• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

jadi

Registered User
لایک‌ها
35
بله این خیلی بده که مردم از شهرستان میان تهران دیگه اینجوری همه قاطی میشن :دی
ولی من افتکو میشناسم یه تهرانی اصیل و باسواد هستش

بگذریم
کسی سوال منو جواب نمیده

داداش من كاري به اون ها ندارم
من اون دست پينه بسته اون پيرمرد روستايي رو مي بوسم و رو سرم ميزارم
اگه اصالته اگه صفاست اگه مرام و معرفته پيش اون روستاييه
بله شخصيت تهراني اصيل رو همين جا تو همين تاپيك كاملا مشاهده كرديم
اون تهران تو حلق من

Sent from my HTC Desire using Tapatalk 2

iranescence

Registered User
لایک‌ها
2,864
دیشب 1 میلیون طلا فروختیم میلیون خریدیم امیدوارم ضرر نکرده باشیم

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
داداش من كاري به اون ها ندارم
من اون دست پينه بسته اون پيرمرد روستايي رو مي بوسم و رو سرم ميزارم
اگه اصالته اگه صفاست اگه مرام و معرفته پيش اون روستاييه
بله شخصيت تهراني اصيل رو همين جا تو همين تاپيك كاملا مشاهده كرديم
اون تهران تو حلق من

Sent from my HTC Desire using Tapatalk 2

این بحث رو از این تاپیک دور کنیم.
بحث بیخودیست.

بیخودی داریم سر چیزی دعوا می کنیم که اصلا مهم نیست.
دهاتی و شهری!
برام جالبه که خیلی از برو بچس در دهاتها درس خوندن ولی دهاتی ها رو مسخره می کنن. (دانشگاه آزاد تا داره شعبه دهات)

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
دوستان دلار بهتره یا سکه
من هر چی فکر میکنم حس میکنم دلار بهتره
سکه هی به خاطر تاریخش ممکنه اذیت کنن
یا تا قیمت بالا پایین میشه خیلی پایینتر از قیمت اصلی میخرن ولی دلار فروشش حس میکنم راحتتره
نظرتون چیه ؟

دوست عزیز اگر در کار طلا و دلار نیستید ( میخای اسمش رو بزار دلال ، بازاری ، مغازه دار ، هرچی دوست داری ) برای مدت کوتاهی میخواهید طلا یا دلار بخرید از همین الان خدمتتون عرض کنم که احتمال ضرر کردن شما نسبت به سود خیلی بیشتر

اونجایی سرمایه گذاری کن که بدونی چی به چیه

فعلا دلار رو 3000 به شدت مقاومت میکنه تا حالا دوبار بهش حمله کرده اما فقط دقایقی کوتاه در قیمت 3000 معامله شده

اگر این مقاومت شکسته بشود سکه بشدت افت میکنه

mohamad elx

Registered User
لایک‌ها
2,808
[FONT=&quot]الان مناسب ترین زمان برای خرید طلاس[/FONT]
[FONT=&quot]پیشنهادم برای کسی که میخواد بیاد تو بازار طلا[/FONT]
[FONT=&quot]1-طرف ربع سکه/نیم سکه/یه گرمی و ... اصلا نرید[/FONT]
[FONT=&quot]به چند دلیل[/FONT]
[FONT=&quot] 1-یک چیز چرتی میون بازار باب شده که 86 رو چون آخرین سری ضرب سکه بوده ، 100 تومن بالاتر قیمت میزارن[/FONT]
[FONT=&quot]2-اگه بخواین بفروشیدش خیلی کمتر از قیمت خودش میخرنش[/FONT]
[FONT=&quot]2-اگه میخواین به طلا به چشم سرمایه نگاه کنید و هر لحظه که خواستین تبدیل به پولش کنید ، طلا با اجرت نخرید(طلای شکسته بخرید که فقط 7 درصد داره)[/FONT]
[FONT=&quot]قیمت طلا 18 عیار به هیچ وجه پایین تراز 95 نمیره بلکه تا آخر تابستون میره 130-140[/FONT]
[FONT=&quot]من خودم ماشینمو فروختم زدم تو طلا[/FONT]

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
[FONT=&amp] 1-یک چیز چرتی میون بازار باب شده که 86 رو چون آخرین سری ضرب سکه بوده ، 100 تومن بالاتر قیمت میزارن[/FONT]

لطفا چیزی که اطلاع نداری رو نگو

چیز چرت چیه !! از سال 87 تا الان این اختلاف هست منتهی کم و زیاد داره

میدونی چرا این اختلاف وجود داره ؟

sky2464

Registered User
لایک‌ها
3
شکسته رو با 500 تا 1000 تومن بالاتر میفروشن
3 تا 7درصد برای دست دوم ( قابل استفاده ) هست که فاکتور جز به جز اراىه بده مغازه دار

Sent from my C6602 using Tapatalk 2

mohamad elx

Registered User
لایک‌ها
2,808
لطفا چیزی که اطلاع نداری رو نگو

چیز چرت چیه !! از سال 87 تا الان این اختلاف هست منتهی کم و زیاد داره

میدونی چرا این اختلاف وجود داره ؟

اتفاقا اطلاع دقیق دارم که میگم

از 10 تا طلا فروش پرسیدم همشون یه چیز گفتن

گفتن چون که سال 86 آخرین سری ضرب سکه بدون بدون دلیل خاصی گرونتره(مثلا ربع غیر 86 ، 225 تومن بود و 86 ، 365 بود پریروز)

برای خودم هم غیر منطقی بود.جالبه که وزن و عیار و ... تماما یکیه.

حتی صرافه گفت اگه دولت روحانی تصمیم بگیره سال 92 سکه ضرب کنه ، 86 که سهله تمام سال ها افت شدید میکنه و سکه ضرب اون سال ، میره بالا.

دقیقا از واژه چرت استفاده کرد.

alahoseini

Registered User
لایک‌ها
143
اتفاقا اطلاع دقیق دارم که میگم

از 10 تا طلا فروش پرسیدم همشون یه چیز گفتن

گفتن چون که سال 86 آخرین سری ضرب سکه بدون بدون دلیل خاصی گرونتره(مثلا ربع غیر 86 ، 225 تومن بود و 86 ، 365 بود پریروز)

برای خودم هم غیر منطقی بود.جالبه که وزن و عیار و ... تماما یکیه.

حتی صرافه گفت اگه دولت روحانی تصمیم بگیره سال 92 سکه ضرب کنه ، 86 که سهله تمام سال ها افت شدید میکنه و سکه ضرب اون سال ، میره بالا.

دقیقا از واژه چرت استفاده کرد.

خدمت شما دوست عزیز باید معروض بدارم که:
1. از سال 1386 تا کنون جهت جلوگیری از موضوع قیمت گذاری سکه به حسب تاریخ (که بازاریان بازی در آوردن) از اون سال همه سکه‌ها به این طرف رو 1386 میزنن. پس اینکه 1386 خورده باشه رو سکه دلیل بر ضرب در اون سال نیست مثلا سال 1390 هم سکه ضرب شد اون هم با تاریخ 1386.
2. دلیل قیمت بالای سکه 1386 این هست که اول چون بورس بازار هست و دوم بخاطر مالیاتی هست که از سال 1390 بهش بستن (سکه های زیر 86 مالیات نداره) پس گرونیش اونقدرها هم بی دلیل نیست.
3. هرگز دیگر قرار نیست سکه با سال جدید ضرب بشه و اگر هم تصمیم به تغییر باشه سکه‌ها رو بدون تاریخ میزنن مثل گرمی‌ها، اما فعلا حرفی از ضرب سکه با سال دیگه نیست و همانطور که قبلا گفتم حتی اگه آقای روحانی سکه بزنه اون هم سال 1386 میزنه.
4. به دلیل اینکه اونقدر سکه 1386 زیاد در بازار هست اگر هم بر فرض محال سکه تاریخ جدید بزنن، سالها لازم هست تا این سکه از بورس بودن خارج بشه و خودش عامل گرانتر شدن این تاریخ سکه خواهد شد.
5. من نمیدونم این 10 طلا فروش و اون صرافه چقدر سواد دارن اما حداقل توصیه بنده به شما این هست که توی مشاورانتان یه تجدید نظر بفرمایید.:cool:

Last edited:

mohamad elx

Registered User
لایک‌ها
2,808
[FONT=&quot]سلام رفیق[/FONT]​
[FONT=&quot]برادر خودت هم میدونی این هایی که گفتی دلیل گرونی بیش از 100 هزار تومنی طرح 86 نیست! و مقدار زیادیش حباب هست[/FONT]​
[FONT=&quot]شکی نیست که 86 بورس بازار هست درست ولی مگه زیر 86 رو معامله نمیکنن؟مگه خواهان خودشو نداره(به قیمت خودش البته)[/FONT]​
[FONT=&quot]روی صحبتم با کسانی بود که برای اولین بار میخوان برن بازار و با این اختلاف قیمت مواجه میشن![/FONT]​
[FONT=&quot]ولی ممنون بایت اطلاعاتت[/FONT]​

alahoseini

Registered User
لایک‌ها
143
سلام رفیق
برادر خودت هم میدونی این هایی که گفتی دلیل گرونی بیش از 100 هزار تومنی طرح 86 نیست! و مقدار زیادیش حباب هست
شکی نیست که 86 بورس بازار هست درست ولی مگه زیر 86 رو معامله نمیکنن؟مگه خواهان خودشو نداره(به قیمت خودش البته)
روی صحبتم با کسانی بود که برای اولین بار میخوان برن بازار و با این اختلاف قیمت مواجه میشن!
ولی ممنون بایت اطلاعاتت​

چاکرتیم داداش گلم
کار به درست و نادرست بودنش نداریم، بحث سر واقعیت بازار کشور هست.
اصلا به نظر من سکه جزو مسکوکات رایج کشور هست، همین مالیات هم خودش یه جور دزدی هست.
وقتی بانک مرکزی اسکانس میزنه مگه براش مالیات تعیین میکنه که حالا سکه باید مالیات داشته باشه.
یا قدیمها که مالیات نداشت همیشه سکه سال پایین را با اختلاف حدود 10 تا 30 هزارتومان معامله میکردن، بعضی سکه فروشای بی انصاف هم سکه طرح پایین رو با قیمت سال 86 میفروختن اما برای خرید کلی ازش کم میکردن بخاطر تاریخش.
در هر صورت همه عوامل دست به دست هم دادن تا باعث این اختلاف بشه و از همه مهمتر این اختلاف قیمت ورای حبابی هست که به قول شما وجود داره.
یطور کلی باید واقعیت بازار را قبول کنیم حتی اگر به نظرمان غیر منطقی باشه.

و در انتها ارادت بنده را پذیرا باشید

Last edited:

mohamad elx

Registered User
لایک‌ها
2,808
[FONT=&quot]واقعا ازتون ممنونم که اینقدر صادقانه و محترمانه اطلاعاتتون رو در اختیار بقیه قرار میدید.فروم به افرادی مثل شما نیاز داره نه اون تازه به دوران رسیده ای که 4 تا سکه خریده و به خاطرش مثل دختر های 14 ساله با دیگران کل کل میکنه و نظرشو به بقیه تحمیل میکنه[/FONT]​

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
چاکرتیم داداش گلم
کار به درست و نادرست بودنش نداریم، بحث سر واقعیت بازار کشور هست.
اصلا به نظر من سکه جزو مسکوکات رایج کشور هست، همین مالیات هم خودش یه جور دزدی هست.
وقتی بانک مرکزی اسکانس میزنه مگه براش مالیات تعیین میکنه که حالا سکه باید مالیات داشته باشه.
یا قدیمها که مالیات نداشت همیشه سکه سال پایین را با اختلاف حدود 10 تا 30 هزارتومان معامله میکردن، بعضی سکه فروشای بی انصاف هم سکه طرح پایین رو با قیمت سال 86 میفروختن اما برای خرید کلی ازش کم میکردن بخاطر تاریخش.
در هر صورت همه عوامل دست به دست هم دادن تا باعث این اختلاف بشه و از همه مهمتر این اختلاف قیمت ورای حبابی هست که به قول شما وجود داره.
یطور کلی باید واقعیت بازار را قبول کنیم حتی اگر به نظرمان غیر منطقی باشه.

و در انتها ارادت بنده را پذیرا باشید

اون دلال هایی که وسط میدون می ایستند و با هم خرید و فروش میکنند نمیتونن سر همدیگه کلاه بزران اما خدا نکنه یه نفر بی اطلاع وارد بازار بشود

چنان براش با ماشین حساب کم و زیاد میکنن که طرف خام میشه

البته این رو هم بگم که همیشه و همه جا افراد دزد و بی خدا وجود داره این رو نباید به پای همه نوشت

محمد جان امیدوارم که منظورت از دخترهای 14 ساله من نبوده باشم چون من نه حس حال کل کل دارم نه وقتش - یه دوست خوب تو این سایت داریم هر از گاهی میایم بهش سر میزنیم چند خطی هم در مورد بورس و طلا مینویسم اینم اگر ببینم کسی رو ناراحت میکنه نمینویسم

kamranii

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
با درود انس الان 1322 و حدود 29 دلار از دیروز افت داشته و احتمال زیاد تا 1280-90 فردا شب بسته شه و همونجور که dada_zebel عزیز گفت احتمال زیاد تا 1200 دلار سقوط خواهد داشت متاسفم برا افرادی که به ایشون بی دلیل حمله کردن و گفتن انس رفت برا 1500 دلار...!!!!!!!البته هیچ کس نمیتونه قطعی پیش بینی کنه و اینا همه احتمالاته و هرکس حق داره با منطق و علم تحلیل بذاره بدون توهین...........

Last edited:

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
خدمت شما دوست عزیز باید معروض بدارم که:
1. از سال 1386 تا کنون جهت جلوگیری از موضوع قیمت گذاری سکه به حسب تاریخ (که بازاریان بازی در آوردن) از اون سال همه سکه‌ها به این طرف رو 1386 میزنن. پس اینکه 1386 خورده باشه رو سکه دلیل بر ضرب در اون سال نیست مثلا سال 1390 هم سکه ضرب شد اون هم با تاریخ 1386.
2. دلیل قیمت بالای سکه 1386 این هست که اول چون بورس بازار هست و دوم بخاطر مالیاتی هست که از سال 1390 بهش بستن (سکه های زیر 86 مالیات نداره) پس گرونیش اونقدرها هم بی دلیل نیست.
3. هرگز دیگر قرار نیست سکه با سال جدید ضرب بشه و اگر هم تصمیم به تغییر باشه سکه‌ها رو بدون تاریخ میزنن مثل گرمی‌ها، اما فعلا حرفی از ضرب سکه با سال دیگه نیست و همانطور که قبلا گفتم حتی اگه آقای روحانی سکه بزنه اون هم سال 1386 میزنه.
4. به دلیل اینکه اونقدر سکه 1386 زیاد در بازار هست اگر هم بر فرض محال سکه تاریخ جدید بزنن، سالها لازم هست تا این سکه از بورس بودن خارج بشه و خودش عامل گرانتر شدن این تاریخ سکه خواهد شد.
5. من نمیدونم این 10 طلا فروش و اون صرافه چقدر سواد دارن اما حداقل توصیه بنده به شما این هست که توی مشاورانتان یه تجدید نظر بفرمایید.:cool:
دقیقا همینه موافقم
فقط یه چیزی که باعث میشه دید آدم به سکه تغییر کنه همین دردسر زیر 86 هست
آخه دیگه اینقدر اختلاف به خاطر سال واقعا مسخره هست
اگه من میدونستم این اتفاقات میفته سالهای آینده خوب هیچ وقت سرمایه گذاری نمیکردم
البته نه که سود نکرده باشم ولی خوب دلار میگرفتم هم نقد شوندگیش بهتر بود هم اعصاب آدم سر این مسایل خورد نمیشد
فکر هم نکنم حالا حالا بازار بالایی داشته باشه که بشه تبدیل کرد
ممنون

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
از مدیرا خواهشمندم یوزرهای دوم و سوم و چهارم کاربر نخاله ای که دیروز بن شده رو هم بن کنند و اجازه فعالیت بهش ندن. جالبه که تاریخ عضویت همشون هم 2013 هست و هیچیک از کاربرهای قدیمی تر حتی یک پست هم در تایید مزخرفاتی که اون میگفت اینجا ندارند.

soheyl_ppc

Registered User
لایک‌ها
255
[FONT="]الان مناسب ترین زمان برای خرید طلاس[/FONT][/SIZE][/RIGHT][SIZE=3] [/SIZE][RIGHT][SIZE=3][FONT="]پیشنهادم برای کسی که میخواد بیاد تو بازار طلا[/FONT]
[FONT="]1-طرف ربع سکه/نیم سکه/یه گرمی و ... اصلا نرید[/FONT][/SIZE][/RIGHT][SIZE=3] [/SIZE][RIGHT][SIZE=3][FONT="]به چند دلیل[/FONT]
[FONT="] 1-یک چیز چرتی میون بازار باب شده که 86 رو چون آخرین سری ضرب سکه بوده ، 100 تومن بالاتر قیمت میزارن[/FONT][/SIZE][/RIGHT][SIZE=3] [/SIZE][RIGHT][SIZE=3][FONT="]2-اگه بخواین بفروشیدش خیلی کمتر از قیمت خودش میخرنش[/FONT]
[FONT="]2-اگه میخواین به طلا به چشم سرمایه نگاه کنید و هر لحظه که خواستین تبدیل به پولش کنید ، طلا با اجرت نخرید(طلای شکسته بخرید که فقط 7 درصد داره)[/FONT][/SIZE][/RIGHT][SIZE=3] [/SIZE][RIGHT][SIZE=3][FONT="]قیمت طلا 18 عیار به هیچ وجه پایین تراز 95 نمیره بلکه تا آخر تابستون میره 130-140[/FONT]
[FONT="]من خودم ماشینمو فروختم زدم تو طلا[/FONT]

دوست گلم کجا زمان مناسبه ؟دیروز انس 1340 بود امروز 1315 فعلا ثبات نداره هیکلی تر از ما هم نمیتونن آینده کوتاه مدت رو پیش بینی کنند

تو 8 ماه گذشته پدر اون دوستمون رو سکه 20 تومن ضرر کرده من تو 8 ماه با 40 تومن سرمایه گذاری رو پیش خرید ماشین 20 تومن سود کردم باز میگم طلا فعلا طلایی نیست....

unreal2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خب کار من تموم شد :). خیلی خوش گذشت ، لذتی که در اذیت کردن دهاتی هست ، در انتقام نیست :D. صبح بخیر و خداحافظ.

تو که اخر عقب مونده ای این هورسا خانوم هم میگه میشناستت تبریک میگم یک آدم سطح پایین مثل تو رو آدم حسابی میدونه جالبه میگه باسوادی !!! اره ادم باسواد اینقدر بیکار نیست هرجا بیاد بحث کنه دهن مبارک رو باز کنه چرت بگه ادعای فضل کنه کنه !!! هرجا تو هر تاپیکی واسه خودت چرت و پرت میگی ادعای اصالت داری حالا رگ رو ریشه خودت معلوم نیست ماله کدام ....... ما با امثال تو 70 میلیون شدیم که مملکت وضعش اینه...

alahoseini

Registered User
لایک‌ها
143
کپی شده:

در آستانه اعلام اخبار مهم اقتصادی از اروپا ( جلسه بانکهای مرکزی اروپا و انگلیس ) و شاخص اشتغال ماهیانه ایالات متحده (NFP) که هفته آینده اعلام خواهند شد قیمت جهانی اونس طلا در روندی خنثی مابین نرخهای ۱۳۰۰ و ۱۳۵۰ قرار دارد. محدوده حرکت فعلی قیمت اونس نقره نیز مابین نرخهای ۱۹٫۷۰ و ۲۰٫۶۰ است. به باور ما اعلام این اخبار می تواند در تغییر جهت حرکت بازار تاثیر گذار باشد.

jomong777

Registered User
لایک‌ها
129
پیش بینی گلدمن ساش از قیمت طلا تا پایان سال 2013

موسسه مالی گلدمن ساش آمریکا در تازه ترین گزارش خود پیش بینی کرد میانگین قیمت هر اونس طلا تا پایان سال 2013 میلادی به بیش از 1400 دلار خواهد رسید.

موسسه گلدمن ساش تاکید کرد، با توجه به کاهش نگرانی های بین المللی در خصوص وضعیت اجرای برنامه محرک پولی از سوی فدرال رزرو آمریکا قیمت جهانی طلا تا پایان امسال به بیش از 1400 دلار در هر اونس خواهد رسید.

بر اساس این گزارش، این موسسه همچنین پیش بینی کرد میانگین قیمت هر اونس طلا در سال 2014 میلادی نیز به کمتر از 1165 دلار خواهد رسید و قیمت طلا ممکن است تا پایان سال آینده به کمتر از 1050 دلار برسد.

قیمت طلا پس از رشد متوالی در 12 سال گذشته از ابتدای امسال تاکنون 20 درصد کاهش داشته است.

بالا