایینتر از 3120 مسیر نزول بیشتر خود را هموار میکند و با تثبیت در قیمت 3150 و به خصوص بالاتر از 3180 روند خود را تغییر خواهد داد. باید به انتظار ایستاد و دید آیا دلار میتواند از مرز 3180 عبور نماید یا خیر؟

سکه و مظنه نیز کماکان در کانال نزولی طولانی مدت قدرتمند خود کاملاً محصورند اما نکتۀ مهم در مورد سکه و آبشده ادامۀ اوضاع اونس در هفتۀ آینده خواهد بود که پتانسیل نزدیک کردن قیمتها به سقف کانال و تغییر روند را داراست.

برای فردا در صورت عدم بروز فاند خاص، از لحاظ تکنیکال دامنۀ نسبتاً کوچکی برای دلار قابل تصور است. دلار بدون فاند خاص میتواند تا حد 3120 از پایین و 3190 از بالا تغییر کند. پیووت مهم 3150 هست.

2- تحلیل فاندامنتال: تغییری در تحلیل فاندامنتال روی نداده است. لازم به توضیح است که قیمت واقعی دلار بیشتر از ارقام فعلی است اما در مجموع تا امروز فاندهای کاهنده بسیار بیشتر در منظر توجه بودند. فاندهایی مثل تغییرات در روابط خارجی، تحلیف و تنفیذ، انتخاب کابینه، ترکیب تیم مذاکره کنندۀ هسته ای و بخصوص تعیین زمان مذاکرات آتی به تدریج وارد گود خواهند شد و در روزهای آتی میتوانند تأثیرگذار باشند. اما از چند روز قبل فاندهایی نیز به نفع افزایش قیمت شکل گرفته اند.

در مجموع کماکان مهمترین فاکتور قابل اشارۀ فاندامنتال کاهش چشمگیر تقاضا برای دلار تحت اثر رکود شدید واردات، عدم ثبت سفارش جدید و تحریم کشتیرانی است که تبدیل به فاند قدرتمندی جهت کاهش نرخ دلار به صورت موقت شده است. از سوی دیگر کاهش حباب سکه تبدیل به فاندی متوسط در جهت افزایش قیمت دلار (کاهش حباب منفی دلار) شده است.

اینها نظر شخصی است و لزوماً صحیح نمیباشند. خواهشمند است اقدامات خود را صرفاً با نظر و مسئولیت خویش انجام دهید.

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
اینجا چت روم نیست . برید روی یاهو با هم صحبت کنید . اسپم دوباره و پست های بی خود ببینم ۱ سال دسترسی اون کاربر رو میگیرم .

حالا ادامه بدید

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
اینجا چت روم نیست . برید روی یاهو با هم صحبت کنید . اسپم دوباره و پست های بی خود ببینم ۱ سال دسترسی اون کاربر رو میگیرم .

حالا ادامه بدید
دکتر اولا عرض ارادت !
دوما اینکه یه صحبتی هم شما کنید
البته میدونم شما هم منتظر حسن کلی ساز هستید !

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,400
دوستان بهتون قول میدم طلا و سکه دوباره بالا بره به چند دلیل:
1- نداشتن مالیات
2-خرید و فروش راحت
3-چون اکثر مهریه ها سکه طلا هست و العان مد شده با گرونی سکه اکثرا دارن مهریه ها رو میگیرن باز سکه میره بالا
4-بعد از ماه رمضان هم باز سکه گرون تر میشه پارسال هم ماه رمضان سکه ارزون شده بود اما بعدش دوباره رفت بالا

simcart

Registered User
لایک‌ها
4

حالا ادامه بدید
دکتر جان دمت گررررررررم
اینجوری عالی میشه
خواهشا اگه ممکنه هر مطلبی هم که مربوط به طلا و سکه و اینا نمیشه رو پاک کن.
ممنون

mohamad elx

Registered User
لایک‌ها
2,808
طلای 18 عیار تا این لحظه:
صد و سه هزار و هشتصد تومان!
دیدید داره میره بالا؟

pooria1370

Registered User
لایک‌ها
55
اون یارو زبل کجاست بیاد تحلیل کنه؟ اونس 1200 بعد از یک هفته که قول داده بود چی شد پس؟ الان 3هفته گذشته :lol:
هنوزم جمشید هزارپاهای زیادی هستن!

بیخیال تحلیل تکنیکال و این چرت وپرتا بشید...

فقط اخبار سیاسی برون مرزی و درون مرزی
برون مرزی ( جنگ قدرت گروه آمریکا و گروه روسیه) (قبلا توضیحاتشو دادم)
درون مرزی ( جنگ قدرت چپ و راست و بهار)

بالا